5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • CzKaresz22
    INNO FX 5900XT érdemes megvenni skacok ???
    Vélemények ?Esetleg valaki akinek ilyen karija van ????
  • Akuma
    tehát egy inteligens mosópor :-)
  • [NST]Cifu
    A csít a driverben van, felismeri, hogy milyen alkalmazás fut (újabban állítólag már nem is az EXE nevét nézni), és ez alapján eldönti, hogy is hatja végre a program által adott utasításokat.
  • Narancs
    T.Róka!
    30 nettóért 9600PRO -t kapsz, ami ha megnézed az erősorrend táblázatot (ott fölül) 5700as alatt van...
    Nem tudom mennyire olvastál utána, vagy néztél szét a neted, de talán a te füledbe is eljutott a hír hogy bizony az FX kártyák, hogy az eufemizmus kegyes ezközével éljek: NEM TÚL JÓK!
    Míg árukban gyakorta fölül, teljesítményükben viszont alul maradnak a radeon sokozat hasonló kártyáitól...
    Ezért fogja mindenki neked a 9600PRO -t ajánlani!
    Vagy ha mindenképp GeForce kell, ott a GEForce 4 ti4200, amit pár helyen még árulnak de használtani is hozzáférhető!
    Ez a kártya ár/értékét tekintve jobb választás mint az 5600 vagy 5700...
  • oneal1
    remélem nem lesz rossz:)
  • oneal1
    én nekem ha mindenigaz holnapo meglesz az 5700 ultrám
    msi
    csak fel kell sazladnom érte pestre
  • RókaRudi
    Helló Urak !

Szükségem lenne a t. fórumozó tapasztalt nagytudású felhasználó barátok tanácsaira.
    Kérném a humorilag túlfejlett kollégákat, hogy ütős beszólásaikat ezúttal inkább NE.... !!

szóval:
    Van egy Asus V9520 (fx5200) egységem. Namármost ez viszonylag szaggat. Nem nagyon, de azért láthatóan... Kéne egy másik, de MI ???
    Szóbajöhet az 5700-es? Az a gáz hogy a 5900 az több mint kétszer annyiba kerül. Vagy talán elég a 5600-os? Asusban nem láttam még 5800-ast, azt sem tudom mennyibe kerülhet. :(

AGGYATOK TANÁCSOT PLÍZ !!!:

ami fontos:
    csak ASUS (nagyon pozitiv tapasztalatok a cég cuccaival).
    NEM akarok semmiféle overtuningot alkalmazni.
    Az 5700-es meg lehetne 29000,- nettóért.
    Nem kell radejony.

előre is THX a sok építő jellegű hozzászólást :)
    Rudolf
  • Narancs
    Én is a chip magazinra gondoltam...
    És épp azt mondtam hogy ne azt vedd alapul!
    Nem tudom te hányféle erősorrendet ismersz, de az erősorrend átlagolt teljesítmény mutató...
    Ajánlom elolvasásra a táblázat alatt hozzáfűzött pár sort!
    Ez az erősorrend pontosan arra való, hogyha vkinek lövése sincs az adott helyzetről, de nem bízik a kedves boltosokban, így inkább megnézi hogy melyik kártya mit is tud, melyik a gyorsabb stb...
    Ahelyett hogy elolvasna millió tesztet és eredményt a fejében raktározna, 2 klikkel már itt is van és megnézheti hogy melyik kártyának milyen az ÁTALGOLT TELJESÍTMÉNYE!!!!
    Ha te azt állítod hogy ez rossz dolog, akkor indokoldd is meg légyszives! Azt a homofób kijelentésed, hogy ha ezt olvasom többet ne is írjak ide meg sem hallottam...
    Amúgy meg márt csak azért semmi értelme nincs annak amit mondtál, mert ha nem tűnt volna fel a fórum moderátora készítette az erősorrend táblázatot...
    További hülyeségeid neki írd ha megkérhetlek!
  • Akuma
    akkor nem segít ezen, ha letörlöm majd ismét installálom a 3dmarkot? (gondoltam magát a 3dmark fájljait írta át)
  • ollie
    Csal a shaderekkel. Asszem a 2.0 shaderek helyett a 1.1-eseket (DX8) használja, de nem vagyok benne 100% biztos.
  • Akuma
    ez a shader cserélő ez hogyan értendő? kicseréli a 3dmark2003-ban a shader tesztet, hogy könnyebben lefuttatható legyen? vagy teljesen másról van szó?
  • ollie
    merhogy?
  • MaSzKa
    Nem a 3dmark03 csal, hanem én
  • ollie
    Nem a 3dmark03 csal, hanem az nvidia forceware driverek!
  • ent
    Milyen csippes cucc, ez a chip egy magazin!
    Ezzel csak annyit szerettem volna kifejteni, hogy ahány tesztelő, annyi erőtábla! Ha viszont ezt az erőtáblát veszed alapul (SG), akkor ebbe a fórumba ne írj többet! :)
    Csak egy rövid idézés a cikkból: "...felépítés, teljesítmény,... nem haladja meg az iparág által megkövetelt organikus, egyben szükségszerű fejlődést." Ezt mind a 9600xt, fx5700/u-ra írták. Másik idézés:" karrier..." ez pedig az fx5900xt. Viszont ezen (SG) erőtáblán látszik, hogy Borg szerint nem így van! (9600xt és fx5900xt)
    Bla,bla,bla
  • Borg
    Annyit jelent, hogy driverből manipulálja a 3dmark futását, úgy, hogy több pontot adjon a végén. Ezért nem mérvadó egyetlen GeforceFX teszt sem ezekkel a driverekkel, amiket a legújabb 3dmark patch UTÁN adtak ki, mert ezekben már lehetősége volt manipulálni a cégnek.
    A futurmark saját részről azt mondta anno a botrány kapcsán (amely beigazolódott), hogy csak WHQL drivert enged az ORB-ba ezentúl, hát ezért irtam, hogy ennyit a WHQL minősítésről...
    Nem tom', a 3DMark03-al nem teszteltem, mer' az sztem marhára csal az FX karikkal, ahány forceware, annyiféle eredmény, még a patch-ek is csalnak...
  • Narancs
    Mi az a Shader cserélő?
  • Borg
    Hm:) Most olvasom több fórumon is, hogy az új hivatalos detonator is "Shader cserélő" (3dmarkok) besorolást kapott:) Ennyit a WHQL minősítésről...
  • Narancs
    3dmark 03-ban mennyi?
  • Borg
    A 3Dmark átveréséhez úgynézki, teljesen:))
    Szerintetek jó az 56.64-es Forceware?
    3DMark 2001SE 330:
    14,671 Pötty
  • oneal1
    menniyt tol a géped 3d mark 2001 ben?
    kb az mint enyém
  • oneal1
    erre csak magamat ajánlom!!:))
    persze tisztán:))
    Ezt figyuzzátok! Tuningolják a bigét:

http://www.luxx.hu/pictures/1039035040/1079091276/016.jpg

Erre milyen hűtést ajánlotok?
  • cifuatwork
    LoL...
    A Chip mint mérvadó videókártyateszt-forrás...
    Rég hallottam ilyen jót...
  • oneal1
    persze én is igy gondolom
  • ollie
    De figyi azárt jól jársz vele, főleg mert ajándék. És valszeg az AA és AF-et meg jobban is bírja, mint a gef4.
  • oneal1
    hát mondassz valamit
    csak az a gáz hogy azon vinyót akartam venni:)
  • oneal1
    hmmm
  • ollie
    Valamennyit biztos, de nem lesz egy nagy ugrás belőle.
  • Narancs
    Megvan!
    Inkább add el a régit, 20ropit gyorsan kapsz érte, és dobd hozzá az ősök lóvéjához!
    Az már több mint 60ropi, és azért már ilyet is leakaszthatsz!
    Videokártya ATI Radeon 9800Pro 128Mb (DDR 256bit 8pipe TVout AGP8x) 52 550 Ft 65 688 Ft
    ->a csúcskártya, gondolom rájöttél...

• Narancs
    Mi van?
    ÉN nem a Chipes cuccról prédikáltam!
    Hanem arról ami itt van az SG-n és borg csinálta...
    Viszonyítás képp kiválló!
  • ent
    Az erőtábla egy nagy adag szar: a chip újság XVI. évfolyama, 2. szám (2004.február)!!!!!!!!!
  • oneal1
    de azér megdobja picit az erejét a masinának nem?:)
  • NeoMaN
    Jah, DirectX9-es teszteket néztél?
    TRAoD, X2 stb..
  • ollie
    A gef4 után ne számíts nagy előrelépésre az 5700-el. Bár szerencsére Ultra verzió.
  • Narancs
    Jó hely, az étterem egybe van a kuplerájjal!
    Nappal a ribancok pincérkednek...