636
főleg single
-
Izmael #115 Le a W2000-el!!! Le az XP-vel!!!
Le mindennel!!!!!:((((( -
#114 Hangulatilag tényleg nagyon király a játék, viszont kellőképp nehézre sikeredett. Lehet, hogy mégsem hardon kellett volna elkezdeni? -
Izmael #112 Light!
Neked az FLT-s verzió vagy a másik van meg??? -
Izmael #111 ...............nincs igazság!!! Nincs!!!! -
Izmael #108 Pfuj!!!
Tényleg 15GB-re korlátozták a chello-t?????!!!!
És a MOHAASH sem megy:(((
Ez egy negatív nap!!! -
Izmael #107 Lehet, hogy nem ártana W2000 alá egy SP3-at lepattintanom?!
Akkor talán.......talán....könyörgöm..... -
Nyiri #105 Vegigvitem! :D
HARD FOKOZATON, nyomtattam, de KURVA NAGY A GAME!
Rovidnek rovid (de mondtak is hogy 3 kampany lesz)
De a sorozatos akcio mindenkit karpotol, sosincs unalom, (neha a sima mohaaban vartam hogy mikor lesz mar vege ennek a rohadt palyanak, de itt) vegig izgul az ember es het ezerrel -
Izmael #103 Gyere Light! Igyuk le magunkat!!!:((( -
Izmael #101 Ehhhh...ez sehogyan sem megy:((( -
Izmael #100 Kikééészülök:((((((
Ez rosszabb, mint amikor álmaid bigéje az ágyadban fekszik (2 hónapos fűzőproject eredménxeként) és nem áll fel a f***ad:((((( -
#96 bocsi, de mit ír ki a spearhead és mikor?
a patch felmegy simán? -
Nyiri #91 Winona: Az erdos palyan nekem 1024*768 minden full (fust es feny is) 12 fps egy 1700+ xp es gf4-en :D -
#89 akinek meg megy:
légyszi nézzétek már meg, hogy mennyi az FPS rögtön a játék elején, amikor beugrotok a vizesárokba és a háttérben lőnek a légvédelmi ágyúk!
mert nálam csak 20-27 közötti, Radeon 8500-tel, és ugyanennyi 640x480-ban meg 1024x768-ban is!!!
-
#88 Zsozso és Light:
írjátok le, hogy mit csináltok, milyen verzióval, lépésről lépésre!
akár mailben is :) -
#87 az 5. pontban írt deviance-crack a sima mohaa-hoz kell, ami a Spearhead cd-n lévő 1.11PATCH után v1.0-ról v1.11-re változik - és ez már nem megy a régi 1.0-hoz való crack-kel.
-
Nyiri #83 A jatek maga kibaszott jo.
Sztem a legjobb kieg amit valaha lattam
Minden fegyver ami a palyan van hasznalhato, legyen az barmi, alvanyos geppuska, legvedelmi agyuk, 88-asok BARMI (csak ki kell belole loni a nacikat :D)
Most mar berlinben vagyok de nemreg volt egy olyan baszott jo kuldi. Az elit alakulatbol ismert belgiumi palya (ho, kurva hideg, 88-asok zaporoznak egy erdoben)
Ulok egy rokalyukban erre ordibaljak: JONNEEK! MINDENKI A HELYERE!
Ilyen akcioban meg nem volt reszem, jon egyszerre vagy 20-30 naci 5-6 hullamban neked meg csak egy smg, vagy egy mauser van.... CSAK UGY SZEDED A NEPET.
Az ellenfel aija kiraly, most mar lehet puskatussal is kiutni a nepet. Ezt a jatekot biztos vegigjatszom meg vagy 5x...
-
aiguo #73 En meg csak atnevezem,es nem kell masolgatni.:-)) -
Bravoman #71 Amúgy nekem az az első dolgom minden játéknál, hogy az eredeti exe-t bemásolom egy 'origexe' könyvtárba, így bármikor ha patch-elni kell vissza tudom tenni, anélkül, hogy újrainstallálnám. Javaslom mindenkinek, sok nyűgtől megkíméli az embert. -
Bravoman #69 Basszus Light, te még az életben nem patch-eltél programot??? Csak az eredeti exe-t tudja patch-elni, szóval UTÁNA CRACK-ELJ, ne előtte... -
#68 ha nekem az eredeti moha-nal fe az 1.11-es updte es a magyarositas arra siman felrakhatom szerintetek? -
#63 de ugye az eredeti MOHAA.EXE fájlra próbálod rárakni a patch-t? -
#60 Most éppen a kibaszott Tigris tanknál szívok az első küldetésnél. -
#58 Mondjuk nálama Mohaa a Final ver. Igy nem kellett semmit sem cseszegetni a regedittel. -
#57 Hali ! Mindenkit várunk a Sweet Freedom hub-on !
<193.231.238.27>
itt vagyok es innen lehet is tölteni -
#56 MOHAA REG.SZÁM:
4963-7882913-5984076-1134
3615-4209737-2601657-6807
5412-0014607-1777733-5653
SPEARHEAD REG: 5000097669722243840228
5000098669768689413537
5000099669705137290937 -
#55 *****************************************
ITT A MEGOLDÁS:
(a gond azoknál jelentkezik, akiknek a "korai" deviance-release van meg a MOHAA-ból)
1. run regedit
2. keresd meg ezt: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.130]
3. a 130-at írd át 200-ra , hogy így nézzen ki: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.200]
4. ezután már simán felmegy az 1.11-es update a spearhead cd-ről és utána maga a SPEARHEAD is!!!
5. ne felejts el új MOHAA-patch fájlt letölteni, pl. ezt itt:
http://one.megagames.com/pcgamefixes/MEDAL.OF.HONOR.AA.111.US.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP
****************************************** -
#52 J és mivel nekem az alap MOHAA már 1.11 nem tett fel semmi patchet hozzá,ha jól tudom -
#50 serial-t tudtok? -
#48 Nekem simán felment az SH, Winxp+SP1, Mohaa+1.11 patch, gond nélkül.:-) -
Bandeeka #46 Hi!
Ha vki tudna segiteni abba hogy miért nemtom felinstallálni a Moha kiegészitot az segicsen pls. A cd-n különben van 1 patch aztnemtom felrakni lehethogy az a baj. Vmi megoldást mondjon vki pls. Thx
-
spR #36 Azt merre találom?
-
Nyiri #34 spr: nem store final van...
de le lehet tolteni a netrol egy mohaa.reg fajlt ami atirja store finalra a reget... -
spR #33 Magyarul store final-od van. -
Nyiri #32 Deviance relase nagyon is jo... -
spR #31 Úgy értem, nekem nem store final van a Mohaa-ból, szal akkor nem kisérletezek a spearhead beszerzésével. Ámbár vhol vki egyszer kimutatta, hogy minimális az eltérés a két verzió között, lehet, hogy elég lenne csak a különböző file-okat beszerezni. Sőt, első körben lehet, hogy egy store finalos exe is megtenné
-
Nyiri #30 Nekem biztonsagi masolat van az eredetibol es a spearheadbol is. Felnyomtam a sima mohat. Aztan felpatcheltem a Spearhead cd-n levo patchel es aztan install. Gond nelkul felment (A MOHAA KONYVTARAT KELL MEGADNI INSTALLNAK!!! (NEKEM CSAK IGY MENT FEL)) -
spR #28 Akkor ezt bebuktam
-
spR #26 Nem tok menni. Azt irja address is not available. -
#25 a robin forumban beirtam -
spR #24 Ez engem is nagyon érdekelne