5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • [Walaki]D`Lair
    http://www.digit-life.com/articles2/digest3d/0203/itogi-video-game2-w2k-p41024.html

ehe...ehe...ehe...a Ti200 masszívan alul van számolva...nem 129fps, hanem 150 (nekem legalábbis egy 2.4-es P4-el...) Ez azt jelenti, hogy jobb a sok 8500LE-nél és ugyanolyan szint mint egy 8500 128-as...
  • [Walaki]D`Lair
    Hát ezekről a hatalmas méretű képekről én nem látok semmit...De felfoghatnád végre, hogy a FX egy raklap fos...És nem, nem vagyok Ati fanatikus...de úgyis leszarom mit gondolsz...kis unreg geci...
  • [Walaki]D`Lair
    Borg nem lehet ezt a szart IP alapján bannolni?
  • ÁjjLe BoBBi
    szent ég! te télleg egy szellemi tajték vagy! bisztos dísznek van az ip cím LOL!
    de nem is baj tölled jobbat nem is vártam!
  • Jacek
    ugyis azt mondjak cheatos:)
  • [Walaki]D`Lair
    Naaaa....a savage 3D ahhoz képest fényévekre van...3dfx Voodoo 1 Rush....
  • Laalee
    http://www.digit-life.com/articles2/gffx/asus-v9900u.html#p9

lattaok mar? eleg korekt teszt.
  • Jacek
    tetszik hogy a FX 5200-t a 9000 sima radeonhoz hasonlitjak:) jo hogy nem egy Savage3D--ez:))))
  • Borg
    Nem tartod érdekesnek, hogy mindig csak neked (meg a hozzád hasonloknak) tűnik fel a moderálás?

Talán pont azért ugye, mert más hozzászólásást nem kell moderálni, mindig csak tiedet.

Az álnevezésről, meg többnevűségről meg annyit, hogy talán nem neked kellene másokat ezzel csesztetned (akik mellesleg sosem álneveztek - mint moderátor, látom az IP cimeket, ugye), kedves _joco? Vagy hivjalak atinevernek?

A stalkerhez meg, ott is irják, hogy szorosan együttműködtek az nvidiával. Namost akkor logikus, hogy ilyeneket kell irjanak... Furcsa is lenne, ha nvidiával együttműködve utána azt irják, hogy "de ennek ellenére ATIn is ugyanolyan jó meg szép".
  • Inquisitor
    "NVIDIA hardware features"
    Felsorolná valaki ezeket, aki ért hozzá?
    Csak mert komolyan érdekelne, kimaradtam valami extra Feature-ből amit csak NVidia kártyák tudnak?
    Mert olyanból van pár, amit pont nem ...
  • Laalee
    a +effekt a hamisitatlan szürkeseg/fakosag ami a csernobili kornyek es az Nvidia renderje ad :D

• [Walaki]D`Lair
  • [Walaki]D`Lair
    ez miért különlegesség?? A 3DMark2001 is nVidiára lett anno optimalizálva....itt nem azt írták, hogy FX-re...hanem nVidiára...tehát egy GF3-on is gyorsabban fog futni, mint egy 9000Pro-n, vagy 8500-on....

Amúgy én már a NV35-öt várom :P
  • Davidus
    "Egyébként a HWSW-n egyik srác vett egy Leadtech 5800 Ultrat, tőle lehet kérdezősködni majd a tapasztalatokról"
    Ki volt az a vadalma?:)
  • ÁjjLe BoBBi
    juj mennyi ki lett moderálva :))
  • [Walaki]D`Lair
    mondtam
  • [Walaki]D`Lair
    De, utána leesett, azért mondta, hogy hülyeséget beszéltem :DDD
  • Cvd
    Gyanítom hogy nem igazán vagy tisztában a lebegőpontos precizitással..:)))
  • Inquisitor
    "Ha az Fx5800 Ultra szar, akkor minek kellene nevezni az altala megszopatott 9700/9800pro kat?"
    Ezt hol álmodtad?
    Egyébként a HWSW-n egyik srác vett egy Leadtech 5800 Ultrat, tőle lehet kérdezősködni majd a tapasztalatokról :)
    (Ha bruttó 70.000 lenne és ele ilyen hangos, akkor azt mondanám jól járt vele, de ennyiért ...)
  • [Walaki]D`Lair
    Valóban, mostmár rájöttem hogy hülyeséget írtam, de ezt az a gyökér sose tudta volna meg úgysem :PPP
  • ÁjjLe BoBBi
    jujj ez kemény volt :) ittál ? vagy inkább belötted magad ? LOL ez a kijelentés!
  • Borg
    Hagyjad, had vegyen FXet. (ugysem fog, csak a szája jár itt)

Amúgy a gef3 16bitje azért más, mint az FX 16bitFP.

De ennek ellenére tény, hogy ugyanolyan képminöség, szinmélység mellett nem képes a 9700at sem leelőzni.
    Egyszerű fizikai okai vannak, amit a kedves unreg flamer ugysem fog felfogni soha.
  • [Walaki]D`Lair
    Hát ezaz...ki játszik manapság 16 biten??? Mióta GF3-am van azt is elfelejtettem, hogy mi az...Márpedig az FX csak 16biten ér el eredményeket az új Ati-kkal szemben...
  • Davidus
    Inno a király:) Kár hogy nem csinálnak radeon9500 alapu kártyát:)
  • Cvd
    Mondjuk az elég érdekes hogy az nVidia fúj a 3DMark03-ra, az Inno3D meg pakolja a kártya mellé.:)
  • izb
    Hát hogy meg ne fulladjon:)))
    bakeee he he
  • Jacek
    meg a szep hutovel aztan ez is olyan mint a powercolor ati 8500 benezel ala es 1 millimeterre van a ramoktol a borda:))
  • izb
    Legalább a doboz szép:))
    Ha már a többi szart sem ér!
    Ugy nézem,hogy a cd lemezekkel akarják eladni ezt a szerencsétlenséget!
    lol
  • Jacek
    az a huto is rohejes egy kicsit ahoz kepest hogy az MX440 elveri:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Jacek
    kurva jo:)))))))))

• Borg
    Ehhez csak annyit, hogy az 5600Ultrát meg a 9500PRO elveri minden egyes tesztben. És a 9500PRO kint van már a piacon, kiforrott driverekkel, valamint az 5600U aligha lesz olcsóbb nála.
  • Borg
    Végülis van logika a dologban.
    Abban az 1-ben megveri a Geforce'2' MX440-t:)
  • Jacek
    van humoruk a sracoknak:)
  • Jacek
    megalol a Innovision a FX5200-hoz 3DMark03 csomagol:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • RelakSfromhome
    Tudom :))
  • Jacek
    magamrol beszeltem nem rolad:)
  • RelakSfromhome
    5 hónap? 2000-ben vettem tnt2-őt, azzal nyomtam végig az Unreal 2-őt is. Rémrondavolt, de ment. :P
  • Borg
    Igazad van.

(mindenesetre nagy előrelépés, hogy végre azt is beláttad, hogy nem piacvezető kártyát dobott ki, pedig hány hónapon át szajkóztad a hülyeségeket kitartóan:)
  • Cvd
    Talán ne az alapján írjunk időpontot, hogy mit gondol a dologról egy harmadik fél, hanem maradjunk az nVidia/IBM által említettnél, ami idén nyár. Egyébként is a létező legnagyobb hülyeség lenne az nVidiától több mint egy évet várni egy kártyával, amikor már csak rendes minőségben kellene gyártani.

Egyébként meg nem kell olyan nagyon talpra állnia az nVidiának, mert attól hogy egyszer nem ő dobta ki a piacvezető kártyát, még nem roggyant meg.:)
  • Jacek
    Borg mar megint hazudsz mar talpra allt nem lattad a nagyerdemu _Joco linkjeit, mert blamalod magad ilyen fake hirekkel:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD