Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hívják tudathasadásnak. 😊
Kérd meg Walakit, hogy menjen el veled Jacekhoz, amíg õk verekszenek te Jacek gépén kipróbálod az LFS S1-et.
Kérd meg Walakit, hogy menjen el veled Jacekhoz, amíg õk verekszenek te Jacek gépén kipróbálod az LFS S1-et.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Szerintem sem lesz tores, mivel hetente fog jonni hozza a patch amit ujra fel kellene torni :]
Ez igaz. 😊
Egyébként azon gondolkodom amit Marki mond, hogy: "az autó adott idõ alatt meghatározott utat tesz meg, a fák ugyanolyan sebességgel suhannak el melletted, mint a valóságban".. vajon pl. Colin3-ban a sebességedet nem az autó méretarányának/a pályahossznak megfelelõen számolja? Vagy akár Need for Speedben? Csak kiír egy számot oszt jólvan? 😊
Egyébként azon gondolkodom amit Marki mond, hogy: "az autó adott idõ alatt meghatározott utat tesz meg, a fák ugyanolyan sebességgel suhannak el melletted, mint a valóságban".. vajon pl. Colin3-ban a sebességedet nem az autó méretarányának/a pályahossznak megfelelõen számolja? Vagy akár Need for Speedben? Csak kiír egy számot oszt jólvan? 😊
Na ez az... Ket dolog:
- Valahogy nem is szeretnem hogy feltorjek, mert tenyleg olyan jatek, hogy aki ertelmesen jatszik vele, akkor "megeri a penzet".
- Masreszt, jolenne egyelore egy offline tores, hogy legalabb a palyakat megtudjam nezni, amig nem tudok penzt, kartyat szerezni;-)
- Valahogy nem is szeretnem hogy feltorjek, mert tenyleg olyan jatek, hogy aki ertelmesen jatszik vele, akkor "megeri a penzet".
- Masreszt, jolenne egyelore egy offline tores, hogy legalabb a palyakat megtudjam nezni, amig nem tudok penzt, kartyat szerezni;-)
De ha azt nézed amiket felsoroltál ezek mind gyorsabbak a valóságban is mint az Lfs autói!
Gti-vel mondjuk 180 max,a Nascarban meg 320!
Gti-vel mondjuk 180 max,a Nascarban meg 320!
Hát egen. Ha valami magyar mágus nem töri fel nektek az LFS-t akkor imho tuti nem lesz hozzá törés.
Nekem is profi versenyzõ (vagyis csak navigátor 😊) mondta, hogy lassú.
Na mindegy, majd próbálom még nyüstölni, de nekem az EA féle F1 Challenge, a GPL, meg a Papyrus-féle NASCAR is jobban tetszik.. lehet LFS élethûbb, de nekem ezek adják a vezetés élményét.
Na mindegy, majd próbálom még nyüstölni, de nekem az EA féle F1 Challenge, a GPL, meg a Papyrus-féle NASCAR is jobban tetszik.. lehet LFS élethûbb, de nekem ezek adják a vezetés élményét.
Lehet hogy kezd eljönni az az idõ mint nyugaton jobban megéri megvenni mint feltörni!Ráadásul ha feltöröd nem mindegyik játéknál tudsz online menni!
Jól beszélsz!Azzal hogy nem veszek Colát a suliban minden nap,és nem szívok cigit,Évente 5 Lfs árát spórolom meg,és egy Lfs-el játszok két évig minden héten legalább 4-szer.😊)
Ott a pont.
Ha ennyire szereti valaki a játékot, elõbb-utóbb úgyis kénytelen lesz megvenni, a forint valószínûleg csak romlani fog, úgyhogy minél elõbb veszi meg annál olcsóbban kapja meg és annál többet játszhat vele. Szóval amint összegyûlik a pénz lehet megvenni. 😊
Menjetek át R6: Raven Shield fórumba ott kb. ugyanez volt a helyzet, végül akit érdekelt a játék megvette, mert megunták hogy a crackre várnak amíg a többiek játszanak egy _nagyon lightos_ buli áráért.
