GeForce FX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Nincsen nekik sem, egész várost körbetelefonáltam és senkinél nincsen, szal erre várni kell pár napot...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

NeoMaN
agp fast write kikapcsolása a bios-ban.
a másik a hûtõventik kipucolása lehet....

K.András
Ha megnézed a teszteket nem sokkal teljesit jobban egy 98pro mint az 5900 fx csak dupla annyiba kerül(biztos tudsz számolni, ha igen akkor lehet marad 60ezer a zsebedben és megkapod azt a teljesitményt)!!!Gamers szerintem ne legyél láma, a 96 xt-nél kb 60%-nagyobb teljesitménye van 59 fx-nek!!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ruffi
inno fx 5900 xt-vel sokkal jobban jársz!!!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Törölt felhasználó
Eszedbe ne jusson megvenni egy 5800ast! Ez volt a kártya ami lelökte az nVidiát a lejtõn. Ugye nem akarsz utána menni? Ha mindenképpen nVidiát akarsz, akkor Innovision 5900XT most 46+áfa. Ha haladsz a korral és számít a teljesítmény+tudás+képminõség, akkor egy Ati 9800pro, ami bruttó 90, kicsit több mint amit szánnál rá, de megéri, mert ez az egyik jelenlegi csúcskártya.
Hi!

Következ a problémám. D3d-ben futtatott játékok rendszeresen fagynak. Geforce 256-om van a legújabb 53.xx Detonatorral és dx9b-vel. Kapcsolatban lehetnek a fagyások valaminek a túlmelegedésével, mert ha már "meleg" a gép, akkor 1 perc és fagyi, amúgy elbír kb 5-8 percet. Ha viszont otthagyom a játékot és egy helyben áll, akkor 3 év múlva sem fagy ki, amint megmozdítom, befagy. Mi lehet ez?
ollie
van egy olyan fül, ahol MINDEN felbontáshoz külön-külön meg lehet adni a frekiket. arra gondoltál te is?

NeoMaN
olyan nincs 😊
ha egyszer LOCKolja, akkor nem tud máshogy menni a moncsi.
valamit nem jól csinyász..

NeoMaN
Kapcsold be a Vsyncet, szintén a Vice City-n belül megtalálod (függõleges szinronizáció vagy mi).
A képfriissítési frekit pedig a video opciók alatt találod meg.
53.03-ban pedig be lehet normálisan állítani a képfrissítési frekit...

NeoMaN
A Vice city-n belül is be lehet állítani a frekit.
Talán az van 60-on. Amúgy Gef DX és OGL alatt is 60Hz-en mûködik sajna, hacsak fel nem teszed a legújab (5X.xx) Forcewaret - az viszont lassú. Ezt powerstrippel lehet megkerülni.
Ha valamilyen más refreshprogit használtam (HZTool, NV RefreshRate fix) nálam sem lehetett a gamekban azt a felbontást választani, amihknek a frissítéséhez hozzányúltam a fenti progikkal.
Szal PowerStrip.

ollie
Nem, hanem a vidkari beállításoknál (jobb gomb a desktopon, majd properties/settings/advanced, bocsi nem tudom, hogy a magyarba hogy fordították, és ott valahol találsz egy fület, ahol tudod állítani a frekiket).

ollie
ja neked fx-ed van. nem tudod felbontásonként külön állítani a frekit a driverben?

ollie
refresh rate override be van kapcsolva?

NeoMaN
vALAMI REFRESH RATE ÁLLÍTÓ PROGI MIATT VAN EZ....

Ize, meg Ti4200nel volt ilyesmi, de ez a nem "szokvanyos" (1280x960) felbontas miatt volt... probaltad 1280x1024ban?

Ruffi
most olvastam más forumokon akik Inno 5900 xt-t vettek gyári hütövel simán felhuzták 5900 ultra szintjére ugy hogy semmi szemetelés és fagyás és h nagyon ment a kártya és az 45+áfa!!!
És h driverekkel se volt semmi gond...
Ez sikergyanusnak tünik neekm

NeoMaN
Most van Inno DDR2-es 265-os ramokkal
Az érdemes megvenni, 80 alatt van.

Ruffi
Sztem jobban járnál egy használt 9700 pro-val...olyat már 40-ér kapsz.Ezért az árért Verhetetlen

Használtan veszem.Érdemes?
Ha minden igaz fogok venni egy fx5900 ultrát.Írjátok már le a véleményeteket,hogy érdemed megvenni.
Köszi
A bizalom nem idõ kérdése, majd meglátjuk milyen lesz a köv hardverük...
hen-tes
HI!
melyik a legjobb nvidia driver??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ollie
hát lehet, hogy az fx vágja, de én nem vágom a témát 😊

ollie
2d-t felesleges húzni, nem kell neked 500 fps a wordhoz

ollie
A 3d clock a 3d-s alkalmazások alatt van, a 2d meg minden egyéb alatt. ÉS pont ez a standard 5600 órajel, az a leadtek valami SE butított verzió lesz.

ollie
az az alaplap meg az egyik legjobb i845-ös

ollie
Ja, Borgnak igaza van, az FX-eknek 1.5V kell. Honnan vetted a 3,3-at?

