5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Borg #3982 Gondoltam ebbe már minek kössek bele, legalább tudtál végre egy rendes képet linkelni ;) -
#3981 De, az, hogy nagy!
-
Borg #3980 Ezzel a képpel nincs semmi gond, mert nem a guru3d-ről linkelted be. -
#3979 Na itt van a saját képem, ez is csak kékséget mutat?
Bocsi, hogy belerondítottam a szobába ezzel a képpel...
A #3964. hozzászólást kérdezem.
-
#3978 Nekem auto cache üritésre van állítva a böngésző, és már vagy 2 hete nem voltam a guru3D-n! 
Úgyhogy nincs igazad Borg!
-
Fura. Ém is látom.. :)
Nem veszekedni akarok, csak mondom. A cache-t tegnap este ürítettem, azóta nem voltam guru3d-n... -
Borg #3976 Fogd már fel, hogy azért látod, mert te (meg valszeg haverod is) jártál az oldalukon, és benne van a cacheben a kép.
Senki más nem látja. Ugyanúgy, ahogy pl a tomshardware képek helyett is kalapács jelenik csak meg. -
A vicc az, hogy működött amikor a kép forrását becopyztam egy IE ablakba, de aztán mikor linkként benyomtam, a link ismét a Guru-s kék figyelmeztető képet adta ki... 
Amúgy IE6.0 és Mozilla 1.6 alatt is ez a helyzet... -
#3974 Hát, ha sima IE6-al neteztek, akkor nálatok van a gond, mert idáig ahol neteztem Mozillával, Operával... rendesen látni.
Téma lezárva, aki látni akarja, nézze a linket... -
Meg nálam is gáz, ugye... 
(esetleg olykor nem a másiknál kell keresni a hibát...
)
-
#3971 géz=gáz
Csak itt, életben nem =-ek. -
#3970 Akkó nálad van a géz, mer' nálam és havernál rendesen látni! -
Borg #3969 Ott is csak kék kép van...
-
#3968 3935. hozzászólás... -
#3967 Nézz vissza itt! -
Borg #3966 A guru3d-ről sem lehet képet belinkelni, te is csak addig látod, ami a cacheben van. Mindenki más egy kék kis képet lát csak. -
#3965 Bocs a lammer kérdésért, és az attintani=kattintani... -
#3964 THX.
Az lenne még a kérdésem, hogy az nem baj, hogy nekem rá lehet attintani az auto detect-re? Ja és, az apply settings at startup-ot azt be kell jelölni, vagy nem szükséges?
-
Futtas egy nem full képernyős tesztprogramot (pl. 3DMark-ot windowed módban), és úgy nézzed meg. -
Úgy tudom az auto overclock csak akkor dob rá pár MHz -t ha szükségét érzi...pl: játéknál ha megcsappan az FPS szám, vagy vmi ilyesmi, de ez csak az én tippem... -
#3961 Szerintetek, ha a ForceWare 56.55-össel auto overclock-ra állítottam a tuningot, de a más GPU... órajel kijelző progik, csak az alap frekvenciát mutatják, az azt jelenti, hogy nem tuningol, vagy azt, hogy úgy tuningol, hogy én azt nem látom sehova kiirva?!
Hogyan tudom megnézni mennyin fut a videóarim auto overclockal? -
#3960 Rakd föl az 52.16-osat, állítólag az a tuti, és még nem is csal a teszteken. (állítólag)
-
53.03_winxp2k_international_whql a driver-e és directx 9 van neki. a tesójánál müxik a winXP és neki is ugyanezek vannak állitolag, csak neki más alaplapja van és 790Mhz-s Celeron.
Nem találkozott még senki ilyen problémával?? -
Akuma #3958 700 ponttal kevesebbet kaptál, mint én! hány fokos a procid?? a vga kártyát ne húzd túl 450 MHz-nél, mert csak hibázni fog és kevesebb pontot is kapsz ezért... a memória frekit meg 800 MHz-re állítsd... ennél többel szintén ne próbálkozz, mert csak hibázni fog
nálam az autodetect 439/780-ra állította és ezzel az értékkel is jóval több pontot kaptam, mint te!
ezenkívűl a memória időzítést állítgasd... az fsb-t csak kicsit húzd fel és a memória maradjon 400MHz-en! -
köszi, amúgy a RivaTunerrel is sikerült huzigálnom, de majd megnézem ezzel a reggel: ;)
3dmark:
-
Akuma #3956 coolbits.rar -
Akuma #3955 mindjárt megpróbálom feltolni a reget, márha megtalálom a gépemen ;) -
Akuma #3954 nálam így fest a dolog:

az inno3d által kiadott új drivert használom, 56.55 -
OK! megkérdem majd tőle, és köszi hogy segitettél. -
Inquisitor #3952 Igen érdemes, sőt ... -
BBking #3951 Az Nvidia kártyáknál érdemes,ajállatos bekapcsolni a FastWrite-ot?(FX5200)Hogy gyorsabb a kártya? -
Na én meg közben bevetettem a Rivatunert.
4804 pont volt, aztán most 5122, akkor azt jelenti, hogy sikerült húzni igaz, csakmert ez is, hol a magasabb Mhz-et mutatja hol nem. ;)
Meg bekavar ez a 2D üzemmód is, ami gondolom azt jelenti, hogy 3D-ben kapcsol fel a mag magasabb Mhz-re. -
driver, directx? mindenből hivatalos legyen. -
Sziasztok!
A haverom vett egy GeForce FX 5200-at 128 MB-t és egy
Celeron 1.1Ghz-s procit. WinXP és Win2000 alatt
a gép egyszerüen egy idő után lefagy! Win98 alatt viszont simán müködik. Előző vid.kártyája Geforce 2 volt
és azzal minden müködik WinXP alatt is. Viszont az osztálytársamnak is Geforce FX 5200 van és
neki müxik a WinXP. Légyszi segitsetek, ha tudtok, hogy mi lehet a probléma. Ha kevés infót adtam
meg ahhoz hogy tudjatok segiteni, akkor lécci azt is irjátok meg. -
fel tudnád dobni a netre a jó reget vagy be tudod ide másolni az egészet/vagy a mailemre el tudod küldeni?
Egyéb variáció nincs. ;)
Előreisköszi. -
Cvd #3946 A dword értékének 3-nak kellene lennie, ott lehet a gond. -
Meddig sikerült felhúznod? -
melyik drivert használod? Az nVidia 53.03-asat? -
jah, neked is 5900XT van, szuper. ;)
Milyen reg? Ez?:
"Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"Coolbits"=dword:ffffffff"
Ha nem akkor mutasd már meg. -
Akuma #3942 vagy próbáld powerstrippel