16311
  • Jacek
    skulinet=skyline
  • Jacek
    de nem ertem ezt a skulinet honnan vetted:)))))))) nyomokban sem hasonlit ra:)))))
  • Alexease
    Setup kerdes, mik ezek pontosan? THX
    - INCLINATION
    - SCRUB RADIUS
    - PARALLEL STEER
  • [Walaki]D`Lair
    Naja....de még azt se, mert az LX4-el el lehet úgy indulni, hogy ne pörögjön a kereke, mégis menjen mint akit picsánvertek a szívlapáttal
  • Marki..
    Nem csak eloszlik a két tengely között :)))
    Amúgy 0-20km/h ra veri mindet :)))
  • [Walaki]D`Lair
    faszt Le/súly....Le/tömeg....
  • [Walaki]D`Lair
    Szerintem sok lenne ide...a LX6 is 190LE, de ~350LE/tonna a le/súly aránya, és sztem ennél erősebb gép nem nagyon kell ide....bár az rb4-nek télleg gyengén harap a motorja...lehet, hogy még bejáratós? :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Skynet
    Alexease asszem írjunk egy levelet a game készítőinek,hogy küggyenek nekünk egy unlockot csak single-hez és igérjük ha lesz netünk megvesszük a normált..:)
  • Skynet
    Nem úgy nyilatkopztam mintha mentem volna vele,csak aszontam,hogy esetleg Skyline-t akartak belevinni akkor nagyon el van baxva mert az alap verzió is 271 lóerő...:)
  • Marki..
    Leggyorsabban úgy tudod, hogy 3 körös versenyeket mész a legrövidebb pályán, minél több AI-val PRO fokozatban és ha nyersz vagy dobogós helyezést érsz el, kapsz creditet (max 48 credit/verseny)
  • [Walaki]D`Lair
    Így van...pl a GT szériára egy igen egyszerű jellemző: Gumitapadás....

De az LX-ekbe belezúgtam :DDD LX4 & LX6 dö beszt...:D
  • Marki..
    Szerintem csak ügyesség kérdése, lehet azzal jól is menni több körön keresztül is. Persze én azt mondom, hogy azért a fejlesztők sem mérnökök akik autókat terveznek és építenek. Márpedig autókat tervezni LFS-be megkívánná, hogy egy bizonyos szintű tudásismeretük legyen. Az életben is előfordul, hogy kijön egy rossz széria és kezelhetetlen. Ezzel azt akarom mondani, hogy itt nem arról van szó, hogy nem realisztikusan viselkedik az autó, ugyanis LFS fizikája egyetemes minden autóra nézve, hanem azt, hogy csupán egy rossz konstrukcióról lehet(ett) szó, esetleg még hiányoznak dolgok, amiket később be fognak építeni.
  • CSOCSO
    Nem csak az hogy gázadásnál csuszik a turbo.. simán elkezdesz kanyarogni gázadás nélkül és második esetleg 3 kis kanyarodásnál már tehetetlenl megy tovább az egyik irányba.. hiába kormányzol ellen..nevetséges az az auto
  • [Walaki]D`Lair
    Ergo nem publikus a jelszava
  • [Walaki]D`Lair
    Sorry, az csak a bajnokság tagjainak van fenntartva....
  • [Walaki]D`Lair
    váááááh!!!! Kurrvajó az LX6!!! :DD
  • Nyiri
    Hi! az hsw.hu szervereken mi a password?
  • tom..
    egyet értek veled sokat változott a kocsi!
  • Jacek
    ok en nem neztem most de olyan volt a 0.2-ben
  • Marki..
    Szerintem már nem.
  • Alexease
    Eloszor setupold at a billentyuzeted, es nyomd meg a Caps Lock-ot :-)))
  • tom..
    Kérdezz, mit nem értesz?
  • Jacek
    240 loerovel foleg:))))rohejes kanyarban legkissebb gazadas es mar megy a hatulja:)) meg egy M3-as sem tekeri igy el a hatuljat!!! pedig az hatso kerek 300PS
  • Jacek
    a GT turbo az egy lol!!! mitha essoben mennel rohej a tapadas!!! egy tobb mint egy tonnas auto 3-asban nem fogja neked eltekerni a hatuljat az tuti !!
  • tom..
    Lehetne tenni az ellen valamit hogy állandoan ledob a serverről 5-perc után? VodaGPRS net(NFSHP2-vel 1 óráig játszottam multiba és simán birta!)
  • tom..
    Igazad van! a turboval sokkalta izgibb az egész!
  • Nyiri
    Az idomero sem volt kutya
    1. 54:94
    2. 55:22
    3. 55:80
    stb. :)

