GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es szinten kikapcsol aa/af, dx8.1 -ben?
kikapcsolt aa/af -el mennyit nyom?
Egyébként változó a CSSource DX9 teljesítménye:
"benchmark"
{
"framerate" "39.960018"
"build" "2153"
"VendorID" "4318"
"deviceID" "770"
"ram" "510"
"cpu_speed" "2605"
"cpu" "GenuineIntel"
"width" "1024"
"height" "768"
"AASamples" "2"
"AnisoLevel" "8"
"SkipMipLevels" "0"
"DxLevel" "90"
"Windowed" "0"
"Trilinear" "0"
"ForceHWSync" "1"
"NoWaitForVSync" "1"
"DisableSpecular" "0"
"DisableBumpmapping" "0"
"EnableParallaxMapping" "0"
"ZPrefill" "0"
"ReduceFillRate" "0"
"RenderToTextureShadows" "1"
"RealtimeWaterReflection" "1"
"WaterReflectEntities" "1"
}
"benchmark"
{
"framerate" "39.960018"
"build" "2153"
"VendorID" "4318"
"deviceID" "770"
"ram" "510"
"cpu_speed" "2605"
"cpu" "GenuineIntel"
"width" "1024"
"height" "768"
"AASamples" "2"
"AnisoLevel" "8"
"SkipMipLevels" "0"
"DxLevel" "90"
"Windowed" "0"
"Trilinear" "0"
"ForceHWSync" "1"
"NoWaitForVSync" "1"
"DisableSpecular" "0"
"DisableBumpmapping" "0"
"EnableParallaxMapping" "0"
"ZPrefill" "0"
"ReduceFillRate" "0"
"RenderToTextureShadows" "1"
"RealtimeWaterReflection" "1"
"WaterReflectEntities" "1"
}
Mielott Hl2-n eletbe lepett volna az fx->dx8 figura, eleg sokat szenvedtek az optimalizacioval. Kb 3x annyi ideig foglalkoztak az fx-ekkel, mint az ati kartyakkal. (a gyenge teljesitmeny miatt Newell eloszor kikapcsolta a ködöt, aztan a hdr -t, a jelek szerint nem lattak a tovabbiaknak ertelmet). Nem kellett ide szandekos szabotazs, egyszeruen lehetetlen megoldani a dolgot.
Eleg ertheto a dolog, ha en jatekot fejlesztenek enis a hajamat tepnem az fx-tol, es inkabb enis butitanek, minthogy a lehetetlennel jatszadozzak.
Amugy 9800 egyik fo ujitasa pont egy puffer volt, aminek bevezetesevel korlatlan hosszu shader program futtatasara lett kepes. Es pont ennek koszonhetoen rubi fut 9800-n is.
Eleg ertheto a dolog, ha en jatekot fejlesztenek enis a hajamat tepnem az fx-tol, es inkabb enis butitanek, minthogy a lehetetlennel jatszadozzak.
Amugy 9800 egyik fo ujitasa pont egy puffer volt, aminek bevezetesevel korlatlan hosszu shader program futtatasara lett kepes. Es pont ennek koszonhetoen rubi fut 9800-n is.
Talán azért mert a jelenlegi DX9.0 renderpatch nem teljesen kompatibilis az FX-ek 2.0-s shadereivel(azt is megkockáztatom hogy nem puszta véletlenségbõl, lásd valve-ATI, HL2 kupon...). Márpedig valami hasonlóban kell keresni a megoldást, hisz az FX-ek valóban képesek a 2.0+ shaderekre (elvileg hosszabb shaderek futtatására képesek mint a 9800-asok) attól az apróságtól eltekintve hogy ezt estenkén ~1/3;1/4 akkora sebebességen tudják. Emlékezz vissza az ATI Rubis techdemora ami vígan futott 1-2FPS-el az FX-eken, a 9800XT meg nem tudott vele mit kezdeni.
Hat ha ragaszkodunk a konyhanyelvhez: a bumpmap a felulet egyenetlensegeit erzekelteti, a specular meg a fenyvisszaverodes merteket.
