16311
-
Nyiri #15791 jaja, sajna, pedig a rallyn nem csak azt szamit hogy kivulrol tudod a palyat, mert minden korben erhet meglepetes, az ugratok miatt :)
-
#15789 hat akkor menjen a sarokba tiz percre:))) aa -
Marki.. #15788 Lehet hogy az van neki, csak a béta tesztelésnél valószínűleg nem telepítette újra :))), vagy nagyon magabiztos volt benne, hogy jó lesz. -
Vertic #15787 Elvileg csak a lényeges hardverelemektől függ, pl. memóriától nem. CPU, alaplap, ilyesmi.
Azt nem tudom, hogy hálókártyától függ-e, de valszeg nem.
XP újratelepítésnél tényleg nem megy? hehehe, Scawennek nem XP-je van, vagy mi, hogy ezt nem sikerült megoldani? :) -
#15786 Barmelyik palyan nyomsz egy SHIFT-U -t. Bejon egy tonna menu, es onnan mar kitatlalod, egyszeru. Amugy USER VIEW-nek hivjak. -
#15785 Amelyik gepen beirod a jatekban ott szamit. -
[Walaki]D`Lair #15784 Ezt hol lehet megcsinálni???? -
[Walaki]D`Lair #15783 Semmiféle gépalkatrésztől nem függ az unlockolás...Ugyanis én az unlock kódot a haverom gépéről kérvényeztem, adott és a sajátomon beírtam...namármost...simán megy... -
Marki.. #15782 A legjobb ha kipróbálod, szerintem kisebb perifériáktól nem függ az unlockolás, csak cpu, vinyó, meg ilyesmi. A készítők elég szűk szavúak ebben a vonatkozásban, talán nem véletlenül. Még egy dolog, Win XP újratelepítésnél is valószínűleg újra kell unlockolni, még ha ugyanaz is a gép, ezt viszont nem így gondolták, de így jött össze :) -
Nyiri #15781 Akinek nincs nete annak persze hogy jo az offline, de szerintem akinek van nete es meg jo is annak mindenkeppen neten kellene nyomni :)
-
#15779 Upsz! Ez nagy lett, sorry. -
#15778 -
#15777 Igen, azt en is neztem. Elvileg szinte az osszes VISA es az EC/MC jo, csak van egy-ket "olcsobb" Magyar "kiadas" amit nem lehet hasznalni. En is raizgultam az egyikre, de kiderult mindegyik jo, csak az nem, ami elerheto nekem.:( -
Marki.. #15776 OTP-nél az electron nem jó, le is van írva az OTP-s weblapon, hogy neten nem lehet vele fizetni. -
Nyiri #15775 Sokan mondtak hogy nem megy VISA neten. Pedig ma megint megvettem visa kartyaval az lfs-t. (persze nem magamnak hanem keresre).
Ugyhogy akinek visa-ja (electron) van es nem tudja hogy vegye meg az nyugodtan hasznalja neten. -
Marki.. #15774 De az is megoldás addig, hogy el kell vinni a gépet oda, ahol van net és unlockolni. -
Marki.. #15773 Jól értetted, jelenleg ez a helyzet. Azonban, épp tegnap vagy ma mondta Scawen, az egyik fejlesztő, hogy ezt a problémát megpróbálják minél előbb áthidalni, akár 1-2 héten belül szerintem, úgyhogy lesz offline unlock is. Az online unlock volt a legjobb és leggyorsabb megoldás, hogy kiadják S1-et, ezért nincs most jelenleg. -
#15771 Nekem ujdonsag: Nem csak a Rallycross palyakat lehet osszeobjektezni, hanem az osszeset;)) Szivrohamot is kaptam, mert az egyik palyat szettakoltam (Fern Bay, Gold Track), es kilep-belep utan is ott jhagyta a dobozokat, bojakat az ut kozepen;)))))) De le lehetett szedni oket;)) -
[Walaki]D`Lair #15770 Hát kell is vele küzdeni rendesen :DDD -
[Walaki]D`Lair #15769 De amióta magyar betűk is vannak, azóta nem így kell..
AltGr+3 és egy szám 1-9-ig... -
#15768 Mar nem lehet tuningolni, le van vedve. -
#15765 ala Q3:))))shift+6 utanna egy szam 1-9-ig es utanna a betu, es igy tovabb -
#15763 Hol teszteltek had dara én is már :) -
Marki.. #15762 Ha már ment pár versenyt az AI és nem tud jobban fejlődni, akkor ha újraindítok egy AI-s futamot, csak esetleg más felállásban, akkor az első futamon jó időket megy, de ha restartolok és egyre több futamot megyünk, úgy romlik az ideje egy bizonyos szintig. Végül is lehet hogy ez is fejlődés, egyfajta Prost effektus :))) ahogy öregszik, egyre inkább a biztonságra megy és nem kockáztat :)) -
Toya #15761 Az a cikk valóban kicsit elfogultnak tűnik, de az értékelése reális viszont.
Én is bőven 90% feletti pontszámot szavaztam meg a programnak már a tesztelés első szakaszában. -
#15760 Hogyan? -
Marki.. #15759 Ja amúgy csak mondom, hogy az AI visszafele is tud fejlődni, ezt tegnap tapasztaltam. :) -
Marki.. #15758 Szerintem az RSC-s review kicsit elfogultra sikeredett. Nem tetszik pl. hogy a hanghatásokról, különösen a motor hangokról keveset írtak és csak jót, még ki sem fejtik, hogy miyen elven alapszik a hangkeltés.
Az AI leírásáról nem is beszélek :))) -
Nyiri #15757 skidmarks legyen benne !!! -
Toya #15756 Naná, ha tudod még elfogulatlan szemmel nézni a programot ;-) -
Nyiri #15755 Az lx6-al most nyomtam egy gyors palyan multiba, nagyon nem ment ma. Tegnap ugyanazon a palyan 53s-s idoket mentem most meg 56 a legjobb :[
Furcsa hogy egyik nap nagyon erzem az autot maskor meg egyaltalan nem :) ki is jottem -
Marki.. #15754 Egyébként a reviewben van egy kép, amin van köd is, elég jól néz ki. A fejlesztők azt mondták, hogy technikai okok miatt kivették S1-ből, de S2-ben, vagy már előtte lehet hogy benne lesz. -
Marki.. #15753 LX6-al lehetne esetleg dragzani -
#15752 nem :) asszem minden autoval megyunk majd...bár remélem lx6-ot kihagyjuk, ugyanis azt nem lehet besorolni sehova...abbol max kulon bajnoksag lesz... -
#15751 ja elég jo az is, csak még gyakni kell vele...mert láttam te is minden méteren kemény csatát vivsz a kocsival :))) -
Nyiri #15750 A mostani bajnoksag, megint csak gti-rol szol majd? :]
-
Nyiri #15749 az lx6 utan szoktam atvaltani az rb4-re mert a "lotus" utan szo szerint feludules, de az lx6-al elmeny menni :) -
#15748 és a versenybírókkal ilyesmi tudod... -
#15747 Néhány shot, kis Ferrari és Magyar Bajnokság reklám, interju a magyar bajnokkal ilyesmi tudod... -
#15746 Jujujujujuj, segithetek benne? :)