16311
-
[Walaki]D`Lair #9377 és mindez nem történne meg, ha nem baszogatná mindenki a másikat........ -
#9376 és mindez nem történne meg, ha mindenki tisztában lenne a szabályokkal............. -
[Walaki]D`Lair #9375 írtam én már cifrábbakat is...:DD -
[Walaki]D`Lair #9374 Thnx! -
#9373 mert BAROM
[Walaki]D`Lair (06:50 PM) :
de bazz!!!
ezt miért nem ICQ-n mondod neki?
miért kell egyáltalán mondani?
[Walaki]D`Lair (06:51 PM) :
mit tett ami a szemedben "barommá" változatta?
Ams (06:51 PM) :
MIÉRT ICQ-N?
[Walaki]D`Lair (06:51 PM) :
MIT TETT???
Ams (06:53 PM) :
ÚJRA INDITOTTA A FUTAMOT
[Walaki]D`Lair (06:53 PM) :
ÁjjLe BoBBI (6:53 PM) :
egy kis fostömlő
[Walaki]D`Lair (06:53 PM) :
ÉS EZ OK NEKED ARRA HOGY LEBARMOZD????
Ams (06:55 PM) :
meg az amit a fórumon művel -
#9372 vegyél már vissza -
#9371 az a helyzet hogy józsin keresztül ment ez....szóval én csak igy tudom neki elmondani mi a bajom -
#9370 szerintem nem csak én vagyok igy vele....jól néznénk ki ha én pl. beleszóltam volna abba amikor Norbi kilökte Jacekot....hiszen ott sem voltam...KUSSOLTAM TE PATKÁNY!!!! HÁT KUSSOLJ TE IS!!!! vagy menny addig más topicba ha irogatni van kedved -
#9369 ez tényleg nyomhatnátok tovább ICQ-n, senkit nem szórakoztat -
#9368 magyarul --->>> még nem döntöttünk -
#9367 Walaki]D`Lair (6:49 PM) :
miért állt érdekedben beszólni neki?
[Walaki]D`Lair (6:49 PM) :
mi indokod van rá?
Ams (6:50 PM) :
mert BAROM
ehhe:) fejtsd már ki hogy miért is vagyok az ? -
#9366 Mert te azt mondod? -
#9365 na most akkor ere is tegyünk pontot.....
szóval csak az szólhat mostantól bele a vasárnapi GP döntőbe, aki ott volt, és a versenybírók! -
[Walaki]D`Lair #9364 magarul ---->>> DISQ vagyok? -
[Walaki]D`Lair #9363 naja...az nekem is célom! -
#9362 nem nem freak....csak közeledik ezzel is a 10000, amit én viszek L :)) -
#9361 nem nem ennyi.....vagyis igen....
szóval nekem még van egy nem titkolt célom, ez pedig az hogy a bajnokságban 3. legyek ( ez nagyon nehéz lesz, mivel gergo nagyon jó advanceden)
és egy kis takony miatt nem fogom az esélyemet elbaszni..... -
#9360 mi a faszt görcsöltök ennyit?? aki nem csinált baromságot, annak nincs mitől félnie, de ezt a balhét nem értem -
[Walaki]D`Lair #9359 Freak-től? -
[Walaki]D`Lair #9358 Télleg te vagy a legutolsó akinek MOST köze lehet a dologhoz...de neked lövésed sincs, hogy mi volt! -
#9357 Már hogyne lenne? -
#9356 jó akkor máshogy!!
szóval FREAKNEK annyi köze van az egészhez hogy versenybíró!! felfogtad ??!!! de te még ott se voltál...SZÓVAL KUSSOLJ!!!! -
#9355 "na figyi AMS....az a helyzet hogy pont akkor kezdtél engem basztatni, amikor nem kellett volna.....ezért jobb ha a HSF csapatnevet elfelejted, vagy átirod mittomén mire, mert már nem vagytagja a teanek"
Ennyi? L0L :DD -
[Walaki]D`Lair #9354 AMS! Mi még nem ismerjük egymást annyira, hogy csak úgy Józsizz! Bobbi a barátom és neki meg van engedve!
DE FREAKNEK AZ A DOLGA, HOGY DÖNTSÖN! AZÉRT VERSENYBÍRÓ!!! NEKED MÉG EGY NYAMVADT REPLAYED SINCS A DOLOGRÓL!!!!! -
#9353 nem arról van szó józsi.
de 1ébként FREAK se volt ott, mégis dönt.
"kit hülyítesz"? :DD -
#9352 légyszi jelentkezz be az icq-ra.....irtam valamit -
[Walaki]D`Lair #9351 basszus AMS!! Állj már le! OTT SE VOLTÁL!!!! -
#9350 De mért fogod vissza? mondjad, mit fogok "szívni"? -
#9349 neeem, nem. -
#9348 szeretnél L kussolni ?! megengedem..... -
#9347 Most már nincs mit +tudnom? nemááá L0L -
#9346 ...kevesebbet legyen minthogy... -
[Walaki]D`Lair #9345 jaja....inkább ő tudom...de az nektek túlontúl egyszerű lenne >:))) -
#9344 ? -
#9343 aha csak nem tudod hogy érzem most magam.....itt irok álandóan Józsinak icq-n hogy kussoljon, ne irjon vissza nektek, mert nagyon megszivja.....nyugodt vagyok....erre jön ez a kis...izé szóval jön AMS oszt még engem baszogat.....hát elegem van -
#9342 hát inkább... -
[Walaki]D`Lair #9341 jah...főleg hogy alig van versenyen :DD -
#9340 már azt hittem azt akarja mondani hogy állandó hogy belemegyek valakibe..... -
#9339 érdemes ezt a versenyre vinni? mert ha bármi "olyat" csinálsz, akár már most is kiszállhatsz
veled sem volt gond ezen a bajnokságon, de AMS is az egyik legkorrektebb versenyző -
#9338 milyen jó hogy icq is van és eddig még sosem basztattál (kivéve a netem miatt.....de gondolom erről is én tehetek)