16311
-
#9258 "lol, te kit nézel hülyének?"
-
#9257 vagy okoztál?.... -
#9256 MI A TEENDŐ???? Menni tovább bazmeg, ez nem a WALAKI KUPA!!! Mindenki már képes szó nélkül továbbmenni, pedig már nem egy lagos koccanás történt, én is szakadtam már le mint a huzat, és nem dumáltam. EZ BENNE VAN A PAKLIBAN, HA NEM BÍROD ELFOGADNI, NE JÁTSZ! -
[Walaki]D`Lair #9255 senkit...miért tenném? -
[Walaki]D`Lair #9254 nem azért...balesetet kerültem el vele.... -
#9253 lol, te kit nézel hülyének? -
[Walaki]D`Lair #9252 figy....ha egyszer önhibámon kívül elbassza valami a versenyemet, akkor mi ateendő? -
#9251 Nem ezért, hanem mert ledudáltad a másikat a pályáról, azért. -
[Walaki]D`Lair #9250 nem, de tudod nekem ezért volt az első 2 figyelmeztetésem... -
#9249 na figyi ez a következőképpen zajlik
-adott egy ürge, aki vagy nem ismeri a szabályokat, vagy tudatosan át akar baszni minket
-adott 2-3 másik, akik leszarják a szabályokat
ha Walaki nem kezd el szövegelni, hanem megy szépen tovább, akkor nincs restart és szabályosan lezajlik a verseny -
#9248 a duddantásom miatt:) -
[Walaki]D`Lair #9247 dudált verseny alatt... -
#9246 Amugy tovább nézel abban a futamban, a célegyenesben mikor senki nem volt a közelemben, elég sokat dudáltam. Szerintem zárjatok ki a bajnokságból. -
#9245 mi miatt? -
#9244 ez teljesen igaz !!! de nehogy már az egész restart mizériát az Ő nyakába varjátok !!!!! -
#9243 FREAK sem volt ott, mégis dönteni fog. ezt hogy gondoltad? -
#9242 Amugy elég érdekes hogy eddig senkit sem bántott, csak mikor már szorul a nyakatokon a hurok. -
[Walaki]D`Lair #9241 hát nemtudom...emiatt ússzon el a helyezés? Ez sztem nem igazságos.... -
[Walaki]D`Lair #9240 ottvan!!!! pontlevonás! -
#9239 büntessetek meg:) -
#9238 küldj nyugodtan, ha nem fogtad fel, ez nem ok a restartra
-
[Walaki]D`Lair #9237 ams.....igazán nem akarok beleszólni, de te ott sem voltál....:-/ -
#9236 nem akarsz inkább a dudálásos storyra is reflektálni ?!!
-
#9235 egy szabályos futam szabálytalanul újra lett indítva. PONT. -
[Walaki]D`Lair #9234 "negyedén megállt a gáz!!!"
Ez nem arról szól, hogy akadozik -e vagy sem...hanem hogy a lagg miatt megakadt a gézon... -
[Walaki]D`Lair #9233 DE MIT????? MIT HIBÁZOTT???? semmit... -
#9232 Ez meg igy van. -
#9231 Nézd meg akkor is akadozik az összes mpr, és ebbe nehogy már beleköss mert egyenesen Scawennek irok mailt. -
#9230 figy, ha a testvérem lenne is ezt mondanám, hisz (sztem) hibázott -
#9229 még egy beszólás és annál is vékonyabb.... -
[Walaki]D`Lair #9228 inkább hajszál :))) -
#9227 cérnaszál....
amúgy nem vagyunk azok -
[Walaki]D`Lair #9226 AMS bazz állj már le!!! Csapattársak vagytok!!!! -
#9225 bazz, ha elöbb mondod nem kell itt szarozni lol -
#9224 ja de ehhez annyit hozzá is tennék hogy CSAK akkor büntessetek ha mindenki aki kinyitotta a pofáját, vagy vote to restartozott, megszivják.... -
[Walaki]D`Lair #9223 ezt felejtsd el, de nagyon gyorsan! :DD -
#9222 #8889
KUSSOLJON AZ ÖSSZES!! KÉSZ VEGYÉTEK EL A PONTOKAT LESZAROM !!!! -
#9221 Hát nézd csak meg hogy Markinak meg nekem is ugyan ugy akadozik a gáz. -
[Walaki]D`Lair #9220 amúgy nem akarok szólni, de mielőtt kilöktél, a hosszú egyenesben mintha elduddantottad volna magad.... -
#9219 te is kezded ??!!
amúgy láttam mit irtál, és csak azért is megnéztem rendesen minden multis replayomat, és lám csak ebben volt olyan hogy a negyedén megállt a gáz!!!