Meg gondsolom a fél bandának itt MOMO-ja van.. na azt se volt érdemes megvenni ha nincs hozzá game. 😄
Ha ennyire szereti valaki a játékot, elõbb-utóbb úgyis kénytelen lesz megvenni, a forint valószínûleg csak romlani fog, úgyhogy minél elõbb veszi meg annál olcsóbban kapja meg és annál többet játszhat vele. Szóval amint összegyûlik a pénz lehet megvenni. 😊
Menjetek át R6: Raven Shield fórumba ott kb. ugyanez volt a helyzet, végül akit érdekelt a játék megvette, mert megunták hogy a crackre várnak amíg a többiek játszanak egy _nagyon lightos_ buli áráért.
Meg gondsolom a fél bandának itt MOMO-ja van.. na azt se volt érdemes megvenni ha nincs hozzá game. 😄
Ha F3-al felgyorsítom a replay-t és úgy nézem sokáig, majd visszateszem realtime-ra, akkor azt hiszem, hogy lassított felvételt nézek. Ha F2-el lassítom, majd visszarakom normálra, alig tudok menni, mert minden olyan gyorsan történik. A lényeg, hogy az autó adott idõ alatt meghatározott utat tesz meg, a fák ugyanolyan sebességgel suhannak el melletted, mint a valóságban. Lehet hogy a barátaidnak lassúnak tûnt elsõre, de ismerek rengeteg profi versenyzõt, akik azt mondták, hogy ez az egyik legélethûbb szimulátor amivel valaha játszottak. Esetleg megjegyezték, hogy ezt és ezt a manõvert nem lehet megcsinálni így igaziból, de LFS folyamatosan fejlõdik, fizika is jobb lesz, idõrõl idõre még élethûbbé válik.
En is ragodtam hogy megveszem, vagy nem de vegulis megvettem. Nem bantam meg. Ha belegondol nehany "Faszt veszem meg" akkor abba is gondoljom bele hogy ezt a 4000 forintot milyen gyorsan elbassza masra erteletlenul. Elmegy 3x a mekibe vagy a tobbi papirkajas szarba es oda 4000. Vagy elmegy 2x moziba es ujra elmegy a penz es most vagy jo volt a film vagy nem. Vagy aki csak elmegy "bebaszni" a haverokkal. Az is lehet jo is rossz is de csak egyszeri alkalom. Ha most megveszed es szeretted a demot is, akkor tuti hogy honapokon at fogod nyomni a multit mert az soha nem ugyanaz.
Hát nem tudom.. ez azért elég vicces, hogy valaki ekkora fanje ennek a játéknak, és akkor fennhangon írja, hogy "egy nagy faszt" fog õ fizetni érte.. ráadásul nem is tudja megideologizálni, hogy a kiadók lenyelik a pénzt, vagy valami, mert magánterjesztés a játék, és az a két faszi (ha jól tudom a harmadik csak a prüntyögéseket csinálja 😊) kapja a pénzt aki heroikus munkával megcsinált egy ilyen játékot...
Ha a közértben azt kérik tõled tekintsd úgy ezt a 10 deka párizsit mintha libamáj lenne mit szólnál? 😊
Komolyra fordítva: igazad van, ha több lesz a játék "végleges" tartalma és ha lesz hozzá editor akkor tényleg megérheti a pénzét - de ez a jelenlegi +3 autó meg +4 (talán?) pálya nekem nem ér meg ennyit, mert a demo nem gyõzött meg.
A sebességérzettel kapcsolatban: szerintem így is lassú. Sok "offline" 😊 nagy autóbuzi haveromat leültettem elé, és ez egyöntetû vélemény volt. Nekem nem is igazán ez a bajom vele, inkább az, hogy egyáltalán nem érzem az autót, meg a féktávokat, persze lehet ez az én hibám de ettõl még nem fog tetszeni a játék. 😊
Komolyra fordítva: igazad van, ha több lesz a játék "végleges" tartalma és ha lesz hozzá editor akkor tényleg megérheti a pénzét - de ez a jelenlegi +3 autó meg +4 (talán?) pálya nekem nem ér meg ennyit, mert a demo nem gyõzött meg.
