GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy még mindig nincs info az NV40-rõl, szal találgatás szintjén megy a dolog.
De várhatóan az NV40/R420 kb azonos teljesítményû lesz, viszont az NV40 ezt hagyományosan magasabb órajellel éri el, ráadásul jóval nagyobb fogyasztás mellett.
Emlékeztetõül ugye, míg az ati a low-k gyártástechnológiát használja (sõt, már a 0.11 mikronra gyúr), addig az NV még mindig a két tápcsatit villogtatja a kártyákon.
A találgatások szerint egyébként a két tápcsatis csak az Ultra verzió lesz.
http://www.dark-tweaker.com/downloads-detonator.htm
Én TVTool-lal használom, meg néha átveszek videókazira pár dolgot, így használom, mega szobám kicsi így népes mozizáshoz anappali kell. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egyébként nekem tök feleslegesen lifeg rajta a tv-out... sohasem használtam és valószínüleg nem is fogom (még egyszer régen tnt2-vel próbáltam ki, de teljesen pocsék volt és akkor is csak a bátyám kívánsága miatt lett rákötve a tv-re, mindketten nagyon csalódtunk anno((amikor még jó kártyának számított)))
de mielött lejárna a garancia azért kipróbálom és akkor adnak egy másik kártyát újabb garanciával 😊)) legfeljebb nem lesz addígra 5900 xt csak mondjuk 6900 ultra 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A TSMC baklövései után az IBM lett az NVIDIA kegyeltje. A magot .13 mikronos technológiával gyártják, s a 60-as szériájú driverekkel lehet életre bírni.
Hardwired
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Errõl megfeledkeztem! A harmadik világban minden olcsóbb!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez viszont egy nagyon jó hír!
A feltevések szerint a Gf6800 csak 1 molex csatis, míg a 6800ultra 2 molex csatis - és a hírek szerint 100W felett fogyaszt...
Ja, még 1 hír: az Inq szerint a 6800 nyitó ára várhatóan 299$, a 6800ultra ára pedig 399$...
Jó lesz ez az nv40. Bár lehet a 420 leveri, de ha nem, akkor most jó ideig megint nv fején a sebességkorona --> hiába 1%-a a piacnak a high-end, mégis sokkal nagyobb arányú piacszerzést hozhat, ahogy az ATi esetében is tette.
Csak az R3x0nek majdnem két évre volt szüksége, hogy ennyire elterjedjen, és megváltozzon az emberek ATi-nvidiáról alkotott véleménye, ez most lehet kevesebb lesz."
Dikk
Nem az én "tollamból" , de simán egyet értek vele!😊
AlT-Tab azért mûködik még. 😉
Du viszem be a szervízbe, de elõtte majd rápillantok.
Ettõl függetlenûl ha ott vetted és õk rakták össze, akkor ki kell cserélniük...
Monnyuk a Gef2-t kicserélték ugyan olyanra, ott már vigyáztam a zsinórra, és leszigetelõszalagoztam ott, ahol a fém volt..Nem is lett baj....
Így viszont tényleg az a valószinübb, hogy a TV és a kártya kapcsolata körül kell keresni a peoblémát.
Még 1 lehetõség: a házban földeltek a dugaljak?
Egy ismerõsnél volt az, hogy az egész lakásban csak a fürdõszobában volt bekötve a föld...
2 dolog lehet:
1- Szar a TV, és a kábelen keresztûl áram ill. feszültség jut a kariba és ettõl kipukkad.
2- A vidkari hátulján az átalakító (ha használod) fém része hozzáér a házhoz, ami nem jól földelt, (esetleg szar földeletlen a konnetor amibe be van dugva), és így "zárlat" jön létre.
Nálam az utóbbi volt....
De emléxem este néztem mert átfutott az agyamon de nem láttam lényeges infót hirtelen az odlalán csak annyit, hogy "max. output 400", de majd megnézem.
Ha valami más füstölt el, akkor az még elég sok minden lehet, de valószinüleg egy-két kondi szált el. Ez lehet, hogy már gyárilag selejtes volt, lehet, hogy csak valami túlfeszültség miatt szált el. Az, hogy más nem szált el, még nem jelent feltétlenül biztonságot, lehet, hogy a kártya érzékenyebb a feszingadozásra, mint pl.: a CD/DVD-rom vagy a wincsi.
2. az elõzõnél sem a GPU füstölt el, hanem valami más.
Én is az áramra gyanakodok, de más alkatrész szépen megy, semmi gubanc
Olyan mintha nem lenne elég áram. Kihúzom az összes nem lényeges tápkábelt, CD-ROM, DVD, Rack., Bekapcspróba, semmi. Vissza az egész, majd a kártyáról lehúztam a tápkábelt, bekapcspróba, mûködik, viszont füst a kártyáról felszáll, egy jó cigisluknyi. 😉
Gép leállít, dobozba betét, ma bevíve a boltba, mert az egész garos.
Szerintetek mi a gond?
Az elõzõ kártyám is hasonlóképpen halt meg kb, mondjuk akkor ekkora füstöt nem láttam, csak a garbevevõs vette észre...
Fontos!
Elfelejtettem mérni az új gépén(2,5 barton) a szridimárkot namind1...
Miután elvitte a gépet panaszkodott, hogy fagy 1-2 gamma GTA VC,Hitman 2... legutolsó patch, legfrisebb Magyarítással... Namind1 hozza vissza a gépet, rárakok új drivert, találtam tweakelt drivert -> Starstorm driver, fórumban irták ott, hogy performance növekedés minõség növekedéssel is jár, majd kipróbáljuk!
😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan