16311
  • Prezsi #11736
    Szép 45k-ban is ;-)
  • [Walaki]D`Lair
    De a lényeg: Milyen a kocsi?
  • [Walaki]D`Lair
    nem, csak átállítottam a iPP-ben a minőséget...maxra, mert nem akartam, hogy összekúrja a skin-t...ezekszerint lófaszt se tömörít így...
  • [Walaki]D`Lair
    befosok...elmentettem Microsoft Paint-be is és 111kbyte....
  • Jacek
    na mondjad ne kimelj :)))
  • Jacek
    te kevered a kep meretet es a tomorites minoseget:)))
    640x480-ban linkelj es high tomotitessel akkor kb es 100 kb es nem cseszi szet az oldalt es jol nez ki:)
  • [Walaki]D`Lair
    skidpad....

Freak: akkor sorry, ezekszerint te ügyesebb vagy....
  • Prezsi #11729
    PSP-be betöltöttem a képedet, utána változtatás nélkül elmentettem. 542k helyett 144 lett. Megfelezve 45k.
  • FREAK
    lementettem ugyanebben a méretben, 130 k és tök tiszta
  • CSOCSO
    ??? nem azért de ez milyen pálya?
  • [Walaki]D`Lair
    bmp-ben lenne 3MB.....és 20k-ban meg homály lenne...hidd el én is meg tudtam volna csinálni, csak akkor lószar se látszana belőle...
  • FREAK
    nem lenne.... mindegy, hagyjuk
  • [Walaki]D`Lair
    csak 1.1MB a két kép jpg-be konvertálva :)
  • FREAK
    600k egy kép, te nem vagy normális.... ACDSEE elmenti ezt 20K-ban......
  • [Walaki]D`Lair
    csak 1.1MB a két kép jpg-be konvertálva :)
  • [Walaki]D`Lair
    tudom, de akkor ilyen homályos szar lenne....
  • Prezsi #11720
    Attól még ugyanúgy egy hétig töltődik le.
  • [Walaki]D`Lair
    monnyad! :D
  • FREAK
    bazzeg csak egy width=800-at szúrnál be, ha már lusta vagy 2 kattintással lekicsinyíteni....
  • FREAK
    van egy ötletem a pontozásra, de annyira reformer, hogy félek előadni :DD
  • Prezsi #11716
    Tetszik.
  • [Walaki]D`Lair
    Na itt vannak a beígért képek az új kocsiról:

igen, tudom hogy nagyméretűek......de kuss :DDDD
  • FREAK
    ezt nem érzem nagy dolognak, én pl. soha nem bírtam az ő setupjával menni, lehet hogy én vagyok béna, de kormányfüggő is lehet, meg stílusfüggő

• FREAK
    180-tól lefelé 5, majd 3 majd asszem 1 pontonként, és mindenki kap pontot, +bonus 5 pont a legtöbb vezetett körért és a leggyorsabb körért asszem

már kiveséztük, de elfelejtettem :D
  • Prezsi #11712
    Norbi említette a kötelező setup publikálást verseny végén, ez még talán elfogadható, bár érdekelne, mit szól ehhez Márki.
  • FREAK
    Ams, milyen ICQ-d van?? Látom, amit írsz, de nem tudok válaszolni

*** Error while sending IM: Not supported by client
  • FREAK
    a gyorsak megszorítására (így vagy úgy) szükség van mindaddig, amíg ilyen nagyok a különbségek a mezőnyben

majd ha mindenki egy másodpercen belül futja a köröket, akkor mehet ahogy csövön kifér, de én személy szerint unnám, ha megismétlődne az előző szezon

minden elismerésem Markié, teljesen jogos a bajnoki címe, de tök fölösleges volt indulnia, mert egyszer sem szorították meg (max Norbi, aki a csapattársa...)