A sebességérzettel kapcsolatban: szerintem így is lassú. Sok "offline" 😊 nagy autóbuzi haveromat leültettem elé, és ez egyöntetû vélemény volt. Nekem nem is igazán ez a bajom vele, inkább az, hogy egyáltalán nem érzem az autót, meg a féktávokat, persze lehet ez az én hibám de ettõl még nem fog tetszeni a játék. 😊
Láttátok hogy lesz egy konkurens bajnokságunk?
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1058458200
ingyen akarnak játszani akinek nincs pénze menjen oda.
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1058458200
ingyen akarnak játszani akinek nincs pénze menjen oda.
Nem az a baj, hogy penzt kernek erte, mert tenyleg megerdemlik. Az a baj, hogy nekem nincs penzem...
A regisztrált felhasználók száma az LFS oldalán közelít a 10000-hez, ennél több nem lehet, de valahol hallottam, hogy eddig csak kb. 2000-en vették meg. Ekkor 2000x12=24000 font. Ez elosztva 24 hónappal az 1000 font. 3-an fejlesztik, akkor 333 font per fõ per hónap, ami 125000 Ft durván. De nyilván ennél kevesebb szerintem az egy fõre jutó nettó.
Ahogy neztem azt a listat amennyien megvettek, eleg szep penz
lehet hogy megszamolom es mondom az arat
lehet hogy megszamolom es mondom az arat
miért mennyit keresnek?
És egyébként ezen én is elgondolkodtam ha Magyarországon már most úgy 20-at(nem tudom mennyit)eladtak, akkor mennyit adtak el a világon?És ezt szorozd be 4500-al.
És semmi anyagköltség csak egy-két számítógép kell hozzá.
És egyébként ezen én is elgondolkodtam ha Magyarországon már most úgy 20-at(nem tudom mennyit)eladtak, akkor mennyit adtak el a világon?És ezt szorozd be 4500-al.
És semmi anyagköltség csak egy-két számítógép kell hozzá.
Azért azon is elgondolkozhatnátok, hogy már több éve fejlesztik LFS-t, ha kiszámoljátok hogy mennyit keresnek vele, nagyon elcsodálkoznátok. Azt mondták, ha minden jól megy akkor a végsõ sumázott ár akár kevesebb is lehet
Ez így van de nem szotam meg hogy fizetni kell a játékokért.Ha nem tudnám olcsón megoldani biztos nem fizetnék ki 10-15 ezret egy játékért.Akkor inkább eladnám a számítógépet.
Épp ez az hogy távoli. Az már egy újabb LFS verzió. Miért más játékokért nem kell leperkáni ha újabb verziójuk jön ki? És ráadásul sokkal többet sokkal kevesebbért.
4500 Ft szerintem abszólút de nem sok ezért a szimulátorért. A fejlesztõk azt kérték, hogy úgy tekintsünk erre az S1-re, mintha egy kész játék lenne, akkor tényleg nem tûnik soknak. Végül is fel lehet fogni úgy is, hogy az S2 és S3 már újabb változatai lesznek az LFS-nek és azokat majd megint meg kell venni, mint minden más ilyen játéknál, nem?
Az hogy nem érzed a sebességet csak a te hibád. Ha változtatod a field of view-et, akkor talán jobban fogod érezni, de mondom a sebesség reális és így az érzet is,csak relatív hogy te hogy érzed, mert pl ha autópályán megyek 200-al sajáttal, akkor is majdnem elalszok, semmi feeling, ugyanúgy mint az LFS-ben.
