16311
-
Marki.. #15613 Másik gépen nem fut, ezt már mások is kipróbálták, újra unlockolni kell. -
#15612 persze
en megvettem -
Nyiri #15611 sanzik: akkor tudtad unlockolni?
-
#15610 Alex fel tudsz jonni icq-ra? -
#15609 Vagyis, valahova csak "felirja" hogy regisztraltad.:-) -
#15608 kiprobaltam ,mukodik -
#15607 Huzd le a neted, es probald ki, mikodik-e. -
#15606 Addig is valaki leirhatna hogy milyenek a palyak. - Mennyi uj palya/szakasz van?
- Milyen hosszuak (min:sec)?
- Mind "kor" palya, vagy van kozte "innen-odaig" tipusu (csak azert, mert valami filmben lattam, hogy a varosban "innen" mentek "oda", kevesebb mint 1 perc alatt, ez azert nem az igazi).
THX -
#15605 és ha nem teszik fel a patch-t akkor ez a kérdés megoldva!Legföljebb elavul a játék. -
#15604 most ugyse mukodik akkor,ha egy unlockolt verziot egy az egyban atmasolok egy masik gepre es onna futtatom?
es azon a masik gepen mondjuk nincs is internet... -
#15603 :)))))))))))))))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15602 Ezt hívják tudathasadásnak. :)
Kérd meg Walakit, hogy menjen el veled Jacekhoz, amíg ők verekszenek te Jacek gépén kipróbálod az LFS S1-et. -
Nyiri #15601 Szerintem sem lesz tores, mivel hetente fog jonni hozza a patch amit ujra fel kellene torni :] -
#15600 Ez igaz. :)
Egyébként azon gondolkodom amit Marki mond, hogy: "az autó adott idő alatt meghatározott utat tesz meg, a fák ugyanolyan sebességgel suhannak el melletted, mint a valóságban".. vajon pl. Colin3-ban a sebességedet nem az autó méretarányának/a pályahossznak megfelelően számolja? Vagy akár Need for Speedben? Csak kiír egy számot oszt jólvan? :) -
#15599 Na ez az... Ket dolog:
- Valahogy nem is szeretnem hogy feltorjek, mert tenyleg olyan jatek, hogy aki ertelmesen jatszik vele, akkor "megeri a penzet".
- Masreszt, jolenne egyelore egy offline tores, hogy legalabb a palyakat megtudjam nezni, amig nem tudok penzt, kartyat szerezni;-) -
#15598 De ha azt nézed amiket felsoroltál ezek mind gyorsabbak a valóságban is mint az Lfs autói!
Gti-vel mondjuk 180 max,a Nascarban meg 320! -
#15597 Hát egen. Ha valami magyar mágus nem töri fel nektek az LFS-t akkor imho tuti nem lesz hozzá törés. -
#15596 Nem sok ertelme volt az bzitos;-) -
#15595 Teljesen ki lett moderálva a másik Lfs topic :DDD -
#15594 Nekem is profi versenyző (vagyis csak navigátor :)) mondta, hogy lassú.
Na mindegy, majd próbálom még nyüstölni, de nekem az EA féle F1 Challenge, a GPL, meg a Papyrus-féle NASCAR is jobban tetszik.. lehet LFS élethűbb, de nekem ezek adják a vezetés élményét. -
#15593 Lehet hogy kezd eljönni az az idő mint nyugaton jobban megéri megvenni mint feltörni!Ráadásul ha feltöröd nem mindegyik játéknál tudsz online menni! -
#15592 Jól beszélsz!Azzal hogy nem veszek Colát a suliban minden nap,és nem szívok cigit,Évente 5 Lfs árát spórolom meg,és egy Lfs-el játszok két évig minden héten legalább 4-szer.:)) -
#15591 Ott a pont.
Ha ennyire szereti valaki a játékot, előbb-utóbb úgyis kénytelen lesz megvenni, a forint valószínűleg csak romlani fog, úgyhogy minél előbb veszi meg annál olcsóbban kapja meg és annál többet játszhat vele. Szóval amint összegyűlik a pénz lehet megvenni. :)
Menjetek át R6: Raven Shield fórumba ott kb. ugyanez volt a helyzet, végül akit érdekelt a játék megvette, mert megunták hogy a crackre várnak amíg a többiek játszanak egy _nagyon lightos_ buli áráért.