Amugy ha kenyszerited a source-t dx9 hasznalatara, hogyhogy nem lesz olyan terhatas, mint a dx9-es atikon? Elvileg hasonlonak kene lennie. 25/65 ez majdnem a harmadara esik, nem a felere.. Durva
Amugy ha kenyszerited a source-t dx9 hasznalatara, hogyhogy nem lesz olyan terhatas, mint a dx9-es atikon? Elvileg hasonlonak kene lennie. 25/65 ez majdnem a harmadara esik, nem a felere.. Durva
Jó, én is sírtam és meg is szántak egy linkkel. Egy angol nyelvû cikk kitárgyalta a HL2 engine<-->FX5800/5900 DX9.0 témáját. 2 mód is van hogy 'vissza'tedd DX9.0-ba (mat_dxlevel 90 a konzolba vagy a parancsikon célja után írod hogy -dxlevel90), bár az Õ screenshotjaik alapján nem sok a változás ÉN azért (lehet hogy csak elhitettem magammal?<#idiota>#idiota>) szebbnek láttam. A víz csillogása (ugye eddig csak az e3_techdemo_05 avagy hardweretestmap/VST áll rendelkezésre ami minden csodacuccost felvonultat.) és a kõlapok/csempék mázas csillogása viszont tagadhatatlanul megszépül. (a kõfal nem lessz annyival térhatásúbb mint p. egy 9600-on, igaz, de nem is ez lenne a játék újjítása, hanem ezek a csillogásefektek.) Talán ezt nevezed te bumpmap+shader effektnek. A teljesítmény is tagadhatatlanul a felére esik, ez nálam 65-rõl 25FPS lett Qickcuin (elvileg~4Xminõség,~2X teljesítménye) AA-val és 8X AF-el, vagyis ha még kikapcsolom az AA-t és 4X-re teszem az AF-et már játszhatónak mondható teljesítményt ad.
Ha nem haragszol meg, lusta vagyok most fellapozni osregi cikkeket koztudott dolgok bizonygatasahoz. Tele van a farcry temaval ez a topic, ha visszalapozol lathatsz egysmast.
Hogy nezem te is fx-en nyomulsz, ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.tommti-systems.de/start.html , ahol van fent eszkoz, amivel visszakapcsolhatod teljes dx9 fp32 -re a jatekot. Ha van egy kis szemed a grafikahoz , akkor eszre fogod venni a kulonbseget, foleg belso tereken latvanyos. (nem kell vajtszemunek lenni, de volt itt sg-n, aki hl2 alatt kikapcsolta a bump+specular mapot es lelkendezett, hogy szinte semmi kulonbseg nincs grafikaban es milyen jo gyors lett- no comment)
Hl2 -vel kapcsolatban meg nezz be a cs source topikba, lesz nehany ertetlen fx tulaj. Vagy meg egyszerubb, ha felteszed magat a jatekot. Persze ennek is volt elozmenye, egy cikk maga a jatek keszitojenek a tollabol.
Hogy nezem te is fx-en nyomulsz, ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.tommti-systems.de/start.html , ahol van fent eszkoz, amivel visszakapcsolhatod teljes dx9 fp32 -re a jatekot. Ha van egy kis szemed a grafikahoz , akkor eszre fogod venni a kulonbseget, foleg belso tereken latvanyos. (nem kell vajtszemunek lenni, de volt itt sg-n, aki hl2 alatt kikapcsolta a bump+specular mapot es lelkendezett, hogy szinte semmi kulonbseg nincs grafikaban es milyen jo gyors lett- no comment)
Hl2 -vel kapcsolatban meg nezz be a cs source topikba, lesz nehany ertetlen fx tulaj. Vagy meg egyszerubb, ha felteszed magat a jatekot. Persze ennek is volt elozmenye, egy cikk maga a jatek keszitojenek a tollabol.
jah ezek eléggé dúrva kijelentések
kérlek mutass róla linket (a képrõl nem kell, az már lerágott csont), ezekre gondolok: 16 bitet használ, HL 2 dx8-al megy!
kérlek mutass róla linket (a képrõl nem kell, az már lerágott csont), ezekre gondolok: 16 bitet használ, HL 2 dx8-al megy!
Egy kis attekintes a multrol es az aktualitasok:
A kartya pocsek farcry teljesitmenyet ellensulyozando butitottak a grafikat az 1.1-es patchben. (merfoldekkel volt lemaradva a konkurenciahoz kepest, a sajat szponzoralt jatekukban ez megengedhetetlen volt). Ennek eredmenyekent elertek egy szep novekmenyt, bar nem eleg, de elfogadhatobb:
Az fp16-nak persze vannak hatulutoi. Bizonyos esetekben alig eszreveheto a kulonbseg, de komplexebb dx9 shaderek eseten az eredmeny egyszeruen elfogadhatatlan. Lasd pl:
Igazabol, meg ennyire sem szep a helyzet. Nem csak 16bitre butit, hanem eleg sok esetben directX8-as 1.1-es pixel shaderre valt vissza. Ez az uzemmod nem okoz hibas kepet, csak gyengebb latvanyt (pl. a vizes rozsdas csoveg csillogasa, sziklafal megjelenitese )
A halflife2 -vel es a source motorral kapcsolatban pedig mar teny, hogy fx-en csak directx8 uzemmodban indithatod(a program nem is engedi a dx9 modot), es viszlat szepseges dx9 effektek.
