5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Akuma #4502 igazán nem vitatkozni akarok, de igazán megtehetné a kedves ubisoft, hogy nem csak "internetre optimalizált" "patch"-et ad ki (elvégre ez nem egy multiplayer game, más kérdés, hogy van rá lehetőség; egyébként, ha ilyesmi képminőség miatti lassulás van a neten, akkor miért nem vette vissza ennyire a patch a radeonokat?!)
bármilyen hihetetlen, jónéhány ember van, aki nem rendelkezik megfelelő csatlakozási sebességgel és még olyan is van, mint én, aki rendelkezik, de nem szoktam mással játszani... minden játékot végig viszek egyszer, aztán elajándékozom (ritka kivételek vannak, amiket megtartok) -
Borg #4501 Ha te _csak_ singleben játszol, és eddig nem volt problémád a Farcry-al, akkor valóban nem sok értelme.
Viszont ezzel kb az összes ember 5 %-ába tartozol csak max. -
Akuma #4500 sodródunk egy kicsit más irányba... próbálj meg a szemszögemből nézni a dolgot... miért volt az jó, hogy feltettem egy olyan valamit, amitől totál szar lett valamim?
a mondandód 2. felével egyetértek, de az az igazség, hogy a radeont sem lehet farzsebből kifizetni -
Borg #4499 Más játékokat, vagy a windowst, netán a víruskeresődet sem szoktad frissíteni? Ez a felesleges duma elég gyenge. Ez egy patch, ami kell ahhoz, hogy pl multiban tudj játszani, emellett pedig csomó más frissítést is tartalmaz.
Az FX-ekhez pedig MINDEN komolyabb játékban ilyen "optimalizáció" van, nem csak ebben. Ugyanemiatt burult ki a bili a 3dmark03 kapcsán is anno. Szal itt a szomorú inkább az, hogy szükség van ilyen FX renderpathre...
A GPU erejét önmagában nem kétlem, csak a bejelentésekkel, reklámokkal, és az árával k...ra nincs arányban. Az embereknek nem azt mondják, hogy kaptok az ATIhoz képest egy 70% képminőségű, 90% teljesítményű kártyát, picit drágábban ráadásul... erről nem szól a fáma. -
Akuma #4498 na azt, azért ne mondjátok már, hogy egy fx 5900 nem elég a faircry-hoz!
ti itt leírtátok az fx-et egy az egyben(iagazatok is van, bizonyos mértékig), de attól még van erő az 5900-tól felfelé! ez a patch teljesen fölösleges volt feltennem, mert ment nélküle is rendesen és semmi mást nem kaptam, mint egy ilyen "remek" képet -
Borg #4497 Ezt nem is vitattam, de hogy a gyakorlatban mennyit érnek, azt most még nem tudni. Az eddigi tesztekkel meg ezek alapján ki lehet törölni egyelőre, pont annyit érnek... -
Zsoltee_a_bator #4496 te jó ég ezek a képek..
nagy hányás, főleg a második.
sajnálom akiket az fx bepalizott, bár intő jel volt bőven. -
borg. nem kötözködés de 16x1-es felépítés ás 2x annyi shader egység megteszi a hatását... mellesleg majd 6800at akkor kell megítélni ha kijött r420 is, és azzal összemérni (nomeg ha van hozzá végleges driver ;) -
Borg #4494 Hát ez olyan dolog, hogy ha nem teszed fel, nem tudsz felmenni a szerverekre, mert különbözik a verzió.
Szóval ilyen értelemben fel kell.
És le is van irva, hogy FX optimalizációk, teljesítmény növekedés stb, az 1.1 leirásában. Hát erről van szó. Most már remélem mindenki látja, hogy miről van szó itt, és a legtöbb újabb játék esetében ugyanígy.
És hogy miért adnak ki ilyen patchet a FarCryhoz? Hát mert az nvidiának nem tetszett, hogy az egyik legnépszerűbb játékban eléggé leszerepelt eddig az FX sorozat... hát most a teljesítmény megvan...
Erről van szó a főoldal egyik hírében is. A játékok nem ismerik fel rendesen még a 6800-at, ezért az FXhez készült "optimalizációkkal" futtatják. Így pedig gondolom nem kell hosszasan magyarázni, hogy a 3dmark03 eredmények, meg a farcry FPS-ek, és más egyéb játékok, kimagaslóan jó 6800 Ultrás eredményei mennyit érnek... ki lehet törölni velük. Itt csak ez a gond, nem más.
Sajnos könnyen elképzelhető, hogy a 6800 messze nem olyan brutál teljesítményű valójában, mint az eddigi tesztek mutatják. -
Akuma #4493 mégvalami... ezesetben nem az nvidia csal... az ubisoft ftp szerveréről jött le a patch! -
Akuma #4492 de mi a francnak csinálnak - adnak ki - olyan patchet, ami nem kompatibikis, nem jó, nem használható, ennek ellenére teesztelgetik az nvidia kártáykon
-
Én is erre gondoltam, hogy az FX -nek nem szarabb a minősége ebben az esetben, mint ahogy a cikkben áll...
De úgylátszik 1.1 -es patch nélkül áll csak fennt ez a dolog...