Meg gondsolom a fél bandának itt MOMO-ja van.. na azt se volt érdemes megvenni ha nincs hozzá game. :D -
Marki.. #15590 Ha F3-al felgyorsítom a replay-t és úgy nézem sokáig, majd visszateszem realtime-ra, akkor azt hiszem, hogy lassított felvételt nézek. Ha F2-el lassítom, majd visszarakom normálra, alig tudok menni, mert minden olyan gyorsan történik. A lényeg, hogy az autó adott idő alatt meghatározott utat tesz meg, a fák ugyanolyan sebességgel suhannak el melletted, mint a valóságban. Lehet hogy a barátaidnak lassúnak tűnt elsőre, de ismerek rengeteg profi versenyzőt, akik azt mondták, hogy ez az egyik legélethűbb szimulátor amivel valaha játszottak. Esetleg megjegyezték, hogy ezt és ezt a manővert nem lehet megcsinálni így igaziból, de LFS folyamatosan fejlődik, fizika is jobb lesz, időről időre még élethűbbé válik. -
#15589 Igen, de itthon ez a minimalber tobb mint ketszerese;) -
Nyiri #15588 En is ragodtam hogy megveszem, vagy nem de vegulis megvettem. Nem bantam meg. Ha belegondol nehany "Faszt veszem meg" akkor abba is gondoljom bele hogy ezt a 4000 forintot milyen gyorsan elbassza masra erteletlenul. Elmegy 3x a mekibe vagy a tobbi papirkajas szarba es oda 4000. Vagy elmegy 2x moziba es ujra elmegy a penz es most vagy jo volt a film vagy nem. Vagy aki csak elmegy "bebaszni" a haverokkal. Az is lehet jo is rossz is de csak egyszeri alkalom. Ha most megveszed es szeretted a demot is, akkor tuti hogy honapokon at fogod nyomni a multit mert az soha nem ugyanaz. -
#15587 Mindenesetre szerintem ez a játék van jelenleg legközelebb a valósághoz! -
#15586 Hát nem tudom.. ez azért elég vicces, hogy valaki ekkora fanje ennek a játéknak, és akkor fennhangon írja, hogy "egy nagy faszt" fog ő fizetni érte.. ráadásul nem is tudja megideologizálni, hogy a kiadók lenyelik a pénzt, vagy valami, mert magánterjesztés a játék, és az a két faszi (ha jól tudom a harmadik csak a prüntyögéseket csinálja :)) kapja a pénzt aki heroikus munkával megcsinált egy ilyen játékot... -
#15585 Ha a közértben azt kérik tőled tekintsd úgy ezt a 10 deka párizsit mintha libamáj lenne mit szólnál? :)
Komolyra fordítva: igazad van, ha több lesz a játék "végleges" tartalma és ha lesz hozzá editor akkor tényleg megérheti a pénzét - de ez a jelenlegi +3 autó meg +4 (talán?) pálya nekem nem ér meg ennyit, mert a demo nem győzött meg.
A sebességérzettel kapcsolatban: szerintem így is lassú. Sok "offline" :) nagy autóbuzi haveromat leültettem elé, és ez egyöntetű vélemény volt. Nekem nem is igazán ez a bajom vele, inkább az, hogy egyáltalán nem érzem az autót, meg a féktávokat, persze lehet ez az én hibám de ettől még nem fog tetszeni a játék. :) -
#15584 De ha úgy nézzük akkor nem rossz lesz ez még több is! -
#15583 jó de ez Anglia!Ott ez kb. fele a minimálbérnek! -
#15582 Láttátok hogy lesz egy konkurens bajnokságunk?
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1058458200
ingyen akarnak játszani akinek nincs pénze menjen oda. -
#15581 Azert en elfogadnek 125000 Ft-t havonta;-) -
#15580 Nem az a baj, hogy penzt kernek erte, mert tenyleg megerdemlik. Az a baj, hogy nekem nincs penzem... -
Marki.. #15579 A regisztrált felhasználók száma az LFS oldalán közelít a 10000-hez, ennél több nem lehet, de valahol hallottam, hogy eddig csak kb. 2000-en vették meg. Ekkor 2000x12=24000 font. Ez elosztva 24 hónappal az 1000 font. 3-an fejlesztik, akkor 333 font per fő per hónap, ami 125000 Ft durván. De nyilván ennél kevesebb szerintem az egy főre jutó nettó. -
Nyiri #15578 Ahogy neztem azt a listat amennyien megvettek, eleg szep penz
lehet hogy megszamolom es mondom az arat -
#15577 miért mennyit keresnek?
És egyébként ezen én is elgondolkodtam ha Magyarországon már most úgy 20-at(nem tudom mennyit)eladtak, akkor mennyit adtak el a világon?És ezt szorozd be 4500-al.
És semmi anyagköltség csak egy-két számítógép kell hozzá. -
Marki.. #15576 Azért azon is elgondolkozhatnátok, hogy már több éve fejlesztik LFS-t, ha kiszámoljátok hogy mennyit keresnek vele, nagyon elcsodálkoznátok. Azt mondták, ha minden jól megy akkor a végső sumázott ár akár kevesebb is lehet -
#15575 szoktam (bocsika) -
#15574 Ez így van de nem szotam meg hogy fizetni kell a játékokért.Ha nem tudnám olcsón megoldani biztos nem fizetnék ki 10-15 ezret egy játékért.Akkor inkább eladnám a számítógépet.