A helyzeten nem fog segiteni csodadriver, az alacsony (9600pro) szintu pixel fill ratet es ps2.0 teljesitmenyt nem lehet, csak butitassal ellensulyozni.
Osszessegeben, nem a far cry a genyosag, hanem maga az fx kartya. Effektive dx8 -as cucc, dx9-ben meg jon a feketeleves.
De ennek olyan rengeteg sok elojele volt, meg mar kint is van a kartya egy ideje, aki megvette (es ha nem tetszik, amit nyujt), csak magara vethet. Szerintem hulyeseg dx8-as kartyaba ruhazni ma, a dx9 jatekok rohamos terjedesevel. Dx9 -es ar-teljesitmeny aranya pocsek.
Es nem utolso sorban figyelembe kell venni, a nevtelenebb kevesbe felkapott jatekokban sokszor nincs is lehetoseg a butitasra, es tombolhat az 50% -os pixel shader 2 😊
A kartya pocsek farcry teljesitmenyet ellensulyozando butitottak a grafikat az 1.1-es patchben. (merfoldekkel volt lemaradva a konkurenciahoz kepest, a sajat szponzoralt jatekukban ez megengedhetetlen volt). Ennek eredmenyekent elertek egy szep novekmenyt, bar nem eleg, de elfogadhatobb:
Az fp16-nak persze vannak hatulutoi. Bizonyos esetekben alig eszreveheto a kulonbseg, de komplexebb dx9 shaderek eseten az eredmeny egyszeruen elfogadhatatlan. Lasd pl:
Igazabol, meg ennyire sem szep a helyzet. Nem csak 16bitre butit, hanem eleg sok esetben directX8-as 1.1-es pixel shaderre valt vissza. Ez az uzemmod nem okoz hibas kepet, csak gyengebb latvanyt (pl. a vizes rozsdas csoveg csillogasa, sziklafal megjelenitese )
A halflife2 -vel es a source motorral kapcsolatban pedig mar teny, hogy fx-en csak directx8 uzemmodban indithatod(a program nem is engedi a dx9 modot), es viszlat szepseges dx9 effektek.
A helyzeten nem fog segiteni csodadriver, az alacsony (9600pro) szintu pixel fill ratet es ps2.0 teljesitmenyt nem lehet, csak butitassal ellensulyozni.
Osszessegeben, nem a far cry a genyosag, hanem maga az fx kartya. Effektive dx8 -as cucc, dx9-ben meg jon a feketeleves.
De ennek olyan rengeteg sok elojele volt, meg mar kint is van a kartya egy ideje, aki megvette (es ha nem tetszik, amit nyujt), csak magara vethet. Szerintem hulyeseg dx8-as kartyaba ruhazni ma, a dx9 jatekok rohamos terjedesevel. Dx9 -es ar-teljesitmeny aranya pocsek.
Es nem utolso sorban figyelembe kell venni, a nevtelenebb kevesbe felkapott jatekokban sokszor nincs is lehetoseg a butitasra, es tombolhat az 50% -os pixel shader 2 😊
ezt hol olvastátok, hogy 16 biten megy?? most hallok róla elõször...
Húúú!!Miket nem mondtok itt!Far cry 16 biten megy az fx-en?Ez nem genyóság/átb...szás?
Errõl lemaradtam.Nekem csak most lett 61.xx driver telepítve,de annyira még nem veséztem ki.
A gép amúgy 2500+ barton,1g hynix mem,asusa7n8x
mark 03 5315 pont.Ez kb jó.
Doom3 pedig a poklos pályán igencsak fingatja a kártyát(high-on),a fõellennél -a pálya végén- pedig kifejezetten szenved.(akad)
Term.elkeseredve nem vagyok és várom a hl2-t!
Errõl lemaradtam.Nekem csak most lett 61.xx driver telepítve,de annyira még nem veséztem ki.
A gép amúgy 2500+ barton,1g hynix mem,asusa7n8x
mark 03 5315 pont.Ez kb jó.