Hát ez elég hihetetlenül hangzik, mert noha a P4PE valóban csak 1.5V-t támogat, sem 3.3, sem 0.8-at, a GeforceFX-nek AGP 4X/8X révén a 1.5 bõven elég kell legyen, de legalábbis 3.3V-ot semmiképp sem követelhet...

3.3V csak az 1X/2X AGP kártyáknak kell!
Oppika
Nem vettem észre különbséget játékoknál a Gf 4 Ti 4200 és az FX 5600 között. Lehet hogy lassabb, de ez van, nem tudok mit csinálni, ezt kaptam cserébe, örülök hogy egyáltalán kicserélték. Amúgy azt mondták a boltba hogy a Ti 4200-t már nem gyártják, ezért kaptam ezt.

NeoMaN

királykérdés

ollie
NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM!

Ja, és NEM!

NeoMaN
Semmit (0%!!) nem dob a 8x agp (parasztvakítás).

ollie
szerintem az fx5600 ultra lehet olyan gf4ti szinten. esetleg próbáld meg kicserélni a kareszt egy 128M-es 5600 ultrara.

ollie
nem sokat, alig számít valamit

ollie
Ja így van, a fx5600 lassabb mint a GF4 (nem is kevéssel)! Csak éppen tud dx9-et, de ezzel a sebességgel tök mindegy.

NeoMaN
Esetleg a 4200-es gyorsabb mint az FX5600-os. Ha utána néztél volna tudnád. Nagy átverés az egész!

az 5600 is retek 😊
Oppika
Nem hinném hogy ez lenne a gond, mert egy GF 2 mx-es retek kártyával nem csinál ilyesmiket.

NeoMaN
VEDD KI A 128-AS RAMOT A GÉPBÕL....

Oppika
Ja töröltem az elõtte lévõ drivert, és feltettem több új driver is: 52.16, 45.33 43.45, de mindegyikkel ugyan azt csinálják a játékok. Bejön játék közbe egy xp-s ablak, a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leáll:
hibajelentés küldése...

De van, válogass:
Hardwer OC

magus
ja es nincs vhol vmi atfogo teszt a mostani kartyakrol?

magus
Gyerekek lenne egy kérdésem, amire lehet hogy van itt valasz, de most nincs idom vegigolvasni... Most van karacsony ugye, meg van ez a sulinet express (megeri venni vele egyaltalan?), es milyen kartyat eri meg venni? Megeri meg a Geforce 4 -es szeriabol venni barmit is? vagy FX-et? FX-bol mi a jo es mi nem? azt hallottam hogy 5200 az szar, de mi az amit megeri venni. Bár nvidiat szeretnek, egy ATI is szóba jöhet. Elõre is köszi

Lehet a táptól (kicsi), hibás VGA drivertõl, vagy nem megfelelõ SiS AGP drivertõl is. Nyomtál rá drivercleanert mielött feltelepítetted az 5600-ot? És ugye nem a "gyári" drivert tetted fel?

Oppika
ECS K7S6A alaplap, AMD Athlon XP 2000+, 512 PC 2700 DDR, 128 PC 2100 DDR, 2db 120 GB Maxtor, GF FX 5600 128 MB, DVD, CD-RW, Pinnacle PC TV Pro tuner, LAN, USB kártya + rendszerhûtõ. Lehet kevés a táp? Acorp 300W

Kevés az esély rá. Sokkal inkább RAM, vagy egyéb hiba lesz. Milyen konfig?
Cseréltesd ki ATI-ra!

Oppika
Hello. Nekem egy Abit FX 5600-om van. Új a kártya, elõtte egy geForce 4 Ti 4200-m volt csak az tönkrement és erre cserélték be. És most ez is félelmetesen hasonló dolgokat kezd csinál mint a Ti 4200 mielött tönkrement. Állandóan kilép a játékokból, bezárja az explorert... Bejön az ablak a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leáll. Akkor nem gondoltam hogy a videokártya rossz, és csak mikor teljesen berszart akkor hittem el, de most is ez lehet?

Axel
Vannak benne effektek?

NeoMaN
Há ja, mert újra vannak effektek... 😊
Monnyuk a 4200-esemet nem lassította....