5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
K.András #4622 Én az 5900 XT-t vettem 51-ért ;) -
én mind a lét drivert kipróbáltam, semmmi extrát nem tapasztaltam... -
hmm. my bad! sry!télleg adott ki azóta újabbat a srác. Mégpedig az 53.03-on alapulót ;) de ezt mellőzni kéne :P -
amúgy az omega driverek az eredeti éppen adott verziójú nvidia driverre alapulnak, és csak azt optimalizálják, h szebb képet adjon, és gyorsabb legyen. azonban a 45.23a drivernél megragadt a srác ( www.omegacorner.com ), én helyette ajánlom a StarStorm drivereket, hatásuk, hasonló, tényleg ;) ( www.guru3d.com ) -> jobb fül "Forceware Drivers"-nél megtalálható ... -
:) -
elméletileg jobb, mert gyorsabb vagy ilyesmi, de azt hallottam, hogy nem gyorsabb és amikor feltettem, nálam nem ment a Far Cry vagy valami más aktuális játék, szóval én egyből uninstall. ;)
De bátraké a szerencse, lehet csak én nem fordítottam elég időt rá. -
Ja, és egyáltalán mi ez az omega driver? -
Hi!
Múltkor láttam OMEGA Drivert nVidia karikhoz...
Van értelme föltenni?
Mivel tud többet mint a ForceWare? -
Igaz félreérthető voltam (épp pártatlanságra hangolom magamat), de nézd csak meg a logómat! -
nézd. én amennyiért vettem ezt a kártyát, nem bántam meg. mondhat bárki bármit 56-ot megért. Az más téma h 5900-5950uiltráért amennyit kértek az rablás, de én nem is azt vettem :P -
De sajnos örök törvény, hogy "Az igazság odaát van". -
Valahol ott az igazság :P -
=) -
Ajánlom neked Krójer! -
Ja igaz!
De az S3 is kijött új Vga-val!!! -
Ó, megvan már ez nekem miért nem tűnt fel eddig: Nálam a driverben quality-re van álítva az image settings és fasza a kép, de persze, ha arrébbtolom a csúszkát mondjuk performance-ra már mosódik meg színtelenedik a kép, a high performance-n meg olyan a kép mint ezeken a screenhotokon. Ki mondta, hogy a drivert high performance-ra kell állítani képminőség teszteknél mikor telepítés után alapból quality-be rakja magát? -
Chaos Mad #4606 a legujjab driver van fennt, milyen progival nézzem meg? -
FX5700, mert a ha a radeon 256 megás akkor egy nagy tré fos valószínű...szal a kattő közül 5700! -
Borg #4604 Majd esetleg egy olyan detonatorral is nézd meg a pontszámot, amit a futuremark felenged az orbra is ;)) -
Chaos Mad #4603 hehe.. most vettem egy 5700-est
11500 pontot kapott a gépem vele a 3dmark 2001 se-ben
amugy a konfigom: 2400+ athlon xp, 256ddr, abit nf-7
nekem pont megfelel
marha jo! már cak egy memoriát kéne vennem -
Szeva all!
Kérdésem az lenne, hogy melyik vegyem és miért!
INNO FX5700 128MB
ATI RADEON 9600 256MB
Ui: Nemtudtam melyik fórumba írja az Ati vagy az Nvidia! Ezértis kérlek titeket ne a fanatizmus vezéreljen a válaszadást illetően ! Köszi
-
nemm!!
az AMD @ S3 a király!!
de mindeggy,mindenkinek az a kiráj amijen gépe van!! nemmmm??? -
maniac001 #4600 A játék másnál jó. Az egyik havernak DX 9-es kártyája van, de a másiknak Geforce4 MX és azzal is jó. -
Úgy értem, hogy lehet, hogy azért lesz szürke, mert nem tud a kártyád dx9-et. -
A játékokban lehet, hogy direkt olyan, amilyen, nem? Vagy ez korábban másmiylen volt? A 3dmark2001-hez meg fel kell tenni a legújabb patch-t, és akkor le fog indulni. -
Szerintem nem!Régen nekem is volt ilyen a MotoGp3-al régi volt a driver és a motort nem lehetett látni csak szürkeséget!
