GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így meg már nem rossz, de drága!
5900XT sokkal jobb vétel, pláne ha olcsóbb is!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Lenne egy kérdésem. Sulinetel akarok videokártyát venni, és egy Chaintech fx5900xt-t, valamint egy chaintech fx 5700 ultrát néztem ki. Eddig azt hittem, hogy egy xt sokkal jobb, mint az 5700 ultra (meg a pc guruban is ezt irták), de most, hogy megnézem az árakat, elbizonytalanodtam. Ugyanis 3 ezerrel drágább az 5700u!
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy itt mi az igazság, melyik a jobb karesz.
Háát akkor szétnéznék a tápom tályán, mert nem ok nélkül szokta kiírni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ha egy kari hibaüzenete erre utal, lehet az az áramellátás ingadozásának a hibája? (tehát az egész ház áramingadozása)
Pedig ott max. ált. 10-15 ikon van, de ez tuti az egyik. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nem feltétlenül a legújabb a legjobb, ha ezek nem, mennek próbálj régebbit...
Egyébként a legújabb driver van a gépen, elõtte meg az elõzõ! Úgy emlékszem, hogy mind a kettõvel ezt csinálta!
Vagy dobd ki ;)
Kb. fél-1 órás játék után!
Az adatok alapján 400W DTK kb akkora teljesítményû mint a 360-as chieftec, azonban ez nem garancia arra, hogy ugyanolyan minõségben, és ugyanolyan stabilan is adja le a feszültségeket.
Az én szemléletem pedig annyi, hogy folyamatosan menjen, akadás nélkül, és jó képminõséggel. Minden további felesleges. Azért nem fogok új videokártyát venni, hogy 60FPS helyett 100-al menjen.
Bár te szerintem nagyon keversz valamit, nem értem mit akarsz itt a blur meg az AA-val...? nem sok közük van ehhez, amirõl itt szó van.
Lenne egy problémám a Segitség topicban (ismét szaggatás), nézz már be légyszi.
Egyébként nem csak VIP-nek jár szerintem.
Ha nincs, akkor egyéb/exchange.
hogy ugyanolyan hatast elerj blur nelkul, kb 120 fps-re van szukseged.
Feltenném a tápomon lévõ matrica fényképét, hogy mondjatok vélemény róla, elég lesz e a karesznak!!!!
Amúgy talán nem véletlenül 24FPS a DVD videószabvány, vagyis afölött már elégnek kéne lennie.??? Akkor most a Coolbits nem jó?
Forrás
Viszont meg nem akad, egyszer sem, tehát a minimális FPS bõven játszható mindig. Pont.