16311
  • Marki..
    Épp ez az hogy távoli. Az már egy újabb LFS verzió. Miért más játékokért nem kell leperkáni ha újabb verziójuk jön ki? És ráadásul sokkal többet sokkal kevesebbért.
  • Astaroth
    S2,S3-ért megint le kell perkálni 4500-öt az kicsit sok lesz persze ez még a távoli jövő.
  • ÁjjLe BoBBi
    izé
  • Marki..
    4500 Ft szerintem abszólút de nem sok ezért a szimulátorért. A fejlesztők azt kérték, hogy úgy tekintsünk erre az S1-re, mintha egy kész játék lenne, akkor tényleg nem tűnik soknak. Végül is fel lehet fogni úgy is, hogy az S2 és S3 már újabb változatai lesznek az LFS-nek és azokat majd megint meg kell venni, mint minden más ilyen játéknál, nem?
    Az hogy nem érzed a sebességet csak a te hibád. Ha változtatod a field of view-et, akkor talán jobban fogod érezni, de mondom a sebesség reális és így az érzet is,csak relatív hogy te hogy érzed, mert pl ha autópályán megyek 200-al sajáttal, akkor is majdnem elalszok, semmi feeling, ugyanúgy mint az LFS-ben.
  • Marki..
    Ahhoz el kellene küldeni az usernevet, a webpasswordot, az online passwordot és a keyt persze, meg neten kell unlockolni, de ha találsz valakit, szóljál :)))
  • Nyiri
    A fater a westel megjelenes ota user es atlag 10 rugos szamlai vannak de meg nem kapott ilyet
  • sanzik
    nem azt mondtam,hogy sokat telefonalok,hanem azt,hogy huseges elofizeto vagyok :)

a 4-5 ezres telefonszamlaimnak a fele az elofizetes,ugyhogy ebbol biztos nem gazdagszik meg a westel :D
  • Skynet
    Baze aki már unlockolta,külgye el az unlockolós kódot,cuccot,vagy amit visszaküldtek nekije...Singleplayerban csak működni fog legalább nekünk is....
  • Alexease
    Ikabb hagyom a pocsbe. Amugy, most meg 5000-et sem tudnek osszeszedni, hogy azt rarakjam;)
    Marad a crack...
  • Alexease
    Szivesen leraknam a 300000-et:))) csak elobb veszek egy Lottot;))
  • Petyus_
    Te vagy az az ürge akit mutattak a Fókuszban, hogy a mobilja rágyógyult a fülére? :D
  • Petyus_
    Csak ha nincs jövedelmed. De ha a 300k-t lerakod nekik akkor nem kell a havi 80.000. :)
  • Alexease
    :)))
  • sanzik
    ja es masnap felhivtak a banktol,hogy egyeztessenek,hogy tenyleg en hasznaltam e a kartyat az interneten...
  • Alexease
    Na azt megnezem, koszi. Bar nem vagyok diak ;-)
  • sanzik
    nekem ilyen citibank-westeles hitel kartyam van

kulonben meg nincs semmi kapcsolatom bankokkal,ezt azert kaptam a citibanktol mert huseges westel elofizeto vagyok :)

egyszer csak adtak, nem kertek semmit, azt raktak ra 125 ezert Forintot
    azt mondtak elkolthetem es mindig annyit fizetek visza amennyit akarok :)

ez ilyen dombornyomasos es visa logo is van rajta
    mindenesetre livforspeed.net megette :)
  • Alexease
    Megneztem:) Visa: 300000.- HUF-t kell ratenni (eletemben nem lattam annyi penzt:DDDD), havi 80000.- HUF az utalas:DDDDDDDD Na, ilyenem sose lesz:DDDDDDD
  • Nyiri
    Nekem Diakhiteles bankartyam van Postabanknal. Azt elfogadta
  • Petyus_
    Én azt hittem egyesével is lehet venni kocsikat.. ki akartam próbálni hátha valami jobb verdával jobban érzem a sebességet, de sajnos nem lehet. :(

Így viszont számomra felejtős a játék.
  • Petyus_
    Hát arra lehet tényleg nem adnának dombornyomott kártyát. :) De OTP folyószámládhoz ha van sima (VISA Electron vagy Maestro) bankkártyád, és feltolsz rá némi pénzmagot, akkor szerintem csinálnak neked webkártyát.

Egyébként imho ez a pénz ezért a játékért nagyon sok. :P Mire megveszed kijön egy teljes dobozos játék ára, 36 GBP, amit játszható demok formájában csepegtetnek, és ráadásul csak 3* tudsz felinstallálni.
  • Alexease
    Hja, ha belegondolsz k*rva draga:) Ha 3 resz lesz (S1-S3) akkor is 15000.- a teljes. De ha negy, akkor 20000.

