636
főleg single
  • Izmael
    Le a W2000-el!!! Le az XP-vel!!!
    Le mindennel!!!!!:(((((
  • Csacsi
    Hangulatilag tényleg nagyon király a játék, viszont kellőképp nehézre sikeredett. Lehet, hogy mégsem hardon kellett volna elkezdeni?
  • Izmael
    Light!

Neked az FLT-s verzió vagy a másik van meg???
  • Izmael
    ...............nincs igazság!!! Nincs!!!!
  • Izmael
    Pfuj!!!
    Tényleg 15GB-re korlátozták a chello-t?????!!!!
    És a MOHAASH sem megy:(((

Ez egy negatív nap!!!
  • Izmael
    Lehet, hogy nem ártana W2000 alá egy SP3-at lepattintanom?!
    Akkor talán.......talán....könyörgöm.....
  • Nyiri
    Vegigvitem! :D

HARD FOKOZATON, nyomtattam, de KURVA NAGY A GAME!

Rovidnek rovid (de mondtak is hogy 3 kampany lesz)
    De a sorozatos akcio mindenkit karpotol, sosincs unalom, (neha a sima mohaaban vartam hogy mikor lesz mar vege ennek a rohadt palyanak, de itt) vegig izgul az ember es het ezerrel
  • Izmael
    Gyere Light! Igyuk le magunkat!!!:(((
  • Izmael
    Ehhhh...ez sehogyan sem megy:(((
  • Izmael
    Kikééészülök:((((((
    Ez rosszabb, mint amikor álmaid bigéje az ágyadban fekszik (2 hónapos fűzőproject eredménxeként) és nem áll fel a f***ad:(((((
  • winona
    bocsi, de mit ír ki a spearhead és mikor?
    a patch felmegy simán?
  • Nyiri
    Winona: Az erdos palyan nekem 1024*768 minden full (fust es feny is) 12 fps egy 1700+ xp es gf4-en :D
  • winona
    akinek meg megy:
    légyszi nézzétek már meg, hogy mennyi az FPS rögtön a játék elején, amikor beugrotok a vizesárokba és a háttérben lőnek a légvédelmi ágyúk!

mert nálam csak 20-27 közötti, Radeon 8500-tel, és ugyanennyi 640x480-ban meg 1024x768-ban is!!!
  • winona
    Zsozso és Light:
    írjátok le, hogy mit csináltok, milyen verzióval, lépésről lépésre!
    akár mailben is :)
  • winona
    az 5. pontban írt deviance-crack a sima mohaa-hoz kell, ami a Spearhead cd-n lévő 1.11PATCH után v1.0-ról v1.11-re változik - és ez már nem megy a régi 1.0-hoz való crack-kel.

• Nyiri
    A jatek maga kibaszott jo.
    Sztem a legjobb kieg amit valaha lattam
    Minden fegyver ami a palyan van hasznalhato, legyen az barmi, alvanyos geppuska, legvedelmi agyuk, 88-asok BARMI (csak ki kell belole loni a nacikat :D)

Most mar berlinben vagyok de nemreg volt egy olyan baszott jo kuldi. Az elit alakulatbol ismert belgiumi palya (ho, kurva hideg, 88-asok zaporoznak egy erdoben)

Ulok egy rokalyukban erre ordibaljak: JONNEEK! MINDENKI A HELYERE!

Ilyen akcioban meg nem volt reszem, jon egyszerre vagy 20-30 naci 5-6 hullamban neked meg csak egy smg, vagy egy mauser van.... CSAK UGY SZEDED A NEPET.

Az ellenfel aija kiraly, most mar lehet puskatussal is kiutni a nepet. Ezt a jatekot biztos vegigjatszom meg vagy 5x...

