GeForce FX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öö, melyik is az 1.1?? nekem dvd-s verzió van meg patchek nélkül, nemtudom ez melyik verzió

Ugyanolyan driverrel, és 1.1 farcry-al készült, highest beállítások mellett? Ha így van, akkor ok, az FX nem butít ebben az esetben.

De Narancs, azért nem huhognék a helyedben, mert egyátalán nem errõl volt szó a farcry-al kapcsolatban. Nem tudni, milyen módba kapcsol vissza a progi 6800 esetén, többek szerint csak PS1.1, amit meg az FX-el nem mutatsz meg csakúgy.

Szal ha a screenshot stimmel, az annyit bizonyit csak, hogy az adott driverrel az FX korrektül mûködik, a 6800-ra nézve viszont semmit sem bizonyít.

btw, lehet hogy jó lenne távolabbi screenshot is, mert más képet ad. A távolság függvényében is variálhat.
az Archive levelnél van a második checkpoint, amelyiknek a kis képe egy kékes üvegrõl van

Narancs
Háhá!!!
Röhög a vakbelem!
Ez pont olyan mint az ATI kareszain!!!!!!
Most már én is megnézem!
Hol van ez a csempés rész?
Írj a prohardvernek is, hogy mi a pálya!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

köszi, mindjárt kipróbálom

ollie
Mondjuk olyan helyen, ahol látszik a csempe közelrõl és nem tök sötét van.

Bandee
na mondjátok melyik pályán hol csináljak screenshotot 😊

F12 a farcryban a screenshot. A játék fõkönyvtárába menti a képeket.
próbáld ki a mafia játéknál is! arról is van a neten néhány screenshot, közben meg ott sem lehet csinálni...

Narancs
Oké, majd éjjel leszedem újra és kipróbálom...

akkor próbáld ki 😊

Narancs
mért nem?
nekem ez mindíg mûxik, bár far cry-al még nem próbáltam...

vagy nem

Narancs
Nyomj egy printscreen -t és kész...vagy nem?

Ollie és mégis hogyan csináltak screenshotot a játékból??
én megnéztem a követ a játékban, nem voltak ezek a hibák! de nem tudok screenshotot csinálni, anélkül persze meg nem hiszi el senki... persze, ha sikerül akkor sem hiszik el egyesek

(magyaran nem kepes ra, csak valami hasonlo baromsagot hany a kepernyore)
egy rendesebb dx9 effektet atomtorzan jelenit meg.
hello, tud valaki egyáltalán screenshotot csinálni a farcry-ban??? mert nekem nem jön össze, más játékban meg igen ((a mafia játékban sem tudtam csinálni))

ollie
Mindent meg lehet, csak éppen a minõsége hagy némi kívánnivalót maga után.

ollie
Amúgy meg pont hogy az 1.1-es patch után jelent meg a 16 bites precizitás, ha jól tudom.

ollie
Elolvastam a cikket és nem linkeltem hülyeséget. A probléma itt az, hogy a 16-os pontosság igen csak kevés, ahogy a screenshotokon is látszik, a 32 meg túl lassú. Az ATI kártyáknak meg pont szabványos a 24, szóval mi a gond? Ráadásul kb ugyanazt a teljesítményt hozza az ATI a 24-el, mint az Nvidia a 16-al, és ezért jobb a képminõség is.

K.András
Pl, mit nem lehet vele megcsinálni rendesen?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

az fp16 -nak nincs jovoje.. (csomo mindent nem lehet vele megcsinalni rendesen)
Bandee
csak a sok faxláma onlány újság rákattant. 1-2 hete láttam ezt az alapverziós tesztben, gondoltam is h lesz 1-2 lámpa aki ráizgul, és nem fogja érdekelni h már kijavították (fp32ve tökéletes😛), de sebaj...

