16311
-
#9337 most félsz? :DDD -
#9336 majd a versenyen megtudod.... -
#9335 a lag -
#9334 lag es???? ki nem fossa le??? Bobbi irtam mar parszor vegyek neked netet?? vagy en kalkulaljam ki helyetted a lagot??? -
#9333 nyugi, MINDENKI meg fogja szívni -
#9332 húha! hadd halljam -
#9331 hoppá hoppá !! na fejtsd csak ki ezt bővebben !! mi is állandó nálam !? -
#9330 Ezt te most komolyan irtad??? vagy csak egy versenyig terjed az emlekezeted???
Egy figyit kaptal hogy elkurtad a versenyemet!!! emlekszel ugye??? az meg az en hibamon kivul volt! -
#9329 te bazzeg, áll a faszom, annyira élvezem, el se hiszed
tompa tinikkel kell tök egyszerű szabályokról vitatkoznom, amikor én teszek nekik szívességet, hogy szervezem a nyomorult bajnokságukat, amiben kiskirálynak érzik magukat
öreg, nem érted van ez az egész, és amíg te teszed tönkre mások szórakozását, addig a te seggedet fogom rugdosni, VILÁGOS? -
#9328 nem?? ki allt felre amikor nem tudta ossze szedni a verdat es veszettul irogatni?????????? -
#9327 modom hogy álj le bazzeg!
nekem legalábbis az volt a célom hogy minden egyes player szivja meg aki megszólalt, vgay voteolt a restartra -
#9326 Lag az utkozes utan volt ami elotte volt az bobbinal allandoan van hogy o ezt nem kalkulalja bele az mar a ti dolgotok de a restart jogtalan volt!! -
[Walaki]D`Lair #9325 na csá... -
[Walaki]D`Lair #9324 "Mert nem én baszatm el a dolgot" -
[Walaki]D`Lair #9323 És ezennel a téma részemről LE VAN ZÁRVA! -
#9322 "A szájbabaszott lagg miatt mondtam, hogy stop"
SZÁJBABASZOTTUL SENKIT NEM ÉRDEKEL A LAG, mi olyan KURVA GECI BONYOLULT EZEN?????????????????
A LAG NEM SZÁMÍT -
[Walaki]D`Lair #9321 Jah! Látom te ezért élvezed hogy versenybíró lehetsz! OK. Akkor izgatottan várom a döntéseteket. -
#9320 nem tudom, másik 2 kollega kakukk -
[Walaki]D`Lair #9319 akkor mi számít? azt mond meg nekem! Mert nem én baszatm el a dolgot! A szájbabaszott lagg miatt mondtam, hogy stop! -
#9318 meg van fontolva
szabálytalanság történt
a teendő: a bűnösöket megbünteti -
#9317 Freak mikor lesz már döntés ? -
[Walaki]D`Lair #9316 nem, de ilyenkor talán azt kéne fontolgatni, hogy valóban érvényes volt -e? és ha nem akkor mi legyen a teendő! Nem azt hogy kit büntessenek meg, a restart miatt! -
#9315 "Szerintem addig is kérjétek be a lagotkiáltó versenyzőktől a replay-t, ha ez egyáltalán mérlegelés kérdése"
Hát nem az. -
#9314 :DDDD -
#9313 FOGD MÁR FEL, hogy nem érdekel, volt-e lag, mert NEM SZÁMÍT -
#9312 Szerintem fussuk ujra! :)
Ki van benne? :) -
#9311 ja értem, szal akkor a "döntő végeredménye" ne induljon a következő futamon
okés Walaki, mindig is tudtam, hogy még viszed valamire
úgyis kezdenek kihalni a jó humoristák -
[Walaki]D`Lair #9310 és tőlem speciel nem kértétek el, pedig Freak-nek föl is ajánlottam hogy elküldöm... -
#9309 még eccer régen emlékszek játszottam egy autós játékkal, e-racernek hibták. direkt internetes játékra volt csinálva. Na azzal csak ugy lehet játszani ha szellemkocsis modra volt állitva a server különben már az rajt után 5 másodperccel összeburult az egész mezőny. Olyan szar volt, hogy még egyenesen sem lehetett menni egymás mellett. -
[Walaki]D`Lair #9308 "Sőt! Megóvom az egész cuccot!
ÓVÁS
Alulírott versenyző, megóvom a döntő végeredményét, szabálytalanul visszalőtt rajt miatt. A rajt visszalövésének követelése messzemenőkig sportszerűtlen volt, tekintve, hogy az incidens nem különbözött egy szimpla versenybalesettől. Replayt este elküldöm.
Palee
Szerintem addig is kérjétek be a lagotkiáltó versenyzőktől a replay-t, ha ez egyáltalán mérlegelés kérdése."
hupszi...Nem én lettem megóvva...hanem a döntő végeredménye! Le lehet rólam szállni! -
#9307 értem...szóval AMS megúszta....nembaj tartogatok én vlamit a számára.... -
#9306 szerintem is ritka jó az LFS netkódja -
#9305 ugye mennyivel jobb lett volna szó nélkül tovább menni? -
#9304 "de a szar netkód miatt miért én vagyok megbaszva???"
Csinálj jobbat!
Amugy tegnap a nascar futam alatt is azt hallottam az se nagyon megy adsl hostrol 8 embernél többel, szal ne nagyon szidjuk a netkódot, jó az. -
#9303 CSAK a restarttal kapcsolatos beszólások és akciók vannak terítéken, a többi megúszta -
[Walaki]D`Lair #9302 úgyértem....úgy érzem, hogy ki leszek zárva.... -
#9301 látom nem sokan értettek meg.....szóval szerintem úgy áll a helyzet, hogy walaki meg lesz baszva....
és korrekt itéletet hoztok úgyis (mert ismerlek és tudom nem vagy fasz)
de akkor csak annyit kérnék hogy akkor aki egy mukkot is irt, vagy bejött, az szivjon.....de a másik ha jól emlékszem csak a restart lett megóvva.... -
[Walaki]D`Lair #9300 de a szar netkód miatt miért én vagyok megbaszva??? és most ne gyere nekem ezzal a nem érti szöveggel, mert rohattul nem fair, hogy ezért már megint én vagyok szopatva! -
#9299 na, akkor már haladunk előre
legközelebb akkor érezz hasonlót, ha baromságot készülsz csinálni -
#9298 igen ez jó 5let:)