16311
  • ibronk
    csinaltam server a 2. masteron aki akar jöjjön:)
  • ÁjjLe BoBBi
    mind1 nem szólok semmit....nincs olyan hangulatom hogy még ezen poénkodjak is.....
    és én nem kötekszek senkivel....
    bár Jacek Ő most ilyen kedvében van hát érezze jól magát
  • [Walaki]D`Lair
    MI A FASZNAK KÉPZELED TE MAGAD??? TE VAGY A NAGY RÜHESKURVAISTEN VAGY MI A BÖRHENYES FASZ????? Hát bazzz!!! Ne legyél már olyan nagyra magaddal meg a lófasz stílusoddal!!!!
  • FREAK
    nem ő tehet róla, de gondolj bele, ha mondjuk egyszerre huszan indulunk, és valaki (akárki) miatt lagos lesz, akkor nem fogunk örülni, és úgy vesszük, hogy az illető nem rendelkezik egy online versenyen való részvételhez szükséges technikai háttérrel
  • ÁjjLe BoBBi
    na gyorsan irja le az akinek még valami baja van a pofámmal/viselkedésemmel/netemmel hogy mivan mert 20.30tól nem leszek csak már késöbb.....
  • Jacek
    erre kb 12 ev mulva irok amikor a torzsfejlodesben eleritek a szintet:)
  • [Walaki]D`Lair
    ÉS Ő TEHET RÓLA BASZOD????? HA EGYSZER NINCS NÁLUK JOBB AKKOR MI A KURVA ISTEN FASZÁT CSINÁLJON?????? NEM MINDENKINEK LEHET OLYAN SZUPER NETJE MINT NEKED!!!! (ami mellesleg bobbi nélkül is laggzik)
  • Jacek
    erre mar nem is irok semmit majd 10 ev mulva:)
  • Jacek
    ember de en mint server neztem az embereket te marki kf1robi astaroth siman mentek szepen, bobbi meg megy bele a falba folbukkan 50 meterrel arreb szoval az tenyleg ugyan az mi?
  • ÁjjLe BoBBi
    ebből is elegem van de nagyon hogy állandóan elmondja mindenki hogy milyen fostömlő a netem, oszt még röhög is egy sort rá....TUDOM HOGY AZ BAZZEGG!!! DE NINCSEN JOBB!!!
  • Jacek
    itt a V patch igaz bugos a gst lejatszas de az most kit erdekel de a lag javitast meg tudjuk nezni vele.

V-Patch
  • [Walaki]D`Lair
    hát akkor speciel én is kibaszottul belagzottam...Axelero ADSL-el....persze bobbi a szar....hogyne....
  • [Walaki]D`Lair
    én...de ha egyszer visszavették az oldalról, akkor hogy a gecibe töltsem le?

ja...és nem a celebsen kerestem...hanem a liveforspeed.com-on...és ott nem volt....
  • Jacek
    Bobbi reszben van csak igazad ugyanis a nagytobseg nem lagos!!!! nalad kb olyan mint egy isdn max:)
  • ÁjjLe BoBBi
    nem...én kérdeztem rá miután megnéztem a liveforspeedet hogy hol lehet máshol...erre értelmi fogyatékos lettem, mert higgyek neki és a szememnek ne......
  • FREAK
    nem mondod, te voltál az a sötét IQ-lovag? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    öhhhm....
  • ÁjjLe BoBBi
    a faszom kivan már az istenverte zároverseny elötti kibaszott bíroságosdival.....
    ottvan az isten büdös faszát....ottvan vegyétek el az összes pontomat oszt kész.....de akkor hagyjatok békén.....akkor lenne egyébként valami okotok elítélni ezért ha NORMÁLIS DEDI ÁLLANDÓ SERVER LENNE!!!!! addig meg nem nagyon.....ott nem lenne lag itt meg mint már mondottam akár mit csináltok nekem akkor is LAG VOLT a replayból is látszik hogy foslagtanya.....
    részemről ennyi....
  • Jacek
    elnezest de ugy nez ki a patchet vissza vettek az oldalrol:DDDD
  • FREAK
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Jacek
    ugyanis egyes ertelmi fogyatekosok azt kerdeztek hol van ilyen patch!!!!!!!!

Valoszinuleg a www.celebs.hu ott kell keresni tuti hogy ott van!!!
  • Jacek
    jo teszt lefujva
  • Jacek
    akkor a 2 es masteren lag teszt a Vpatch legyen fonn
  • Ams
    DEE, NAAOON JÓÓÓÓ
  • FREAK
    majd meglátjuk, ha tényleg súlyos lag volt, akkor TALÁN kapsz egy utolsó esélyt
  • [Walaki]D`Lair
    banyek....akkor tuti DISQ vagyok....
  • Jacek
    :DDD
  • Jacek
    en creallok egy 8 servert most es nezzuk meg mit oldott meg szerintem semmit
  • FREAK
    ez az jacek én melletted állok, most utoljára kivégezzük a bűnösöket aztán kuss lesz
  • Jacek
    Bobbi a tegnapi B elodonton ugye tudtam nezegetni ugy lagzott mint budasp csak ok ugraltak ossze vissza namost budasp 56k volt benn bobbi meg chelloval ez egy vicc tudom hogy ez neki a legszomorubb de rohejes.
  • Marki..
    Reméljük a v patchel és 0.2-vel megoldódnak a problémák, ámen.
  • Jacek
    ha en beirom hogy "fel kor proba ha jo utanna eles" azt nem tudom meg hogy lehet erteni?????????????
    Masik ezt a lagos dolgot kezdem unni!!!! mert mar akkor is lag kiabalas van ha nincs:)))
    Plusz vannak lagos emberek most akkor ha kiallt egyet hogy lag restart???? amikor mindenki tudja hogy lagos??? Bobbi szerintem magara ismert:))
    Ezzel nem azt mondtam hogy o ezt csinalja csak o mindig lagos mi a facomat csinaljak???
  • ibronk
    köfi minnya kijavitgatom
  • Marki..
    Ott azért járultunk hozzá a restarthoz, legalább is én, mert Robi azt mondta, hogy "nem volt éles, ugye". Az már más kérdés, hogy a restart után is mondta ezt pár körrel :DDDD
  • FREAK
    ez komolytalan, remélem, ilyen baromság nem lesz 0.2-ben
  • Marki..
    Na még 1 replay elemzésre :DDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair

Lázadás? :DDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    de ez a Replay az enyém, mert neki nem veszi föl...én küldtem el neki, ő meg nektek...de ő azt mondta, hogy nála is ugyanilyen szar volt.
  • Jacek
    nem neztem meg demokat de itt egyesek nagy boszen beszelnek..

B elodonto amit en hostoltam na az erdekes volt beirtam "fel kor proba utanna ha jo eles rajt" lemegy a fel kor restart minden rendben rajt celegyenes vegen baleset! jonnek a dumak restart!! mondom nincs .
    ok megy tovabb a hosszu vegen baleset erre a playerek megszavazzak a restartot en egy picit nem figyeltem es mar indult is ujra!!!!!!!!!!!
    Na ez mi kerem szepen????????????????????