16311
-
#11490 :) -
#11489 mivan logó májszter ? :) -
#11488 :) -
#11487 1:35 ös idők?:)) nekem 1:45 a legjobb:))))))))))))))) -
#11486 ja és szerinte lehetne ebben a bajnokságban rall race is, viszont nem mind a kettőn, csak az egyiken.
pl. meg lenne szavazva a bajnokság elött hogy melyik lenne az. két rally az már sok lenne még pedig azért mert abban az egyben is sok kocc lenne, és az amolyan "felüdülés" lenne a GP és Adcanced után -
#11485 ezt ugye nem mondod komolyan hogy arra varsz? megbeszeltuk hogy majd kicsereled:) -
#11484 lol 12 playeres nem csoportos :P -
#11483 jaja mert már (csak hallottam) hogy jobb a netkod, meg a dedi servert is igérték már rég( remélem áll még az a dedi serer dolog) ha lenne jó server akkor nyomni kéne max (12) csoportos versenyeket. Vagy össze kéne szedni innen onnan a szabájokat, picit átalakítani és jó is lenne -
#11482 az biztos, hogy a csoportok teljesen átszerveződnek -
[Walaki]D`Lair #11481 Akkor úgy kérdem...miket érint legfőképp a változtatás? -
#11480 még nem tudom, mert ha időben lesz dedikált szerver, akkor megint más a móka.... -
[Walaki]D`Lair #11479 Naaa....ne csigázz...mondjad! :DDD -
#11478 lesznek, ez így nem volt az igazi
a versenyek teljesen másképp fognak működni -
[Walaki]D`Lair #11477 És lesznek teljesen új szabályok is? -
#11476 lesz hamarosan, csak még mindig nem volt 2 órám felrakni az új oldalt (meg várom azt a kis helyesírási hiba javítást, Jacek mester) -
[Walaki]D`Lair #11475 Azt érezni kell amúgyis...Mert blokkoláshatáron még nem füstöl... -
#11474 pedig kell egy kis füst mert nélküle nem lehet beállítani a féket.Nem tudni melyik kerék blokkol. -
#11473 Csao! Lehet mar valamit tudni, hogy mikor indul a kovetkezo bajnoksag? Es hogy alakulnak az uj szabalyok? -
#11472 en mar neztem tegnap:) -
#11471 inkabb idomerot rajjanak bele pl mint a nascarban beallithato idovel, na ez tenyleg nem nagy dolog nekik -
#11470 "Hotlaps will be off-line for a while.
It's being rebuild to be able to add some interesting features." -
#11469 Nem erne utol soha! -
#11468 Hát hogyha le lehet fullasztani onnan már nemhiszem hogy tul nehéz lenne megirni hogy akkor füstöljön is már:) -
#11467 Írd be a fórumba, mint improvement suggestion, vagy hogy nevezik azt a topicot. :DDDDDDDD
De a motor felrobbanása nem is rossz ötlet, azt lehet, hogy tényleg beírom. Mekkora állat dolog lenne, ha túlpörgeted, és a motorháztető alól előtörne a füst. -
#11466 lol majd rád usztom a szomszéd kutyáját:) az biztos futna utánnad :P -
#11465 Nekem igen, mint a bemutatókon, meg még olyan lenge ruhás csajok is fussanak a kocsim után :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11464 Azért télleg kicsit offtopik lett :DDDDDD -
#11463 Dehogy kell még több füst. Max ha felrobban a motor akkor. Diszkófények nem kellenének? :)))))) -
#11462 Tudtam hogy Freak dob egy duppla luccot:)))))) -
[Walaki]D`Lair #11461 értem, és még 1x bocs... -
[Walaki]D`Lair #11459 De ha most szapulni fogtok minket, annak megint nincs értelme...már leírtam, hogy sorry, én többet ilyet soha... -
[Walaki]D`Lair #11457
sorry...többet nem teszek ilyet ígérem... -
#11456 ::))) -
#11455 nem, nem tehetsz róla, tök egyedül barmolta tele egy oldalt -
[Walaki]D`Lair #11454 Tehetek én róla hogy az apor ekkora fasz? Ki kéne tiltani.... -
#11453 anyátokért kell telebaszni a topikot ezzel a sok fossal?? normálisak vagytok ti? -
Marki.. #11452 Holnap Április 1., talán arra gyakorolnak. :)
De tényleg jó lenne ha nem itt tárgyalnátok ezeket meg.
Füst. Remélem a következő patchben több lesz benne, bár az is igaz, hogy 0.1-ben meg túl sok volt.
-
[Walaki]D`Lair #11451 :DDD az utóbbi két oldal simán elmenne oda is :DDD -
#11444 -
Nyiri #11443 Hi
Nem lehetne valahogy belenyulni ebbe a jatekba hogy tobb fust legyen a kereknel mert most gyakorlatilag semmi :[