16311
  • Nyiri
    jaja, sajna, pedig a rallyn nem csak azt szamit hogy kivulrol tudod a palyat, mert minden korben erhet meglepetes, az ugratok miatt :)
  • Jacek
    hat akkor menjen a sarokba tiz percre:))) aa
  • Marki..
    Lehet hogy az van neki, csak a béta tesztelésnél valószínűleg nem telepítette újra :))), vagy nagyon magabiztos volt benne, hogy jó lesz.
  • Vertic
    Elvileg csak a lényeges hardverelemektől függ, pl. memóriától nem. CPU, alaplap, ilyesmi.
    Azt nem tudom, hogy hálókártyától függ-e, de valszeg nem.
    XP újratelepítésnél tényleg nem megy? hehehe, Scawennek nem XP-je van, vagy mi, hogy ezt nem sikerült megoldani? :)
  • Alexease
    Barmelyik palyan nyomsz egy SHIFT-U -t. Bejon egy tonna menu, es onnan mar kitatlalod, egyszeru. Amugy USER VIEW-nek hivjak.
  • Alexease
    Amelyik gepen beirod a jatekban ott szamit.
  • [Walaki]D`Lair
    Ezt hol lehet megcsinálni????
  • [Walaki]D`Lair
    Semmiféle gépalkatrésztől nem függ az unlockolás...Ugyanis én az unlock kódot a haverom gépéről kérvényeztem, adott és a sajátomon beírtam...namármost...simán megy...
  • Marki..
    A legjobb ha kipróbálod, szerintem kisebb perifériáktól nem függ az unlockolás, csak cpu, vinyó, meg ilyesmi. A készítők elég szűk szavúak ebben a vonatkozásban, talán nem véletlenül. Még egy dolog, Win XP újratelepítésnél is valószínűleg újra kell unlockolni, még ha ugyanaz is a gép, ezt viszont nem így gondolták, de így jött össze :)
  • Nyiri
    Akinek nincs nete annak persze hogy jo az offline, de szerintem akinek van nete es meg jo is annak mindenkeppen neten kellene nyomni :)
  • Alexease
    Upsz! Ez nagy lett, sorry.
  • Alexease
  • Alexease
    Igen, azt en is neztem. Elvileg szinte az osszes VISA es az EC/MC jo, csak van egy-ket "olcsobb" Magyar "kiadas" amit nem lehet hasznalni. En is raizgultam az egyikre, de kiderult mindegyik jo, csak az nem, ami elerheto nekem.:(
  • Marki..
    OTP-nél az electron nem jó, le is van írva az OTP-s weblapon, hogy neten nem lehet vele fizetni.
  • Nyiri
    Sokan mondtak hogy nem megy VISA neten. Pedig ma megint megvettem visa kartyaval az lfs-t. (persze nem magamnak hanem keresre).

Ugyhogy akinek visa-ja (electron) van es nem tudja hogy vegye meg az nyugodtan hasznalja neten.
  • Marki..
    De az is megoldás addig, hogy el kell vinni a gépet oda, ahol van net és unlockolni.
  • Marki..
    Jól értetted, jelenleg ez a helyzet. Azonban, épp tegnap vagy ma mondta Scawen, az egyik fejlesztő, hogy ezt a problémát megpróbálják minél előbb áthidalni, akár 1-2 héten belül szerintem, úgyhogy lesz offline unlock is. Az online unlock volt a legjobb és leggyorsabb megoldás, hogy kiadják S1-et, ezért nincs most jelenleg.
  • Alexease
    Nekem ujdonsag: Nem csak a Rallycross palyakat lehet osszeobjektezni, hanem az osszeset;)) Szivrohamot is kaptam, mert az egyik palyat szettakoltam (Fern Bay, Gold Track), es kilep-belep utan is ott jhagyta a dobozokat, bojakat az ut kozepen;)))))) De le lehetett szedni oket;))
  • [Walaki]D`Lair
    Hát kell is vele küzdeni rendesen :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    De amióta magyar betűk is vannak, azóta nem így kell..

AltGr+3 és egy szám 1-9-ig...
  • Alexease
    Mar nem lehet tuningolni, le van vedve.
  • Jacek
    ala Q3:))))shift+6 utanna egy szam 1-9-ig es utanna a betu, es igy tovabb
  • ibronk
    Hol teszteltek had dara én is már :)
  • Marki..
    Ha már ment pár versenyt az AI és nem tud jobban fejlődni, akkor ha újraindítok egy AI-s futamot, csak esetleg más felállásban, akkor az első futamon jó időket megy, de ha restartolok és egyre több futamot megyünk, úgy romlik az ideje egy bizonyos szintig. Végül is lehet hogy ez is fejlődés, egyfajta Prost effektus :))) ahogy öregszik, egyre inkább a biztonságra megy és nem kockáztat :))
  • Toya
    Az a cikk valóban kicsit elfogultnak tűnik, de az értékelése reális viszont.
    Én is bőven 90% feletti pontszámot szavaztam meg a programnak már a tesztelés első szakaszában.
  • ibronk
    Hogyan?
  • Marki..
    Ja amúgy csak mondom, hogy az AI visszafele is tud fejlődni, ezt tegnap tapasztaltam. :)
  • Marki..
    Szerintem az RSC-s review kicsit elfogultra sikeredett. Nem tetszik pl. hogy a hanghatásokról, különösen a motor hangokról keveset írtak és csak jót, még ki sem fejtik, hogy miyen elven alapszik a hangkeltés.
    Az AI leírásáról nem is beszélek :)))
  • Nyiri
    skidmarks legyen benne !!!
  • Toya
    Naná, ha tudod még elfogulatlan szemmel nézni a programot ;-)
  • Nyiri
    Az lx6-al most nyomtam egy gyors palyan multiba, nagyon nem ment ma. Tegnap ugyanazon a palyan 53s-s idoket mentem most meg 56 a legjobb :[

Furcsa hogy egyik nap nagyon erzem az autot maskor meg egyaltalan nem :) ki is jottem
  • Marki..
    Egyébként a reviewben van egy kép, amin van köd is, elég jól néz ki. A fejlesztők azt mondták, hogy technikai okok miatt kivették S1-ből, de S2-ben, vagy már előtte lehet hogy benne lesz.
  • Marki..
    LX6-al lehetne esetleg dragzani
  • ÁjjLe BoBBi
    nem :) asszem minden autoval megyunk majd...bár remélem lx6-ot kihagyjuk, ugyanis azt nem lehet besorolni sehova...abbol max kulon bajnoksag lesz...
  • ÁjjLe BoBBi
    ja elég jo az is, csak még gyakni kell vele...mert láttam te is minden méteren kemény csatát vivsz a kocsival :)))
  • Nyiri
    A mostani bajnoksag, megint csak gti-rol szol majd? :]
  • Nyiri
    az lx6 utan szoktam atvaltani az rb4-re mert a "lotus" utan szo szerint feludules, de az lx6-al elmeny menni :)
  • Ams
    és a versenybírókkal ilyesmi tudod...
  • ibronk
    Néhány shot, kis Ferrari és Magyar Bajnokság reklám, interju a magyar bajnokkal ilyesmi tudod...
  • ibronk
    Jujujujujuj, segithetek benne? :)