GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innovision GEFORCEFX FX5950 256MB DDR TV/DVI-ra(ami 106,750 bruttó)
azért az nem is olyan rossz!
Pl.: az MSI Fx 5900XT VTD kerül 61,000 bruttó
az ASUS V9950 TD 128MB 8x AGP kerül 66,000 bruttó-ba
és az asus az még se XT
Tehát XT nem érdemes venni!
ATI 9800Pro pedig nagyker nettó 48000 Ft-ért
És én se cserélném le az ATI kártyát

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Még békés szemmel is azt mondom, hogy nem, ugyanis rá kell fizetned és ha nagyon optimistán állunk hozzá is kb. ugyan azt kapod. 😉 Csak nVidia-ában (Az ATI-sok ezt persze egybõl mondják, hogy annyi se, az nVidiások meg mindjárt, hogy jobb az. 😉)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elõször én is ilyet akartam venni úgy amikor meglátam elõször akkor volt 66-70 ezer között volt!
Nem rosz nem rosz
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Azóta az egyik kilépett az élõk sorából. 😉
(Amúgy nem halt meg, csak valami kondi ment ki, megjavították, de én egy újat kaptam)
(ZM80C-HP + ZM-OP1(Opt.) 😉
Egyéb: Van az LCD házamhoz egy dióda, mi hõmöt jelez. Azt be lehet rakni a vidkártyához? Mert alapban nemtudom mennyi, mert nincs rajta, de húzásnál jó lenne tudni.
amúgy gyõrben vettem:
inno : 53E br
msi : 61E br
Az MSI eléggé jól is néz ki!
Vagy nem?
És mennyiért veszed meg?
Megkérdezhetem milyen 5900 XT-éd van?
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
Ennek aztán halál mindegy ... majd az R40 utódainál számíthat.
Vagy te vennél csak ezért új alaplapot? Mert gyorsabb az nem lesz tõle ...

A chip 4 sarkába egy csepp pillanatragasztó és csá!
De én inkább kifúrnám a hûtõ alján a lyukakat, és úgy fölcsavaroznám...a ragasztós módszert ugyanis nem lehet visszacsinálni, a csavarost meg igen...
Meg én a memóriára is tennék plussz hûtést!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nincs valahol egy leírás?
Itt tesznek rá egy régi K7 hûtõt!
Következõ a gondom. Egy kis 3D mark vagy gémelés után eléggé meleg a ventit körülvevõ hûtõ.
Valszeg ezért nem is engedi húzni a coolbit.
Rakjak rá másik hûtõt vagy mit csináljak?
Inno3D FX5900XT
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Hajdwájed.hu

Nvidia's NV40 mimics a 16x1-pipeline architecture with just eight pipelines
Magyarán:
DETTO UGYANUGY butítás volt az egész 16x1 dolog, mint az NV3X esetében.
Ez in fact 8 pipeline kártya lesz, amely a VS 3.0 egység segítségével olykor egy virtuális szálon még egy textúrát fel tud dolgozni, azt viszont már minden filterelés nélkül.
Ez pedig annyit jelent, hogy a modern játékokban 8x2-ként fog az NV40 viselkedni, és csak a mai, illetve régebbi motorra épülõkben mehet 16x1-ként, kivételes esetben.
Forrás
Egyébként egyértelmû, hogy nem PCI expressre jönnek ki most a kártyák, mivel még alaplap sincs olyan...
Dupla Reaktorblokk
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE