Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszeltem egy "jotevovel", es nem muxik a dolog. Hiaba lenne meg a Data konyvtar, nem muxik. Vagyis nem erdemes hajtani.
Irtam is neki mailt hogy kuldje el a data/misc-t de nem valaszol.
biztos reggel ota lfs! 😄
Ket mailre valaszolt reggel de azota semmi 😄
biztos reggel ota lfs! 😄
Ket mailre valaszolt reggel de azota semmi 😄
Jaceknek megvan az tuti
de most komolyan.. kinek van unlockja???elküldhetné nekem a data könyvtárat és ha müxik akkor megosztom vagy 3-4 mbernek simán...persze egymás után...
nekem, csak nincs unlock 😊
en is
Ja. Nekem is az kellene, a data konyvtar😊) Hatha megy😄 Csak a palyak (szakaszok)erdekelnenek, hogy hany darab, milyen hosszuak stb.
Szerintem is, de talalni kene valakit aki nem smucig 😊
amugy meg unlockolod..ez akart lenni az elején..kiprobálhatnánk azt hogy valai átküldi icq-n a data könyvtárát ami már unlockolt mert szvsz akkor futni fog másnak is...
ez milyen hülyeség má???
amugy megyunlockolod egyszer és azt az aegészet megfogod és zipeled... ennyi..mert amig nem unlocklolod addig minden file a temp.* fileban van az egyik mappában a data alatt...
amugy megyunlockolod egyszer és azt az aegészet megfogod és zipeled... ennyi..mert amig nem unlocklolod addig minden file a temp.* fileban van az egyik mappában a data alatt...
Hela!
Most beszeltem csatin egy arcal, aki kideritette, hogy egy kod csak egyszer hasznalhato es egy user max 3x kaphat kodot. Vagyis 3 telepites utan baszhatod az 5 rugodat. O reinstall utan jott ra mert nem fogadta el a kodot. SZOPAS BAZZE
Most beszeltem csatin egy arcal, aki kideritette, hogy egy kod csak egyszer hasznalhato es egy user max 3x kaphat kodot. Vagyis 3 telepites utan baszhatod az 5 rugodat. O reinstall utan jott ra mert nem fogadta el a kodot. SZOPAS BAZZE
NEM!
Egyszerre kapod mindet
Egyszerre kapod mindet
?????unlockal offlune tudsz menni autokkal..ez 3 ezer ft??és még kell online cod x ezerért???elmennek ezeke farkamba...
Most akkor mi van? ha letöltöm és nincs kódóm akkor mennyire használható a játék?
http://android-forum.hu/
van jelszod meg ilyenek? küld már azt a mappát amikben az autok vannak mert még a temp filebõl nem szedi ki mig nem regelem
data ban a cfg.sta-t
megnyitod winhexel és van egy sorban sok szám... és az utso 5-6 számot ird át 1000000 iylenre..és lesz 1000000 ennyi credited...
megnyitod winhexel és van egy sorban sok szám... és az utso 5-6 számot ird át 1000000 iylenre..és lesz 1000000 ennyi credited...
nah most akkor mi van?😊
kod nélkûl sehogy nem lehet játszani az uj autokkal.. elvileg..ugye?
és unlockolva lehet offline és online is játszani...elvileg igy van.. csak nem értem odalent mit magyaráztatok
kod nélkûl sehogy nem lehet játszani az uj autokkal.. elvileg..ugye?
és unlockolva lehet offline és online is játszani...elvileg igy van.. csak nem értem odalent mit magyaráztatok
Melyiket?
Jacek: ICQ-d van?
ha most az lfs oldalon Kartyaval fizetek, kb. mennyi ido mire megkapom a kodot?
Ez a kod, amugy ervenyes lesz az S2, es az S3-hoz is? (mert ez az S1, nem mas mint a 0.3A)
Ez a kod, amugy ervenyes lesz az S2, es az S3-hoz is? (mert ez az S1, nem mas mint a 0.3A)
Meg akarom venni, de nem most
Jacek: akkor offline lehet az uj autokkal jatszani kod nelkul?