16311
-
#9537 javíts ki, ha tévedek, de szóról szóra eszerint jártunk el, mindenki kapott levonást, aki a restart mellett volt -
[Walaki]D`Lair #9536 "meg fogom nézni a replayt, és na NINCS LAG, akkor azt kap büntetést, aki először megszólalt, hiszen ezesetben ez az első szabálytalanság, ami lavinát indított
ha VAN LAG, akkor bajban vagyunk, mert elvileg nem számít (restart csak akkor van, ha első körben leszakad valaki), tehát megint csak az első chatelő a bűnös, de mivel a verseny újra lett indítva a szabályok megszegésével, talán kiterjeszthetjük a büntetést mindenkire, aki viselkedésével vagy szóval a restart mellett volt"
VOLT LAG. Nemtom ti kinek a replay-ét néztétek meg...De ide vagyon írva, hogy aki szólt az is meg lesz büntetve. Nem lettek.
"majd meglátjuk, ha tényleg súlyos lag volt, akkor TALÁN kapsz egy utolsó esélyt"
Újfent! Ti kinek néztétek?
-
#9535 a te véleményed itt most annyit számít, mint bolha agyában a rákos daganat, majd akkor legyen véleményed, ha nem rólad van szó -
#9534 nem is szavaztál?? csak mert ennél nyomatékosabb restart követelési formát én nem ismerek -
[Walaki]D`Lair #9533 Jó felőlem mondhatod az okosságot, reggelig is akár...én ettől nem fogom a véleményemet +változtatni....
Valóban szabálytalanság volt, de nem pofátlan, nem undorító és nem ovis...és nem én követeltem a restartot...vili? -
[Walaki]D`Lair #9532 semmit... -
#9531 most is azt csinálod, megpróbálod Paleera kenni a szart, akinek annyi a bűne, hogy nem nézett tétlenül egy pofátlan, undorító, ovis szabálytalanságot
majd ha feleannyira korrekt leszel, mint Palee, akkor vádolj másokat, de egyelőre TE vagy az, aki másoknak fejfájást okoz a betonfejű stílusával -
[Walaki]D`Lair #9530 nem. miért lennék...és örülnék ha te kimaradnál a dologból...Mint ahogy azt bobbi is elmondta, veled lezártuk az ügyet... -
#9529 te mit szívtál? -
#9528 TE HÜLYE VAGY? MOST KOMOLYAN -
#9527 amúgy valóban 67 pontotok van, a múltkor rosszul írtam a 77-et, és abból számoltam, a hsw-n már jól lesz kiírva -
[Walaki]D`Lair #9526 nem vagyok. És nem vettem hülyére senkit! -
[Walaki]D`Lair #9525 Máskor is volt már ilyen... -
#9524 "lényeg, hogy elítélem amit tett..."
te beteg vagy?????????? te voltál szabálytalan, tönkrebasztál egy futamot, hülyére vettél mindenkit, és PALEE a köcsög?? nem vagy te egy icipicit kurvára elkényeztetve????? -
[Walaki]D`Lair #9523 pontosan! Ezért mondtam, hogy minek kellett pattogni... -
#9522 "senki sem vette észre"
sunnyogás
L0L0L0L -
[Walaki]D`Lair #9521 "megpróbáltad átbaszni a rendszert"
---HE?!
Miért basztuk volna át a "rendszert"? -
[Walaki]D`Lair #9520 Nem...az fáj, hogy ha egyszer senki sem vette észre, akkor minek kellett emlegetni?
Amúgy télleg egyetértek mostmár a büntetéssel... -
#9519 kurva nagy tévedés, ez egy teljesen jogos óvás volt, milyen kár, hogy pont miattad, ugye?
gondold végig még egyszer, ha akkor kussban továbbmész, most 2. lenne a csapatod, de te rosszul döntöttél, amikor megpróbáltad átbaszni a rendszert
az már csak külön nevetséges, ahogy a két HSF versenyző az utólsó helyeken nyomkodják a vote-okat, valahogy olyan totál jóindulatú és önzetlen akciónak tűnt.....
ha még egy ilyen előfordul, nem csak 10 pontba fog kerülni
tudom, hogy a szabályzat nem tökéletes, kurva sok dolog nincs benne, de ez senkit nem jogosít fel arra, hogy saját szabályokat alkosson, erre itt vagyok én és Prezsi -
#9518 Jöhetnél nekem icq-n is, vagy jöhetnél a hóra is, de nekem nem ér ennyit. Írhatnék én is kib jó ellendumákat is, de azt sem teszem.
És komolyan gondolom, hogy legyél versenybíró. Nem okozott nekem élvezetet a dologgal való foglalkozás. -
#9517 akkor mégis fáj -
#9516 Egyetértek, többször volt ilyen az előző futamokon is, szerintem sokakat idegesítettek az "ELES" utáni ismételt restartok. -
[Walaki]D`Lair #9515 Pont ezért mondtam! -
[Walaki]D`Lair #9514 izéééé....Édes egyetlen komám, Freak....33+34 = 67.....:)))))))) -
#9513 ha nem hozza fel nincs büntetés -
[Walaki]D`Lair #9512 JAAA....Nabazz de fasz vagyok :))))))))Akkor nem szóltam :)))) -
#9511 Ja tényleg, akkor én is itt fogom szidni az anyósomat ezentúl. (Amúgy semmi bajom vele) -
#9510 édes egyetlenem, ha összeadod a csapat két tagjának pontjait, akkor mennyi jön ki??? -
[Walaki]D`Lair #9509 Nincs ICQ-ja :)))) Illetve lehet hogy van, de nincs meg a száma :)) -
#9508 Legalább ne a fórumon. -
[Walaki]D`Lair #9507 nem dehogy fáj....ez van, majd legközelebb nem így lesz.
Azt sérelmezem, hogy egyáltalán minek kellett ezt fölemlegetni? Palee most királynak érzi magát, mert fölhívta rá mindenki figyelmét? Erre élvez? Vagy ezzel akar bevágódni a csajok előtt? Én nemtudom, de nem is igazán érdekel...lényeg, hogy elítélem amit tett... -
#9506 Fáj hogy +büntettek? -
#9505 ez nem komoly ugye? :DDD -
[Walaki]D`Lair #9504 Nem...nem vagy az...ugyan...mind1...hagyjuk ezt...
JA! És nem leszek versenybíró sem, szóval légyszives ne tégy ilyen irányú javaslatokat sem...A versenybírókkal nem anyáztam sose, kivételt képez ez alól 1, azaz 1 db Jacekhoz irányzott hozzászólás...
De szeretném, ha többet nem lennél ilyen ugri-bugri fontoskodó szar alak....mert az vagy...egy harisnyába bújtatott szar....(© by Napóleon) -
#9503 tök8 l0l
+1 szavazat -
#9502 Támogatom, mert ő a legobjektívebb valamennyiünk közül. -
#9501 1 szavazat:) -
#9500 mért? :D -
#9499 Tudom, erre értettem én is. -
#9498 azt en sem tudom de nem lehetett gyenge:PP