16311
-
[Walaki]D`Lair #9417 aha...amikor az a ominózus "kilökéses" eset volt, akkor kiálltál....a pálya szélére... -
#9416 akkor ha nem reagált volna senki a jajgatásra akkor hibáztathatnátok egyedül Őt....nade nem igy történt -
#9415 szerintem ilyen felsorolasokba ne menjunk bele jobban jarunk -
#9414 emlékeztetlek benneteket egy korábbi esetre.....
egyik versenyen Redbull szépen bejött és elkezdett pofázni....erre az egyik mostani versenybiro (nem mondom a nevét) fogta magát megállt( holott jó pozicioban voltam) és restart....AKKOR EZ MI ?! -
#9413 mintha tobb pelda is lett voltna ugy emlekszem az hogy utanna jajgatsz az mar mas teszta akkor lehet. -
#9412 megyek tovabb vagy kilepek -
[Walaki]D`Lair #9411 te mit tettél volna? -
#9410 nagy ralatasod van a dolgokra -
#9409 igen es mert volt restart ki kezdett jajgatni ferre allni??? nezd meg probal tovabb menni de nem tud erre fere all es jajjgat! -
#9408 Jacek de télleg ez már tulzás......igaz hogy Józsi is néha tulzásokba esik, de azért már télleg nem frankó hogy Ő van elővéve a restart miatt -
#9407 Jacek!Te mással sem tudsz foglalkozni mint hogy a HSF-et és walakit (főképp) szídod...más nem elégíti ki a perverz vágyaidat? -
[Walaki]D`Lair #9406 Miért? Hallottál rólam panaszt a döntőben? -
#9405 igaza van freaknak te tenyleg azt hiszed ez a Walaki bajnoksag!
-
[Walaki]D`Lair #9404 jjjjaaaaajj!!!! bazzz.... -
#9403 nem akarom sürgetni a végítéletet, de szeretném tudni mi vár rám még alvás elött -
[Walaki]D`Lair #9402 pontosan! Amúgyis...ritka szépen mentem! Fair módon! Szal le lehet rólunk zizzenni... -
#9401 www.tar.hu/rezmalparty
Várjuk a jóarcokat! -
#9400 én bevallom hogy a szabályokat csak átfutottam, de azért magamtól is tudom hogy nem roncsderbit játszunk.
a szabályok betartása oké számomra.
a restart hiba volt, de nehogy már a HSF team legyen ezért meghurcolva.....ugyan ugy kell mindenkinek szivni aki benne volt -
[Walaki]D`Lair #9399 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #9398 jaja....dehát ő tudod milyen...szereti betartani a szabályokat...én meg szánt szándékkal ledudálok mindenkit az útról, kilökök mindenkit...és laggal dobálózok...hisz tudod.... -
#9397 majdnem....csak az én nevem mellett pontlevonás lesz.....figyeld majd meg -
[Walaki]D`Lair #9396 pontosan....hiába próbálod belénktáplálni, hogy ezt elbasztuk, legföljebb ott, hogy fölvettünk az ICQ listára norbi... -
#9395 nem nem, csak aki benne volt
ennyi
pl Pli nem volt benne.....aki megszólalt az szivni fog..... -
#9394 nekem már elegem van....nem fogom a fejemet a falba verni, mert nem érzem hogy kéne..... -
[Walaki]D`Lair #9393 már előre látom....
Norbi, Marki ---> ejnye bejnye
Bobbi --->> figyelmeztetés...ejnye bejnye...
D`Lair --->>> kizárás....béna fasz...geci.... -
#9392 Mert ha te is akkor mindeki más is... -
[Walaki]D`Lair #9391 nekem 8...engem akkoris kizárnak :DDDDDDD -
#9390 mert ? -
#9389 Várj, még:
-pontlevonás: ...vagy ismételt figyelmeztetés esetén -
#9388 Várj, segítek:
figyelmeztetés: apró szabálytalanságok, figyelmetlenség esetén
-pontlevonás: szándékos szabálytalanság, vagy ismételt figyelmeztetés esetén
-versenyből való kizárás: szándékos, esetleg kitervelt szabálytalanság, és ez után sportszerűtlen viselkedés. Ha a versenyző előtt állnak még futamok, azokon már nem indulhat, ha a döntőben történt az eset, a következő versenyen nem indulhat.
-bajnokságból való kizárás: állandó jellegű szabálytalanság, sportszerűtlenség, nem megfelelő hozzáállás
-
#9387 Ujra bebizonyitottad hogy mennyire ismered a szabályokat, köszi. -
[Walaki]D`Lair #9386 azt ugye tudod, hogy ha te is megkapod a figyelmeztetést akkor kizárás... -
#9385 boldog lehetsz -
[Walaki]D`Lair #9384 :DDDDDDDDD -
#9383 ja lógni fogunk:)
de lesz akit fejezni fognak :)) -
[Walaki]D`Lair #9382 Lesz még ma "ítélet"? -
#9381 most nemis leszs magyar szerver? vagy mia . van? -
[Walaki]D`Lair #9380 nálam ugyanez a helyzet... -
#9379 na jóvan részemről off
még mindig picit mérges vagyok, de levezetem egy kis téli futosgáláson....
de akkor most már senki ne baszogasson -
#9378 én indítottam ujra ?!!!?? hát beszarok!!!! csak azért nem irok olyanokat mint az elöb, mert Freak szólt( igaza volt bocs freak) de gondold oda szépen