GeForce FX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:o) Mint a nyuszikas viccben. Ha van rajta sapka azert, ha nincs rajta azert kap egy maflast :D

Narancs
De, pontosan õ kérdezte hol negyven...
Kíváncsi ezek után mivel fog belém kötni...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ma' nemazert de nem Te kerted h mutassa meg hol 40 ropi?

K.András
Huha,akkor most szaladok eladom az enyémet, hogy ezt megvegyem, okés szivi???Jo lesz ugy,megnyugszol???

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Narancs
Azt nem írtad hogy hol vetted...
http://www.stop.hu/apronet/browse.tdp?mit=9700&mennyit=1&honnan=10&armin=&armax=&helyseg=0&rovat=0&forovat=0&desc=1

Itt a legfölsõ szivi! Na mentem aludni, pá!

nyugodjatok már le :)

K.András
Te nem vagy semmi,bolti árakrol beszéltem.De ha böven lehet találni,akkor legalább egy hirdetést pls rakjál be árával-linkel stb...

Narancs
Hát te nem vagy semmi bazz...
Miért hazudnék?
Én adtam neki a tippet mellesleg, apróneten volt, bontatlan dobozos kártyák, többek között 5900XT is 40ért...
Ne vegyél már mindent magadra...
Amúgy ha most is rákeresel találsz még bõven...

K.András
LOL,ahogy megvettem rá pár napra bejelentették, hogy nem adnak ki több 5900 xt-t(nem is lehet kapni,nemhogy 40-ért)...De persze a szomszéd 40-ért vette,na tudod kivel akard ezt megetetni...

Narancs
A szomszéd meg 40ért...
Az árak esnek...

K.András
Én az 5900 XT-t vettem 51-ért ;)

M@TriX
én mind a lét drivert kipróbáltam, semmmi extrát nem tapasztaltam...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Bandee
hmm. my bad! sry!télleg adott ki azóta újabbat a srác. Mégpedig az 53.03-on alapulót ;) de ezt mellõzni kéne :P

Bandee
amúgy az omega driverek az eredeti éppen adott verziójú nvidia driverre alapulnak, és csak azt optimalizálják, h szebb képet adjon, és gyorsabb legyen. azonban a 45.23a drivernél megragadt a srác ( www.omegacorner.com ), én helyette ajánlom a StarStorm drivereket, hatásuk, hasonló, tényleg ;) ( www.guru3d.com ) -> jobb fül "Forceware Drivers"-nél megtalálható ...

Bandee
:)

M@TriX
elméletileg jobb, mert gyorsabb vagy ilyesmi, de azt hallottam, hogy nem gyorsabb és amikor feltettem, nálam nem ment a Far Cry vagy valami más aktuális játék, szóval én egybõl uninstall. ;)
De bátraké a szerencse, lehet csak én nem fordítottam elég idõt rá.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Narancs
Ja, és egyáltalán mi ez az omega driver?

Narancs
Hi!
Múltkor láttam OMEGA Drivert nVidia karikhoz...
Van értelme föltenni?
Mivel tud többet mint a ForceWare?

janos666
Igaz félreérthetõ voltam (épp pártatlanságra hangolom magamat), de nézd csak meg a logómat!
Bandee
nézd. én amennyiért vettem ezt a kártyát, nem bántam meg. mondhat bárki bármit 56-ot megért. Az más téma h 5900-5950uiltráért amennyit kértek az rablás, de én nem is azt vettem :P

janos666
De sajnos örök törvény, hogy "Az igazság odaát van".
Bandee
Valahol ott az igazság :P

Bandee
=)

Gabesz amd64
Ajánlom neked Krójer!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Ja igaz!
De az S3 is kijött új Vga-val!!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

janos666
Ó, megvan már ez nekem miért nem tûnt fel eddig: Nálam a driverben quality-re van álítva az image settings és fasza a kép, de persze, ha arrébbtolom a csúszkát mondjuk performance-ra már mosódik meg színtelenedik a kép, a high performance-n meg olyan a kép mint ezeken a screenhotokon. Ki mondta, hogy a drivert high performance-ra kell állítani képminõség teszteknél mikor telepítés után alapból quality-be rakja magát?
a legujjab driver van fennt, milyen progival nézzem meg?

Narancs
FX5700, mert a ha a radeon 256 megás akkor egy nagy tré fos valószínû...szal a kattõ közül 5700!

Majd esetleg egy olyan detonatorral is nézd meg a pontszámot, amit a futuremark felenged az orbra is ;))
hehe.. most vettem egy 5700-est
11500 pontot kapott a gépem vele a 3dmark 2001 se-ben
amugy a konfigom: 2400+ athlon xp, 256ddr, abit nf-7
nekem pont megfelel
marha jo! már cak egy memoriát kéne vennem

Falabu
Szeva all!
Kérdésem az lenne, hogy melyik vegyem és miért!
INNO FX5700 128MB
ATI RADEON 9600 256MB

Ui: Nemtudtam melyik fórumba írja az Ati vagy az Nvidia! Ezértis kérlek titeket ne a fanatizmus vezéreljen a válaszadást illetõen ! Köszi

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

efter
nemm!!
az AMD @ S3 a király!!
de mindeggy,mindenkinek az a kiráj amijen gépe van!! nemmmm???

