16311
  • [Walaki]D`Lair
    ehh...küldjek olyan replay-t amin ide-oda pattognak az autók, meg bobbi belém teleportál? Merhogy ez volt....
  • ÁjjLe BoBBi
    mit nem láthatott te ***** ?!!!?!?! most már ne idegesits fel te iq bajnok!!!!
  • ibronk
    "Hát szal, ha jól megfigyelitek ugye, a multis replayekben akadozik a kormány forgása, és akadozik a gáz és a fék adagolása is. Ha kormánnyal mész ha egérrel."
  • [Walaki]D`Lair
    "Na megneztem semmi lag bobbi siman fogja es nekimegy walakinek!!!!!

Tehat nem nagyon ertem mert ment a jajgatas???A sajat csapattarsad lokott ki ezert restart????
    Bobbival egyeztesd hogy o mert megy neked?"

Te komolyan gondolod az ilyen faszságokat, vagy csak minket hülyítesz vele???
  • Ams
    Marki nem is láthatta!
  • FREAK
    Elmagyarázom neked is külön.... Olyan szabály NINCS, hogy lag miatt újra kéne indítani a futamot. Én viszont nem láttam lagot, de ha elő is kaparsz egy olyan replayt, amiben látszik ilyesmi, akkor is szabálytalan belepofázni a versenybe, és újraindítani. Reggelig nem fejeznénk be, ha minden pillanatnyi jel kimaradás miatt újraindulna a verseny. Még akkor sincs restart, ha MINDENKI LESZAKAD, volt is már rá példa (kivéve az első körben).

Tehát az teljesen lényegtelen, hogy miért ütköztetek, a lényeg az, hogy egy szabályos futam szabálytalanul újra lett indítva. PONT.
  • ÁjjLe BoBBi
    jóvan....akkor biztos kormánnyal megyek és én a lassitás ellenére biztos véletlenül hagytam a lábam a gázpedálon, holott nem nyomtam már neki a gázt.....aztán meg egyenesen mentem ki....mivel elengedtem mindent....utánna köv kép az hogy a sikán közepén ujra oldalba baszom Józsit és szétbasz minket.....
    Marki biztos hülyeségből mondja hogy lag volt......
  • Jacek
    Na megneztem semmi lag bobbi siman fogja es nekimegy walakinek!!!!!

Tehat nem nagyon ertem mert ment a jajgatas???A sajat csapattarsad lokott ki ezert restart????
    Bobbival egyeztesd hogy o mert megy neked?

Paleenak igaz avan majd megbeszeljuk mi lesz.
  • FREAK
    Na jó, gyerekek ez nevetséges. Végignéztem az összes szemszögből, de lagnak nyomát sem láttam. Walaki begurult Bobbi elé, lehelletnyi koccanás történt, aztán Walaki, miután nem tudta megfogni az autót, megállt, és jött a jajgatás.

Márpedig ilyet nem játszunk, interneten VAN LAG, ha tetszik, ha nem, ezt figyelembe kell venni, és elfogadni. De ha lag miatt újraindul egy verseny, az kb. olyan, mintha egy igaz autóversenyt a napsütés miatt halasztanának el, mert zavarja a versenyzőket. De mondom, ennél a koccanásnál NEM VOLT LAG.

A restart nem volt jogos, mindenki kap valami ajándékot, aki részt vett benne. Ahogy lehet, megbeszélem a többiekkel.
  • Palee
    ...
  • [Walaki]D`Lair
    picikét bocsánat...nem én követeltem...
  • FREAK
    na mingyá megnézem azt a kurva replayt
  • PengeHUN
    Miért van az hogy elinditom a szervert.. majd a játékot!
    kiválasztom az autot join!
    de nemtörténik semmi!
    marad a live for speedes háttér!
    nemtudjátok mit kéne csinállni?
    ja és mikor indítjátok a szervert????
  • Palee
    Walaki: egyetlen dolgot nem említesz soha:

Mért érzed azt, hogy jogodban áll a verseny visszalövését követelni... nem egyszer.

