5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
mochee #4582 Úgy olvastam valami tesztoldalon, hogy 390/800-at felhúzott a gyerek 17%-kal, és gyári hűtéssel ennél a márkánál! -
Szivesen, Máskoris! -
5900XT -ben ott a nem kis tuningpotenciál is.
-
mochee #4579 Átlöktél a szakadékon! Kösz! -
Gyorsan csapj le arra az XT-re, mert már nem gyártják, az árkülömbség abból adódik, hogy az 5700ultrára GDDR3 chippeket pakolnak az egekig hajtva, mert amúgy a karesz hulla gyenge...
Így meg már nem rossz, de drága!
5900XT sokkal jobb vétel, pláne ha olcsóbb is! -
mochee #4577 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Sulinetel akarok videokártyát venni, és egy Chaintech fx5900xt-t, valamint egy chaintech fx 5700 ultrát néztem ki. Eddig azt hittem, hogy egy xt sokkal jobb, mint az 5700 ultra (meg a pc guruban is ezt irták), de most, hogy megnézem az árakat, elbizonytalanodtam. Ugyanis 3 ezerrel drágább az 5700u!
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy itt mi az igazság, melyik a jobb karesz. -
Hát ha adtak valami programot az alaplapodhoz ami kiír ilyen apróságokat hogy hőmérsékletek, a ventillátorok fordulatszáma, feszültségek, stb. Ott keress olyasmit hogy threshold/alert/riasztás és állítsd mondjuk 5%-ra (alapból ~10 azthiszem) és akkor csipog meg nyavíkol a PC beep ha ingadozik a feszültség. -
"viszont volt az az alacsony tápfeszültség, csökkentem az üzemmódot hibaduma"
Háát akkor szétnéznék a tápom tályán, mert nem ok nélkül szokta kiírni... -
van de mindek, nálam az uninstalerre szépen működik. -
ent #4573 Biztos hogy van vmi driver cleaner az nVidiára is, vagy nincs? -
ent #4572 Az a nagy büdös gáz, hogy a gyári driverrel sem volt teljesen tökéletes. Ugyan, ilyen hibával nem találkoztam a futtatása alatt, viszont volt az az alacsony tápfeszültség, csökkentem az üzemmódot hibaduma.
Ha egy kari hibaüzenete erre utal, lehet az az áramellátás ingadozásának a hibája? (tehát az egész ház áramingadozása) -
Nálam annyira alap parancs, h. kitettem ikonba a desktopra.
Pedig ott max. ált. 10-15 ikon van, de ez tuti az egyik. :) -
persze hivatalos driver igaz?
nem feltétlenül a legújabb a legjobb, ha ezek nem, mennek próbálj régebbit... -
a windows "programok eltávolítása" menüponttal. ;) -
ent #4568 Ha drivert cseréljek, akkor előtte melyik progival lehet tutira eltüntetni az előző nyomait? -
ent #4567 Mit a kártyát vagy a drivert!
Egyébként a legújabb driver van a gépen, előtte meg az előző! Úgy emlékszem, hogy mind a kettővel ezt csinálta! -
ent #4566 Automatikusan vagy víruskeresés után. Mert nekem folyamatosan be van kapcsolva NV2004, és minden héten frissítem. -
Borg #4565 Az a detonator driver hibája. Próbáld más driverrel az FX-ed.
Vagy dobd ki ;) -
Ez nem valami vírusféleség, mert régebben nekem is csinálta, de aztán elmúlt. -
ent #4563 Egyébként a kék halállal a következő fájlt írja hogy hibás: nv4_disp.dll!
Kb. fél-1 órás játék után!
-
ent #4562 Köszike a véleményt! -
Chaos Mad #4561 kösz -
Itt láthatod mennyivel jobb... -
Chaos Mad #4559 fx 5700 mennyire jobb az 5600hoz képest? vki tudna segiteni mer most akarok videokártyát cserélni, (egy 5200esem van most) -
Borg #4558 A ráírt értékek alapján jónak kellene lennie.
Az adatok alapján 400W DTK kb akkora teljesítményű mint a 360-as chieftec, azonban ez nem garancia arra, hogy ugyanolyan minőségben, és ugyanolyan stabilan is adja le a feszültségeket. -
ent #4557 Mármint itt! -
ent #4556 A problémát már ecseteltem lejebb!! -
Zoldalma #4555 Szep meg jo meg szerencse h nem Vargane, de mi van a gepben meg emellett? -
Borg #4554 Mit mondjunk? Ez egy DTK táp! -
ent #4553 Itt a kép a DTK házam tápjáról:
DTK táp
Kíváncsi vagyok mit mondtok! -
Borg #4552
Az én szemléletem pedig annyi, hogy folyamatosan menjen, akadás nélkül, és jó képminőséggel. Minden további felesleges. Azért nem fogok új videokártyát venni, hogy 60FPS helyett 100-al menjen.
Bár te szerintem nagyon keversz valamit, nem értem mit akarsz itt a blur meg az AA-val...? nem sok közük van ehhez, amiről itt szó van. -
na erről beszélek. game-kben ha nem 4es aa-val + vmilyer blur effektel nyomod, az életbe nem lesz folyamatos. persze a te szemléleted szerint nekem 1280 4x aa-val is folyamtos :) -
Borg!
Lenne egy problémám a Segitség topicban (ismét szaggatás), nézz már be légyszi.
Egyébként nem csak VIP-nek jár szerintem. -
Borg #4549 Van saját galéria már itt SG-n. Vagy lehet hogy az csak VIPnek jár? nemtom.
Ha nincs, akkor egyéb/exchange. -
Zsoltee_a_bator #4548 csakhogy ott van motion blur...
hogy ugyanolyan hatast elerj blur nelkul, kb 120 fps-re van szukseged. -
ent #4547 Egyszer már mondtatok egy oldalt ahol fel lehet tölteni képeket ide!
Feltenném a tápomon lévő matrica fényképét, hogy mondjatok vélemény róla, elég lesz e a karesznak!!!! -
ent #4546 Te mit használsz a tuninghoz? -
Borg #4545 Játszani szoktam, nem rángatni az egeret:) Ezt már anno néhány kvék fps bajnoknak is elmondtam;) -
Csak ha elkezded rángatni az egeret és nyomkodni a jobboldali gombot.
Amúgy talán nem véletlenül 24FPS a DVD videószabvány, vagyis afölött már elégnek kéne lennie.
-
Borg #4543 Az akadás max a látható FPS határ alatt következhet be, ami meg 25 körül van. Ha már MIN 30-at teljesít, ott akadás nincs.