Bandee
röviden, így néz ki mivel fp16al futtatja, nem pedig fp32-vel, ati meg csak 24-el m1 azé jó azon 😛 mellesleg ez még peccs elõtti, most már nem ilyen (nekem sem)

Bandee
lolo. olvass cikket ahol kielemezték már ezt. nem újdonság 😮 alacsonyabb shader pontosságg miatt van. de ha nem tudod miért, minek linkelsz hülyeségeket? a jövõ úgyis az lesz h fp16 és fp32, nem pedig az ati féle csak fp24 😉

ollie
Alacsonyabb képminoség a Fary Cry c. játékban - Ez nem hiba

Ez csak nvidia kártyákon jelentkezik. Vajh, miért nem lepõdök meg?

Bandee
azt már felejtsd L mert múlt 😉 amúgy 3dmark és aquamark különbség azért akkora mert tök máshogy pontoz 😮 mark01se alatt lehetne talán a közelébe jutni. de minek? 😊

Dj Xyberpunk
Mennyit visz a géped 3d mark 2001 se- alatt?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Dj Xyberpunk
Janos666. Kemény különbségek vannak a Mark-és az Aquamark eredményeink között, ez hogy lehet ? .-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Bandee
=)

Talán azért, mert ez azt irja le, amit eddig is tudtunk?😊
(hogy miért is félresikerült az FX széria)
janos666
Ph. Ez mi is tömören magyarul, mert csak azt értettem meg amit eddig is tudtam.
Van vkinek asus9980-a? Tapasztalat?

What Went Wrong with NV3x: A Moratorium - avagy miért lett egy rakás szar az NV3x széria
Kisebb összefoglaló arról, amit már a GeforceFX bejelentése óta tudni lehet...(csak esetleg van aki eddig nem akarta elfogadni, ugye)
M@TriX
Naszóval még mindig elfekvõben van a jó kis Inno3D gef5900XTm.
valszeg más márkájút fogok kapni.
Az érdekelne, hogy pontosan mely típusokban van hõmérõ?
pl.: Leadtek WinFast A350 XT TDH-ban van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CoolStuff
A VGA csrével még várok, mert jó kari sokba kerül...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Miaz, hogy 2x annyit fogyaszt a memória?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

M@TriX
Silver Adhesive 99.8% tisztaságú ezüt tartalmú kétkomponensû ragasztó. 3 020 Ft 3 775 Ft
Alumina Adhesive Aluminium oxid tartalmú, elektromosan nem vezetõ kétkomponensû ragasztó 1 800 Ft 2 250 Ft

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
A 360W Chieftec elég, szeritnem a gyenge pont a konfigodban a videokari. Az i865PE és i875P között nincs sok különbség, teljesítményben, az is leginkább a memória írásban mutatkozik meg. A 4x256 kezelés meg lassabb mint a 2x512, mert 2x annyi modult kell a rendszernek összeszinkronizálnia egymásal, sõt még a fogyaszása is több.

M@TriX
ez egy másik hosszú történet. 😉

mondjuk ha ilyen szépen húzható a procid, akkor sztem neked sem kell sajnálnod.

CoolStuff
Hol vetted te 40-ért?
3Ghz-es a procid?
Én a 2.8-as HT-m 65-ért vettem...😞

M@TriX
én 40-ért vettem a Northwood-om, így még nem állok vesztésre... 😉

A notebookom meg 30at 2 het alatt. :-/

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

CoolStuff
Valaki aszondta, hogy többet fogyaszt a 4 egység!
Ez a neon kurván zavar!😞(

CoolStuff
10 rongyot esett a procim ára egy hónap alatt!😞

[NST]Cifu
Energiafelvétel szempontjából nem hiszem, hogy játszana az, hogy négy modul van kettõ helyett (amúgy kegyetlen egyszerû - próbaképpen kiveszel ketõtt...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CoolStuff
De néha rákapcsol a neon, lelet, hogy az energia elosztás rossz?
Olyan kevés a 360W?
Nincs most game a vinyón...

CoolStuff
Szerintetek azért ilyen terhelt a táp, mert 4x256ramom van, és nem 2x512?
Mennyivel rosszab a 4x256?
Vegyek inkább ki 2x256-ot?😄