Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hja, ha belegondolsz k*rva draga😊 Ha 3 resz lesz (S1-S3) akkor is 15000.- a teljes. De ha negy, akkor 20000.
De az igaz, hogy jobban megeri, mint mas jatek. Persze ahoz kepest, hogy sosem veszek jatekot - mivel nincs penzem - ahoz kepest rohadt draga😉
De az igaz, hogy jobban megeri, mint mas jatek. Persze ahoz kepest, hogy sosem veszek jatekot - mivel nincs penzem - ahoz kepest rohadt draga😉
mér gonolok én 3 ezerre?😊
hja igen mert nem angol fontba gondolkoztam hanem dolcsiba.. hja várjál 5 ezeráért bele se ugrok....
hja igen mert nem angol fontba gondolkoztam hanem dolcsiba.. hja várjál 5 ezeráért bele se ugrok....
KOSZI!
Akkor a Bankkartya lelove. Jovedelmem van, de csak 18500.- HUF-fal vagyok bejelentve, bagyis azzal korbe rohognek😄DDDDDD
Bankom nincs, de van valami OTP folyoszamlam😉 Bar ott is orulok, ha nem vagyok minuszban😉
Akkor a Bankkartya lelove. Jovedelmem van, de csak 18500.- HUF-fal vagyok bejelentve, bagyis azzal korbe rohognek😄DDDDDD
Bankom nincs, de van valami OTP folyoszamlam😉 Bar ott is orulok, ha nem vagyok minuszban😉
Ja, ottan körül jöhet ki, mert még a fontot átszámolják EUR-ra vagy USD-re, utána azt forintra akkor a bankokat ismerve az az 500 píz simán elmegy ezekkel a konvertálgatásokkal. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha vagy már valami banknál akkor nézd meg csinálnak-e webkártyát. Ezt csak a neten lehet használni, mert csak egy papírlap, de neten használva úgy viselkedik mintha rendes bankkártya lenne. Meg van egy külön keret, amire csak annyi pénzt dobsz fel, amennyit a netes vásárlásaidra költesz, így nem tudják lehúzni rólad a hackerek a vagyonodat. 😊
A sima bankkártya, ami jó erre a célra Mo-on vagy VISA (Classic), vagy Eurocard Mastercard (Cirrus, Maestra, Visa Electron ezek nem jók). Ezeket a bankok csak akkor adnak, ha viszel jövedelemigazolást, stb. stb., szóval ha alapvetõen most nincs ilyen kártyád akkor jobban jársz egy webkártyával. Nézz utána a bankod honlapján van-e nekik ilyen.
A sima bankkártya, ami jó erre a célra Mo-on vagy VISA (Classic), vagy Eurocard Mastercard (Cirrus, Maestra, Visa Electron ezek nem jók). Ezeket a bankok csak akkor adnak, ha viszel jövedelemigazolást, stb. stb., szóval ha alapvetõen most nincs ilyen kártyád akkor jobban jársz egy webkártyával. Nézz utána a bankod honlapján van-e nekik ilyen.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
és ez komoly hogy csak 3 szor használhatod fela kododat????
gondolom akinek nincs nete az nem is tudja unlockolni..ez mekkora buziság az lfs részérõl...
gondolom akinek nincs nete az nem is tudja unlockolni..ez mekkora buziság az lfs részérõl...
4000zret adtok én megcsinálom😊 azaz feldobom nektek amanit mert van bankkártyám..ezt eljûtszom 3 emberrel és nekem is lesz jelszavamm..tök kircis..nah ki van benne?😊))))))))))))))
NYIRI: Ird mar le legyszi, hogy milyen bankkartyad van, pontosan milyen tipus, melyik banknal, hogy megy a fenttrtasa, mennyibe kerul stb. 😊 KOSZI!
Korbeneztem, de semmit nem talaltam. Vagy ami volt, az nagyon veszelyes. Legyen rajta X penz, havonta X a fenntartas, minden honapban utaljam ra a jovedelmem stb. Kibaszott Magyarorszag!!!
