16311
-
[Walaki]D`Lair #9052 hogy ne tudhatnám??? először belerobbantott a falba, aztán ott pattogott ide-oda...szted mi ez??? Tús sok vicces cigit szívott vagy mi? -
Marki.. #9051 Bobbinál nem lehetett ilyen, mert ő saját magának nem lagozhat, itt pedig az történik, hogy ő lagzik. -
#9050 freemail webizé rulz:D -
#9049 walaki: nem tudhattad, hogy mitől koccolt meg téged bobbi. neked a kocc és az utána következő látványos lag (aminek már ekkor nincs köze a karambolhoz) elegendő indokot nyújtott a verseny megállítására.
ez milyen? őszintén. -
[Walaki]D`Lair #9048 de Bobbinál is ilyen volt, csak neki nem veszi föl...az a fasz kikapcsolta :)))) -
Marki.. #9047 Akkor érthető a lag. -
#9046 norbi: próbáltam más email accountot csinálni, meg is van az account maga, de ez a kib outlook azóta,hogy több email account van, folyton kéri a jelszót. találkozott vki hasonlóval? -
[Walaki]D`Lair #9045 pontosan...mert ti akkor még fékeztetek a lagg miatt...vagyis én úgy láttam...de aztán meg nem....(amúgy a replay tőlem van) -
Marki.. #9044 Az a te replyed Walaki amit mi elemzünk, a lagos, vagy Bobbié? -
[Walaki]D`Lair #9043 kis lagizálás???
Bobbi autója hirtelen az enyémbe rakódott félig!!! Kis lagizálás....faszomat.... -
#9042 -
[Walaki]D`Lair #9041 nekem megvan, köszi....(megtelt amúgy a postaládám)
és az enyémen kibaszottul laggzik... -
Marki.. #9040 A logókról jut eszembe Palee, változtasson valamelyikőtök nevet, vagy te, vagy Freak, mert rossz helyre ment már több mail is :DDD -
#9039 De Walaki fékezet egyet előtte mikor felment a kerékvetőre hogy beengedje markit. -
#9038 Norbi, egyébként a logódról ez olvasható: NORSZ, vagy NORSI :)) -
#9037 Norbi: ugyanaz történik mindkettőben,csak a bobbiéban hiányosak az adatok. persze ez kell, hogy az iránymutató legyen, de nézzétek meg, hogy mikor volt a lag, és mikor a kocc, és hogy a kocc előtt nem volt nyomva a gáz. -
Marki.. #9036 Bobbi gáza beáll az ütközés előtt a lagtól, mástól nem lehet, mert egere van, szal vagy 0 vagy 100 vagy változik kellene lennie. Mondom hogy bonyolultabb ez mint a relativitáselmélet. -
#9035 amit én látok a bobbi replayéből is, az az,hogy a koccanás a lag előtt történt.
end of story...
van egy koccanás, utána kis lagizálás, utána meg beírkálás...
kell ehhez komment? -
#9034 Na kaptam két replayt is, mindkettőben más törénik szal fasza :DD -
#9033 Prezsi, neked is elküldtem -
#9032 szépek a fogaid laci :DDDDD -
#9031 gunyolocc? -
#9030 Nekem is küldjétek el mindketten, köszi. -
#9029 elküldtem emailben -
#9028 Majdnem olyan jó, mint az enyém. -
Marki.. #9027 Palee, ha van icq-d küldd el a számát. -
Marki.. #9026 melyiket ? -
Marki.. #9025 Csodás -
#9024 anybody megnézte a replay-t, amit küldtem? -
#9023 -
#9022 :))) Micsoda jó lett a logom, most dobtam össze:D -
#9021 Rosszul bizony, nekem is.
Egy ideig megy jól, aztan össze vissza, igaz?
Közben regisztráltam juhé :D -
#9020 Marha jó, a v rosszul játsza le a gst-ket. Vagy csak nálam? -
#9016 meg a kulso 9000 mehet a verseny lamak:D
-
#9015 Ismét egy újabb patch... Javítottak vmit a lagos autókon is. -
#9014 megkaptam 2x, köszi :) -
#9013 az ozone1..., éa a bo9... címről visszajött a mail
-
#9012 mutasson nekem valaki egy olyan replayt, ahol bármilyen LAG-ra utaló jel van...
Bobbi mentségére legyen mondva,nem ő kezdett el kiabálni. Hanem az, akit hátulról talált meg az esetleges lag, de ő honnan tudhatta, hogy lag van??
Egy nagyon finom kis hátulról kibillentés van, semmi olyan, ami ne férne be a newtoni fizikába.
Akinek tudom,elküldöm a replayt.
-
[Walaki]D`Lair #9010 már csak 990!!! -
[Walaki]D`Lair #9009 Ez kizárt dolog, mert nemtudom! :DDDD