16311
-
#9497 Walaki:
Nem érzem magamszardobálónak. És azt sem,hogy ezt meg kellene indokolnom.
Viszont a következő javaslatom lenne.
Legyen Walaki versenybíró
Komolyan gondolom ezt. Szerintem innentől kezdve megérti a lényegét a dolgoknak. Plusz megspótoljuk azt a pár száz hozzászólást, amit a versenybírókkal folytatott anyázásban merül ki. Saját magában le tudja bonyolítani a vitát saját magával szemben.
Támogatókat keresek ehhez. -
#9496 Szerintem korrekt ugyanis a buntetesnek igenis buntetesnek kell lennie! -
[Walaki]D`Lair #9495 AMS te mit szívtál? -
[Walaki]D`Lair #9494 DE NEM ÍGY BAZZ!!!!! A FASZNAK KELL ÁLLANDÓAN A KONFLIKTUS!!!! KÜLÖNBEN IS....ezt most inkább visszaszívtam...nem akarom megsérteni Palee-t... -
#9493 l0l -
[Walaki]D`Lair #9492 nem, Jacek, nem...tévedés
De -10 pont kellene nem? (legalábbis a csapattól) -
#9491 mi a gondod valoszinusitem neked az lett volna az elfogadthato dontes hogy +10 pont. -
#9490 de ezt el kellett intézni
nem lehet elsunnyogni mellette -
[Walaki]D`Lair #9489 Mert ezután indult el ez az egész "szardobálás"...
Egész addíg kaptuk a dícséreteket, hogy milyen jól mentünk.... -
#9488 miért? -
[Walaki]D`Lair #9487 "Ennyit az óvásra való reagálásról. Mármint a nemreagálásról...
Utólag kicsit balf@sznak érzem magam, hogy a 4-ik futamon lagos (elszenvedett) kilökésem után nem lőttem vissza a rajtot.
Miután úgy látom, hogy ez senkit nem zavar, még a bírókat sem, javaslom, hogy vegyük bele a szabályzatba, hogy "lag előfordulása esetén a versenyt újra kell futni".
Csak hogy minden versenyző tisztában lehessen az alkalmazható eszközökkel.
(taps...taps...taps...taps...taps...)"
Na EZ nem volt szép! -
#9486 mert? -
[Walaki]D`Lair #9485 "Remélem, ezzel le lehet zárni a témát, és mindenki tanult belőle. A szórakozás legyen az első, ne a szardobálás."
Ezt mond Palee-nak.... -
#9484 Ez nem volt szép. -
[Walaki]D`Lair #9483 Palee-nak mond... -
#9482 bocs -
#9481 AMS ugye észre vehető hogy mi már régen abbahgytuk ?! tedd ezt te is légy oly szíves -
[Walaki]D`Lair #9480 -
#9479 [Walaki]D`Lair a hős
... -
#9478 annyi! -
[Walaki]D`Lair #9477 faszomba is! Inkább tiltottatok volna el...akkor bobbinak lenne esélye a 3. helyre.... -
[Walaki]D`Lair #9476 Sőt....a csapat 2. helyéről is....jelenleg a 4.-ek vagyunk....(nem 10 pontot vontatok le? mert ez így 20 ha jól sejtem) -
#9475 :DD -
#9474 nem nekem volt gyerekszobam kikerem magamnak:D -
#9473 -ot=-at -
#9472 1 sor kurvaanyád-ot nyomunk? :DDD -
#9471 ooooo ooo aztat mar elfejetttettem:) -
#9470 mind1...amúgysejtetem.....de nem érdekell -
#9469 semmi gond, megoldottam :) -
#9468 végre -
#9467 jóvan jóvan....semmi gondd oda is irtem hogy nem kötekedni akarok..... -
#9466 Kevés olyan verseny van, ahol valamiért ne lehetett volna óvni. Ha minden egyes esetért bünti járna, a fél mezőny már a következő három bajnokságból is ki lenne zárva. -
Toya #9465 Sajnos a jövő hétig számítanotok kell ilyen alkalomszerű leállásokra, mivel gondok vannak a gépbe rakott RAM-mal :-(
Amint lehetséges a problémát megoldják...az ilyesmi sajnos becsúszik néha. -
#9464 nagyon remélem -
#9463 ezennel vége ennek ugye?
lehet tovább értelmesen beszélgetni? -
#9462 na please
majd biztos végignyálazom az összes replayt szmájlik után kutatva, nem kapok én ezért pénzt
ha a versenyzőket nem zavarja, engem nem érdekel, ha valakit zavar, jogosan óvhat -
#9461 feltettem au UW-re
VERSENY
TABELLA -
#9460 most nem kötekedni szeretnék, de azért ez szerintem hülyeség hogy mindent óvni kell.....azt hittem ez természetes dolog hogyha valaki ir az szabájtalan....el is lett párszor mondva -
#9459 szívesen feltölteném, ha menne a hsw.......... na mindegy, tudtok számolni -
#9458 oké
eéfogadom, de nem értek egyet.
szóval akkor ennyit a 3. helyemről.....