5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
"It is only not recommended to use NVIDIA’s driver for overclocking (CoolBits) – it doesn’t work correctly, often reducing the possible results. This especially refers to the AutoDetect function that you’d better leave along altogether."
??? Akkor most a Coolbits nem jó?
Forrás -
akkor mondom én is. nekem sem akad be soha. értsd 40+ ;) -
de persze kinek mi a "soha be nem szaggatás" ;)
megmondtam :P -
ent #4539 Egyébként szerintetek lehet majd BOIS-t cserélni az 5950ultrán, mármint frissítás (vagy újabb kareszokét, habár ez lehet hogy hülyeség) -
Borg #4538 Figy, én nem mondtam, hogy 100FPS-t csinál mindenhol.
Viszont meg nem akad, egyszer sem, tehát a minimális FPS bőven játszható mindig. Pont. -
:O jó van. az 1 dolog, de ne akard bemesélni h highest-on mindig folyamatos, mert hallottam már mókás emberket... de persze kinek mi a "soha be nem szaggatás" ;) -
BBking #4536 Nálam is a játékon belül fullon volt minden a 9500Pro-val (AA,AF nélkül),igaz meg van tuningolva. -
Borg #4535 Ott vannak egy rakás screenshot a farcry topicban, meg a weboldalamon is. Megnézheted, hogy tényleg highest/ultrahighban játszok mindig. -
azé túlzásokba ne essünk... -
ez durva volt, már sry :O -
Ez provokáció
, de moderátorral nem vitázok
. Ismerősöm 9600Pro-ja kicsit alulmarad tesztekben (átnevezett exe-vel, eredetivel húúúú). Mondjuk Far cry benchamarkot még nem láttam úgyhogy azt nem csináltunk. Van olyan(valami házi exe mint a multi)?
-
Borg #4531 Nalátod, pedig a te kártyád jóval gyengébb. -
0AA-val nálam is elég szépen viszi a hig/ultrahighet 1024X768. (azért az AA már szépen odabasz neki) -
Csodakonfig
-
Borg #4528 Pedig semmi extra.
Minden highesten, a víz pedig ultrahighon megy. És soha nem szaggatott még be. -
Nem tudtam, csak abból gondolom hogy neked a farcry nem szaggat high-on (amit sokan furcsálnak mert highon 1GB ram-ot javasol a game) és több a szabad memóriád ha nincs tele a rendszer programmal.
Lehet olyan gyors vinyód van mint a ramod és azért nem veszed észre hogy swap-el:) -
Borg #4526 Én? Észnél legyél már:)
Most volt 1 éve, hogy utoljára XP-t installáltam... szerinted ezen nincs egyéb program?;) -
Olyan rendszeren játszol amin nincs semmi egyéb program csak a game? -
Borg #4524 Nem. És igen...
Nekem 9600PRO-n highesten fut rendesen. Az 5950U viszont DX9-ben kb ugyanezen a szinten van, szóval mennie kellene azért. FarCry 1.1 patch fentvan?
A 400W DTK cucc pedig simán lehet kevés neki. Hány ampert tud 5 meg 12V-on meg combined poweren leadni? (rá van irva az oldalára elvileg) -
ent #4523 Egyébként normális, hogy ezt a gémet médiumba tudom csak beszaggatás nélkül játszani ilyen karin? -
ent #4522 Van olyan, hogy nem fixen van rajta a kábel a karin? De ugyan mitől is mozogna a házban? - Ez csak hangos gondolkodás volt! -
ent #4521 A tápkábel rendben, rádugva rendesen!
Viszont a házat úgy vettem, hogy: "400W-os DTK házak kérnék szépen!" Tehát nem tom. Mit nézzek meg rajta?
...De ha ez is rendben akkor mi a figyma a megoldás? Ne használjam mediumba se az újabb játékokat? -
ja igaz, de a DTK-t elég jónak mondják azért erre nem gondoltam, de lehet, ugyanis a 5950ultra-nak elég nagy áramigénye van. ;) -
nézd csak meg azt a tápot h valóban 400w-os-e. 300as fix nem jó, 350 határeset. meg az is lehet nem ad le elég teljesítményt. ami rá van írva az a névleges 400w. a tápon rajta van az is h mennyi a valós... -
hmm, akkor írta ki nálam a kari, amikor nem volt rádugva a kábel. Ebből kiindulva valszeg nem kap elég áramot a kártya, de ez csak nagyobb kihasználáskor jön ki. Mondjuk a tápnak elégnek kéne lennie, szóval így innen nincs használható 5letem, csak mondjuk a szervíz, hogy midnen ok-e a táppal. -
ent #4517 Szevasztok! Vki segítsen!
Először is a kofigom: Gigabyte 7nnxp, AMD 2400+, 2*256 HyperX (CL2), SATA 120gb vinyó, DTK 400 Wattos ház, LG cdíró, LG DVD, Pinnacle TV kártya, 1 modem és a lényeg Inno3d fx5950ultra.
Probléma: nagyba nyomom a FarCry-t (medium!!!)és elérek egy órás játék után a hibaüzenethez (aki játszott már vele az tudja hol: beérsz egy hangáron keresztűl - a nightvisionos szemüveges küldi után - egy hangárba ahol egy összetőrt teherautó van) : hiba: leteszi a progit a tálcára és a nvidia üzenet: a videokártya beállításait lejebb veszi autómatikusan, mert nem kap elég áramot, majd vissza a gémbe és egy kicsit jobban szaggat utána! A táp egyik kábelén csak a karesz van, a többin a többi cucc (vinyó, két LG cucc)?????????????, -
:O -
Akkor befejezte volna. 1,5 óra játék után még vissza is tette volna az eredetit és így pénzt se kérhet, de elbaszta a délutánt.
-
azt mondta 1,5 órát játszott vele..... -
a táp kinyírt 2t, azokon még nem volt rajta... -
Sztem annyi történt, hogy a srác lusta mint a szar, inkább elhajt egy ilyen gagyi dumával, minthogy fél órát baszakodjon a hűtőddel... -
Az előző kareszodon is rajta volt a Zalman mikor tönkre ment? Vagy nem ment tönkre? -
Naszóval, bevittem szervízbe a gépet, mert megjött az új vidkari, mondtam rakják már rá a Zalman ZM80C-HP-t, jó rendben elkezdték erre ma hív a srác, hogy nem rakja rá, mert túl sok hővezető fólián és a pasztán megy át a hő és ezért nem jó a hőleadása a kártyának. Akkor most mivan? -
lehet hülye vok, de én úgy emléxem az eddigi procihűtőim szívták a levegőt, pedig ez télleg értelmetlen sztem. -
videjókarin fúj. procin elszív (a többség) úgytom / nekem monnyuk fújó van rajta. -
Akuma #4507 nos, ha fújja, annak több értelme van, nagyobb a hatékonysága a fújó ventinek, mint a szívónak
és ha nem érzed az azért van, mert valószínüleg fújja a gpu-t ;)
(99%, hogy fújja, egyébként sem hallottam még olyan hűtést ami elszívta volna a levegőt, kivéve a házventi) -
jó kérdés mert enyémen nem érzem :) -
akatos #4505 Az 5900XT-n a hűtőventi befelé szívja a levegőt és a GPU bordáira fújja, vagy szívaja kifelé a dobozkából? -
hehe. megszültett a megoldás h miért nem tudtam húzni vidkarim. most már 490/920on futkos végre jó kis msi karim :) -
Ez mondjuk igaz :)