16311
  • Palee
    :) ezt mondod te, akinek a legjobb van? hány színnel mentetted le a gif-et?

Hogy tudtad ilyen kisméretűre csinálni?
  • ÁjjLe BoBBi
    király a logód :))
  • Palee
    bakker, mióta szent a béke, azóta meghalt a fórum :))
  • Palee
    És még jobb! :))
  • Palee
    Még jobb logó!! :)
  • [Walaki]D`Lair
    dehogy! Épp azért raktam be őket :)))) Azt mondtad, hogy kezted megszokni :DDDD

De továbbra sem vagyok neked Józsi....
  • Ams
    na, mivan?
    a humorérzéked is elszált?
    jódzsi :DD
  • [Walaki]D`Lair
  • Ams
    nemááá, hiszen kezdtem megszokni :DD
  • ÁjjLe BoBBi
    Na végre srácok....ezt már szeretem....na igy jó ebbe a topicba jönni....:)))
  • PengeHUN
    megnyilt a szerver gooo!
    de sajnos nemsok idore!
  • [Walaki]D`Lair
    Itt és most nyílvánosan szeretnék Freaktól BOCSÁNATOT KÉRNI.

Tehát bocs, hogy a lelkedbe gázoltam, de én nem szeretném ezt a haragos helyzetet fönntartani...
  • Kacsa_
    Oké fiuk akkor ihatunk végre 1 fröccsöt? Na végre
  • [Walaki]D`Lair
  • Palee
    No problem, son :)
  • [Walaki]D`Lair
    Ok! Végre! Erre vágytam már két napja :))) Sőt 2 hete :))))

Amúgy sorry, hogy leszaralakoztalak :))))
  • Palee
    :)
    Walaki: nincs harag, right?
  • Palee
    Azt nem értem,hogy a bobbi logója hogy fér be a
    4-5K-ba...
  • [Walaki]D`Lair
    Ehhh...elég jó!
  • Palee
    Csak kipróbáltam a logómat
  • [Walaki]D`Lair
    "-A versenyt csak abban az esetben indítjuk újra, ha az első körben komoly technikai (elsősorban internetes) probléma adódik, vagy ha bármilyen okból értékelhetetlen a végeredmény."
  • [Walaki]D`Lair
    hmmm....sztem szépen libasorban mentünk...:))
  • Kacsa_
    Iszunk topic? Hol? megyek!!!!
  • donpedro25
    Nyitni kéne egy ilyen topicot. :)
  • Ams
    az én nagyapám: Iszunk? :DD
  • donpedro25
    :)
  • FREAK
    az öreg tud valamit :)
  • donpedro25
    Na, ebben speciel teljesen egyetértek veled.
  • donpedro25
    Más. Játszik most valaki multiban? Ugyanis a hülye haverom véletlenül letörölte az összes setupomat, én meg nagyon nem értek hozzá, szóval amit magamnak csináltam, azzal csúszkálok össze-vissza. (a korábbi setupomat is Meszes-től kértem.)

Az előzőhöz elfelejtettem odaírni kontrának, hogy ugyanakkor a szabály az szabály. Ha meghoztátok, akkor tartsátok is be. Ahogy apám mondaná: Ki milyet szakít, olyat szagol... :)
  • donpedro25
    Ezért írtam az atlétikát példának. Ott, ha valaki kétszer hibázik az dq, de egy még belefér. Restart-ból is. De ez csak az én véleményem. Ja és nem arról szólt a dolog, hogy ha nem tetszik restart, hanem ha lag miatt van baleset.
  • FREAK
    erről van szó

15 kör a döntő, mi a fasznak kell az első kanyarban hősködni?? aki gyorsabb, az 15 kör alatt úgyis előre jut, a forgalom nem zavarja, és eldraftolni sem lehet a többiektől, szóval nem ártana, ha szépen libasorban fordulnának az első kanyarba
  • Jacek
    igen csak abb agondolj bele hogy megy hat ember es mire mindenkinek tetszik a rajt az kb 1 ora!!!
    Mert ha nekem nem tetszik restartot votolok!
  • donpedro25
    Hmmm...

Átolvastam az elmúlt egy-két nap termését, és valamelyest kívülállóként a következő dolgok jutottak eszembe: (nem akarok vitát generálni, csak az észrevételeimet írom le.)

1. Az LFS egy játék, amelynek vannak hibái, ilyen a lag is, más lehetőség nincs: megszoksz vagy megszöksz.

2. Mi a bajnokság első, második, harmadik díja? Földkörüli utazás, esetleg luxuslakás vagy hasonlók? Mert ha nem, akkor nem értem mire jó ez a szófosás (már elnézést). Mindenki tisztában van vele, hogy az adott körülmények között mire képes, én tudom, hogy szar vagyok hozzátok viszonyítva, ti is tudjátok, hogy Marki volt a leggyorsabb a szezonban, Norbi a második, és így tovább.

3. (ezt csak csendben jegyzem meg) Milyen kára származott a versenyzőknek abból, hogy restart-oltatok? Elúszott egy-két pont? Esetleg három? Nem hiszem, hogy ezért megérte ennyit vitázni, és egyébként is nagyon sok sportágban (pl. atlétika) visszalövik a rajtot, függetlenül attól, hogy ki hibázott. A Formula 1-ben pl. van restart, ha a rajt után baleset történik, és a technikai okokból balesetet okozó pilótát is elengedik a megismételt rajtnál, ha van mivel újraindulnia.

Mégegyszer szeretném kijelenteni, hogy eszemben sincs bírálni a résztvevő feleket, ez csak a privát véleményem, amelyet egy nyilvános fórumban közzétettem.
  • ÁjjLe BoBBi
    na gyerekek nem tolunk egy advanced gyakot ?
  • ÁjjLe BoBBi
    ok megyek átnézem a szabályokat....
  • FREAK
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ezt tárgyaltuk 2 napig

VÉGE!

Magold be a szabályokat és kész!
  • ÁjjLe BoBBi
    én már régen lezártam(nem ma)de azért azt megkérdeném hogy én mivel is baszom el ?
  • FREAK
    mindkettő

ha már vagyok olyan aranybogár, és szervezek nektek egy bajnokságot, akkor

-ne basszátok el
    -ha elbasszátok, ne ugassatok vissza

amúgy unom a témát, tököm tele van
  • [Walaki]D`Lair
    Freak egyébiránt van egy olyan érzésem, hogy nem azért van velem bajod, mert "elbasztam mások játékát", hanem mert az önérzésedet sérti, hogy egy szaros kics tinédzser visszapofázik....
  • [Walaki]D`Lair
    szerintem bobbi az én kilépésem miatt érzi szarul magát...de ezt el is mondta...