5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Zoldalma
    Nyilvanvaloan azert, mert kb. 1000 beszolassal ezelott meguntak h az Ati istennek lett kikialtva, aki meg Nvidiat vesz az balek. Teny h szarul sikerult az FX.
    Masik meg h GeForce FX rovat leven ezek a fan-ok nem igazan arra kivancsiak kinek milyen ATI kartyaja van, ill. mennyi most ennek meg annak az Atinak az a'ra.
    Persze ez mind nem szamit flame-nek, merthat pont a GeForce FX rovatba tartozik.....
    Na ennyit az idelatogato fan-okrol.
  • Gerry
    Remélem azért nem lesz olyan szomorú vége a történetnek, mint anno a 3dfx-nél a VSA-100-as chip esetében... Amúgy a Chaintech és az ASUS is már bemutatta az nForce3-as alaplapját, és egész ígéretesnek tűnnek! Én valószínűleg a kettő gyártó közül fogok megint választani, vagy talán EPoX, ha ő is csinál nForce3-as deszkát... Amúgy az tény, hogy VGA téren elég alapos reformokra van szükség az nVidia háza táján, de ahogy én ismerem őket, biztosan kitalálnak valami furfangosat (és itt most nem drájvercsítre gondolok)!
  • Borg
    Az a baj, hogy lassan elfordul tőlük mindenki ezért.

És a mindenki alatt nem a vásárlókat, hanem FŐLEG a gyártókat értem.

Az nvidia legnagyobb partnerei az MSI, ASUS, mind bejelentette hogy ATI kártyákat dob piacra, az ASUSét állitólag már 1-2 héten belül látni fogjuk.

Ráadásul az nforce3-at sem pártolják túlzottan, alig foglalkozott vele alaplapgyártó.

Nem elég hogy az NV3X deriváltjaival lejáratta magát, mint tervező, de még a jó hirnevét is eljátszotta a hazudozásaival, és a nyilvánvaló csalásaival.

Úgyhogy bizony az nvidia nagyobb kakiban van most mint bárki gondolná... Súlyos reformokra lesz szükségük a cégen belül, ha talpon akarnak maradni, vagypedig könnyen a 3dfx sorsára jutnak.
  • Gerry
    Hamarosan kiderül az igazság legalábbis a HL2 esetében...
    Bár most olvastam a hírt nemrég, hogy mégis elhalasztották a 09.30-as dátumot határozatlan időre, de azért biztosan hamarabb jön ki, mint a Doom III...
  • NeoMaN
    Há ja. Most van 2 game amitől félek, nehogy ugyanez legyen a helyzet velük is.
    hl2, d3
  • Gerry
    Már alig várom, hogy végre valami ütőképes kártyát előhúzzon megint az nVidia, mert talán jó hatással lenne az árakra ha megint "igazi" verseny lenne, és nem a "Hogyan szúrjuk ki a vásárló szemét csíterdrájverrel" módszert eröltetnék!
  • Gerry
    Na igen, részvétem...
  • Jacek
    persze de mit mondjanak? mar minden kiderult szoval ennyi ez a csata az ATI-e majd jon a kovetkezo battle:)
  • TheZsenyka
    Eléggé lehangoló, főleg hogy az én esetemben a pénztárcámra is volt némi kihatással a történet.
  • Gerry
    Milyen érdekes: eleinte ebben a topicban domborítottak a bősz GeForce FX fanok, hogy az efiksz így, meg úgy, meg majd ha kijön, akkoraztánlessznemulass!
    Nos, mostmár hogy kijött és "bizonyított", minden féle/fajta változaban (5200-5900) mostmár nem nagyon látok itt az FX topicban SEM olyan arcokat, akik a kártyáról ódákat zengnének...
    Ez azért tényleg elég lehangoló, hogy egy így beharangozott, űberistenített csodakártya így leszerepelt nem?
  • ollie
    te kis eretnek
  • Jacek
    roller:)
  • TheZsenyka
    Mér, AMP-nél pl. bruttó 165 ezer a DDR2 256MB Radeon9800 Sapphire :D
  • [Walaki]D`Lair
    nabaz...elkúrtam a topikot....:(
  • [Walaki]D`Lair
    Nem lehet valahol 9800-at kapni? non pro-t....
  • Borg
    Ha van della akkor Gigabyte, egyértelmű:)
    Megvakitanak jó sok sok CDvel, meg szeméttel a dobozában, meg egy csillivilli hűtéssel, 1.5x áron:)
  • t. Füly
    Nah mind1 mondtam nekik hogy hozzanak egy gigabyte 9800prot azt késsz ugy is gigabyte lapom lessz jól fog benne durozsolni:)
  • t. Füly
    Szerintetek a gigabyte vagy a sapphire jobb radeonban?
  • t. Füly
    és szerintetek az nv40 jo lesz?
  • TheZsenyka
    Ja, de ajánlott a kriogenikus hűtés...
  • Laalee
    gyönyörő példány :D
  • Borg

Erről van szó...
  • t. Füly
    Mondjuk mégmindig nem késő lemondanom és radeont kérni helyette igaz már a boltban a kártya de ugye bár a vevő szava az szent...
  • t. Füly
    Huphup ne bassztasatokDe basszus nem lehet hogy az összes ilyen egy kalapszar akkor meg mi a francért forgalmazzák?
  • TheZsenyka
    Lehet... lehet hogy az övébe CineFX 3.0-t integráltak.
  • gonosz
    lehet hogy az o peldanya jo lesz, csak az osszes tobbi van elcseszve :)
  • TheZsenyka
    Lehet hogy meg kellett volna mutatnom neki a Gable levelét... mármint hogy a Valve fő fejlesztője szerint az FX5900-at DX8-as kártyaként kellene kezelni a fejlesztés során az unusable CineFX miatt.
  • Borg
    Van aki meg más hibájából sem tanul (igaz, t.Füly?:)).. pedig az az egyszerűbb...
  • Inquisitor
    Az NV38 nevű Perszívó v2.0-t láttátok már?
    Van aki nem tanul a hibáiból ...
  • ollie
  • t. Füly
    1ébként azért nem várok az athlon64re mert most egy hot szar gépem van és nem fogok mindig ujabb dolgokra várni mert akkor sose lesz gépem:)
  • t. Füly
    Meg majd ha a kezemben lesz a hl2 majdan a gépben akkor meglátom milyen a frame rate stb..
  • t. Füly
    Hmmm. nem mondtam le a rendelést..Csávesz azt mondta a boltban hogy ha bármi nemű problémám van vele vigyem vissza azt kész,megkapom az árát vagy kicserélik másra vagy ilyesmi.Szal kiprobálom azt ha szar vissza viszem...
  • TheZsenyka
    Ide is beírom már, mert nagyon meleg a hír:

Most jött a hír, hogy FX5900 tulajok megint jobban jártak mint az Ati-sok, nekik 72 óra a Half-Life 2 végigjátszása 36 óra helyett (alacsony frame-rate)...
  • TheZsenyka
    Úristen... CineFX 2 ??? Dehát ebbe buktak bele... elképesztő...
  • Borg
  • TheZsenyka
  • Punker
    szerintem ráér, FX-ek nem érnek annyit mint az ára, + ATI ára is esni fog.
  • NF
    szerintetek érdemes egy Geforce TI 4200 128mb-ot most lecserélni vagy még ráér?
  • RelakSfromhome
    Kösz! A 100-at csak majdnem kapom meg :D