16311
-
Marki.. #15653 Kártyakérdés lehet hogy megoldható, pénz meg kell hozzá persze. -
#15652 Jelenleg se kártyám se pénzem nincs. -
Marki.. #15651 -
Nyiri #15650 Nehez iranyitani, nem turbo es 190 lovas.
De mivel nagyon konnyu ez a leggyorsabb auto, de nehez megszokni. A gt turbo meg nincs elbaszva. -
#15649 amugy hán ylovas a gammában ez az auto? hátsókerekes? sima turbo? tt?info pls..amugy jo az auto?... jol lehet irányítani nincs elbazilikáva ugy mint a gt turbo? -
#15648 en nem probaltam masik gepre masolva,csak kerdeztem,hogy lehet e
azt probaltam csak,hogy net nelkul is mukidek e vajon.... -
Marki.. #15647 Így van. Ez nem egy Sierra vagy Codemasters által kiadott cucc, ezt ők fejlesztik és ők adják ki, ők írják az unlock rész és bármikor tudják változtatni, ha arra szükség lesz. -
Nyiri #15646 Szerintem nagyon nehez lesz feltorni.
Mivel ezek sajat maguk aruljak ezert mindent megtettek hogy ne lehessen feltorni :] -
Marki.. #15645 Ennyi erővel már meg is vehetted volna. -
#15644 HOGY A KU*****************************:)))))))))))))))))))))) -
#15643 akkor azt a fájlt kell megtálálni amilyikbe elmenti a játék a hardver listát! -
#15642 ja hogy a kurva isten baszná meg a pofájuka !!! -
Marki.. #15641 A registrybe nem írodik be, tehát ha újrainstalja valaki a rendszerét és későbbb visszamásolja a könyvtárait, akkor nem kell unlockolni, de ez sem mindig így van. Viszont ha más a hardver, akkor mindenképpen unlockolni kell. -
Marki.. #15640 Szerintem Sanzik nem egészen erre éertette hogy működik másik gépen is. Tulajdonképpen még el is indul, de újra kell unlockolni. -
#15639 Pár sorral lejjebb írta valaki hogy átmásolta a játékot másik gépre és ott elindult net nélkül single-ben:) -
#15638 Szegeny CSocso ilyennel nem jatszhat:DD
-
#15637 egy csomo amit toroltek nem 0.2-es volt:))) -
Nyiri #15636 a feltolteskor ellenorni valami?
mert ha igen akkor szerintem eszreveszi hogy 0.2-s -
#15635 csak ujra fol kell tolteni a replayeket:)) akinek nincs meg szopott:) -
Nyiri #15634 Vegre!
Kitoroltek az osszes rekordot az lfs oldalon. Sokan szoltak nekik hogy azok mar nem ervenyesek :] -
Marki.. #15633 Erről nem tudok, hogy ezt meg lehetne tenni, de olyat már hallottam, hogy próbálták így és nem jött össze. Aki neked mondta ezt, kíváncsi lennék hogy neki sikerült-e, szerintem nem.
Van egy csoportos fizetési lehetőség is, csak kell találni valakit, akinek van hitelkártyája és be tudja fizetni, te meg elküldöd a pénzt neki postán. -
#15632 perkálnám a játékért a dellát,de két akadájom van bbasszus:
1.pénz
2.hitelkártya
Na egyiksincs:))
Net nélkül vki aszonta hogy meg lehet csinálni a fontosabb fájlok átküldésével a játékot single playerben....Naaa ezeket a fontosabb dolgokat tegye már fel vki Alexnek meg nekem netre hogy legalább single-ben tuggyunk jáccani!!!! plííííz:)
-
#15631 ÁÁLLLAAATTTTT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15630 vagy lehet hogy a játék a gép config alapján vagy a windows alapján azonositja a gépet amire regisztrálva lett -
#15629 A windows reg-jében nem nézte meg valaki hogy oda irt-e be a játék? lehet hogy ott tárolja azt a kulcsot amivel tájékozodik a játék hogy unlockol-t-e? -
Marki.. #15628 Vagy írj nekik egy program sort, szerintem már az utcán is C++ ban beszélnek :))))
10 LFS 0.2
20 LFS 0.3
30 key bad
40 reduce
50 if not
go to 20
60 if yes
run lfs -
Marki.. #15627 LOL :)))) -
#15626 majd paint-al rajzolsz nekik magyarazatot:) -
#15625 mit csinalsz vazz:DD -
#15624 :DDDD -
Nyiri #15623 aaaa
-
Nyiri #15622 jol elkurtam :)
1
2
Igy mar jo
-
Nyiri #15621 csinaltam 2 videot, nem nagy szam csak az ircen kertek, hogy mutassam mar meg milyen az uj autok hangja :)
Ha kell itt van:
-
#15620 ja es van meg persze paros es 8 fos drag palya -
#15619 ez jol hangzik...
remelem tudnak magyarul mert en nem tudok angolul :DDD -
#15618 Van meg ugye a GP ami eddig volt!
Akkor van egy autocross nevu ami egy tesco parkolo meretu terep amit berendezhetsz slalom palyanak ahogy akarod:DDDDD
+ ami a kepeken van annak a reversed palyai szoval most van boven:)
-
Marki.. #15617 Van. Azt mondta Victor, hogy akik elcseszték az elején azok mailezzenek nekik és ők visszaállítják. Ugyanezt kell tenni, ha valami folytán elhasználtad mind a 3-at(mondjuk sokszor újrainstalláltad), tehát mail nekik a szöveggel, hogy ez történt és akkor csökkenteni fogják felhasznált kulcsok számát. -
Marki.. #15616 Had csorogjon a nyálad :)))
Jóvan nagyon szemét vagyok, tudom, hogy nincs pénzed :)) -
#15615 es van mar valami megoldas arra ha elhasznalom mind a 3 unlockomat?
mert en az elejen 1et kapasbol elcsesztem es,igy mar csak 1 lehetosegem van -
Marki.. #15614 Majd nyomok fel képeket.