16311
-
[Walaki]D`Lair #9297 csak tudod...van egy olyan nagyon sanda gyanúm, hogy én ugrok a következő futamról.... -
#9296 mégis ki tehet róla??? zárjam ki Scawent mert szar netkódot írt????? -
#9295 jóvan bocsánat
én legalább csináltam:) -
#9294 igen.... -
#9293 hagyd, legyen meg az öröme -
#9292 a dudát senki nem óvta meg, lehet felejteni
nem tudom miért aggódtok, még nincs döntés -
#9291 nem értem, bazz ha valakinek óvnivalója van, óvjon! erről az AMS dologról is most hallok először de már késő, meg ilyen esetekben az a főgeci, aki 7 fős szervert indít -
#9290 látod FREAK? én csak annyit kérek, hogy mindenkit igazságosan basszatok meg....értem ezalatt hogy a Walaki kilökés miatt Norbinak megvan a 2. figyije, és ezután jön neki még rá a duda, meg az irás is....ha már itt tartunk -
[Walaki]D`Lair #9289 jah...azt én is írtam... -
#9288 Az valóban az én hibám, hogy ams bejöhetett mert 7en felejtettem a servert. -
#9287 engem nem érdekel -
[Walaki]D`Lair #9287 jaaaah!!! Értem!! Akkor az én nyakamba van varrva az egész! OK! -
#9286 nem nem...nem értek egyet azzal hogy restart legyen....
de azzal viszon nem értek egyet hogy enyire meghurcljatok vlkit azért mert megszólalt
Akkor AMS is kapjon már valami ajándékot amiért bejött!!!
PL engem megzavart vele!!!
érted FREAK? szóval a restart jogtalan volt....le is irtam hogy visszagondolva szarul éreztem magam miatta, és a verseny után is szarul éreztem maga.....sorry-ztam agyba főbe
-
#9285 miről beszélsz?? Bobbira egy rossz szót nem mondott senki, ő kezdett el védekezni, de azt nem tudom miért. Legrosszabb esetben figyit kaphat, ha vote-olt, azt még nem néztem meg. -
[Walaki]D`Lair #9284 hohóóó....távolról sem állt szándékomban...tisztában vagyok ám a tényekkel, nemcsak a levegőbe beszélek... -
[Walaki]D`Lair #9283 Amúgy...eddíg csak engem utáltatok....érdekes...peddig bobbi nagyon fair játékos véleményem szerint...és egy ilyen kis szar fos dologgal mint ez máris kiesett a pixisből? -
#9282 Én tudom, csak még mielött a restartot is rámvarjátok. -
[Walaki]D`Lair #9281 de hozzászóltál! -
#9280 meglesz, ne aggódj -
#9279 Bocsánat, de meg lett szavazva az ujrainditás, nem én voltam. -
#9278 mert ketten csak ma néztük meg a replayt
van valami problémád?? netán Walakivel értesz egyet?? minden kicsúszás után legyen restart? -
#9277 igen!ottis ujra lehet majd indítani! :DDD -
#9276 na mind1....
akkor összegezzétek hogy a GP-s 7végén ki mit kap oszt kalap kabát leszarok mindent
de figyelek ám....csak korrekt iteletet fogadunk el( nyugi tudom mi a korrekt) -
[Walaki]D`Lair #9275 Ok....de akkor mindenkit meg lehet baszni, mert hozzászólt és újraindított.... -
#9274 DE SEMMI GÁZ JÖN MÉG AZ ADVANCED IS....... -
#9273 ezt leszámitva.....ugyanis, csak ma kezdtétek el ennyire ezt a szarságot....tegnap még nem ez volt
-
#9272 igen, nagyon fair húzás volt a szabályokat lefosva újraindíttatni a futamot
-
[Walaki]D`Lair #9271 tééééévedés! Mintha tegnap még dícséretet kaptam volna Marki-tól, hogy Fair módon mentem nagyon!... -
[Walaki]D`Lair #9270 óóóóóó hogy a kurva isten bassza meg a jóindulatóságomat..... -
#9269 pontosan, ugyanis az óvásra 24 órás határidő van
ugye nem gondoltad, hogy visszamenőleg minden smiley-t meg fogsz óvni? -
#9268 a versenyben nincs életszemlélet, hanem célok és szabályok vannak, de te csak az elsőt látod -
[Walaki]D`Lair #9267 Ezt nem is állítottam, csak tény, hogy az életszemléletünk TELJESEN más... -
[Walaki]D`Lair #9266 amúgy...norbi dudálása el is van felejtve ennyivel? -
#9265 ez semmire nem jogosít fel -
[Walaki]D`Lair #9264 Freak nekem semmi bajom sincs a vesenybíróságtól..tényleg pártatlanul csináljátok azt amit csináltok!
-
[Walaki]D`Lair #9263 Figy...sztem te idősebb vagy nálam egy 10-essel...Én meg egy forrófejű 17 éves vagyok... -
#9262 kezd elegem lenni, nem vagyok óvóbácsi
senkitől nem kapok pénzt vagy kolumbiai kurvákat, hogy érdekem legyen valaki mellett dönteni, és Jacek, illetve Prezsi is pártatlan
szabályok vannak szépen leírva, aki nem tartja magát hozzájuk, az vállalja a következményeket, de nem fogok leállni vitatkozni a döntéseimről
ha valakinek nem tetszik a versenybíróság munkája, akkor byebye, jön a helyére két másik
az én célom, hogy MINDENKI számára élvezhető és szórakoztató bajnokságot szervezzek, és ha valaki ezt meg akarja gátolni, az kereshet másik bajnokságot
a döntést remélem még ma este meghozzuk, addig lehet elgondolkodni a hibákon, és kérni anyutól nyugtatót, plusz félretenni párat a verseny idejére is -
#9261 Walaki:
Just for the record:
Önhibámon kívül az 5 hétvégéből 5 alkalommal történt önhibámon kívüli hátrányba kerülésem, kétszer pedig az adott körből való kiesésem.
Ez része a játéknak.
-
[Walaki]D`Lair #9260 amúgy most nem ez a lényeg...világosan meg volt mondva, hogy a "VERSENYAUTÓN NINCS DUDA"....szóval... -
[Walaki]D`Lair #9259 nem, nem okoztam...