Gondolom az 1.1 további FPS növekedést okozott a képminőség romlásának mellékhatásával, de nem muszáj föltenni az 1.1 -et, vagy igen? -
Akuma #4490 kipróbáltam és márpedig ezzel a patchel csinálja ezt a tördelt követ!!!
csináltam még 2 screenshotot, megpróbáltam ugyanabból a szögből elkészíteni és tessék:
patch 1.1 / 1
patch 1.1 / 2 -
Borg #4489 Pont erről van szó, hogy a V1.1 tartalmazza az FX specifikus grafikai "javításokat", hogy minden ilyenen jó teljesítményt tudjon produkálni. -
Akuma #4488 vagyis ha ront a minőségen, akkor pont a patch az ami "csal" -
Akuma #4487 ez a gyakorlatban egy kicsit más...
ha távolabbról nézed a padlót, akkor halványabban verődik vissza a fény... tehát visszaverődik, csak az már a 8szoros zoom miatt nem annyira feltűnő, de az alsó képen jól látszik a visszatükrözés...
de felteszem ezt a patch-t de mire jó?? egy patchnek elvileg javítania kellene, tehát ez legalább ilyen grafika lenne, nem?? -
Borg #4486 Na hát erről van szó!
A V1.1 patchben vannak az FX optimalizációk, ha azt nem tetted fel, hiába screenshotolsz! Töltsd le, és installáld fel rá!
install faq
/Amúgy az átalad készített képen nincs az a fényeffektus, mint a hibásnak titulált (hardwareoc-n is megjelent) képen. Ott van egy fénytükröződés középen, ami által jobban látszik az árnyalatok hiánya. A te képeden egyszerű megvilágítás van,ami nem is igényel annyi árnyalatot, mert nincs csillanás a padlón./ -
Akuma #4485 a kért kép távolabbról
(url-t szúrtam be, hogy ne töltődjön nektek olyan lassan a fórum) -
Akuma #4484 egyébként mintha most nem a 6800-ra irányult volna ez a vád, hanem az nv3x-re, ezért is próbáltam meg utána nézni -
Akuma #4483 egyébként minden grafika a lehető legnagyobbon van, AA és AF nélkül -
Akuma #4482 öö, melyik is az 1.1?? nekem dvd-s verzió van meg patchek nélkül, nemtudom ez melyik verzió -
Borg #4481 Ugyanolyan driverrel, és 1.1 farcry-al készült, highest beállítások mellett? Ha így van, akkor ok, az FX nem butít ebben az esetben.
De Narancs, azért nem huhognék a helyedben, mert egyátalán nem erről volt szó a farcry-al kapcsolatban. Nem tudni, milyen módba kapcsol vissza a progi 6800 esetén, többek szerint csak PS1.1, amit meg az FX-el nem mutatsz meg csakúgy.
Szal ha a screenshot stimmel, az annyit bizonyit csak, hogy az adott driverrel az FX korrektül működik, a 6800-ra nézve viszont semmit sem bizonyít.
btw, lehet hogy jó lenne távolabbi screenshot is, mert más képet ad. A távolság függvényében is variálhat. -
Akuma #4480 az Archive levelnél van a második checkpoint, amelyiknek a kis képe egy kékes üvegről van -
Háhá!!!
Röhög a vakbelem!
Ez pont olyan mint az ATI kareszain!!!!!!
Most már én is megnézem!
Hol van ez a csempés rész?
Írj a prohardvernek is, hogy mi a pálya! -
Akuma #4478
-
Akuma #4477 köszi, mindjárt kipróbálom -
Mondjuk olyan helyen, ahol látszik a csempe közelről és nem tök sötét van. -
na mondjátok melyik pályán hol csináljak screenshotot :) -
Borg #4474 F12 a farcryban a screenshot. A játék főkönyvtárába menti a képeket. -
Akuma #4473 próbáld ki a mafia játéknál is! arról is van a neten néhány screenshot, közben meg ott sem lehet csinálni... -
Oké, majd éjjel leszedem újra és kipróbálom... -
Akuma #4471 akkor próbáld ki :) -
mért nem?
nekem ez mindíg műxik, bár far cry-al még nem próbáltam... -
Akuma #4469 vagy nem -
Nyomj egy printscreen -t és kész...vagy nem? 

-
Akuma #4467 Ollie és mégis hogyan csináltak screenshotot a játékból??
én megnéztem a követ a játékban, nem voltak ezek a hibák! de nem tudok screenshotot csinálni, anélkül persze meg nem hiszi el senki... persze, ha sikerül akkor sem hiszik el egyesek -
Zsoltee_a_bator #4466 (magyaran nem kepes ra, csak valami hasonlo baromsagot hany a kepernyore) -
Zsoltee_a_bator #4465 egy rendesebb dx9 effektet atomtorzan jelenit meg. -
Akuma #4464 hello, tud valaki egyáltalán screenshotot csinálni a farcry-ban??? mert nekem nem jön össze, más játékban meg igen ((a mafia játékban sem tudtam csinálni)) -
Mindent meg lehet, csak éppen a minősége hagy némi kívánnivalót maga után.