16311
-
#9617 célom ? hogyhogy mi ?Freak elszívtál egy mosolygos cigit ? :) vagy tréfa répát ebédeltél ?:) -
#9616 ok, de ezt elsőre is felfogtam
azóta mi a célod? -
#9615 FREAK:) hát nem is tudom hogy most nevessek e, vagy szvatsz....hát oda hogy te azt irtad az a bajom hogy -10pontot hozzáadtatok az összpontszámomhoz.....leirtam hogy elfogadom és azóta egyet is értek vele....lész ennyi kilyukadtam itt:) -
#9614 nem szegeny ez Senna egy ultra versenyzo volt de os is megcsinalta. -
#9613 lol:)) villeneuvet sem mi:) csak ott becopta vissza fele sult el:) -
#9612 na tanul már tényleg haggyatok!:D -
#9611 Nem gyalogolta le, de ebbe ne menjunk bele most itt! :D -
#9610 szerinted Hill mire gondol azota is hogy shumi az elsot vb cimet ugy szerezte hogy legyalogolta a palyan? de van Prost Senna hasonlat is:) -
#9609 ez szép, de nem értem, hova akarsz kilyukadni -
#9608 #8889 -
#9607 persze....természetesen....
mit kezdjél ? LOL hát azt mondtam hogy nem érdekell a szaros -10 pont....küzdeni fogok(természetesen fair modon) és majd a bajnokság végén arra gondolok vissza hogy két versenyen nem az történt amit szerettem volna és csak ezért lettem x. helyen -
#9606 így van -
#9605 ok, és most mit kezdjek ezzel az információval? attól még barátok maradtok, vagy nem? -
#9604 Az egy dolog hogy gyors, de tudja mikor mit kell csinálni, mikor nem kell, és mikor nem szabad. -
#9603 freak de ne tedd már a hülyét bazzz.....leirtam #9074 azt is hogy az sem érdekellne ha az összeset elvetted volna!! hát nem érte ??? az a bajom hogy egy barátom hagyta itt ezt a bajnokságot, igaz nem a ti hibátok miatt, hanem azért mert forrófejű és nem kussol, de...á...mind1....
-
#9602 Ha annyi lenne mint nektek sem csinálná ezt. -
#9601 igen, és ezt csak magának köszönheti, ugyanis rutinos, gyors és még egy rossz szava nem volt
aki nem áll olyan jól, annak duplán kéne vigyáznia a pontjaira -
[Walaki]D`Lair #9600 nem a büntetéseel volt bajom, és ezt már AMS-nak is elmondtam... -
#9599 ....de neki még igyis annyi pontja van hogy egy pár ember összpontjait össze kéne adni hogy a közelébe érhessünk.... -
#9598 mit kéne tennem?? ha nem örülsz a büntinek mi a szarért vote-oltál? -
#9597 tök mindegy, a baj az, hogy egyesek nincsenek hozzászokva, hogy nem körülöttük forog a világ
a büntetést nem bírta W elviselni, nem a vitát
kíváncsi vagyok Marki reakciójára, erősen kétlem, hogy ilyen csúszómászó szintre alacsonyodna -10 pont miatt (pedig ő tehet a dologról legkevésbé) -
[Walaki]D`Lair #9596 hát bizony.... -
#9595 leszarod más érzéseit ? most pl az enyémet ? -
#9594 na akkor mehet tovább az élet, vagy sírunk még egy kört? -
#9593 ezt kb két nappal ezelött kellett volna -
#9592 Én csak most olvastam végig ezt, most értem haza, és mindeképpen ki szerettem volna fejezni a véleményem ezzel az egésszel kapcsolatban.
Tudod az icqszámom, lehet mondani ott, én nem fogom bemásolni ide. -
#9591 PONT. -
#9590 l0l :DDDD
[próba] -
#9589 figyi, te ezt nem nagyon látod át
ha már komolyan próbálunk meg játszani és szükség van versenybírókra, akkor az a minimum, hogy, aki elbassza mások játékát, és büntit kap érte, nem ugat vissza tapló módon, hanem szemlesütve elhúz aludni
de ha már ugat, és én szó nélkül hagyom, akkor ebből rendszer lesz, ami senkinek sem jó
Walaki nem bírta befogni, ez a vége, egy gonddal kevesebb, máris nyugodtabban lehet versenyezni
de ha mások úgy érzik, hogy nem megfelelő a szervezés színvonala, esetleg igazságtalanok a szabályok, én őket sem tartom vissza, csak az maradjon, aki érez némi hálát a szervezésért, mert elismétlem : én szívességet teszek nektek, és aki ezért cserébe visszapofázik, az ne várjon többet -
[Walaki]D`Lair #9588 Hát nálad lehet hogy így van... -
#9587 az a baj a szmajlival hogy az meg jobban lenduletbe hozza es csak fossa a flamet:) -
[Walaki]D`Lair #9586 Pontosan! Még Norbi is rám haragszik, amióta kilökött a hétvégén... -
#9585 szóval kihagytam egy részt.....szóval hogy Józsi elmegy....ennyi -
#9584 bazzeg nem pihizek.....én abbahagytam tegnap már mikor?!...csak a döntésre vártam és tüntem aludni!
ti meg szarok vagytok és oda-vissza dumáltok egymásnak(annak idején a PC-s topic...csak azon jókat rohogtem)!! Hát nem igaz hogy nem birja egyik sem lerakni azt a kurva pontot!! Józsit itt kusslotatom icq-n hogy ne irjon mert csak baja lesz belölle.....de Freak ti már jóval idősebbek vagytok....nem egyszerűbb lesazrni is nyomni egy szmájlit ?!
komolyan mondom nem lehet hogy ilyen majom itt mindenki!
nagyon sok minden van ami még kijönne belöllem, mert egyrészt csalódott vagyok, hogy egy jó barátom és csapattársam akit az LFS bajnokságon keresztül ismertem meg, másrészt meg nagyon mérges vagyok hogy hogyan lehetnek emberek ennyire uninteligensek....:(((
nem akarok senkit belemártani semmibe, de evvel a haverság felbomlósdival Kacsa is egyet ért -
#9583 meg jon nemsokara a Postal 2 en azt ajanlom:) -
#9582 téma lezárva, nincs balhé
aki akar versenyezzen normálisan, aki nem bír magával, annak ajánlom a Diablo 2-t -
#9581 en megszagoltam magam nem vagyok budos:) -
[Walaki]D`Lair #9580 pedig igaza van...mind szarok vagyunk.... -
#9579 pihi -
#9578 12. vagyok, jee :)