a lenyeg hogy izgis volt, mar varom a bajnoksagot.
  • Nyiri
    Ja es idomerovel dontottuk el ki honnan indul. En altalaban 2-3rol indultam ami nem is baj mert az elso 2 irtotta egymast :]

Mar tobbszor volt ugy, hogy elottem nem messze repulo autot latok, de akkor inkabb padlogaz es ha makom van atmegyek a balhen ha nem akkor nem (Mint a villam feeling :D)
  • Alexease
    Jo lehet;)
  • Nyiri
    Hela!

A mostani multis elmeny megjobban megerositette bennem hogy megerte megvenni.

Total leizzadtam :) Egy nagyon gyors palyan nyomtuk, de 3 olyan lassito van benne hogy eleg egy picit hibazni es annyid. Gti-vel mentunk 4en es 2 gt-s. 5 koron at vegig 0.3-0.5 kozott jatszott az ora a versenyzok kozott (ritka az ilyen mezony) :) Volt olyan hogy elottem elbasztak! Satufek es mar csak azt lattam hogy eppen elottem csuszik el a gyerek es eppen nem megyek bele :). Sajnos az 5 kor utolso kanyarjaban nagyon meg akartam elozni az elottem levot (2. voltam) es elszamitottam magam igy 4. lettem. Nyerni akartam :D

LFS POWAA!! Isten ez a game. Meg most is remegek az adrenalintol :D
  • CSOCSO
    nahugye..:)))))
  • Jacek
    mondjuk lehet hogy Victoria roman gumi van rajta az viselkedik igy:DD
  • Jacek
    hat az szerintem is el van baszva:)))
  • CSOCSO
    át eddig itt mindenki helyeselt velem hogy a gt turbo igenis el van baszva... mivan veletek????...
  • Jacek
    plusz az elettben is meg kell nezni egy belso kameras felvetelt!! es ott is sokkal kisebb a sebesseg erzet..
  • Nyiri
    skynet: most ugy nyilatkozol rola mintha vezetted volna. A 4wd eleg harapos gep es a palyakbol adodoan nem is kell nagyobb rajuk.

Amugy a sebessegerzetrol annyit, hogy tegnap multin nyomtam gtivel (lefti is ott volna :D). Szepen lement 4 verseny.

Utana atmentem masik szerverre ahol a 4wd-t valasztottam. Na a 40 perc gti utan a 4wd-nel volt sebessegerzet. Total beleeltem magam. a gyorsulas meg minden.

Ebbol kovetkezik, hogy minden nezopont kerdese.
  • Jacek
    inkabb supra:)))) hatulja meg regi celica:))
  • Skynet
    A fölső autó pofája kísértetiesen hasonlít egy Skyline-ra.....
    De ha az akkor mér 4 henger,és mér csak 241 lóerő??:))
    Akkómá pakoljanak bele becsületes 6hengeres soros motort és monnyuk 850 lóerőt:))
  • Nyiri
    Ugyvan.
    A gt turbo kezesbarany az lx6-hoz kepest
  • tom..
    nekem végül is a multi rész nem igen kell mert voda net nem birja, szal csak a offline-on nyomnám. és nem játszok többet napi 1 órát ha jön a suli akkor meg szinte semmit max hétvégén, igy nem igen éri meg nekem a 4500 forintot!