16311
  • FREAK
    ezért mondtam, hogy időmérőn is lehetne rendes pontozás, és akkor nem érné meg lemaradni, de az csak az egyik része, mert mint mondtam, nem csak a leggyorsabb kapan súlyt, hanem a kb. a fél mezőny, akik döntően gyorsabbak

ha meg direkt maradsz le, akkor a versenybíróság vasökle kíméletlenül lecsap :D
  • Jacek
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD en tamogatom:)
  • Jacek
    Freak pontosan ez a baj megyek egy szart az idomeron utanna a versenyen meg mint a raketa?
    nem tudom akkor mit szolnatok?
  • [Walaki]D`Lair
    Én szívesen mennék....

(najó csak április 1.-i utó tréfa :)))))
  • FREAK
    na mindegy, úgy látom kevesen értették meg... az IDŐMÉRŐ után lett volna a súlyozás, de hagyjuk, nem lesz

ellenben a pontrendszer nem támogatja többé a győztest, minden helyezésért ugyanannyival kevesebb pont jár majd, és bevezetünk pár bónuszt

ha megvan nagyjából minden, majd megbeszélem Prezsivel, de ha valaki beugrana harmadik szervezőnek, szóljon
  • [Walaki]D`Lair
    Én a iPhoto Plus 4-el csináltam, ami köztudottan nem egy bömbi program :DDDD De azért jó :))

Este rakok föl az új kocsiról is képeket...majd lehet keresni a különbségeket :PPPP
  • [Walaki]D`Lair
    dehogynem, csak nem akartam, hogy még homályosabb legyen :DDD
  • Astaroth
    Nem tudja beolvasni a hangot a Patch-ben.
    "error initializing sound".és nincs semmi hang.
  • Jacek
    Photoshop 7.0
  • Jacek
    ha haza ertel kuldom:)
  • Jacek
    csinaltam egy turbot is:)

• Prezsi #11644
    A pontozással semmi bajom :) Logo jó.
  • Kf1Robi
    Miert te hogy csinalod? Miben szerkeszted a skineket?
  • Astaroth
    lehet nekem nem jó a képszerkesztőm mert ilyet 20 óra rajzolással se tudnák csinálni.Csinálok valami marha egyszerűt aztán kész.
  • Jacek
    latom a kepkicsinyites meg nem megy:)
  • [Walaki]D`Lair
    mostmár nekem is megy:

Tehát ez a régi, szar minőségű! Az új 100x jobb...

• Jacek
    nekem megy a tar be tudtam lepni:)
  • Jacek
    :)) valtoztatni kell mondjuk a pontoza mehetne 20-tol csak nem akkor kulombseggel hanem egyesevel lefele maris szorosabb lenne a bajnoksag:)
  • [Walaki]D`Lair
    Amint bejön a tar.hu fölrakom a skint amit csináltam...(már fönn volt 1x, és azóta át is alakítottam némileg, mostmár tűélesek a matricák és jobban is néz ki , szal lehet hogy csinálok új screenshot-ot...:))
  • Prezsi #11636
    Na, már ez kis kezd beőrülni.
  • Jacek
    foleg a pontozason kene varialni, de gondolom Freak is akar.
    Az sokkal ertelmesebb mint az a lol utas:))mert a handicap rendszer sem ross ha minimum 5 kilonkent lehetne sulyt berakni!!
  • ÁjjLe BoBBi
    ja jó ötlet! Mert az előző bajnokságban nem nagyon sietett senki az időmérőre, hiszen tudta hogy a futamon az utolsó helyről is indulhat, és nem kellett ahhoz sok szerencse hogy esetleg meg is nyerje! Igy már lesz miért időmérőn is hajtani!
    Szerintem fasza!
    Ez a sulyozásos izé meg akkor lenne jó ha mennénk egy-két versenyt(nem egy teszt bajnokságot mert az hosszú) és le lenne mérve hogy ki mennyi hátrányba kerül a maga kis súlyával.
    Egyébként meg azért nem jó mert a kilókat adagolva lenne igazságos. Meg azért ha oldalra nézek és nem látom az embertől a mellettem haladó autót akkor mivan ? :))))
  • Prezsi #11633
    Nem, az élet nem ilyen! Az élet olyan, amilyenné tesszük. A gyorsakat nem visszafogni kell, hanem utolérni.
  • Ams
    elverne.