-
maniac001 #4596 Hello!
Már formáztam, de a legújabb drivert még nem. Bár az 5-ös FX driver szériából próbáltam és nem jött be. Nem hardverhiba? -
Hát ez gáz!
Szedd le a drivert és állítsd le gépedet!Vedd ki a Vga-t és rakd ujra vissza!Azt a legujabb drivert pakold fel!
Ha ez nem jó akkor: FORMAT C: :-))) -
maniac001 #4594 Hello!
Baj van. Van egy Geforce4 Ti4200-as kártyám és a következőket vettem észre. A Max Payne 2-nél ha bullet time-ot használok, szürke lesz a kép amíg vissza nem váltok normálra. A Painkillerben ha megütnek karddal vagy bármivel, nem elhomályosodik a kép hanem totál szürke lesz. Sok driverrel próbáltam, és DirectX 9.0b van fent. Ja, és a DirectX 9.0b install után a 3DMark2001 azt írja ki hogy csak DirectX 8.1 vagy jobb DirectX-el indul, pedig fenn van a DirectX 9.0b. mi lehet a baj? -
Ez valami vicc hogy "ATI & AMD are the king"??
Talán az:Nvidia & AMD are the King!!!!!!! :-) -
Hasonlítsd össze ATI-val készült screenshotokkal. -
Screenshotot is csináltam, de úgy sem tűnik fel ENNYIRE. -
Játék közben nem tűnik fel, mert nem látod egyszerre az ATI-s meg az NVIDIA-s képet. Az meg rágalom, hogy meggyanusítasz bárkit is, hogy meghamisítja a tesztet. Az meg tény, hogy vannak játékok, melyeknél az nvidia driver-ek lespórolnak bizonyos árnyékokat, és ez csak egy példa volt. -
Zsoltee_a_bator #4589 sot, ha nagyon rossz a szemed, es nem veszel fel szemuveget egyaltalan eszre sem veszed a kulonbseget. :) sot meg tovabb csokkenthetjuk a reszletesseget a driverben. -
Hát ez azért túlzás! ELhoszem hogy gyengébb a képminőség az 1.1-el a geforcokon, de ezek azért nevetségesen átrajzolt képek, ennyire azért nem bassza el (hát játszottam vele) Lehet hogy a csempe becsíkozódik, kevésbé élénkek a színek, de és nem láttam, hogy eltűntek volna az árnyékok, meg a "lustáknak való" egerezős képeken a 2. is nagyon durva, ennyire nem.... Meg ott a 3. kép, ki van nagyítva (mint alul is írják) ezért kérdem én: Ha egy nagyítatlan 1024X768-as teljes képernyős képen nézzük akkor nem látjuk ennyire (sőtt inkább alig, vagy ha előítélettel belemagyarázzuk) elmosottnak. És ha játék közben nem látjuk ennyire elmosottnak akkor miért baj ha a vágott screenshotokon kevésbé jó, csináljunk csak TAA/FSAA képeket az atikon. -
Easy Rider #4587 ez elég érdekes ez az ATI és NVIDIA harc, én még mindig erre esküszöm -----> ATI & AMD are the king -
Easy Rider #4586 loáááál... -
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=358&p=5
Kötelező olvasni! -
mochee #4584 Csak ez ott van a boltban! -
Simán lehet, de ha kicsit barkácsolsz és ráteszel vmi régi K7 hűtőt akkor 5900ultrát csinálhatsz belőle...mondjuk sztem még tuning nélkül is kiválóan használható egy darabig biztos...
De az 5700ultránál mindenképp jobb választás!
CSak majd vigyázz a Sulinettel, mert én mikor leadtam a rendelést szintén akkor már nem gyártott Gef4 ti4200 -re még boldog voltam hogy ilyet kapok...aztán jött 2 hét múlva a telefon, hogy sajna már nincs ilyen...
Szal hajrá!