GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
, de moderátorral nem vitázok
. Ismerõsöm 9600Pro-ja kicsit alulmarad tesztekben (átnevezett exe-vel, eredetivel húúúú). Mondjuk Far cry benchamarkot még nem láttam úgyhogy azt nem csináltunk. Van olyan(valami házi exe mint a multi)?Minden highesten, a víz pedig ultrahighon megy. És soha nem szaggatott még be.
Lehet olyan gyors vinyód van mint a ramod és azért nem veszed észre hogy swap-el😊
Most volt 1 éve, hogy utoljára XP-t installáltam... szerinted ezen nincs egyéb program?😉
Nekem 9600PRO-n highesten fut rendesen. Az 5950U viszont DX9-ben kb ugyanezen a szinten van, szóval mennie kellene azért. FarCry 1.1 patch fentvan?
A 400W DTK cucc pedig simán lehet kevés neki. Hány ampert tud 5 meg 12V-on meg combined poweren leadni? (rá van irva az oldalára elvileg)
Viszont a házat úgy vettem, hogy: "400W-os DTK házak kérnék szépen!" Tehát nem tom. Mit nézzek meg rajta?
...De ha ez is rendben akkor mi a figyma a megoldás? Ne használjam mediumba se az újabb játékokat?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elõször is a kofigom: Gigabyte 7nnxp, AMD 2400+, 2*256 HyperX (CL2), SATA 120gb vinyó, DTK 400 Wattos ház, LG cdíró, LG DVD, Pinnacle TV kártya, 1 modem és a lényeg Inno3d fx5950ultra.
Probléma: nagyba nyomom a FarCry-t (medium!!!)és elérek egy órás játék után a hibaüzenethez (aki játszott már vele az tudja hol: beérsz egy hangáron keresztûl - a nightvisionos szemüveges küldi után - egy hangárba ahol egy összetõrt teherautó van) : hiba: leteszi a progit a tálcára és a nvidia üzenet: a videokártya beállításait lejebb veszi autómatikusan, mert nem kap elég áramot, majd vissza a gémbe és egy kicsit jobban szaggat utána! A táp egyik kábelén csak a karesz van, a többin a többi cucc (vinyó, két LG cucc)?????????????,

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
és ha nem érzed az azért van, mert valószínüleg fújja a gpu-t 😉
(99%, hogy fújja, egyébként sem hallottam még olyan hûtést ami elszívta volna a levegõt, kivéve a házventi)
bármilyen hihetetlen, jónéhány ember van, aki nem rendelkezik megfelelõ csatlakozási sebességgel és még olyan is van, mint én, aki rendelkezik, de nem szoktam mással játszani... minden játékot végig viszek egyszer, aztán elajándékozom (ritka kivételek vannak, amiket megtartok)
Viszont ezzel kb az összes ember 5 %-ába tartozol csak max.
a mondandód 2. felével egyetértek, de az az igazség, hogy a radeont sem lehet farzsebbõl kifizetni
Az FX-ekhez pedig MINDEN komolyabb játékban ilyen "optimalizáció" van, nem csak ebben. Ugyanemiatt burult ki a bili a 3dmark03 kapcsán is anno. Szal itt a szomorú inkább az, hogy szükség van ilyen FX renderpathre...
A GPU erejét önmagában nem kétlem, csak a bejelentésekkel, reklámokkal, és az árával k...ra nincs arányban. Az embereknek nem azt mondják, hogy kaptok az ATIhoz képest egy 70% képminõségû, 90% teljesítményû kártyát, picit drágábban ráadásul... errõl nem szól a fáma.
ti itt leírtátok az fx-et egy az egyben(iagazatok is van, bizonyos mértékig), de attól még van erõ az 5900-tól felfelé! ez a patch teljesen fölösleges volt feltennem, mert ment nélküle is rendesen és semmi mást nem kaptam, mint egy ilyen "remek" képet
nagy hányás, fõleg a második.
sajnálom akiket az fx bepalizott, bár intõ jel volt bõven.
Szóval ilyen értelemben fel kell.
És le is van irva, hogy FX optimalizációk, teljesítmény növekedés stb, az 1.1 leirásában. Hát errõl van szó. Most már remélem mindenki látja, hogy mirõl van szó itt, és a legtöbb újabb játék esetében ugyanígy.
És hogy miért adnak ki ilyen patchet a FarCryhoz? Hát mert az nvidiának nem tetszett, hogy az egyik legnépszerûbb játékban eléggé leszerepelt eddig az FX sorozat... hát most a teljesítmény megvan...
Errõl van szó a fõoldal egyik hírében is. A játékok nem ismerik fel rendesen még a 6800-at, ezért az FXhez készült "optimalizációkkal" futtatják. Így pedig gondolom nem kell hosszasan magyarázni, hogy a 3dmark03 eredmények, meg a farcry FPS-ek, és más egyéb játékok, kimagaslóan jó 6800 Ultrás eredményei mennyit érnek... ki lehet törölni velük. Itt csak ez a gond, nem más.
Sajnos könnyen elképzelhetõ, hogy a 6800 messze nem olyan brutál teljesítményû valójában, mint az eddigi tesztek mutatják.

De úgylátszik 1.1 -es patch nélkül áll csak fennt ez a dolog...
Gondolom az 1.1 további FPS növekedést okozott a képminõség romlásának mellékhatásával, de nem muszáj föltenni az 1.1 -et, vagy igen?
csináltam még 2 screenshotot, megpróbáltam ugyanabból a szögbõl elkészíteni és tessék:
patch 1.1 / 1
patch 1.1 / 2
ha távolabbról nézed a padlót, akkor halványabban verõdik vissza a fény... tehát visszaverõdik, csak az már a 8szoros zoom miatt nem annyira feltûnõ, de az alsó képen jól látszik a visszatükrözés...
de felteszem ezt a patch-t de mire jó?? egy patchnek elvileg javítania kellene, tehát ez legalább ilyen grafika lenne, nem??
A V1.1 patchben vannak az FX optimalizációk, ha azt nem tetted fel, hiába screenshotolsz! Töltsd le, és installáld fel rá!
install faq
/Amúgy az átalad készített képen nincs az a fényeffektus, mint a hibásnak titulált (hardwareoc-n is megjelent) képen. Ott van egy fénytükrözõdés középen, ami által jobban látszik az árnyalatok hiánya. A te képeden egyszerû megvilágítás van,ami nem is igényel annyi árnyalatot, mert nincs csillanás a padlón./
(url-t szúrtam be, hogy ne töltõdjön nektek olyan lassan a fórum)