16311
-
[Walaki]D`Lair #11532 Azért nekem a HSF 002 a 0.1-ben 20°-os széttartással ment...és mentem vele 1:31.20-at...az más tészta, hogy hajtűben tolta az orrát :)) -
#11531 széttartás sehol nem kell! -
[Walaki]D`Lair #11530 Hát ilyen mértékű alulkormányozottság esetén, mint ami a játékban uralkodik azért nem jellemző a GTi-re, hogy kitör a segge :))) -
#11529 miért jo ez miért jo az??? ahh fel kell hivnom cserkutit:) -
#11528 aha..és még ?:) -
#11527 nekem azt mondták hogy elől legyen összetartás és döljön befelé..( verseny autot még nem láttam kifelé dölő kerekekkel:)
ettpl jobban fog kanyarodni...jobban rá tud dőlni az utra stb..
hátul azért kell széttartás hogy....huhh mit is mondtak?..jobb uttartás és ne törjön ki a segge..azhem ezért...
difinél lehet érezni rendesen a különbséget.. ha nullára teszem ne tör ki a segge... -
#11526 naná hogy tudok azért vagyok jobb nem?
egyébként a valóságban 1%-nál nagyobb kerékdőlést nem ajánlanak sehol.Kivéve talán a túraautóknál de azok négy kerekesek és az más. -
#11525 ez jó ötlet kössz! -
#11524 a nyúl mögött van! -
#11522 Háát, lehet, hogy a legrosszabb ember válaszol, mert botkezem van a beállításokhoz, de szerintem nem teljesen igaz amit mondtál.
Hátul mér kéne széttartania? Igazából nem is tudom, hogy ez a toe-ra, vagy a camber-re vonatkozik. Ha camber, akkor ez azt jelenti, hogy V alakot zárnak be a hátsó kerekeid. Ez pedig azt, hogy szarul tapad hátul. Persze ha a túlkormányzottság felé akarod vinni az ügyet, akkor oké.
Elöl összetartás. Ha ez megint a camberre vonatkozik, akkor valszleg igen, általában a fordított V a jó, nagyobb tapadást ad.
Difi: mittomén, asszem a 0.1-ben ez bugos volt, mindenkinek a legnagyobbra volt állítva. Szerintem most is az.
Keréknyomás: ez szerintem is így van. De szerintem az LFS-ben fordítva műxik.
Az autó legyen alacsony, hogy a gravitáció középpontja közel legyen a földhöz. Valszleg olyasmi van mögötte, hogy ha a grav.központból lefelé mutató erőnyíl és az összes többi nyíl eredője, ami hat a kocsira, így a legjobb.
A felfüggesztés elvileg akkor tapad a legjobban, ha lágy, mert hosszabban tud a gumi a talajjal érintkezni (persze ilyenkor a karosszéria mozgása miatt nehezebben vezethető is) Minél lejjebb ülteted az autót, annál keményebbre kell állítani a felfüggesztést, hogy ne ütközzön állandóan az autó alja, tehát az egyik oldalon nyersz, a másikon vesztesz. Szóval meg kell találni az összhangot. Persze az lfs-ben azt hiszem az az ideális, ha teljesen le van nyomva a gép, viszont a felfüggesztés nem árt ha lágyabb, akkor sem fogsz túl sokat a földöz verődni.
Ha sok hülyeséget mondtam, akkor javíccsatok ki. -
#11521 Ez nem fog látszani fog a tükrömben! ;-) -
#11520 looooooooool -
#11519 ennél azért bonyolultabb... kemény felfüggesztésnél blokkol a fék, és szar a kerékvetőn, puhánál szarabbul reagál a gázra, és könnyen kibillen a súlypont stb stb
a kerékösszetartás legyen 0.00, csak akkor piszkáld ha nagy gáz van -
Marki.. #11518 Az új PREDATOR skinem :)))
Avagy 16x anisotropic Radeon 8500-on :D
-
#11517 F gombbal meg tudod nézni visszajátszásnál is, melyik kerék blokkol ill. csúszik. -
[Walaki]D`Lair #11516 2 hét múlva jön a Postal 2 :DDDDD -
#11515 nah valaki tud valami jobbat mint én???
én ezt tudom..remélem jol..:
Hátul széttartsá kell hogy a seggét jobban megtartsa... előre összetartás,és kidőlés kell hogy kanyarokban jobban rá tudjon dőlni a kerekekre..és jobban kanyarodjon...
difi :ha kemény gyorsabb ha lágyabb nem tőr ki a segge..
keréknyomás:kicsi:nagyobb tapadás,nagy:gyorsabb
felfüggesztés: kemény és kicsi.ez gondolom mindenkinél így van...
szal mondjatok valami okosságot.. -
[Walaki]D`Lair #11514 =szar...:D -
#11513 ??? -
#11512 igen ilyesmi:D -
[Walaki]D`Lair #11511 mit vigyorogsz makkmarci? :)))))))))
Én ennek is örülök.... -
#11510 :))) -
[Walaki]D`Lair #11509 1:36.76 HLVC :PP -
#11508 első látásra ez nem az igazi setup!
Én SZERVERkedem. -
#11507 jaj :D mink érteni CSOCSO nyelvezet :) -
#11506 és nem midnegy hanem mindegy.. arghh.. hagyjuk..tudjátok mit akarok én aszondani:) -
#11505 örűlt:)),..nah midnegy..ő!! -
#11504 mi ebben a titkos?... gondolom nem sok örűlt van akinek kidől a kereke és elől széttartása van...stb -
#11503 titkos -
#11502 hát dehogyisnem -
#11501 Futottam ma egy 1.35.79 hlvc okot, és az alagut előtt a bolyákat bentről vettem, szal szerintem elég jó idő.
A dedikált serverrel az a helyzet hogy a gépünkön linux fut, mert windowsot nem akartunk venni, és lfs meg csak egy winex nevü emulátorral futna rajta. Én sajna nem értek a linuxhoz (windozhoz se:) ), csak aki kezeli az mondta hogy nem volt stabil az emulátor meg ilyenek, szal egyenlőre nincs :((( -
#11500 ??? vazz..akkor ti a 1:35 öket nem is gti vel nyomjátok? -
#11499 nemtom észre vette e ezt valaki ? :"....én mé newm is mentem vele..." LOL :) -
#11498 milyen setupotok van???
nekem:
hatul:szettartas,bedőlés
elől:összetartas. bedölés
difi kicsi
final:közepes
leültetett és kemény.. -
#11497 gti vel?:) -
#11496 :) -
#11495 én annyit a régivel mentem, ha jó napom volt :DD -
#11494 alig mentél ? én még nem is mentem, de a bestem már 1.34.54 :) -
#11493 nem tudom az en setupomal a PRO gepidriver legjobb ideje 1:41.18:DDDD -
#11491 de most komolyan.. tök szépen végigjövök a pályán és 1.45...
sőt multiban is ha valaki lenyom engem ...akkor sem 10 mp vel hanem 2-3 al...