az én célom, hogy a kezdők is élvezzék valamennyire, és ne csak a győztesről szóljon az egész, mert F1 módra hamar unalmassá válik

nem azt akarom ezzel mondani, hogy minden eszközzel Markiék ellen leszek, mert ha ők a legjobbak, akkor nyerjenek, csak szeretném, ha az utolsó versenyen dőlne el a bajnoki cím sorsa, akárcsak az utolsó helyé is
  • tuero
    Álljatok már le! Van ennek valami értelme? Annyira nehéz felfogni, hogy senki nem akar senkit sem szivatni, egy plussz-súlyos rendszerrel (ami egyébként már rég le lett fújva, mert ezzel az utas módszerrel nem kivitelezhető, úgyhogy csak elméleti síkon gondolkoztunk róla) nem fog megfordulni a sorrend, nem kell lassan menni, vagy fejreállva menni az autóval. Egyszerűen csak érdekesebbé tenné a versenyeket.
    Mivel itt nem pénzdíjas versenyről van szó, hanem amatőr bajnokság, szórakozásból történik, nem is azért, hogy a neved ott legyen egy tabellán, szóval ha én 1 mp-el gyorsabb lennék a második embernél körönként, és választanom kéne, hogy mit akarok: unalmas körözgetést, és a végén én lennék a bajnok, vagy izgalmas versenyeket és nem lenne olyan biztos a bajnoki címem, én a másodikat választanám.
  • Prezsi #11708
    Jó, a pontozás reformja azért nem is olyan durva, mint ez az utasosdi. Nascar-ban hogy pontoznak egyébként?
  • CSOCSO
    most én néztem félre vagy a hungarian szerver tényleg tele van külföldiekkel?
  • FREAK
    szerintem ez teljesen igazságos

az, hogy valaki első, csak eggyel jobb, mint a második (nemde?)

vagyis 2 versenyt nézve, ha A versenyzőnek van egy 1. meg egy 3. helye, B-nek meg két 2., akkor igaz, hogy B nem nyert, de nem is volt harmadik, jogosan állnak egyformán

a folyamatos kiegyenlített versenyzés szerintem meggyőzőbb, mint néhány becsúszott győzelem a sok elcseszett futam mellett

ebből nem szeretnék engedni, mert ilyen alapon az ötödik helyezett is kapjon több pontot, hisz vannak mögötte vagy tizen.... ezzel az F1-ben sem értettem egyet soha, de ha megnézed a Nascar sorozatot, ahol igazságos pontrendszer van, láthatod, hogy ott egész évben durva a verseny, mert alig vannak különbségek, és gyakran lesz úgy bajnok valaki, hogy csak elvétve nyert versenyt (vagy nem is nyert)
  • Prezsi #11705
  • ibronk
    Eccerübb ha felirják a neveket egy kis papirra, és beledobják egy kalapba és akkor huznak, a kihuzás sorrendje lesz a sorrend, de hogy ne legyen egyszerü forditottan, tehát akit előszőr huznak ő lesz az utolsó :D
  • Prezsi #11703
    Hát igen, kezd arról szólni ez az egész, amiről nem kéne. Engem nagyon elszomorít, hogy ez a téma felmerült egyáltalán. Tiszta F1 lett ez is. Autóverseny bajnokság topicjában arról beszélünk, hogy lassítsuk az elöl menőket, hogy szivassuk a győztest, hmmm....
  • ibronk
    Ja ilyenekre is gondoltam, de a dobókockához minek idő? :D
  • ibronk
    Ok, hallgatás beleegyezés:D
  • Jacek
    mondjuk mindenki bemond egy idot aztan Freak dobokockaval eldonti ki nyert:)
  • ibronk
    Na 5 perce enyém az utcsó értelmes ajánlat szal szerintem csináljunk ezt!
  • Jacek
    :DD
  • Prezsi #11697
    Ja, de képzelj el egy extrém esetet. A tíz futamos bajnokságból 9-et megnyersz, a második mögötted 9 ponttal lesz lemaradva, aki mindig mögötted végzett. A tizedik futamon kiüt egy láma és hátrakerülsz. És ugrott az egész szezonba fektetett munkád.