GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Narancs, azért nem huhognék a helyedben, mert egyátalán nem errõl volt szó a farcry-al kapcsolatban. Nem tudni, milyen módba kapcsol vissza a progi 6800 esetén, többek szerint csak PS1.1, amit meg az FX-el nem mutatsz meg csakúgy.
Szal ha a screenshot stimmel, az annyit bizonyit csak, hogy az adott driverrel az FX korrektül mûködik, a 6800-ra nézve viszont semmit sem bizonyít.
btw, lehet hogy jó lenne távolabbi screenshot is, mert más képet ad. A távolság függvényében is variálhat.
Röhög a vakbelem!
Ez pont olyan mint az ATI kareszain!!!!!!
Most már én is megnézem!
Hol van ez a csempés rész?
Írj a prohardvernek is, hogy mi a pálya!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nekem ez mindíg mûxik, bár far cry-al még nem próbáltam...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
én megnéztem a követ a játékban, nem voltak ezek a hibák! de nem tudok screenshotot csinálni, anélkül persze meg nem hiszi el senki... persze, ha sikerül akkor sem hiszik el egyesek
Ez csak nvidia kártyákon jelentkezik. Vajh, miért nem lepõdök meg?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
(hogy miért is félresikerült az FX széria)
Kisebb összefoglaló arról, amit már a GeforceFX bejelentése óta tudni lehet...(csak esetleg van aki eddig nem akarta elfogadni, ugye)
valszeg más márkájút fogok kapni.
Az érdekelne, hogy pontosan mely típusokban van hõmérõ?
pl.: Leadtek WinFast A350 XT TDH-ban van...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Alumina Adhesive Aluminium oxid tartalmú, elektromosan nem vezetõ kétkomponensû ragasztó 1 800 Ft 2 250 Ft
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mondjuk ha ilyen szépen húzható a procid, akkor sztem neked sem kell sajnálnod.
3Ghz-es a procid?
Én a 2.8-as HT-m 65-ért vettem...😞
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Ez a neon kurván zavar!😞(
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Olyan kevés a 360W?
Nincs most game a vinyón...