Nem akarlak én meghurcoltatni, én csak olyan versenyeket akarok, ahol mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, legyen az bármilyen.
  • [Walaki]D`Lair
    dehogy....még nincs B....
  • [Walaki]D`Lair
    "Persze Walaki ezt nem tudhatta, hogy emiatt volt a kocc, a kocc után pedig hab volt a tortán, hogy kitört a lag. "

Ember!! Bobbi autója belémrobbant és kidobott a francba....szted mi ez??? Pirospacsi vagy mi???
  • [Walaki]D`Lair
    dehogy van hotkey-em bazz! Ha a szöveg közben megnyomod a hotkey-t, akkor berakja...nekem meg a :-( az eleve ki van szinezve és csak a végén +nyomtam a F2-t....
  • ÁjjLe BoBBi
    kinek milyen baja van, most már nem irkálok semmit....
    itt vannak ezek el lehet olvasni....
  • ÁjjLe BoBBi
    szóval nem félek.....de leszel szives az agyamat nem felbaszni, hanem mielött bemész egy kurva isten beszott serverre, megnézed hogy hol is vagy....nem ez az első nálad....nekem kellett a selejtezőn is érted menni más serverre hogy nem ott vagy.....szóval kussoljál PLS
  • Jacek
    pont nem neztem oda mire vissza fordultam az lattam hogy 1 2 go bazz:)
  • Palee
    Norbi: itt a mérlegelés szerintem nem feltétlenül a lag megítélésén van, hanem a rajtvisszalövés követelésén.
  • ibronk
    Hát szal, ha jól megfigyelitek ugye, a multis replayekben akadozik a kormány forgása, és akadozik a gáz és a fék adagolása is. Ha kormánnyal mész ha egérrel.
    Amugy amit Palee küldött replayt abban én nemigen látok lagot ha ezt az akadozást figyelembevesszük, viszont amit Máriktól kaptam abban annál több van. Szóval ezt nem igen lehet igazságosan eldönteni mert ahány játékos volt bent, annyi fél replay lehetne kb.
  • Palee
    Először én is ezt gopndoltam, de aztán Marki felhívta a figyelmet arra, hogy a gázadás csíkja bobbinál a kocc előtt valamennyivel beállt 1/5-re.
    Ami azért támasztja alá a lag-ot bobbinál, mert billentyűvel nyomja, és a billentyű vagy on, vagy off. Akkor van a két állapot között, amikor 1/5-önként fel- vagy lemegy gázadáskor és elvételkor.
    Itt beragadt abban a fázisban, ahogy bobbi elvette a gázt, az utolsó 1/5-ödben.
    Van a rózsaszín csík, azt nézzétek.

Persze Walaki ezt nem tudhatta, hogy emiatt volt a kocc, a kocc után pedig hab volt a tortán, hogy kitört a lag. De az már indifferens volt.
    Lényeg, hogy az újralövetés feltételének nem felelt meg.
  • FREAK
    itt annyi a gond, hogy Prezsi szerint a lag a kocc után volt, én nemsokára megvizsgálom, és ha ez igaz, akkor CSALÁS történt, és ebből nem csinálunk rendszer

tessék figyelembe venni, hogy ez előfordulhat, és nem nyomni mint a veszett patkány, hanem ÉSSZEL, ha ez mond nektek valamit
  • seAke
    Ha Én utolsó lettem A bajnokságban akkor megyek B-be? Vagy nemtudom...teccikérteni?
  • Marki..
    Igen, de ha te vagy a szerver, akkor bármikor felül tudod bírálni 5 mp-en belül és ezt nem tetted meg, miért ?
  • Jacek
    nem ertitek ez a legegyszerubb lagot kiabalni!!!!
    Sokkal egyszerubb mint bekalkulalni a rajtnal hogy egy lagos szar netem van!!!
    Komoly valtozasok lesznek csak ugysem tartjak be az emberek mert amikor en benn vagyok es azt mondon nincs restart akkor is restartolnak lol
  • Prezsi #9191
    Ez nagyon találó volt.
  • Palee
    Szerintem a Bobbi sequence nem olyan dráma.

Ami viszont igen, az a következő.
    - SOTP
    - STOP
    - összetörtek a lagok:-(

tehát a verseny közbeni rajtvisszakövetelés, ezzel a többiek elbizonytalanítása, akik nem láttak az egészből semmit.

ami még külön figyelmet érdemel, az az, hogy a "összetörtek a lagok:-(" megszólalás egy-két karaktere színezve van... ha érted mire gondolok... Walakinek van erre egy külön hotkey, hogy LAG-ot kiáltson.
  • Marki..
    LFS?
    Ez nem game, hanem egy drog neve, egyszer kipróbálod, aztán nem tudsz leszokni róla :D

