16311
-
#9577 azt a büdös isten faszát.....tudtam hogy ez lesz!! a kurva istenért kellett ezt folytatni ?!
a szentséges kibaszott kurva isten faszáért kellett ezt folytatni ?????!!!!!
nem birtok abbahagyni semmit??!!! SZAROK VAGYTOK MIND EGYTŐL EGYIG!!és ezalól Józsi sem kivétel!!
Norbi:most lenne pár mondanivalóm, de visszatartom, nem mondok semmit!!! -
#9576 Kira -
[Walaki]D`Lair #9575 "kurva nagy tévedés, ez egy teljesen jogos óvás volt, milyen kár, hogy pont miattad, ugye?"
sorry ezt akartam idevágni, csak nem találtam... -
#9574 Jacek már vissza is ment versenyezni, Prezsiről nem tudok semmit, én pedig akkor fogok visszatérni, ha kész a sérülés, fizika, netkód. -
#9573 Én speciel élvezem ezt a szart, még ugyis miután a birák abbahagyták, de te még mindig ittvoltál. Most hogy te elmész, remélem már az advanceden, de legalább a következő szezonban újra láthatjuk a pályán őket.
Szerintem Freaknek, Jaceknak, Sanziknak és Prezsinek csakis mély hálával tartozhatunk...nem ezzel amit te itt rendeztél a napokban.
Szóval csá, Walaki D'Lair! -
[Walaki]D`Lair #9572 Hmmm...arról volt szó hogy a nevem nélkül lesz föltöltve...most látom hogy ott a nevem mellett a DISQ.....szóvel...nem lettem diszkavifikálva...itthagytam ezt az egész szart... -
#9571 Ez szép volt fiúk! -
#9570 nem ez volt a célom, de erre it tényleg nincs szükség, aki nem élvezi, az ne csinálja -
#9569 ipponnal nyert Freak:) -
#9568 oooooo -
[Walaki]D`Lair #9567 csá -
#9566 szasz -
[Walaki]D`Lair #9565 "nem fiatalkorú idegroncsok rehabilitációs kezelésén vagy, hanem egy fun bajnokságban
"
Én ezt már régesrég nem így látom...ilyen szar szubjektív mocskot még életemben nem basztam! Hogy az ember szavát nem hiszik el, az egy dolog...De hogy folyamatosan baszatják is, az már tűrhetetlen! Éppen ezért én úgy látom, hogy nem fiatalkorú idegroncsok, hanem felnőtt társadalmi hulladékok élvezkedési gyülekezetében...(kivéve egy-két normális egyént)
Úgyhogy MOST jött el az a perc, hogy kiszállok a bajnokságból, innentől fogva bekaphatjátok a faszomat, és írhattok amit akartok...úgyis ezt akartátok elérni nem? Hát akkor legyen meg az örömötök...
Idióta köcsögök... -
#9564 ok, Walaki, én nem tartalak vissza, ha te itt nem érzed jól magad, akkor byebye
amint elindul a hsw feltöltöm a tabellát a neved nélkül, ez így megfelel búcsúnak? -