GYERTEK
  • Prezsi #11631
    Én meg benevezek a sakk világbajnokságra és kikövetelem, hogy Kaszparov ellen négy vezérrel indulhassak, mert nekem nincs annyi időm gyakorolni, mint neki.
  • tuero
    Ilyen az élet. Egyébként szerintem nem az előző versenyen elért helyezést kéne figyelembe venni a hendikepnél, hanem a bajnokság állását, ez alapján kapnának plussz súlyt. Ott már nincs olyan, hogy szerencsés nyertes. Aki 4 verseny után az élen tud lenni, annál az nem lehet véletlen.
    Egyébként mint már mondtam, szerintem ez csak akkor lehetne kivitelezhető, ha finomabban lehetne megadni a súlyokat, nem 70kg-onként.
  • Ams
    inkább gyertek Tesztelni 0.2C-t
  • Jacek
    freak te sem erted amit en mondok
  • Prezsi #11627
    Előfordulhat, hogy egy hosszabb versenyen azért végeznek az élen lassabb autók, mert az élen haladók egy kört elrontottak és nem volt idejük feljönni. A következő versenyre meg a szerencsés nyertes(ek) plusz súlyt kapnak. Érdekes helyzet nem?
  • FREAK
    ugye, jó ötlet?? csak mert az utóbbi időben is kezdett lanyhulni

az a tervem, hogy egy nap legyen minden, már van egy pár ötletem, remélem, bejönnek
  • ÁjjLe BoBBi
    na érdekes az időmérőn a pontozás ! :) tecccccccik:)P
  • Ams
    +oldottam, tudok servert csinálni 1esen!(2es leált) GYERTEK!

Server:MAGYAR game Ams
    pass:(a régi)
    Dedikált test!
  • FREAK
    mindegy, úgysem működne, főleg ha ennyien ellene vannak

majd kitalálok valami jobbat :D
  • tuero
    Mondjátok el, hogy miért is gondoljátok azt, hogy a hendikep rendszerrel megfordulna a sorrend, és az lenne az első, aki a leglassabb?
  • FREAK
    "a súly miatt senki ne legyen lassabb senkinél"

csak ne tudja a legjobb körét futni

ez csak összehozná a mezőnyt
  • Prezsi #11620
    Mi ez az őrület? Én eddig azt hittem, az autóverseny arról szól, hogy az győz, aki a leggyorsabb.
  • FREAK
    tényleg nem érted

a lényeg, hogy még súllyal együtt is gyorsabb vagy, mint a mezőny gyengébbik fele, úgy kell meghatározni a súlyozottak alsó határát, hogy ne legyen utólag átfedés, tehát a súly miatt senki ne legyen lassabb senkinél
  • tuero
    Tényleg a hendikep akkor lenne jó, ha kilónként meg lehetne adni, hogy mennyi plussz súlyt teszel az autóba. És akkor mindenki annyi kg súlyt kapna, ahány ponttal több van neki, mint az utolsó versenyzőnek. (vagy 5 pontonként lenne 1 kg növekedés) És akkor már tényleg izgalmasak tudnának lenni a versenyek, meg a bajnokság is, hiszen ha X 10 kg-al nehezebben is ugyanolyan gyors tud lenni, mint Y, akkor a két ember között nem tudna 50 pontra nőni a különbség, hanem 10 körül mozogna.
  • Jacek
    en nem fogom fol????
    ezekre valaszolj?
    1:minek setupot fejleszgetni tobb napon at?
    2:minek gyakorolni amikor ugyis sulyt kapok ha meg lassu vagyok nem
  • tuero
    Hogy a francba lettem én az előbb kitudja?????