• aiguo
    En meg csak atnevezem,es nem kell masolgatni.:-))
  • Bravoman
    Amúgy nekem az az első dolgom minden játéknál, hogy az eredeti exe-t bemásolom egy 'origexe' könyvtárba, így bármikor ha patch-elni kell vissza tudom tenni, anélkül, hogy újrainstallálnám. Javaslom mindenkinek, sok nyűgtől megkíméli az embert.
  • Bravoman
    Basszus Light, te még az életben nem patch-eltél programot??? Csak az eredeti exe-t tudja patch-elni, szóval UTÁNA CRACK-ELJ, ne előtte...
  • Breki33
    ha nekem az eredeti moha-nal fe az 1.11-es updte es a magyarositas arra siman felrakhatom szerintetek?
  • winona
    de ugye az eredeti MOHAA.EXE fájlra próbálod rárakni a patch-t?
  • mozesapo
    Most éppen a kibaszott Tigris tanknál szívok az első küldetésnél.
  • mozesapo
    Mondjuk nálama Mohaa a Final ver. Igy nem kellett semmit sem cseszegetni a regedittel.
  • Breki33
    Hali ! Mindenkit várunk a Sweet Freedom hub-on !
    <193.231.238.27>

itt vagyok es innen lehet is tölteni
  • Breki33
    MOHAA REG.SZÁM:
    4963-7882913-5984076-1134
    3615-4209737-2601657-6807
    5412-0014607-1777733-5653
    SPEARHEAD REG: 5000097669722243840228
    5000098669768689413537
    5000099669705137290937
  • winona
    ITT A MEGOLDÁS:

(a gond azoknál jelentkezik, akiknek a "korai" deviance-release van meg a MOHAA-ból)

1. run regedit
    2. keresd meg ezt: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.130]
    3. a 130-at írd át 200-ra , hogy így nézzen ki: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.200]
    4. ezután már simán felmegy az 1.11-es update a spearhead cd-ről és utána maga a SPEARHEAD is!!!

5. ne felejts el új MOHAA-patch fájlt letölteni, pl. ezt itt:
    http://one.megagames.com/pcgamefixes/MEDAL.OF.HONOR.AA.111.US.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP

• mozesapo
    J és mivel nekem az alap MOHAA már 1.11 nem tett fel semmi patchet hozzá,ha jól tudom
  • Breki33
    serial-t tudtok?
  • mozesapo
    Nekem simán felment az SH, Winxp+SP1, Mohaa+1.11 patch, gond nélkül.:-)
  • Bandeeka
    Hi!
    Ha vki tudna segiteni abba hogy miért nemtom felinstallálni a Moha kiegészitot az segicsen pls. A cd-n különben van 1 patch aztnemtom felrakni lehethogy az a baj. Vmi megoldást mondjon vki pls. Thx
  • spR
    Azt merre találom?
  • Nyiri
    spr: nem store final van...
    de le lehet tolteni a netrol egy mohaa.reg fajlt ami atirja store finalra a reget...
  • spR
    Magyarul store final-od van.
  • Nyiri
    Deviance relase nagyon is jo...
  • spR
    Úgy értem, nekem nem store final van a Mohaa-ból, szal akkor nem kisérletezek a spearhead beszerzésével. Ámbár vhol vki egyszer kimutatta, hogy minimális az eltérés a két verzió között, lehet, hogy elég lenne csak a különböző file-okat beszerezni. Sőt, első körben lehet, hogy egy store finalos exe is megtenné
  • Nyiri
    Nekem biztonsagi masolat van az eredetibol es a spearheadbol is. Felnyomtam a sima mohat. Aztan felpatcheltem a Spearhead cd-n levo patchel es aztan install. Gond nelkul felment (A MOHAA KONYVTARAT KELL MEGADNI INSTALLNAK!!! (NEKEM CSAK IGY MENT FEL))
  • spR
    Akkor ezt bebuktam
  • spR
    Nem tok menni. Azt irja address is not available.
  • Breki33
    a robin forumban beirtam
  • spR
    Ez engem is nagyon érdekelne