Doom3 pedig a poklos pályán igencsak fingatja a kártyát(high-on),a fõellennél -a pálya végén- pedig kifejezetten szenved.(akad)
Term.elkeseredve nem vagyok és várom a hl2-t!
De ebben most mi az ujdonsag? Mar egy ideje 16biten nyomul a farcry az fx-eken. Vegulis nem csunya ugy sem. A bumpok sinylik meg a dolgot, meg ott van ugye a kozismert padlo-anomalia.. de nemtom, lehet arra mar kiugyeskedtek valamit azota.
Amúgy ha már felhoztad. A far cry 1.3-as patchel 66.xx-es driverrel is 16biten megy az FX-eken, mert ahogy nemrég néztem így egy kör erejéig szebb volt a képe mint mikor 1.0-val 56.72-es driverrel játszogattam vele. És érdekes módon a konzolparancsal lekérdezve 2.0-s shaderekkle ment (most).
Farcrynak 1.1-es patchel fp16-ban turhetonek kene lennie maxon is. Doom3-nak meg tepernie kene, gyakorlatilag arra lett irva a jatek 😊
Nezd meg rendesen megy-e, markok simmelnek-e masok eredmenyeivel stb.
Nezd meg rendesen megy-e, markok simmelnek-e masok eredmenyeivel stb.
ha gyenge gép van alatta, akkor lehethogy beszaggat, különben + valami nagyon el van állítva a gépedben!! nekem láthatod a konfigom az aláírásomban... 1024*768-ban megy minden maxon!!! doom3 ultrán, nem highon!
Ja,és + táp is kell neki!
Persze szabad tápom már nem volt,így miután beszereltem,mehettem elosztóért a boltba.
Persze szabad tápom már nem volt,így miután beszereltem,mehettem elosztóért a boltba.
Szinte mindenben egyetértek veled,így nem is vettem 4x ezerért kártyát teljesen ismeretlen helyrõl.Persze lehet jó vétel is a használtak között.
Megvettem a z inno 3d fx5900xt,de egyáltalán nem vagyok tõle elájulva.Nem hangos igaz,de a telj. csak közepes.Doom,far cry-t csak közepes graf.-on viszi jól,a tv kimenete pedig pocsék a 2 éves abit siluro ti4200-hoz képest.
Szal nem egy nagy szám.40k-t nem ér.
Megvettem a z inno 3d fx5900xt,de egyáltalán nem vagyok tõle elájulva.Nem hangos igaz,de a telj. csak közepes.Doom,far cry-t csak közepes graf.-on viszi jól,a tv kimenete pedig pocsék a 2 éves abit siluro ti4200-hoz képest.
Szal nem egy nagy szám.40k-t nem ér.
Látni lehet sokmindent, de venni már annál kevesebbet. Sok a szivatás is az aproneten, másrészt bátor ember, aki utcán vesz hardvert kipróbálás nélkül. Márpedig apronetes dolgoknál 80%-ban ez van. Szal vannak olcsó dolgok az aproneten, de a hátrányokra is oda kell figyelni.
Btw, be kéne már fejezni az apróhirdetések beollózását. Ez nem bolhapiac. Aki ilyent akar venni, nézzen körül a megfelelõ helyeken, aztán kész. Full feleslges ide másolgatni.
Btw, be kéne már fejezni az apróhirdetések beollózását. Ez nem bolhapiac. Aki ilyent akar venni, nézzen körül a megfelelõ helyeken, aztán kész. Full feleslges ide másolgatni.
most lattam 33-ert 128 mb-s 9700pro -t, az a legjobb vetel sztem
jaja 40-ért is van néha, de fél napnál tovább nem hírdetik általában 😊
www.apronet.hu KLIKK
Eladó egy Club 3D Ati Radeon 9800 Pro 128 MB VGA. 2 év garanciával, bontatlan.
Hely: Budapest Feladás: 2004-10-31
Ar: 45000
Sapphire Radeon 9800 Pro 256 MB RAM- al (256 bites) 1 év garival eladó 42000 Ft- ért alku nélkül. Érd. : 70/3869873
Ar: 42000
www.prohardver.hu KLIKK
szóval 45-ért bontatlant kapsz 2 év garival, 42-43-ért használtat
Eladó egy Club 3D Ati Radeon 9800 Pro 128 MB VGA. 2 év garanciával, bontatlan.
