GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én a helyedben winyót vennék, bár ez attól is függ, mennyit töltögetsz le a netrõl, illetve mennyi játék van fent a gépben...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szerintetek mit vagyek?:
a.) Új alaplapot (875 chipsttel, szerintetek sokat dob a teljesítményen?)
b.) Új tápot (Ezzel már csak haloványan világít az UV-neonom, 1 éves a neon, lehet, hogy öreg azé?)
c.) Még egy 60Gigás vinyót...
Vagy VGA-t, amire még várok sztem, mer jót akarok majd...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Sima ruhacsipeszre gondoltok?
Van egy bazibagy borgám, sztem azt fogom drabolni!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
kép:
http://revolution.fpn.hu/fx5900xt.jpg
memória hûtés 😉
Van alattuk paszta?
Mivel rögzítitek a memóriákra a bordákat?
Csipesz?
2 oldalú ragasztó meg nem vezeti a hõt!
de amúgysem hûtené, mondjuk azért biztos jelent valami a memória felett terpeszkedõ borda, de lehet venni pár ezresért memóra való bordákat.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Majd rászerelem valahogy... 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy mi a rák ez a 2 hónap? Én már akkor a plafonon voltam, amikor anno az alapból hibás TnT2-met visszavive egy hétig ültek a kártyán....
Szerintetek birná a 450/800-as húzást passzív hûtéssel? 😉
Ezt bírom a garanciába. Szar a kártya, vagy valamely más alkatrész a gépembe kifizetek egy halom pénzt. És én maradok gép nélkül elõreláthatólag 2 hónapra.
Ez szar ügy. 😉
Pl a 8500-as RADEONnak 36W körül van a full fogyasztása, és el nem hiszem, hogy a 9800XT ennyivel több legyen. Már csak a low-k, 0,13 mikron miatt sem.
Igaz, negykereskedésben is találkozni olyannal, hogy +50% az ajánlottra, de van hogy a legkissebb sarki boltocskában is kevesebb.
Alaplap: MSI K8T Neo
Processzor: AMD Athlon 64 3400+ 2.2GHz
Memória: 1GB Corsair TwinX XMS3200LL DDR SDRAM (400MHz)
Merevlemez: Seagate Barracuda V 120GB SATA 150
Hangkártya: Creative SoundBlaster Live!
OS: Microsoft Windows XP Professional + Service Pack 1, DirectX 9.0b

Ez alapján a 6800Ultra annyira nem is vészes, alig fogyaszt többet, mint az FX5950...
Az ebbõl visszaszámolt adatok (ha a 6800U esetén a hivatalas 110W-ot veszem):
Radeon 9800XT: 81W
GeForce FX5950Ultra: 102W
nem tud valaki véletlenül 1 linket ahol leírják/említik a videókártyák fogyasztását
vám+áfa+haszon
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mondjuk a 6800-as kissé rosszul esik hogy ilyen olcsó lesz bazz, legyen drágább és ne legyen midnenkinek, így nem lesz jó. 😉
Bár mint lentebb kiderült, lehet, hogy nem a tápegység a bûnös...
ATX-400
(EPN12)
ennyi az össz értékelhetõ infó. 😉
Amúgy meg a szervízben húsvétoztak így szépen zárva tartottak mehetek ma vissza. 😉
Köszönöm!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Le van irva a táblázat alatt, hogy frissitem, ha bárki tud újabb alapanyagot hozzá.
Amint lesz PR bullshit mentes NV40/R420 teszt, azok is odakerülnek.
Akkor nem lecserélni, hanem kibõviteni, átalakítani, pontosítani, stb...
Ne keljen már itt is úgy magyaráznom mindent mint a segédmunkásoknak...
Vagy várunk, amíg Чорний Потік falucskában egy ifjú titán ki nem hoz valami megmagyarázhatatlant az Ati javára.

Bocs, ha félreérthetõ volt...
Arról az nV tehet, hogy kétségeim vannak az nV-féle tisztességes verseny terén...

Amúgy meg látják a problémát az nV-nél is, alapból összehasonlították az R3xx-el... 😊)