16311
-
#15834 + pénzem sincs meg kártyám! ha lenne pénzem akkor se az lfs-re költeném hanem gyüjtenék egy normális vinyora! -
#15833 nemsok értelme van indulni ugy sem tudok a net miatt!(Vodafone) -
Marki.. #15832 Szerintem van lehetőséged, reggelj be a bajnokság oldalára és megbeszéljük. -
#15831 nem tudja valaki a cfg fáljban mit jelent a "S1 mode 0"? a game ott tárolja az épp aktuális kocsit amit használok! ha ezt át irom mondjuk az LX6-osra és irásvédetté teszem a cfg fáljt akkor az game-ben is az lesz az aktuális kocsi de amikor rámegyek a garage-ra akkor kiirja nem tudja betölteni a kocsi! -
#15830 ha lesz lehetőségem kipróbálom!:) -
Marki.. #15829 :))) -
#15828 Márki ugydöntött átvállalja az esetleges költségeket:) -
#15827 Jacek nev ott illegalis cselekmeny:))))))))))))))
a vilagvegeig banolva:) -
donpedro #15826 Nem értem a poént. Mindenesetre még mindig nem megy, Szóval várom a javaslatokat. -
#15825 shotoltam az oldalt Norbi :)) egy ismerosom mar nezegeti:))))))))))))) -
#15824 Crack-et nem tudok, de megoldas van: www.liveforspeed.net - es ott a Buy Online. Az tokeletesen muxik;DDDDD -
Marki.. #15823 Ehhh, azt azért megnézném :)))) -
#15822 Én kizártnak tartom, hogy megjelenjen bármilyen crack hozzá, kifizetem S3-ig annak aki elöször feltöri -
Marki.. #15821 Tud TOM-mal nem -
#15820 nem jelent meg még valamilyan crack? vagy megoldás az unlock-hoz? -
#15819 -
Marki.. #15818 Nem véletlenül olyan néven regisztráltad magad, hogy Jacek ? :))))))))))))) -
donpedro #15817 Újabb gubanc. Regisztráltam magam az oldalon, és meg is kaptam a jelszót, de nem tudok vele se belépni, se a jelszót módosítani. Ötlet? -
#15816 olyan sok? -
donpedro #15815 Igazad van, 2 perc múlva már megvolt... :) -
#15814 Szerintem mar rajottel;) De ha nem, akkor keresd a topic cime alatt;)) -
donpedro #15813 Üdv Fiatalok!!!
Végre van saját netem!!! Juhhhééé!!!
Egyébként áruljátok el a magyar lfs oldal címét, sajnos nincs meg. -
Gianni27 #15812 Itt van a lista az internetes kártyákról:
http://www.bankkartya.hu/cgi-bk/cardhunt3.cgi?kartyatip=12
Az 50 bank közül semmelyik Visa Electront nem lehet neten használni, kivéve az Inter-Európa Electronját. Neked pont ilyen volt,ez a te mázlid, de másik 500 Visa Electronosnak meg nem az van.
Amúgy mindegy, már megvan az S1:) -
[Walaki]D`Lair #15811 Nanaaa...én csak mint csendes megfigyelő voltam jelen és néha flémeltem csak bele...:D -
Marki.. #15810 Na, 16000 !!!!!!! :)))) -
Marki.. #15809 Hát ez a topic már régen behalt, mert a bajnokságnak van saját fóruma. Csak Walakinek és Jaceknek köszönhetjük, hogy újraéledt Bobbi legnagyobb örömére :))) -
Nyiri #15808 HEY!!!
Nehogy mar eltunjon a topic :D -
#15807 Banktol fugg. Ezeknel lehet.
HBW Express Takarékszövetkezet, VISA Electron, betéti, elektronikus, Internet.
De neztem a Virtualis Kartyakat/Web Kartyakat. Az OTP-nel amit en akartam (EC/MC) ~24000 HUF a fenttartas, a K&H-nal a VISA evi 500 HUF :) Egy fokkal jobb. (Mondjuk a K&H webes info, vagyis nem biztos...) -
Nyiri #15806 Gianni27: nem mond mar nekem hogy a visa electronnal nem lehet fizetni neten
ma vettem meg a 3. lfs-t (persze masoknak) a heten a "szar" visa electronommal. Jobban nezz utana -
#15803 EHHHH, NAGYON KEMÉNY -
Marki.. #15802 Ehhh, ezt hol olvastad? :))) need for speed ????? Ja a neve hasonlít :D azt megvárhatják, hogy a boltokba kerüljön :))) -
#15801 "Újabb sokatmondó képek érkeztek meg a Live for Speed hivatalos weboldalára, amit azonnal meg is kaparintottunk, hogy hozzácsapjuk az eddig összegyűjtöttekhez. A hivatalos oldalról letölthető néhány movie is. A Need for Speed-hez hasonlóan jó minőségű autóversenyes játékkal nézhetünk szembe hamarosan, amint a boltokba kerül..." -
Toya #15800 Javíts ki ha tévedek Nyiri, de a bajnokságba bárki jelentkezhet...ha ezt megtetted szerintem nincs akadálya az indulásnak.
Persze jó lenne ha ebben valamelyik "belső ember" megerősítene. -
Marki.. #15799 :)))) -
#15798 szolj ha lfs van fent unlockkal és crackel -
dashed_ #15797 hm.. ugyes gyerek ez az e-jay... -
e-jay #15796 380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)
-
Nyiri #15795 ja csak nem kapok passwordot mert nem vagyok bajnoksagi tag :[ -
#15794 Fogod magam bemész, ha üres arra állitod amire akarod, ha nem akkor megkérdezed a bentlévőket, biztos bennelennének. -
Nyiri #15792 a hsw indithatna egy rally szervert is