16311
-
#9657 :) ezt mondod te, akinek a legjobb van? hány színnel mentetted le a gif-et?
Hogy tudtad ilyen kisméretűre csinálni? -
#9656 király a logód :)) -
#9655 bakker, mióta szent a béke, azóta meghalt a fórum :)) -
#9654 És még jobb! :)) -
#9653 Még jobb logó!! :) -
[Walaki]D`Lair #9652 dehogy! Épp azért raktam be őket :)))) Azt mondtad, hogy kezted megszokni :DDDD
De továbbra sem vagyok neked Józsi.... -
#9651 na, mivan?
a humorérzéked is elszált?
jódzsi :DD -
[Walaki]D`Lair #9650 -
#9649 nemááá, hiszen kezdtem megszokni :DD -
#9648 Na végre srácok....ezt már szeretem....na igy jó ebbe a topicba jönni....:))) -
#9647 megnyilt a szerver gooo!
de sajnos nemsok idore! -
[Walaki]D`Lair #9646 Itt és most nyílvánosan szeretnék Freaktól BOCSÁNATOT KÉRNI.
Tehát bocs, hogy a lelkedbe gázoltam, de én nem szeretném ezt a haragos helyzetet fönntartani... -
Kacsa_ #9645 Oké fiuk akkor ihatunk végre 1 fröccsöt? Na végre -
[Walaki]D`Lair #9644 -
#9643 No problem, son :) -
[Walaki]D`Lair #9642 Ok! Végre! Erre vágytam már két napja :))) Sőt 2 hete :))))
Amúgy sorry, hogy leszaralakoztalak :)))) -
#9641 :)
Walaki: nincs harag, right? -
#9640 Azt nem értem,hogy a bobbi logója hogy fér be a
4-5K-ba... -
[Walaki]D`Lair #9639 Ehhh...elég jó! -
#9638 Csak kipróbáltam a logómat -
[Walaki]D`Lair #9637 "-A versenyt csak abban az esetben indítjuk újra, ha az első körben komoly technikai (elsősorban internetes) probléma adódik, vagy ha bármilyen okból értékelhetetlen a végeredmény." -
[Walaki]D`Lair #9636 hmmm....sztem szépen libasorban mentünk...:)) -
Kacsa_ #9635 Iszunk topic? Hol? megyek!!!! -
donpedro25 #9634 Nyitni kéne egy ilyen topicot. :) -
#9633 az én nagyapám: Iszunk? :DD -
donpedro25 #9632 :) -
#9631 az öreg tud valamit :) -
donpedro25 #9630 Na, ebben speciel teljesen egyetértek veled. -
donpedro25 #9629 Más. Játszik most valaki multiban? Ugyanis a hülye haverom véletlenül letörölte az összes setupomat, én meg nagyon nem értek hozzá, szóval amit magamnak csináltam, azzal csúszkálok össze-vissza. (a korábbi setupomat is Meszes-től kértem.)
Az előzőhöz elfelejtettem odaírni kontrának, hogy ugyanakkor a szabály az szabály. Ha meghoztátok, akkor tartsátok is be. Ahogy apám mondaná: Ki milyet szakít, olyat szagol... :) -
donpedro25 #9628 Ezért írtam az atlétikát példának. Ott, ha valaki kétszer hibázik az dq, de egy még belefér. Restart-ból is. De ez csak az én véleményem. Ja és nem arról szólt a dolog, hogy ha nem tetszik restart, hanem ha lag miatt van baleset. -
#9627 erről van szó
15 kör a döntő, mi a fasznak kell az első kanyarban hősködni?? aki gyorsabb, az 15 kör alatt úgyis előre jut, a forgalom nem zavarja, és eldraftolni sem lehet a többiektől, szóval nem ártana, ha szépen libasorban fordulnának az első kanyarba -
#9626 igen csak abb agondolj bele hogy megy hat ember es mire mindenkinek tetszik a rajt az kb 1 ora!!!
Mert ha nekem nem tetszik restartot votolok! -
donpedro25 #9625 Hmmm...
Átolvastam az elmúlt egy-két nap termését, és valamelyest kívülállóként a következő dolgok jutottak eszembe: (nem akarok vitát generálni, csak az észrevételeimet írom le.)
1. Az LFS egy játék, amelynek vannak hibái, ilyen a lag is, más lehetőség nincs: megszoksz vagy megszöksz.
2. Mi a bajnokság első, második, harmadik díja? Földkörüli utazás, esetleg luxuslakás vagy hasonlók? Mert ha nem, akkor nem értem mire jó ez a szófosás (már elnézést). Mindenki tisztában van vele, hogy az adott körülmények között mire képes, én tudom, hogy szar vagyok hozzátok viszonyítva, ti is tudjátok, hogy Marki volt a leggyorsabb a szezonban, Norbi a második, és így tovább.
3. (ezt csak csendben jegyzem meg) Milyen kára származott a versenyzőknek abból, hogy restart-oltatok? Elúszott egy-két pont? Esetleg három? Nem hiszem, hogy ezért megérte ennyit vitázni, és egyébként is nagyon sok sportágban (pl. atlétika) visszalövik a rajtot, függetlenül attól, hogy ki hibázott. A Formula 1-ben pl. van restart, ha a rajt után baleset történik, és a technikai okokból balesetet okozó pilótát is elengedik a megismételt rajtnál, ha van mivel újraindulnia.
Mégegyszer szeretném kijelenteni, hogy eszemben sincs bírálni a résztvevő feleket, ez csak a privát véleményem, amelyet egy nyilvános fórumban közzétettem. -
#9624 na gyerekek nem tolunk egy advanced gyakot ? -
#9623 ok megyek átnézem a szabályokat.... -
#9622 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ezt tárgyaltuk 2 napig
VÉGE!
Magold be a szabályokat és kész! -
#9621 én már régen lezártam(nem ma)de azért azt megkérdeném hogy én mivel is baszom el ? -
#9620 mindkettő
ha már vagyok olyan aranybogár, és szervezek nektek egy bajnokságot, akkor
-ne basszátok el
-ha elbasszátok, ne ugassatok vissza
amúgy unom a témát, tököm tele van -
[Walaki]D`Lair #9619 Freak egyébiránt van egy olyan érzésem, hogy nem azért van velem bajod, mert "elbasztam mások játékát", hanem mert az önérzésedet sérti, hogy egy szaros kics tinédzser visszapofázik.... -
[Walaki]D`Lair #9618 szerintem bobbi az én kilépésem miatt érzi szarul magát...de ezt el is mondta...