16311
-
#11572 Live for Speed 0.2C
Changes in patch C :
Fix for host crash when using Network Debug
Changes in patch B :
UDP instead of TCP for multiplayer car position update packets
Lag and host overload reduced by UDP and packet rate limitation
More host options, number of guests separate from number of cars in race
Upload bandwidth calculation system - warns if host settings too high
Command line parameters for new host options + maxconns is now maxguests
Small change to renamed host output file, now has "guests" not "conns"
List of Games : stays in memory until refreshed
List of Games : shows track, e.g. BW-2R is Blackwood Rallycross reversed
List of Games : Host improvement to reduce "no reply" results
FIX : Simple car reflected mesh for left hand side drivers
FIX : wheelspin smoke increased
FIX : dedicated host crash when guests changed weather
FIX : "vote" command line parameter + added "select" parameter -
#11571 na, 1 utas ujra: 4:58.48 1:36.88 -
#11570 Igaz utassal hibáztam egyet, mert elég szokatlan.
Megyek egy ujat! -
#11569 nah
nincs utas: 3 kör: 4:54.74 best: 1:35.87
1 utas, jobb elől: 4:59.31 best: 1:37.52!!!!!!! -
#11568 Robi olvasod mit irsz?? hogy setupon meg gyakorlason mulik!! hat errol szol az autoverseny mar bocsanat a setup es a gyakorlas 50%-a az autoversenynek!!
Nem vagyok ellen semminek csak ezeket jol at kell gondolni mert bukta lehet:)
Majd Freak Mosley megmondja:DDDD -
#11567 Lemérem most. 5 perc -
#11566 Jacek a mestere ennek! :D -
#11565 én már a 0.2 megjelenésekor írtam, hogy szerintem lenne értelme, csak le kéne mérni pontosan mennyi hátrányt jelent egy utas -
#11564 Hát probálgattam én már az utasok betételét, és a 4 utas az olyan kb mintha knobby gumival mennél, igaz ennek talán nincs jelentősége mert 4et csak nem akartok bepakoltatni, de viszont a gyakorlásokat elnézve, amiket néha esténként a Subaru teammel csinálunk...hááát aki egy utast kap, az garantáltan vesztett. -
#11563 Csinaltam egy jópár skint.
De nem tudom normálisan lekicsinyiteni a szponzorokat mert elmossa a progi amit használok.
Mivel célszerű nekiállni skint készíteni? -
#11562 Freak, te mit gondolsz a hendikeppes rendszerrol? -
#11561 Köszi! -
#11560 csak írj egy mailt, az [email protected], és figyeld a topikot -
#11559 itt is... -
#11558 0.1-gyel 1:33-as időket tudtam csak menni,
0.2-vel nem tudok lemenni 1:40 alá!
Miket célszerű állítgatni? -
#11557 Hali mindenkinek!
Folyamatosan figyeltem az előző LFS bajnokságot!
Mikor indul az új?
Szeretnék rajta én is indulni de nem tudom hogyan lehet benevezni!
Leírná valaki pár szóval!
Köszi! -
#11556 :) Gergovel! (az http://old.sg.hu...-ot szoktam nezni, es ott tuero vagy :)) -
#11555 Tueroval egyetertek :) -
#11554 Lehet, de akkor mi a francnak raktak egyaltalan be a jatekba? Gondolom ezert, mert az esetleges kiegyensulyozassal nem nyersz annyit, hogy megerje a sulytobblet.
Mellesleg az, hogy egyformak... az eltero setupok miatt eleg nagy kulonbsegek vannak, nem beszelve arrol hogy egyes setupok mogott csak heti keves ora gyakorlas/allitgatas van, mig masoknal ennel joval tobb. Ezt figyelembe veve, szerintem a mezony osszetomoritese szempontjabol, nem annyira barom otlet, kicsit erdekesebbek lennenek a futamok, de persze semmi gond, ha neked nem jon be, es el lesz vetve.
-
#11553 Szerintem lényegtelen, hogy a pénz, vagy a versenyzők közötti különbségek miatt vezetik be. A hendikepp rendszernek egyetlen célja van, hogy szorosabb és érdekesebb legyen a bajnokság. Ebben a rendszerben is az fog nyerni aki a legjobb, csak érdekesebbek lesznek a versenyek.
Meg mondhatjuk azt is, hogy egy amatőr bajnokságban nem a mani miatt vannak nagy különbségek a versenyzők között, hanem azért, mert van aki megteheti, hogy egyfolytában gyakoroljon, van aki nem (mintha több pénze lenne tesztelésre, a másiknak meg kevesebb).
Szóval én nem vagyok ellene a plussz súlynak. Persze csak akkor, ha ez tényleg normális körülmények között történik. Ezt meg csak akkor lehetne lemérni, ha csinálnánk egy teszt bajnokságot ilyen rendszerben. -
#11552 szerintem az utas egy baromsag, ugyanis nem ugyan az a helyzet mint az eletben ott ezt azert alkalmazzak mert az egyik kocsira tobb mani van mint a masikra es igy ossze huzzak a mezonyt.
De itt egyformak akkor minek versenyzunk csordogalhatunk is a palyan:) -
#11551 Csao! Az uj szabalyokra visszaterve.
Lehet javaslatokat tenni?
Ha igen, akkor en tobbek kozott javasolnam az utasok felhasznalasat, sulytobbletkiosztasos rendszer bevezetesehez. Pl. Az elso helyezet a kov. futamon visz magaval X faszit, a masodik X-Y, a harmadik X-Z, majd futamonkent 1-1 utast kivehet az autobol, persze, csak a helyezese fuggvenyeben. Ez meglehetosen osszetolna a mezonyt, viszont meg ki kene dolgozni pontosan.
Mas: a verseny lebonyolitasaban szerintem sok embernek elonyt jelentene, ha 1 napra tennenk az idomerot es a futamot/futamokat is (ld. az elozo szezonban sok DQ volt, aztan a futamon indult a versenyzo), ebben vasarnap az idealis.
(mi a velemenyetek? lecci valaszoljatok :) -
#11550 ez szép mint atom.. de nekem nem ilyen kell..ez verseny autos. az enyém meg olyan mint valami utcaidög... -
#11549 :DDD iagazad van adjal neki:) -
#11548 hatt:) csinaltam a ferrarinak egy masik skint is:)
Csocso ilyet is lehet:)
-
#11547 ....
1)kabbe
2)nehogy megdícsárd bazze:)
3)talán csinálj magadnak egyet oszt mutasd meg te milyet csinálsz
válassz:))))))) -
#11546 :D -
[Walaki]D`Lair #11545 Mit mondtahtnék?.....Egyszerű mint a faguriga....:PPPPP -
#11544 azt se tudom hogyan linkeltem ugy be:))))) -
#11543 nahjolvan:
-
#11542 ez milyen cím, csocsókám?
http://www.sg.hu/http//www.tar.hu/nwocsocso/csocsocar4final.jpg -
#11541 hihi -
#11540 MI A??.... -
#11539 jpg:)))
-
még egy két kis dolgot tenni fogok rá de nemhiszem hogy szebbet akarok..nekem jo ez -
#11537 ezt megmondtam -
#11536 mondjuk az Lfs nem biztos tökéletes modellezés. Sőt. -
#11535 ha összetart a hátsó, akkor amikor kezd kitörni akkor a külső kerék kap terhelés és kilapul az útra.tehát ez a jó véleményem szerint. -
[Walaki]D`Lair #11534 mármint a hátsó kerekek... -
#11533 Dehóógy!
A nyúl az!
:-DDD