Amúgy a 18 Mb-os verziót(zene nélküli) töltsd le a legújabb W jelű patchel együtt, majd azt rakd be. Itt a cím:

http://lfs.racesimcentral.com/
  • [HUN]PAStheLoD
    LFS ?? ez milyen game ? és hol lehet hozzájutni ? :)
  • Ams
    1. akkor már volt rs.
    2. nem tudtam A-ba vagy B-be vagyok. MERT 7 emberes volt a szerver
    3. nagyon félhetsz a pontlevonástól, ha ilyen féreg módon, bármit megteszel az ellenéért.
  • Marki..
    Végre egy normális logó :D
  • ÁjjLe BoBBi
    én nem értem hogy miért jár ezért nagybb bünti mint egy kilökésért!
    A másik dolog meg hogy kit akartok büntetni ?!
    Mert Marki is észre vette hogy lag volt.
    A replayból is kiderül hogy lassítottam....elvettem a gázt.A lag miatt én már előrébb láttam józsit és soroltam volna be möge, aztán kocc. Én egyenesen ki a picsába, körülöttem meg tiszta lag volt minden.
    Végül is egy dolog van amit egy ember nyakába varhattok, és ez a megszólalás...idézem az elsőt
    "SOTP" és ezt Józsika irta (hozzáteszem jogos volt)
    és ami viszont terhel egy pár embert az a tövábbi megszólalások, és a restart.
    Név szerint:Józsi(SOTP),Józsi(STOP),Marki(n),Norbi(nn),Józsi(összetörtek a lagok:-(),ÁjjLe BoBBi(voted to restart), Józsi (voted to restart),ÁjjLe BoBBi(nagyon nagy volt), Józsi(az),Józsi(voted to restart),Norbi(mi a faszom legyen?), Gergo (lag volt?),Marki(voted to restart),Józsi(rest),ÁjjLe BoBBi(voted to restart),Norbi(utolsó bazzeg),Józsi(sorry),ÁjjLe BoBBi(egy rs és kész)
    na itt vannak a megszólvalások és sorrendben.....
    a másik meg az hogy AMS bejött a serverre(nem akarom hogy baja legyen ebből)és ugyebár arról is volt szó hogy ezért is jár valami....
    szóvl jópár embert kéne büntetni a lagos szarság miatt.
    Ja egyébként még1x.
    Szóval józsit megkoccoltam(a lag miatt!!)és utánna látszik hogy a gépezetem megye egyenesen kifelé tovább, aztán a kocsi felett számolja a lagot(eközben józsi visszakeveredik a rendes irányba és megy tovább)aztán meg odateleportál Józsi mellé, és amind a kettőnket kibasz a gecibe(de ez még véletlenül se volt lag igaz ?!)
  • FREAK
    nyugi, nincs elfelejtve az óvásod, de eddig csak Prezsi tudta rendesen átnyálazni a replayt

ő el is mondta nekem az álláspontját, amit én elfogadhatónak tartok, de természetesen előbb én is megnézem mindkét replayt

jacekkal meg tegnap fél órát küzdöttünk, mert ki akart lépni, úgyhogy jelenleg örülünk, hogy egyben vagyunk

lényeg, hogy ne aggódj, lesz döntés, sietni meg nem kell, mert vagy pontlevonás lesz, vagy következő futamról való kizárás, de erre van 2 hetünk, és mivel az ügy elég "súlyos", nem szeretnénk elkapkodni
  • Palee
    Ennyit az óvásra való reagálásról. Mármint a nemreagálásról...

Utólag kicsit balf@sznak érzem magam, hogy a 4-ik futamon lagos (elszenvedett) kilökésem után nem lőttem vissza a rajtot.
    Miután úgy látom, hogy ez senkit nem zavar, még a bírókat sem, javaslom, hogy vegyük bele a szabályzatba, hogy "lag előfordulása esetén a versenyt újra kell futni".

Csak hogy minden versenyző tisztában lehessen az alkalmazható eszközökkel.

(taps...taps...taps...taps...taps...)
  • [Walaki]D`Lair
    Ezekszerint indulsz még az utolsó futamon is?
  • Marki..
    Meglehet, utolsó futam igencsak többesélyes.
  • [Walaki]D`Lair
    ejjjj....ne akard bealázni Marki-t, mert szétszopat a pályán...:PPP
  • ÁjjLe BoBBi
    ehh....töllem lehet...ki mondta hogy 2. leszek ? :PPPP