Hely: Budapest Feladás: 2004-10-31
Ar: 45000
Sapphire Radeon 9800 Pro 256 MB RAM- al (256 bites) 1 év garival eladó 42000 Ft- ért alku nélkül. Érd. : 70/3869873
Ar: 42000
www.prohardver.hu KLIKK
szóval 45-ért bontatlant kapsz 2 év garival, 42-43-ért használtat
40K körül vannak 9800PRO -k apróneten ill PH! Hardverpiacon, vagy HWSW bolhán...nézz egy kicsit körül!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Term. én is 9800pro-t akarok,de 38+4-bõl nem kapok még használtan sem!
Meg aztán az ország túlsó részérõl sem akarok zsákbamacskát.
Azt gondolom az 5900xt még 1-1.5 évig jó lehet,amíg nem jön a dx10.
Vagy nem?
Meg aztán az ország túlsó részérõl sem akarok zsákbamacskát.
Azt gondolom az 5900xt még 1-1.5 évig jó lehet,amíg nem jön a dx10.
Vagy nem?
Az ASUS egyébként bele szokott nyúlni bármit is az oldalára kirakott "ASUS dispaly driver"ekbe az eredeti WHQL Nvidia driverekhez képest? Jobbak szoktak lenni ASUS kártyákhoz, mert én általában csak szorgosan fel szoktam pakolni a legújabb BETA nvdrivert ilyan-olyan oldalakról...
(hogy) "nvidia fan" vagyok, már sokan mondták, ennek ellenére aztmondom dobjál rá + 4k-t és vegyél 9800 pro-t az aproneten... (shader barát, ami most igazán kell)
egyébként ugyanilyen inno3d 5900xt-m van, halk venitje van, de sorozathibás némelyik... nem a venti, hanem valami más "zörög" bennük!
egyébként ugyanilyen inno3d 5900xt-m van, halk venitje van, de sorozathibás némelyik... nem a venti, hanem valami más "zörög" bennük!
Ja,és az is fontos lenne,hogy ne legyen hangos!
Már így is határeset a gépem hangja!
Már így is határeset a gépem hangja!
Ezt már én is olvastam,de azt is,hogy úgy nagyon melegszik.
kb. 60-70 fok,errõl mit tudsz?
Persze ma még elég alapon is...
kb. 60-70 fok,errõl mit tudsz?
Persze ma még elég alapon is...
bõven jobb mint 9600xt, mivel a legtöbb 5900xt ultra szintre húzható gyári hûtõvel akár!
5900xt videokareszt akaarok most venni,csak kevés hozzászólást találtam róla itt a fórumban.
Az érdekelne,hogy megéri e ilyen cuccot venni?
Mi a tapasztalat teljesítmény,ár/érték arány,stb.?
inno 3d lenne,128 megás,38k-ért
a 9600xt is ennyi lenne kb.,és ahogy néztem az többnyire lassabb ennél!
Az érdekelne,hogy megéri e ilyen cuccot venni?
Mi a tapasztalat teljesítmény,ár/érték arány,stb.?
inno 3d lenne,128 megás,38k-ért
a 9600xt is ennyi lenne kb.,és ahogy néztem az többnyire lassabb ennél!
Talan vegig kellene tesztelni a procit es a memoriat eloszor, hogy az kizart legyen. Ajanlom a memtest.org-ot, ill. google.com-on a "cpu crash test" v. vmi hasonlo szavakat
nekem akkor volt ien amikor a memoria volt szar... magátol ujraindult bootolásnál..
ugyannnél a gépnél? Akkor lehet, hogy ott más gáz is lesz...
A másik, hogy mitõl van az, hogy a bootolásnál a win xp nyitó képernyõje meg se jelenik és resetel a gép!
De, csAK NÁLAM ILYEN PROBLÉMA NEM VOLT SOHA!
Az gazdinál is csak egy 2 napja tört ki az "influenza"!!!!!!
Több monitoron is ugyanez!!!!!
Az gazdinál is csak egy 2 napja tört ki az "influenza"!!!!!!
Több monitoron is ugyanez!!!!!
Monitor kábel!
Nekem annó nem volt kék szín, baszottul idegesítõ volt...
UI: ez nem a te régi géped?
Nekem annó nem volt kék szín, baszottul idegesítõ volt...
UI: ez nem a te régi géped?
Gigabyte 7nnxp, amd 3200+, 2*256 kingston hyperx cl2, 2*120 Gb SATA, Pájó dvd író, pctv, modem, dtk ház 400wattal, Geforce 5950u!!!
De, szerintem a táp!!
