Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Hja, ha belegondolsz k*rva draga😊 Ha 3 resz lesz (S1-S3) akkor is 15000.- a teljes. De ha negy, akkor 20000.

De az igaz, hogy jobban megeri, mint mas jatek. Persze ahoz kepest, hogy sosem veszek jatekot - mivel nincs penzem - ahoz kepest rohadt draga😉
CSOCSO
mér gonolok én 3 ezerre?😊
hja igen mert nem angol fontba gondolkoztam hanem dolcsiba.. hja várjál 5 ezeráért bele se ugrok....
Alexease
KOSZI!
Akkor a Bankkartya lelove. Jovedelmem van, de csak 18500.- HUF-fal vagyok bejelentve, bagyis azzal korbe rohognek😄DDDDDD

Bankom nincs, de van valami OTP folyoszamlam😉 Bar ott is orulok, ha nem vagyok minuszban😉

Petyus_
Ja, ottan körül jöhet ki, mert még a fontot átszámolják EUR-ra vagy USD-re, utána azt forintra akkor a bankokat ismerve az az 500 píz simán elmegy ezekkel a konvertálgatásokkal. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Alexease
Szeritem 5000-re jon ki a jatek, vagyis buknal vele😊)
Petyus_
Ha vagy már valami banknál akkor nézd meg csinálnak-e webkártyát. Ezt csak a neten lehet használni, mert csak egy papírlap, de neten használva úgy viselkedik mintha rendes bankkártya lenne. Meg van egy külön keret, amire csak annyi pénzt dobsz fel, amennyit a netes vásárlásaidra költesz, így nem tudják lehúzni rólad a hackerek a vagyonodat. 😊

A sima bankkártya, ami jó erre a célra Mo-on vagy VISA (Classic), vagy Eurocard Mastercard (Cirrus, Maestra, Visa Electron ezek nem jók). Ezeket a bankok csak akkor adnak, ha viszel jövedelemigazolást, stb. stb., szóval ha alapvetõen most nincs ilyen kártyád akkor jobban jársz egy webkártyával. Nézz utána a bankod honlapján van-e nekik ilyen.

CSOCSO
és ez komoly hogy csak 3 szor használhatod fela kododat????
gondolom akinek nincs nete az nem is tudja unlockolni..ez mekkora buziság az lfs részérõl...
CSOCSO
4000zret adtok én megcsinálom😊 azaz feldobom nektek amanit mert van bankkártyám..ezt eljûtszom 3 emberrel és nekem is lesz jelszavamm..tök kircis..nah ki van benne?😊))))))))))))))
Alexease
NYIRI: Ird mar le legyszi, hogy milyen bankkartyad van, pontosan milyen tipus, melyik banknal, hogy megy a fenttrtasa, mennyibe kerul stb. 😊 KOSZI!

Korbeneztem, de semmit nem talaltam. Vagy ami volt, az nagyon veszelyes. Legyen rajta X penz, havonta X a fenntartas, minden honapban utaljam ra a jovedelmem stb. Kibaszott Magyarorszag!!!
CSOCSO
neem.. egyszerûen megoldottam az én cgf met átírtam arra mint az õvé--szal full ugyan az volt benne csaka creditek száma is ott volt a végén..de hiába😞(((((((
CSOCSO
sajnos nem megy😞(((((((((((((((((((((((((((((
Alexease
Nezelodom, nezelodom, de semmi "megoldas"😞
- Vagy ennyire nem ismert, vagy nem foglalkoznak a jatekkal,
- vagy csak fanok ismerik, hasznaljak es ok megveszik, vettek,
- vagy tenyleg olyan jol sikerult a vedelem, hogy nem tudnak vele mit kezdeni:-)
Alexease
A CFG.STA file-t is atirtak, le van vedve, nem lehet atirni. Ne is probalkozz szerintem. Bar ha kodolast meg tudod fejteni, akkor lehet😉
CSOCSO
hm..sajna nálam nem müxik..ugy látszik már erre is gondoltak a készítõk😞 még valamit megprobálok de kitudja...
CSOCSO
nahmegtettem amit lehet... mivwel a tiedbe nem lehetett nyulni igy az enyimét irtam át a tiedre...remélem igy is müxik..
CSOCSO
ebben a cfg.sta ban van már kredit mert ebbe nemtudok belenyulni...nemtom mi van...
CSOCSO
hm.. érdekes...érdekes...
Marki: A legrovidebb palyan mentem egy 3 kort 7 ellenfellel PRO-ban, nyertem es 3 credit-et kaptam :[

elkuldtem a cfg.sta-t neked csocso mailben.

CSOCSO
credit:kredit
CSOCSO
mér nem megy?😊
CSOCSO
fél perc alatt 10ezer kredit (szószerint!!!!)
vagy 1 ora alatt 600 credit.. nah? válassz...
Marki: a kredit?

Több AI-val PRO fokozatban 3 körös verseny a legrövidebb pályán és 1 óra alatt megvan a 600 credit.

Az nem fog menni, erre ezért gondoltak ám a fejlesztõk 😊))

CSOCSO
küldd el nekem a cfg.sta fileodat és fél perc alatt csinálok neked 10 ezer creditet
Hogy tudok sok kreditet hirtelen osszeszedni, meg gyakorolnek az uj kocsival

CSOCSO
akkor következõt kõ tenni.. megfogod a frissen unlockolt LFS-t és AZ EGÉSZ MAPPÁT zip eled😊 és széppen idébbküldöd😊)))) kszikeeeeeeeeeeés akkor majd én is küldöm másnak...akár több embernek is😊
hi!

Na egy gyors volt, elmentem az oldalra, megadtam az adatimat, bankartya szamom, amint ok-t nyomtam mar jott is a level hogy kerhetem a kodot es mar unlockolva van 😄

LFS POWAA

Azt nem tudjatok hogy az s2-hoz kell majd az s1?
Mert ha az s3-hoz is kell az s2-s1 akkor nagy lehuzas lesz

Petyus_
VISA Classic a neve.

nemegy ugy

tom..
Hello mindenkinek! nem próbáltátok meg a 0.2F demo verzió exe-ével inditani a játékot? vagy a demo-ba bemásolni a pályákat meg a kocsikat? mert a játékba nem fix-en vannak a pályák szerintem a kocsik sem! igy annyit lehet belerakni amennyit akarsz!

http://android-forum.hu/

VISA(nem Electron) és MASTERCARD hitelk. jó

WiZZaRD
nem sima bankkartyas a cucc, hitelkartyas, sztem...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Alexease
Nekem se kartyam se penzem. Vagyis crack...
varok 2 napot azutan megrendelem (hatha lesz offline crack)

de nem kéri, mert opcionális

Ha kéri akkor igen, de írd be a kártyához tartozó címet ott ahol a kártya adatait kéri.

az eredeti cimem kell?

12 angol font. Ahogy megtörtént a tranzakció, a kód egybõl elérhetõvé válik.

nemtom

Skynet
Hány forint a teljes összege kártyával rendelve?
Na, elegem lett!

Ha most kartyaval fizetek a neten, mikor kapok kodot? A valos cimemet meg kell adnom??? vegulis csak a kartyaszam kell

hali
kabbe 😄

www.napisajto.hu

jaja

WiZZaRD
elobb utobb lesz megoldas tuti...csak szvsz utobb😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Hali, ez kamu...
Irc csatin talalta ki valami felorult :]

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN

hali
Live For Speed S1 *Unlock* 01x05 MB DARKNEZZ