16311
-
#11696 Szar ez az egész. Csináljunk ugy hogy mindenki bemegy a pályára, és akkor a zöld lámpára disconnectelni kell, és a host csinál egy shotot a disc sorrendjéről és az lesz a vége.
Semmiféle ovásra nem adhat okot, nem kell hozzá setup se gyakorlás :DDDDDD -
#11695 hat akkor nem tudsz olvasni csak a kepeket nezegeted lama:) -
#11694 végig van olvasva ! -
[Walaki]D`Lair #11693 így van! Lsd az én -10 pontos ügyemet... -
#11692 2 pofon eddig :PPPP -
#11691 ez benne van -
#11690 Az nem baj, de az első három-hat legalább súlyozottan kapjon többet, mert ha néha kiesik egy-két versenyen - akár nem is a saját hibájából (!) -, cseszheti az egész szezonját. -
[Walaki]D`Lair #11689 Blasta te indulsz? -
#11688 de nezd meg pl a nascart ott milyen a pontrendszer az legutolso is kap pontot! -
#11687 A pontozás összehúzásával is óvatos lennék. Emlékszem, amikor Keke Rosberg úgy lett világbajnok, hogy az egész idényben mindig második helyen szuttyogott be. Akik többször nyertek, műszaki hiba miatt kiestek. Akkor az volt a közhangulat, hogy ez így nem jó, meg kell reformálni a pontrendszert, mert nem a legjobb győzött, hanem a legszerencsésebb. Bevezették, hogy csak a legjobb 10 futam eredménye számít az összesítésben. Utána ez megszűnt, de a győztes pontjait 9-ről 10-re növelték. De ezt mára már a FIA is elfelejtette. -
#11686 "ha meg direkt maradsz le, akkor a versenybíróság vasökle kíméletlenül lecsap :D"
taktikázni sem szabad ?:))) -
#11685 olvasd vegig es akkor irkalj:) -
#11684 azért kéne ugy(ha mégis súlyozás lenne) hogy a versenyek után dőlne el hogy a következő futamon ki(kik) leszenek lesúlyozva!! vagy valahogy igy :P -
#11683 icq? no elfogyott?) -
#11682 ok ebben a temaban en tobbet nem szolok majd ki irod mit lesz en emg eldontom megyek vagy nem:)
ennyi -
#11681 Amikor bejön a sérülés, a netán ötven körös versenyek, ott is leggyorsabbnak kell lenni, ahhoz hogy nyerj. Azért az nem ugyanaz, mint a pole időmérőn. Kacsa a legjobb példa erre, akinek az volt a stratégiája, hogy inkább lassabb, de stabil egyforma köröket ment és így megelőzött nála elvileg gyorsabbakat is. Hosszabb versenyeknél, akik gyorsabban mennek, nagyobb a hibázás lehetősége is. Nekem akkor is épp olyan izgalmas volt egy verseny, amikor utolsó helyen voltam és csatáztam az előttem lévővel. -
#11679 szolsz=szólsz :D -
#11678 bazz a garage menuben colors es ott van alul egy gomb azzal toltod be a texturat.
Ha meg valakiet szeretned latni semmi nem kell csinalni! -
#11677 na, mit szolsz? :) -
#11676 de én hogan hozom be? -
#11675 faszomat lovagolsz ezen, háromszor lezártam
de utoljára elugatom, nem büntetni akarlak, mert gyorsan mész, hanem korlátozni akarom a lehetőségeidet egy kiegyenlített verseny érdekében
ha ez szerinted fölösleges, akkor megvan a tuti megoldás, 3 körös időmérőt fut mindenki, és ennyi a verseny, a végeredményt kiírjuk, pontozunk és megyünk aludni, elvégre kiderült, ki a leggyorsabb -
#11674 aki leszedi bemasolja a skin konyvtarba es csok:) -
#11673 az alap ugy XFGTI ez a fehet ebbol kell csinalni, elmented XFGTIcsocso neven es kesz -
#11672 ne torolj semmit -
#11671 valaki mesélje el nekem mivan a skinekkel mert hirtelen nemvágom..szoval csinálok egy skint magamnak..és mondjuk az alapbol csinálom...de valamelyik másik gti skint töröljek és mentsem el akármilyennéven a skinemet?
és ha más leszedi a skinemet akkor neki csak be kell tenni a mappába vagy neki is törölgetni kell a skint? -
#11670 persze, nem nagyon vagyok nyerő helyzetben, és a kezem is fáj verseny után...
hát sztem megtudom csinálni. ovást hozzám benyüjthatnak, időmérést levezetem. döntéseket 1ütt hozzuk. -
#11669 tye bintetni =te buntetni -
#11668 figyelj tye bintetni akarsz azert mert valaki aldoz ra idot hogy gyakoroljon es arra is hogy setupot csinaljon!!
Bocsanat nem tudtam en azt hittem az autoverseny arrol szol hogy menni kell mint allat, ha olyan gyorsak jogosan nyernek.
Majd a GPL vilagbajnoksagon is Weber Gabit meg George Huttu is harom kereken indul mert tul gyors:))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #11667 Ez ok, csak ha a fél mezőny kapna plusz súlyt, akkor az csak a gyengébbeknek lenne jó és nem a középmezőnynek...a ferrarik meg plusz súllyal is olyan jók mint én anélkül... -
#11666 jól meggondoltad? mármint a nem indulást
amúgy mennyire vagy otthon a témában? -
#11665 jól van, akkor ne csináljunk semmit, és nézzük a Ferrari csapatot, ahogy ásítozva nyernek, a gyengébbek meg jó helyen vannak az utolsó helyeken, minek nekik esélyt adni.... ha pénzre menne, nem kéne belenyúlni, de itt az a lényeg, hogy szórakoztató legyen, és eddig nem mindenkinek volt az -
[Walaki]D`Lair #11664 Sztem sem a súlyokkal kéne szórakozni...(egyenlőre)...mert akkor én is kapnék, akkormeg végképp lemaradnék :))))))) -
#11663 jo csak ez autoverseny!!egyforma autokkal!! -
#11662 én?
lehet úgyse indulok. -
#11661 nyugi nem csapdák lesznek :DD
csak szeretném elérni, hogy véres küzdelem folyjon az első helyért is, meg a 15.-ért is -
#11660 kivancsian varom:))) mondjuk ezt a szivatast nem ertem?:)) -
#11659 az még jobb
na mindegy, nem ilyen jellegű szivatás lesz :) -
#11658 azert latod hogy ez igy ebben a formaban lol:))
Mert a handicap rendszer mindig az elozo verseny vegeredmenyet veszi figyelembe. -
#11657 :))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#11656 kapan=kapna