[Walaki]D`Lair #9563 Amúgy már kurvára kilépnék a bajnokságból, csak
1. Nem számít az amit én ideírok, tehát hiába "kiabálnék" csak röhögnétek.
2. Erkölcsi győzelemnek vennétek, amit pedig szintén nem akarok, mert nem adom meg senkinek azt az örömöt, hogy engem elűz valahonnan... -
#9562 figyi öreg, most eljött a pillanat, amikor venned kell egy levegőt, és feltenni magadnak a kérdést, hogy akarsz-e itt versenyezni
ha úgy döntöttél, hogy nem, akkor írj még valamit ide a topikba
ha igen, akkor találkozunk holnap
nem viccelek, ha téged ez éltet, akkor viszlát, erre senkinek nincs szüksége, nekem végképp nem
nem fiatalkorú idegroncsok rehabilitációs kezelésén vagy, hanem egy fun bajnokságban
na most jöhet az a bizonyos 10 másodperc -
[Walaki]D`Lair #9561 "legközelebb gondolkodj, és utána válassz chat gomb és a gáz között"
Ez vajon már megint micsoda? -
[Walaki]D`Lair #9560 Nem, de azért ne bassza már meg a moha! Miért kell minden szart rámkenni? -
#9559 mondta valaki?? már megint nem a témáról beszélsz -
[Walaki]D`Lair #9558 Miket nagyokos? Miket? azt mond meg! -
#9557 épp erre készülök, de iszonyat miket hallucinál -
[Walaki]D`Lair #9556 AKKOR NE MOND AZT HOGY A SAJÁT HIBÁMBÓL CSÚSZTAM KI A KURVA ISTENIT MÁR NEKI!!!!!! Hát nemigaz! -
#9555 az ÉN bajnokságomban ÉN döntök, amit te szervezel, ott te döntesz -
#9554 Freak, hagyd már ezt a gyereket... a reagálások éltetik. -
#9553 na jó, neked komoly elmeproblémáid vannak, és én nem fogom neked többször elugatni, hogy a lag nem téma -
[Walaki]D`Lair #9552 Nehogymár te döntsd el hogy ÉN mit tegyek... -
[Walaki]D`Lair #9551 Lófaszt... -
[Walaki]D`Lair #9550 Azért majd elküldöm neked a Replay-t...amit szétlagzott a társaság....
Mit válasszak a chat gomb és a gáz között? Bazmeg! Bobbi lag-ja miatt csúsztam meg eleve! Utána meg belém teleportált!! Ezért nem tudtam megfogni, mert szétvetette a kocsikat! -
#9549 ezt ugye visszaszívtad, bocsánatot kértél, és indulsz aludni???? -
#9548 nem igazán értem, mi a célja ennek a beszélgetésnek
a döntést jól átrágtuk, mindent figyelembe vettünk, és az utolsó, amire kíváncsiak vagyunk, az az egyik büntetett versenyző véleménye
legközelebb gondolkodj, és utána válassz chat gomb és a gáz között -
[Walaki]D`Lair #9547 Amúgy te könnyen ugatsz! Nem is versenyzel! -
[Walaki]D`Lair #9546 Ehhh...akkor leszel szives legközelebb úgy fogalmazni....
Meg vagyok! Sőt ha lehet dupla nullát kérek! Mert az olyan szép kerek szám... -
#9545 bazzeg, ezt neked mondtam, de érvényes Bobbira is, Marki meg volt olyan naiv, hogy beszállt, de rá is érvényes azzal a kivétellel, hogy ő első helyen szavazott, és jóhiszeműségből tette, míg ti a szaros helyezéseteket féltettétek
gratulálok, remélem meg vagy elégedve a NULLA ponttal -
[Walaki]D`Lair #9544 én is valami hasonlóra tippeltem....:) -
#9543 szerintem azt jelenti, hogy rózsaszínű fagyit tilos a vulkán mellett sütni............. -
[Walaki]D`Lair #9542 "te voltál szabálytalan, tönkrebasztál egy futamot, hülyére vettél mindenkit,"
Legalább magadnak ne mondj ellent.... -
#9541 mi a faszomról beszélsz??????? pontosan ugyanazt a büntit kaptad, mint 2 másik, ki mondta, hogy te vagy a felelős? -
[Walaki]D`Lair #9540 "szóval"
ez szerinted mit jelent? -
#9539 "mivel a verseny újra lett indítva a szabályok megszegésével, talán kiterjeszthetjük a büntetést mindenkire, aki viselkedésével vagy szóval a restart mellett volt"
Te, Bobbi és Marki. Rátok illik a leírás. Ti kaptatok büntit. Hol a gond? -
[Walaki]D`Lair #9538 Hupszi...bocsika...Tehát már megint az én hibám...Igen szavaztam..de nem én kezdtem el! És ezzel most nem bobbi nyakába akarom sózni a dolgot, hanem azt akarom elérni vele, hogy ne CSAK ÉS KIZÁRÓLAG én legyek má a felelős mindenért!