Szerintetek?
De, szerintem a táp!!
Szerintetek?
Hát ez tényleg furcsa jelenség! X-Files

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Szevasztok! Van egy haverom akinek van egy 5950ultrája!
A problémája: ha bekapcsolja a gépét, a képernyõn több fehér hosszirányú csík jelenik meg, ilyenkor a Sata vinyókról sem, cdrõl sem egyszerûen semmirõl sem képes bootolni, hanem újraindul.
Amikor viszont a csíkok nem jelentkeznek bebootol, de nincs piros szín a képernyõn, a hiba véletlenszerûen jön bootolásról bootolásra elõ.
A problémája: ha bekapcsolja a gépét, a képernyõn több fehér hosszirányú csík jelenik meg, ilyenkor a Sata vinyókról sem, cdrõl sem egyszerûen semmirõl sem képes bootolni, hanem újraindul.
Amikor viszont a csíkok nem jelentkeznek bebootol, de nincs piros szín a képernyõn, a hiba véletlenszerûen jön bootolásról bootolásra elõ.
Hali!
Szerintetek melyik a legjobb driver 5900 xt-hez?
Szerintetek melyik a legjobb driver 5900 xt-hez?
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Nem ajánlom.
30K alatt megéri, ha drágábban vennéd akkor nem.
Nekem Radeon 9800SE 128bit 8 pipeline karesz van, 28K ért vettem, 4500ponty 3dmark03 -ban...szal szebb képe van és kb ugyanannyi teljesítménye...
Szóval 30 alatt esetleg, de nem ajánlom, mert pl nagyon hangos a hûtõ, sokat fogyaszt, és DX9 ben gyengus...
30K alatt megéri, ha drágábban vennéd akkor nem.
Nekem Radeon 9800SE 128bit 8 pipeline karesz van, 28K ért vettem, 4500ponty 3dmark03 -ban...szal szebb képe van és kb ugyanannyi teljesítménye...
Szóval 30 alatt esetleg, de nem ajánlom, mert pl nagyon hangos a hûtõ, sokat fogyaszt, és DX9 ben gyengus...
Nekem ASUS-os FX5800-am van (V9900). ~4900 3DMark03 pontot ad (persze hig performance módban nem túl szép képpel), felhúzható ultráig (400/800MHz-rõl 500/1000MHz-re ) bár úgy még nem 3DMarkoltam, de a Farcry-al így játszottam és nem fagyott, hibázott, stb.
Mennnyi az a kedvezõ ár? (Lehet hogy az enyém is eladó lessz nemsoká ha minden jól megy.) Az új (62+)driverekkel nagyon szép képe van és jól is fut játékok alatt (jobban mint elõzõ driverekkel), de igaz hogy 61.77 fölötti driverekkel már csak ~4300 3DMark03 pontot nyög ki (szép képpel higperformancen is), de gondolom játszani akarsz nem ülni és lesni a 3DMarkot.
Mennnyi az a kedvezõ ár? (Lehet hogy az enyém is eladó lessz nemsoká ha minden jól megy.) Az új (62+)driverekkel nagyon szép képe van és jól is fut játékok alatt (jobban mint elõzõ driverekkel), de igaz hogy 61.77 fölötti driverekkel már csak ~4300 3DMark03 pontot nyög ki (szép képpel higperformancen is), de gondolom játszani akarsz nem ülni és lesni a 3DMarkot.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Lehetõségem van elé jó áron megvenni egy FX 5880-at (Inno3D).
Van valakinek tapasztalata róla?
Légyszi írja le mindenki a véleményét, akinek van (volt) ilyen kártyája.
Thx.
Kellene egy kis segítség.
Lehetõségem van elé jó áron megvenni egy FX 5880-at (Inno3D).
Van valakinek tapasztalata róla?
Légyszi írja le mindenki a véleményét, akinek van (volt) ilyen kártyája.
Thx.
nvidia drivereket

Hali
Szerintetek milyen drivereket tegyek fel egy fx5600 ultrához!
Szerintetek milyen drivereket tegyek fel egy fx5600 ultrához!
Új driver van fent? DX 9 c? Ha folyamatosan rosszabodik a dolog, akkor valószínüleg program baja lehet, ezen belül driverre tippelek. Végsõ esetben segíthet az újratelepítés. Ha nem, akkor próbáld ki másik gépben. Ha ugyanaz a probléma, akkor vid vissza gariba és ráfizetéssel vegyél valami megbízhatóbb kártyát.