Korbeneztem, de semmit nem talaltam. Vagy ami volt, az nagyon veszelyes. Legyen rajta X penz, havonta X a fenntartas, minden honapban utaljam ra a jovedelmem stb. Kibaszott Magyarorszag!!!
neem.. egyszerûen megoldottam az én cgf met átírtam arra mint az õvé--szal full ugyan az volt benne csaka creditek száma is ott volt a végén..de hiába😞(((((((
Nezelodom, nezelodom, de semmi "megoldas"😞
- Vagy ennyire nem ismert, vagy nem foglalkoznak a jatekkal,
- vagy csak fanok ismerik, hasznaljak es ok megveszik, vettek,
- vagy tenyleg olyan jol sikerult a vedelem, hogy nem tudnak vele mit kezdeni:-)
- Vagy ennyire nem ismert, vagy nem foglalkoznak a jatekkal,
- vagy csak fanok ismerik, hasznaljak es ok megveszik, vettek,
- vagy tenyleg olyan jol sikerult a vedelem, hogy nem tudnak vele mit kezdeni:-)
A CFG.STA file-t is atirtak, le van vedve, nem lehet atirni. Ne is probalkozz szerintem. Bar ha kodolast meg tudod fejteni, akkor lehet😉
hm..sajna nálam nem müxik..ugy látszik már erre is gondoltak a készítõk😞 még valamit megprobálok de kitudja...
nahmegtettem amit lehet... mivwel a tiedbe nem lehetett nyulni igy az enyimét irtam át a tiedre...remélem igy is müxik..
Marki: A legrovidebb palyan mentem egy 3 kort 7 ellenfellel PRO-ban, nyertem es 3 credit-et kaptam :[
elkuldtem a cfg.sta-t neked csocso mailben.
Marki: a kredit?
Több AI-val PRO fokozatban 3 körös verseny a legrövidebb pályán és 1 óra alatt megvan a 600 credit.
Az nem fog menni, erre ezért gondoltak ám a fejlesztõk 😊))
Hogy tudok sok kreditet hirtelen osszeszedni, meg gyakorolnek az uj kocsival
akkor következõt kõ tenni.. megfogod a frissen unlockolt LFS-t és AZ EGÉSZ MAPPÁT zip eled😊 és széppen idébbküldöd😊)))) kszikeeeeeeeeeeés akkor majd én is küldöm másnak...akár több embernek is😊
hi!
Na egy gyors volt, elmentem az oldalra, megadtam az adatimat, bankartya szamom, amint ok-t nyomtam mar jott is a level hogy kerhetem a kodot es mar unlockolva van 😄
LFS POWAA
Na egy gyors volt, elmentem az oldalra, megadtam az adatimat, bankartya szamom, amint ok-t nyomtam mar jott is a level hogy kerhetem a kodot es mar unlockolva van 😄
LFS POWAA
Azt nem tudjatok hogy az s2-hoz kell majd az s1?
Mert ha az s3-hoz is kell az s2-s1 akkor nagy lehuzas lesz
Mert ha az s3-hoz is kell az s2-s1 akkor nagy lehuzas lesz
nemegy ugy
Hello mindenkinek! nem próbáltátok meg a 0.2F demo verzió exe-ével inditani a játékot? vagy a demo-ba bemásolni a pályákat meg a kocsikat? mert a játékba nem fix-en vannak a pályák szerintem a kocsik sem! igy annyit lehet belerakni amennyit akarsz!
http://android-forum.hu/
VISA(nem Electron) és MASTERCARD hitelk. jó
nem sima bankkartyas a cucc, hitelkartyas, sztem...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
varok 2 napot azutan megrendelem (hatha lesz offline crack)
de nem kéri, mert opcionális
Ha kéri akkor igen, de írd be a kártyához tartozó címet ott ahol a kártya adatait kéri.
az eredeti cimem kell?
12 angol font. Ahogy megtörtént a tranzakció, a kód egybõl elérhetõvé válik.
nemtom
Na, elegem lett!
Ha most kartyaval fizetek a neten, mikor kapok kodot? A valos cimemet meg kell adnom??? vegulis csak a kartyaszam kell
Ha most kartyaval fizetek a neten, mikor kapok kodot? A valos cimemet meg kell adnom??? vegulis csak a kartyaszam kell

jaja
elobb utobb lesz megoldas tuti...csak szvsz utobb😊
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Hali, ez kamu...
Irc csatin talalta ki valami felorult :]
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN
Irc csatin talalta ki valami felorult :]
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN