16311
-
[Walaki]D`Lair #15744 lx6 sokkal jobb...:D -
[Walaki]D`Lair #15743 3db-ot...de ha elfogy írsz a készítőknek és adnak még... -
#15742 -
Toya #15741 Igérem a HSW-n tuti lesz teszt.
Ezt megigértük a készítőknek is :-)))) -
#15740 szal most akkor valaki mondja el.. hány kodot kapok 12 fontért?
és hánszor használhatom?? -
Marki.. #15739 :)))
RSC fórum által kiadott review már olvasható itt:
LFS review
Türelmetlenül várom a magyar változatot :) -
#15738 rb4-et olyan jo vezetni hogy még !!!! kibaszott király !!!! -
#15737 Amugy sikerult ma "beszereznem" a jatekot:DDDDDDD Hala egy "versenyzotarsamnak" es kartyajanak!!!! Mar amikor a korai 0.0 verzio kijott, mar akkor terveztem hogy majd megveszem, mert megeri, de igy, hogy mar latom milyen, most mar tudom, hogy K*B*SZOTTUL megeri!
Aki igazan szereti a jo autoszimulatorokat, annak tenyleg erdemes beszerezni.
-
#15736 Mennyi a jatek? Elvileg 4500-5000 HUF kozott, arfolyamtol/banktol fuggoen. -
#15735 Mondtam, hogy csak 3X akarom hasznalni. Bar azt nem, hogy mit akarok venni. Nezett is butan.:) Mondtam neki: nekem most kell es azonnal:) -
#15734 Hjahh
Amúgy pontosan mennyi HUF-ot is vonnak le a kártyáról?:) -
#15733 Alex: Mérnemmontad a bankban hogy csak azzé kell az a qrva kártya hogy megtudd venni az egyik legjobb pc-s szimulátort baze!!:)
Há nooormális??:)) -
[Walaki]D`Lair #15731 ehh...néha elbaszom a dupla betűket :DDD -
#15730 Blackwodd? :DDDDDDDDDDD
Az mi O'Lair? :DDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #15729 Nem...Blackwoddon is kipróbáltam, és a sikánt simán vette...valami hihetetlen jó lett...
Szal...télleg igazad volt ICQ-n, csak akkor még nem mentem vele..:) -
#15728 Jo koszi. Mar inteztem. Vagyis mar ketten is ezelott felajalottak!
Csak gondoltam, Europaban, 2003-ban talan lehet sajat bankkartyam. Rosszul gondoltam;-) -
Nyiri #15727 axe: kerj meg valakit akinek elkuldod a penzt es megveszi neked, kartyaval -
Nyiri #15726 axe -
#15725 Alex icq pls!!!!! az LFS vetelrol!! -
#15724 Na, jol elmentem a bankba, hogy csinaltatok kartyat es jol megveszem az LFS-t. Frankon naiv voltam, vissza is vettem az arcombol:) Ket lehetoseg, az elso tenyleg jo, akinek van penze (a masodik meg sok penz;))
- EC/MC WebCard. Csak net-es fizetesre van, mindenhova. Nem hitelkartya, vagyis csak annyi van rajta - anyit is tudnak leszedni - amennyi fel van toltve. Elvileg tuti. De. Az eves fenttartasa ~24000 HUF:((((
- Dombornyomott Ec/MC, VISA. Frankon tuti mindenhova. Csak. Minimalisan 150000HUF-t kell betenni fedezetnek, es havonta fizetest utalni.
Vagyis igy, nem lesz LFS-em soha... -
#15723 Roppant egyzserű.
Elküldöd nekem az unlock kódodat meg ami az unlockhoz kell és máris visszaigazolom hogy bekerülté' a LFS bajnokságba..:)
-
#15722 Há csak láttam azta felső képet és így előlről/oldalról/alulról a lámpája meg az eleje hasonlít azzé kérdeztem hátha:)
-
#15720 hat majd igen csak Prezsi nyaral majd hetvegen jon:) -
Nyiri #15719 az [email protected] cimen jeletkeztem a bajnoksagra, most kapnom kellene valami visszaigazolast? -
#15718 nah rájöttek hogy szar a urbo? király... már csak 5 ezerért kéne unlockolnom -
#15717 Hát a GT eddig is egyszerü volt, a turbót viszont kifejezetten élevezetesnek találtam a fern bay greenen, bár Marki szerint csak a pálya különbőzősége miatt jó. Majd kiprobálom blackwoodban is és majd kiderül:) -
[Walaki]D`Lair #15716 Nehogy azt hidd!!! Valamit csináltak a Turboval meg a GT-vel!!! Olyanok mint a kezesbárány!!! -
#15715 mondjuk az eletben teljesen mas mert ott erzed a dolgokat. jatek azert emg messze van:) -
#15714 fogalmam nincs:) -
#15713 enyem 325 IX de mentem pl M3 al 328ps az sem dobta igy a valagat persze ha akartad igen -
[Walaki]D`Lair #15711 mittomén...kielégítő válasz? -
#15710 Na megegyszer:) Setup kerdes, mik ezek pontosan? THX
- INCLINATION
- SCRUB RADIUS
- PARALLEL STEER -
#15709 A VISA classic jo, ha jo sok penzed van;-) -
[Walaki]D`Lair #15708 mondjuk a bmw-ről te tudsz nyilatkozni jacek..:D -
[Walaki]D`Lair #15707 ja...nem kéne így csúsznia....nézd meg mikor csúszik így egy merci vagy egy bmw... -
[Walaki]D`Lair #15706 EHHHH!!! 12"-os kispokó diagonálok vannak rajta... -
#15704 Setup kerdes, mik ezek pontosan? THX
- INCLINATION
- SCRUB RADIUS
- PARALLEL STEER -
#15703 240 loeros hombar nem eppen utos auto:)) lehet hgoy 175\75 gumik vannak rajta azert tekeri ugy az is victoria:) -
[Walaki]D`Lair #15702 megsúgom, ha kanyarban lepadlózod a GTi-t, akkor szépen kimész egyenesen, mert irányíthatalan lesz a kereke...(vagy csak túl sokat játszottam az FX0-val? :)))) -
[Walaki]D`Lair #15700 skulinet???? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL