5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
nekem 500/380-on teper mint állat! :DD -
gonosz #2841 pont az extrem huzhatosaga miatt jobb is. (egy huzott 9500pro -t is otthagy barmiben)
sot, a kevesebb pipe nem mindig jelent hatranyt. nezz meg pl egy splintercell tesztet ott meg a tok alacsony alaporajelen is gyorsabb a 9600pro a 9500pro-nal. -
OK, de 9500pro után kiad 9600-os névvel valamit, akkor joggal gondolja az ember hogy jobb is.Azt mégsem. -
gonosz #2839 havernal 490mhz -es core -al.. (alap hutes!)
nagyon teper -
gonosz #2838 a 9600 sztem tokjo. -
Húbazz, ha ez a szar télleg 5000-et visz defaulton 3DM2001-ben, akkor még sokkar szarabb mint gondoltam. Iszonyatos geciség az NV-től, hogy ilyet kiad, GeforceFX néven.
Monnyuk má ATI is kezdi átvenni ezt a szemét stratégiát: 9000,9200,9600... -
merd meg a lazad:DDD Sony tevecske???
Grundig mi:PP Loewe ha mar TV-rol beszelunk, pl meg lehet nezni hogy Philips kepcso es 50x megveri a philips TV-t:) -
Inquisitor #2835 Úgy tudtam a Philips vette meg még jó régen ... -
Inquisitor #2832 Egyébként ha valaki látni akar egy igényes FX-et, az nézze meg a Chaintek FX5900 VIVO Special Edition kártyeszt. :) -
Inquisitor #2831 "létezik-e olyan kábel amelynek egyik végén DVI-monitor dugó,a másikon euroscart dugó van?"
Ezt valahol én is kérdeztem, de valami olyasmi volt a válasz, hogy bonyolult, drága és semmi értelme.
Ellenben DVI-I/HDTV átalakítüó tutira létezik ... -
Inquisitor #2830 "... egy 82cm Grundig(asszem kijönne belőle pár sony "tévécske") ..."
Ühüm. Azért mentek csődbe, mert olyan jó TV-ket csináltak? ;) -
jóvan ne görcsölj ! géphez nem értessz akkor mennyé kapálni! hülye lama szar! meg vaksegg! jó hogy nem már egy 16 megás vanta-t dicsérsz az egekig! -
figyelj! szerintem gyűccsé meg, vagy ha jó kártyát akarsz akkor használtan vegyél és akkor olcsóbb valamivel...amit én ajánlanék:
-ATI RADEON (esetleg BBA)8500 128 (nem LE!!) ez egy nagyon jó kártya, és aránylag olcsón be is lehet szerezni
-ATI RADEON 9500Pro 128 (Club3D vagy hasonlók...)
-Gef3 Ti200 128 (tudod viktor is ilyet vett használtan és rettenet milyen jól megy...)
-Gef4 Ti4200 128 (Abit húzható jól...) szoljál majd és nézünk jó bizniszt! -
Borg #2827 Birom mikor valaki egy általánosan elfogadott tényt kérdőjelez meg úgy, hogy csak a saját lámasága miatt nem képes beállitani rendesre...
De azért majd még ird ezt be időközönként, hogy emlékeztess mindenkit: hiába jó a gép, ha a user láma... -
gonosz #2825 igazad van, a kovetkezo tv vasarlasomnal szempontta teszem hogy szepen szoljon a hirado :) -
gonosz #2823 azert a legjobb egy kulso letesitmenyt hasznalni hangra. ugyhogy ezert meg elviselem, hogy froccsontott tv-m van. :) -
gonosz #2821 biztos a fa miatt :) -
Borg #2818 Ez igy van, de szerintem egyszerűen nem képes 5000nél többre az a kártya... (?) -
Inquisitor #2817 Figyelj, most újra boltban dolgozom, és nem hittem a fülemnek, mert még az én munkahelyemen is van aki azt mondja a vevőknek, hogy ATI-nak szarok a driverei vagy sok proginem megy vele.
Más boltokban még ennél nagyobb baromságokat is mondanak az embereknek ... :(
De ha már megvette had működjön már neki, nemigaz?
Másrészt meg nem ez a legrosszab FX, ott van a csodás 64 bites 64MB-os verzió. :) -
Borg #2816 Valóban, nem hiszem hogy az ő hibája volt...
Mert ugye pl mx440et, vagy 9000/9100at olcsóbban vagy ebben az árban tudott volna venni valszeg, és az gyorsabb annál.
De szinte biztos vagyok benne, hogy valami nagytudású "számitógépes kft" (LOL) szervizes okostojása tukmálta rá...
És ha belegondoltok erre épit az nvidia úgyis. Olyan embert még nem nagyon láttam, aki meggyőződésből vett volna ilyent... -
Inquisitor #2815 Még nem írtad a VIA driver meg a Detonator verziószámát, amit feltelepítettél. -
Inquisitor #2814 Talán erre volt pénze ... most miért piszkálod? -
Igen -
Borg #2811 VIA driver? -
Nem lehet, hogy valami program kavar be, mert most semmilyen programot nem raktam még fel, csak ezt a játékot! -
Kösz, sóval az mondátok, hogy ezek a problémák, mind az egyéni játékok problémái?
Most felraktam a Win 2000-et, és a Battlefieldel eddig no-problem!
A gépem:
Epox VIA VT8377 chipset
8KRA2
AMD Athlon XP-A, 1833 MHz, (5.5 x 333) 2500+
512 Mb DDR RAM
Tornado GeForce FX 5200 128 Mb
Win XP-m van
-
gonosz #2808 mondjuk az fx-ek eleg elegansan oldjak meg a 2x fsaa -t ;) szoval nem hiszem hogy csak az lenne a baj. -
Borg #2807 Szerintem sem, 5200 az pont annyit teljesit és kész...
SOkkal gyengébb kártya még egy mx440nél is, úgyhogy azon se csodálkozz, hogy a c&c generals nem megy rendesen, az pl alapból 2xAA-t használ... -
ja meg FX5200 a 5000 ponton nem kell csodalkozni -
Inquisitor #2805 Ha XP-d van, akkor a BF problémát megpróbálhatod kikerülni, hogy 60HZ-re állítod a frissítést indítás elött ... ha akkor elindul, nos akkkor az NEM a kártyád hibája.
A C&C Generals meg egy másik nagyhalom Bug-hegy. Van hozzá már vagy 7-8 patch, de olyan cheat-et is láttam, ami a Frame Rate maximalizálást (?????) kapcsolja ki ...
(Esetleg lehet gyenge integrált hangkártyától vagy rosszul feltelepített SB hangkártyától is a szaggatás. Meg rossz BIOS beállításoktól, meg femaradt driver szeméttől is.) -
Inquisitor #2804 Milyen Windows alatt???
Milyen alaplapban?
Alaplapi Chipset driver (legfrisebb) fent van?
Melyik Detonatorral?
Milyen proci mellett csinál 5000 pontot, mert legalább olyan 7000-et kéne imho. -
Srácok!
Lenne egy kisebb problémám, jó lenne, ha tudna valaki segíteni!
Most vettem egy új gépet, minden korrekt benne, GeForce FX 5200-as van benne 128megás!
Az a gond, hogy szinte mindeggyik feltelepített játékkal, van valami problémám!
Példák:
1. Battlefield 1942 - kilép miutén elindítom
2. C& C Generals - Borzalmasan be van lassulva az egész játék, az animációk, a menü, meg minden!!!
Mintha valaki lassítva játszaná le! Ez néha megvan a Battlefieldnél is!
Fent van a DirectX 9 + a legfrisseb szoftver...
Lehet, hogy nem is a videókari hibája?!
A 3D markon csak 5.000 pontot kaptam alapbeállításon!
Mi lehet a gond??!!
Segítség! -
Borg #2802 Mesterien burkolt anyázás:) -
[Walaki]D`Lair #2801 Sztem a te gépedbe tökéletesen illik egy FX5200....vagy egy Ti200... -
Es mondom tobb mint egy eve volt 8500 BBA ati persze es Thomson 50Hz alap TV siman overscan! -
ja meg TV kell venni:)) erdekes itt most egy Sony-m van es nem kell az over scan alapbol hibatlanul kinn van a kep:) -
erdekes en tudok overscanelni 8500\9700 is:)) -
pinehead #2797 Ezt régebben megtapasztaltam Én is egy 55cm-es Philips-TV-n.
"Kicsit" zavaró, az tuti. -
Inquisitor #2796 Az ATI-k TV kimeneténél nem lehet "túlhúzni" az OverScan-t.
Annak idején PPéter ezügyben reklamált az ATI-nál, és azt a (szerintem igen rossz) választ adták, hogy amelyik TV-n nem elég az Overscan beállításához, annál a TV-nél gyárilag sz*r az Overscan beállítás.
Többi kártyánál (Matrox, NVidia, Kyro, Xabre) érdekes módon engedig a "túlhúzást" és be is lehet lőni a képet :(
Nem mellékesen elvileg PAL/NTSC felbontásban kéne használni a TV-ket ...
Szóval hiába jó a képe, ha néhányan hülyét kapnak "a kép alsó és felső részén látható fekete csík"-tól. -
Inquisitor #2795 Pláne, hogy 2002 ősze óta a Detonatorokkal több szívás van, mint az ATI driverekkel.
Persze sokan tagadják, de nézzetek be egy NVidia vagy Detonator fórumtémába