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)

A játék másnál jó. Az egyik havernak DX 9-es kártyája van, de a másiknak Geforce4 MX és azzal is jó.
ollie
Úgy értem, hogy lehet, hogy azért lesz szürke, mert nem tud a kártyád dx9-et.

ollie
A játékokban lehet, hogy direkt olyan, amilyen, nem? Vagy ez korábban másmiylen volt? A 3dmark2001-hez meg fel kell tenni a legújabb patch-t, és akkor le fog indulni.

Gabesz amd64
Szerintem nem!Régen nekem is volt ilyen a MotoGp3-al régi volt a driver és a motort nem lehetett látni csak szürkeséget!

Hello!

Már formáztam, de a legújabb drivert még nem. Bár az 5-ös FX driver szériából próbáltam és nem jött be. Nem hardverhiba?
Gabesz amd64
Hát ez gáz!

Szedd le a drivert és állítsd le gépedet!Vedd ki a Vga-t és rakd ujra vissza!Azt a legujabb drivert pakold fel!
Ha ez nem jó akkor: FORMAT C: :-)))

Hello!
Baj van. Van egy Geforce4 Ti4200-as kártyám és a következõket vettem észre. A Max Payne 2-nél ha bullet time-ot használok, szürke lesz a kép amíg vissza nem váltok normálra. A Painkillerben ha megütnek karddal vagy bármivel, nem elhomályosodik a kép hanem totál szürke lesz. Sok driverrel próbáltam, és DirectX 9.0b van fent. Ja, és a DirectX 9.0b install után a 3DMark2001 azt írja ki hogy csak DirectX 8.1 vagy jobb DirectX-el indul, pedig fenn van a DirectX 9.0b. mi lehet a baj?
Gabesz amd64
Ez valami vicc hogy "ATI & AMD are the king"??

Talán az:Nvidia & AMD are the King!!!!!!! :-)

ollie
Hasonlítsd össze ATI-val készült screenshotokkal.

janos666
Screenshotot is csináltam, de úgy sem tûnik fel ENNYIRE.
ollie
Játék közben nem tûnik fel, mert nem látod egyszerre az ATI-s meg az NVIDIA-s képet. Az meg rágalom, hogy meggyanusítasz bárkit is, hogy meghamisítja a tesztet. Az meg tény, hogy vannak játékok, melyeknél az nvidia driver-ek lespórolnak bizonyos árnyékokat, és ez csak egy példa volt.

sot, ha nagyon rossz a szemed, es nem veszel fel szemuveget egyaltalan eszre sem veszed a kulonbseget. :) sot meg tovabb csokkenthetjuk a reszletesseget a driverben.
janos666
Hát ez azért túlzás! ELhoszem hogy gyengébb a képminõség az 1.1-el a geforcokon, de ezek azért nevetségesen átrajzolt képek, ennyire azért nem bassza el (hát játszottam vele) Lehet hogy a csempe becsíkozódik, kevésbé élénkek a színek, de és nem láttam, hogy eltûntek volna az árnyékok, meg a "lustáknak való" egerezõs képeken a 2. is nagyon durva, ennyire nem.... Meg ott a 3. kép, ki van nagyítva (mint alul is írják) ezért kérdem én: Ha egy nagyítatlan 1024X768-as teljes képernyõs képen nézzük akkor nem látjuk ennyire (sõtt inkább alig, vagy ha elõítélettel belemagyarázzuk) elmosottnak. És ha játék közben nem látjuk ennyire elmosottnak akkor miért baj ha a vágott screenshotokon kevésbé jó, csináljunk csak TAA/FSAA képeket az atikon.
ez elég érdekes ez az ATI és NVIDIA harc, én még mindig erre esküszöm -----> ATI & AMD are the king

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

loáááál...

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

ollie
Csak ez ott van a boltban!

Narancs
Simán lehet, de ha kicsit barkácsolsz és ráteszel vmi régi K7 hûtõt akkor 5900ultrát csinálhatsz belõle...mondjuk sztem még tuning nélkül is kiválóan használható egy darabig biztos...
De az 5700ultránál mindenképp jobb választás!
CSak majd vigyázz a Sulinettel, mert én mikor leadtam a rendelést szintén akkor már nem gyártott Gef4 ti4200 -re még boldog voltam hogy ilyet kapok...aztán jött 2 hét múlva a telefon, hogy sajna már nincs ilyen...
Szal hajrá!