De az igaz, hogy jobban megeri, mint mas jatek. Persze ahoz kepest, hogy sosem veszek jatekot - mivel nincs penzem - ahoz kepest rohadt draga;)
  • CSOCSO
    mér gonolok én 3 ezerre?:)
    hja igen mert nem angol fontba gondolkoztam hanem dolcsiba.. hja várjál 5 ezeráért bele se ugrok....
  • Alexease
    KOSZI!
    Akkor a Bankkartya lelove. Jovedelmem van, de csak 18500.- HUF-fal vagyok bejelentve, bagyis azzal korbe rohognek:DDDDDDD

Bankom nincs, de van valami OTP folyoszamlam;) Bar ott is orulok, ha nem vagyok minuszban;)

• Petyus_
    Ja, ottan körül jöhet ki, mert még a fontot átszámolják EUR-ra vagy USD-re, utána azt forintra akkor a bankokat ismerve az az 500 píz simán elmegy ezekkel a konvertálgatásokkal. :)
  • Alexease
    Szeritem 5000-re jon ki a jatek, vagyis buknal vele:))
  • Petyus_
    Ha vagy már valami banknál akkor nézd meg csinálnak-e webkártyát. Ezt csak a neten lehet használni, mert csak egy papírlap, de neten használva úgy viselkedik mintha rendes bankkártya lenne. Meg van egy külön keret, amire csak annyi pénzt dobsz fel, amennyit a netes vásárlásaidra költesz, így nem tudják lehúzni rólad a hackerek a vagyonodat. :)

A sima bankkártya, ami jó erre a célra Mo-on vagy VISA (Classic), vagy Eurocard Mastercard (Cirrus, Maestra, Visa Electron ezek nem jók). Ezeket a bankok csak akkor adnak, ha viszel jövedelemigazolást, stb. stb., szóval ha alapvetően most nincs ilyen kártyád akkor jobban jársz egy webkártyával. Nézz utána a bankod honlapján van-e nekik ilyen.
  • CSOCSO
    és ez komoly hogy csak 3 szor használhatod fela kododat????
    gondolom akinek nincs nete az nem is tudja unlockolni..ez mekkora buziság az lfs részéről...
  • CSOCSO
    4000zret adtok én megcsinálom:) azaz feldobom nektek amanit mert van bankkártyám..ezt eljűtszom 3 emberrel és nekem is lesz jelszavamm..tök kircis..nah ki van benne?:)))))))))))))))
  • Alexease
    NYIRI: Ird mar le legyszi, hogy milyen bankkartyad van, pontosan milyen tipus, melyik banknal, hogy megy a fenttrtasa, mennyibe kerul stb. :) KOSZI!

Korbeneztem, de semmit nem talaltam. Vagy ami volt, az nagyon veszelyes. Legyen rajta X penz, havonta X a fenntartas, minden honapban utaljam ra a jovedelmem stb. Kibaszott Magyarorszag!!!
  • CSOCSO
    neem.. egyszerűen megoldottam az én cgf met átírtam arra mint az ővé--szal full ugyan az volt benne csaka creditek száma is ott volt a végén..de hiába:((((((((
  • CSOCSO
    sajnos nem megy:((((((((((((((((((((((((((((((
  • Alexease
    Nezelodom, nezelodom, de semmi "megoldas":(
    - Vagy ennyire nem ismert, vagy nem foglalkoznak a jatekkal,
    - vagy csak fanok ismerik, hasznaljak es ok megveszik, vettek,
    - vagy tenyleg olyan jol sikerult a vedelem, hogy nem tudnak vele mit kezdeni:-)
  • Alexease
    A CFG.STA file-t is atirtak, le van vedve, nem lehet atirni. Ne is probalkozz szerintem. Bar ha kodolast meg tudod fejteni, akkor lehet;)
  • CSOCSO
    hm..sajna nálam nem müxik..ugy látszik már erre is gondoltak a készítők:( még valamit megprobálok de kitudja...
  • CSOCSO
    nahmegtettem amit lehet... mivwel a tiedbe nem lehetett nyulni igy az enyimét irtam át a tiedre...remélem igy is müxik..
  • CSOCSO
    ebben a cfg.sta ban van már kredit mert ebbe nemtudok belenyulni...nemtom mi van...
  • CSOCSO
    hm.. érdekes...érdekes...
  • Nyiri
    Marki: A legrovidebb palyan mentem egy 3 kort 7 ellenfellel PRO-ban, nyertem es 3 credit-et kaptam :[
  • Nyiri
    elkuldtem a cfg.sta-t neked csocso mailben.
  • CSOCSO
    credit:kredit