5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • ollie
    Nekem blokkolva van a server, nem tudom megnézni a képet. Na majd este otthonról.
  • stone
    Lehet software gond, milyen directx-et használsz?
  • Tufa16
    semmi érdekes nincs a kártyával. Nem lehet hogy mégis software gond van?
    mien dolgok kellenek, mint pl Videokari driver, direct x. Ezeken kivül(meg az oprendszeren kivül :P ) kell még vmi?
    Ja amugy itt egy KÉP
    a problémáról... Tudok mozogni tovább bent, mega kép is menne csak ez a feketeség ott marad.
  • stone
    Hát amin a venti van
  • Tufa16
    most arra gondoltam hogy esetleg egy jó beállítás megoldaná a problémát! csak azt nem tom hogy mit hogy és mivel!
  • Tufa16
    de mien borda??? nem látok rajta semmien hűtőbordát
  • stone
    Futass egy 3dmark tesztet vagy egy játékot és nézd meg milyen meleg a borda, utánna meg nézd meg hogy hátulról a nyák milyen meleg kézzel pont a gpu mögött, ha a borda rosszul fekszik fel akkor nem lesz valami meleg de a nyák még hátulról is elég forró szokott lenni ezesetben. Ha hasonló a hőmérsékletük akkor jó a hűtés.
  • Tufa16
    :) sorry a lámaságért de mit nézzek és hogyan? Borda? Venti van rajta!
  • ollie
    Ne vegyen!!! Alig gyorsabb mint az FX5200!!!
  • stone
    Hát részemről passz, nagyon egyedi a probléma mindenesetre ellenőrizd hogy jó e a gpu hűtése, jól fekszik e rajta a borda stb...
  • Tufa16
    amikor visszajön akkor nem. lefagyni ritkábban fagy le...
  • BlackWolf
    hmmm egyeb velemeny esetleg valami teszt ? link ?
    nekem ati-m van aztan nemertek ehez az nvidia temahoz es tobb velemenyt is szeretnek megnezni
  • Narancs
    Félts is mer egy rakás fos, egy felturbózott 5200 lényegében ha jól tudom, a 256 megás meg lassabb mint az 5200 szerintem!
  • BlackWolf
    fx 5500-rol tudtok mondani valamit ? teszt osszehasonlitas vagy valami? mer nemismerem es haverom ilyet akar venni 256mb-ost aztan feltem kicsit...
  • stone
    És meg is áll a kép olyankor?
  • Tufa16
    igen. végülis igen. Nagyon ritkán még vissza is jön...
  • stone
    Elég furcsa problem, mikor elmegy a kép akkor a szinek megmaradnak?
  • Tufa16
    amugy meg csak játékban fordul elő.
  • Tufa16
    hát már elég régi. Megy róla cd olvasó megy róla cd író, két vinyó... A kép végülis nem teljesen megy el mert vmennyi látszik. A játék most a Rangarok nevezetü game. Pl ha egy belvárosban vagyok és elmegy a kép akkor a néhány dolog még láccik.. Pl egykét ház teteje...
  • stone
    "játék közben lefagy vagy elmegy a kép". Ezt kéne részletesebben mert így nehéz. A tápod elvileg elég még ha noname 300W-os is, kivéve ha haldoklik de sztem nem erről lesz szó.
  • cifuatwork
    Csak játék közben csinál ilyet? Mert ha nem, lehet, hogy egyszerűen a monitor és a videókártya között nem tökéletes a kapcsolat. Az ideális az lenne, hogy megnéznéd egy másik monitoron. Probléma lehet ez esetben a VGA kábel, de lehet, hogy a monitor belsejében van valami kontakthiba.
  • Tufa16
    Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a gépem játék közben lefagy vagy elmegy a kép(közben megy a játék tövább). Fx5600om van. Én arra gyanakszok hogy talán a táp gyenge hozzá. P3 733mhz, 256ram. táp 300w azthiszem. win 2003on és Xp-n is ugyanaz a hiba... Szerintetek mi lehet a gáz? mit tegyek?
  • Zsoldos
    320*200 4 szin, azok regi szep a cga-s idok ;)

(azert ennyire meg az fx-ek se szarok :)
  • Borg
    cga kártya :D

Amúgy ha tudod, hogy mi a gond, és ki is írja, akkor mi a kérdésed itt végülis?
  • [szSZsz] Cyrus
    sziasztok. lenne egy oriási problémám. 4 hónapja vettem egy inno3d geforce fx 5600 ultra vga kártyát amit megbántam! faszán megy minden de valamikor nem ad képet.szóval.... ugy kezdödik hogy bekapcsolom a gépet akkor a monitor LED-je zöld. tehát ad képet. bebootol a windows és minden megy faszán. vannak olyan meleg iletve hideg inditások amikor a led nem zöld hanem narancssárga (tehát nem ad képet),de amikor a windows bejelentkezésnél a welcome szöveg megjelenik akkor visszadja a képet(mintha akkor kapcsolatam volna be a monitort). pláne most emg olyan hibája is akadt ogy a linuxomnál abszolut nem ad képet. a probléma amugy váltakozo jellegü. tehát nem minden inditásnál jelentkezik. ha jelentkezik is csak akkor amikor bejön a bios vagy leszámolja a ramot stb. egy érdekes hozzászolásom lenne ehhez méghozzá az hogy mivel ez inteligens nv chipsetes már, és minden aprobb hibára a driver feltelepitése után figyelmeztet. ilyen mindid van és csak egyszer. Hiba: alacsony energiaellátás miatt acsökkenni fog a cga kártya teljesitménye,probléma elkerülése érdekében forduljon a blablablalba ez nem érdekes. innentöl kezdve sztem tápegységre gyanakszom ugyanis 300w-os. tippeket kérek köszi. (személyes véleményem hogy a táp kevés neki!) minden helpet köszi!!!
  • K.András
    Nem,ezt a képet visszajátszás alatt csináltam,ott meg igy kirakja a logot!Semmi ps semmi korrekcio nincsen a képen!
  • ollie
    A GTR logót te tetted a sarokba?
  • marsu
    Kösz mindenkinek.
  • Narancs
    Annyi az egész, hogy néhány játékban pár (szinte észrevehetetlen) apróság megjelenik / sokkal szebben néz ki...(pont ezeken az apróságokon szoktak lovagolni egyes tesztek)
    Pl: -gta vice cityben szebb az úttest, és a járműveken máshogy csillan a fény
    -mafiában pár ház és az úttest szebb kidolgozású
  • K.András
    Szerintem semmi baj nincsen a képminöséggel alap drivereknél,nálam igy néz ki pl a GTR(azért rakom 800x600-ban h ne tolja szét forumot,galériámban fentvan 1024-es ott meg lehet nézni):

• ollie
    Mit mondjunk neki? Nem lesz jobb másik driverrel sem.
  • M@TriX
    azért mondom, hogy szerintem maradjona sima drivereknél...
  • Bandee
    5600 1 kaki. de srácnak driver kell, nem kell fikázni max válaszolni neki sztem
  • M@TriX
    szerintem jobban jár a butított nvidia driverrel :)
  • Narancs
    Én most Omega drivert használok, mert vmivel jobb képminőséget ad, sztem próbáldd ki!
    http://www.omegacorner.com/
  • ollie
    Az FX5600 lassú. Az segít, ha új kártyát veszel, mondjuk min. 5700 ultra.
  • M@TriX
    egyet értek...
  • Bandee
    www.guru3d.com | forceware drivers | szedd le újat
  • marsu
    És ha mégis akkor??
  • Borg
    Azon driver nem nagyon fog segíteni.