Az hogy nem érzed a sebességet csak a te hibád. Ha változtatod a field of view-et, akkor talán jobban fogod érezni, de mondom a sebesség reális és így az érzet is,csak relatív hogy te hogy érzed, mert pl ha autópályán megyek 200-al sajáttal, akkor is majdnem elalszok, semmi feeling, ugyanúgy mint az LFS-ben.
Ahhoz el kellene küldeni az usernevet, a webpasswordot, az online passwordot és a keyt persze, meg neten kell unlockolni, de ha találsz valakit, szóljál 😊))
A fater a westel megjelenes ota user es atlag 10 rugos szamlai vannak de meg nem kapott ilyet
nem azt mondtam,hogy sokat telefonalok,hanem azt,hogy huseges elofizeto vagyok 😊
a 4-5 ezres telefonszamlaimnak a fele az elofizetes,ugyhogy ebbol biztos nem gazdagszik meg a westel 😄
a 4-5 ezres telefonszamlaimnak a fele az elofizetes,ugyhogy ebbol biztos nem gazdagszik meg a westel 😄
Baze aki már unlockolta,külgye el az unlockolós kódot,cuccot,vagy amit visszaküldtek nekije...Singleplayerban csak mûködni fog legalább nekünk is....
Ikabb hagyom a pocsbe. Amugy, most meg 5000-et sem tudnek osszeszedni, hogy azt rarakjam😉
Marad a crack...
Marad a crack...
Te vagy az az ürge akit mutattak a Fókuszban, hogy a mobilja rágyógyult a fülére? 😄
Csak ha nincs jövedelmed. De ha a 300k-t lerakod nekik akkor nem kell a havi 80.000. 😊
ja es masnap felhivtak a banktol,hogy egyeztessenek,hogy tenyleg en hasznaltam e a kartyat az interneten...
nekem ilyen citibank-westeles hitel kartyam van
kulonben meg nincs semmi kapcsolatom bankokkal,ezt azert kaptam a citibanktol mert huseges westel elofizeto vagyok 😊
egyszer csak adtak, nem kertek semmit, azt raktak ra 125 ezert Forintot
azt mondtak elkolthetem es mindig annyit fizetek visza amennyit akarok 😊
ez ilyen dombornyomasos es visa logo is van rajta
mindenesetre livforspeed.net megette 😊
kulonben meg nincs semmi kapcsolatom bankokkal,ezt azert kaptam a citibanktol mert huseges westel elofizeto vagyok 😊
egyszer csak adtak, nem kertek semmit, azt raktak ra 125 ezert Forintot
azt mondtak elkolthetem es mindig annyit fizetek visza amennyit akarok 😊
ez ilyen dombornyomasos es visa logo is van rajta
mindenesetre livforspeed.net megette 😊
Megneztem😊 Visa: 300000.- HUF-t kell ratenni (eletemben nem lattam annyi penzt😄DDD), havi 80000.- HUF az utalas😄DDDDDDD Na, ilyenem sose lesz😄DDDDDD
Nekem Diakhiteles bankartyam van Postabanknal. Azt elfogadta
Én azt hittem egyesével is lehet venni kocsikat.. ki akartam próbálni hátha valami jobb verdával jobban érzem a sebességet, de sajnos nem lehet. 😞
Így viszont számomra felejtõs a játék.
Így viszont számomra felejtõs a játék.
Hát arra lehet tényleg nem adnának dombornyomott kártyát. 😊 De OTP folyószámládhoz ha van sima (VISA Electron vagy Maestro) bankkártyád, és feltolsz rá némi pénzmagot, akkor szerintem csinálnak neked webkártyát.
Egyébként imho ez a pénz ezért a játékért nagyon sok. 😛 Mire megveszed kijön egy teljes dobozos játék ára, 36 GBP, amit játszható demok formájában csepegtetnek, és ráadásul csak 3* tudsz felinstallálni.
Egyébként imho ez a pénz ezért a játékért nagyon sok. 😛 Mire megveszed kijön egy teljes dobozos játék ára, 36 GBP, amit játszható demok formájában csepegtetnek, és ráadásul csak 3* tudsz felinstallálni.