GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet a fullscreent modot kapcsolta valahogy automatan 50 hz-re?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
"Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy normális, ha egy FX5200-es kártya 30mp-ként 10mp-re faygasztja a képet? AGP8x-os üzemmódban pl a Heroes IV Caesar III 1nsane és minden egyéb nem DirectX9-es buli így tesz. Ha DirectX-ben kikapcsoljuk a 3D goyrsítást, akkor Heroes mûködik, a többinél elég ha csak az AGP támogatást kapcsoljuk ki. Szóval ez normális?"
Erre kaptam választ:
"Szerinted normális? Amúgy nem szoftveres gond lessz ott?"
és én:
"Nem tudom, met ugye ezek a kártyák DirectX9-esek, és bizony elõfordulhat, hogy nem muzsikálnak valami jól régebbi DirectX progikat. Viszont szerintem ez túlzás, de igazából fogalmam sincs. Vadonatúj géprõl van szó, 512 RAM-mal 8xAGP MSI K7 alaplappal és ezzel az FX5200-sel. Legújabb nVidia és a hozzá kapott ASUS driverekkel Windows XP alatt. És mégis valami gáz van. A gép nem az enyém, ezért nem tudok róla részleteket mondani, csak egyszer voltam megnézni. A szervízben, ahol vette a gyerek azt mondják, hogy nekik nem fagy, de másolt játékkal nem is hajlandók megnézni. Persze ez nagy kamu szöveg, csak hát a megoldás még mindig hiányzik. Ha szoftver a baja, akkor mi? Még a Windows-t nem tettem újra, de elvileg már háromszor újra volt rakva elõttem a szervízben."
Valaki tud segíteni? Köszi.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ezen az oldalon vannak megnevezett gyártóktól 5950u-hoz bios és van síma nvidia-val jelölt bios is! Ezen az oldalon vannak progik amelyek között van olyan ami leolvassa a bios számát. Enyimé is ilyen síma nvidia-s bios frissítás között van és van egy újabb verziós is.
Na szóval... mi van ha ua. a noname nvidia biost nyomom be...
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Egyébként, hogy kell az üzenetem aljára beszúrni a konfigomat (a vonal alatti dolgokat!)
Gigabyte 7NNXP
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Gyorsan ide véle...
http://??????????
Vagy nem érdemes szarakodni vele, úgy sem lesz jobb jelszóval!
még jo hogy nem azt vettem :)
Az a par fps veszteseg megeri...
Chaos Mad: a 5700 ütõképesebb az 5600-osnal jóval, az 5700 az az FX amit érdemes megvenni az 5200/5600 semmire sem jó...
k*rvára megbántam, hogy ezt vettem! Atit kellett volna! Csak baj van vele!
War. War never changes.
"LOL,ahogy megvettem rá pár napra bejelentették, hogy nem adnak ki több 5900 xt-t(nem is lehet kapni,nemhogy 40-ért)...De persze a szomszéd 40-ért vette,na tudod kivel akard ezt megetetni..."
Te voltal ra kivancsi, megkaptad hol vette 40ert...nem volt rola szo h ki mikor vette, egyszeruen alatamasztotta egy allitasat. Reszemrol ennyi. Bele lehet ebbe is kotni de felesleges, mindenki mas erti sztem az egeszet
Szóval nem használt.
Amúgy pont te mondtad a #4626 -ban, hogy rakjak be hirdetést. Miután betettem elkeztél ócsárolni.
Egy szóval sem mondtam hogy szar vétel volt a kártyád!
Csak megjegyeztem hogy már van olcsóbban is.
Ezek után csak gratulálni tudok neked öreg, hogy egy ilyen apróságból (ami nem ellened irányult) ekkora ügyet csináltál...
Úgyhogy gyere picim, szarjál a fejemre!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Persze a nagyokos majd kitalál valamit, hogy én kötöttem bele,holott nem tudott mutatni 40-ért boltit csak használtat,és ha tudsz olvasni amit kétlek, mert három sort nem tudtál visszaolvasni akkor látnád mit irtam:#4626 "Te nem vagy semmi,bolti árakrol beszéltem."
Ezek után én szarok a fejetekre!
http://druglord.buzz.hu/ ;)