MOHAA Spearhead kieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zagash

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Aha... És azt hol lehet letölteni?És utána már a .bin kiterjesztést is csinálja magától vagy azzal mi lesz?
A bin 776 mega körül van asszem ez nem pnotos érték.Mellesleg ez után mit csináljak hogy kell kitömöríteni ezt a 3 fájlt?Gondolom nem ezt a 3 fájlt kell felrakni csak a cdre.
Ja meg még egy sfv fájlt is
Srácok letöltöttem az egyik warez oldalról egy cue és egy bin fájlt amik jó nagy méretûek.Nem értek az iso játékokhoz szal plz írjátok le hogy mit kell csinálni ezzel a 2 fájlal!!!!
Thx!
Hi, lehet egy kicsit elkéstem a letöltéssel, de nem tudtok dobni egy müködõ linket, 1-38-ig megvan. A vége extra ...

Zagash
Nem!

Ez a helyes folyamat:
1., feltenni alapjáték
2., feltenni 3in1 patch
3., feltenni Spearhead
4., élvezni a gammát 😊

Tehát nem kell semmi mást, pl. regelni, meg átírogatni akár mit is...

Hát nem tom. Nekem semmiféle mod nincs feltelepitve az eredetihez, mégis baszik rendesen mûködni. Ott lett tele a tököm a játékkal, hogy Berlinben a progi nem engedte felvenni a páncélszekrény nyitásához szükséges kódot. Próbáltam 1000 féleképpen, újra is kezdtem az egész pályát, mégse ment, szal hagytam a picsába az egészet. Úgyis totál kiábrándultam belõle, kezdve a láthatatlan sniperektõl az orrod elõtt a semmibõl respawnoló németekig. Ehh, egy szónak is száz a vége, Spearhead egy rakat szar.

Ha ez a harmadik palyan van, amikor a tarsad maga utan csalja a tankot es neked kell kiloni, akkar semmi trukk nincs benne, csak ketszer el kell talalni. Ellenben annyiban bugos a jatek, hogy ha bizonyos modok megvannak, akkor nem lehet kiloni a tankot. A legegyszerubb az, ha amig a spearheddel jatszol, addig leszeded az osszes modot

Breki33
ird le PLEASE reszletesebben hol van ez
Ha az eredeti játékra felteszem ezt a kigészítõt attól még az eredeti játékot végig lehet játszani?

Bocs a láma kérdésért.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Breki33
ez majd lassan megváltozik :-)
Lala
húúú, bazzz. Végre kipróbáltam a játékot. Nagyon szuperrrr!!! Bár nem sokat tudtam vele játszani, de majd a 7végén lesz nemulass. Szóval nagyon tetszik az a lényeg.

Zagash
Milyen számmal próbáltad?
Azt mondják, hogy az 5-soknulla-5039 az mûködik!

Amúgy nem kell a 3in1 patch feltételéhez átírni semmi a registriben!! A patch megcsinálja azt is! (azaz, nem átírja, hanem hozzáadja a 200-as bejegyzést is, mint az eredetinél.) A patch elõtt egy dolgot kelkl csak csinálni: Feltelepíteni az alap mohaát!

-Zagash

Breki33
ez hol van pontosan?
most nem ugrik be
Sziasztok!
A problémám a következõ. Felraktam a Spearheadet és megy is rendben, viszont az alap MOHAA csak a fõmenüig jut, onnan pedig csak kilépni lehet. Sem mentett állást nem tudok folytatni, sem új játékot nem tudok indítani. Lehetséges, hogy egy új helyre ismét fel kell telepíteni.
THX.
Breki33
nm
Lala
Megvan a bibi. Én voltam a lökött. Nem tudom, hogy honnan vettem, hogy rakjam össze a fileket Wincmd-vel. Nem kellett volna. Vin rar-al egyszerûen kicsomagoltam a darabokat, és máris megvan a bin meg a cue. Azért köszi a gyors segítséget.

Breki33
bin- cue parost daemon-al lehet megnezni vagy pl cdrwin-el kiirni

szoval ha jol latom az out-ot kicsopmizod aztan vagy megirod vagy daemon

mondjuk az out kiterjesztes nekem kicsit fura
Lala
Sziasztok. Letöltöttem a Spearhead-et, de gondom akadt vele. Összeraktam a letöltött filekat és most kapta egy *.out filet. Azzal mit kell csinálni? Próbáltam win rar-al, az meg is nyitja, van benne egy bin meg egy *.cue file, de nem tudja kibontani a filet(crc-re hivatkozik). Melyik progi tudja kezelni a *.out filet? Segítsen valaki légyszi, mert lassan kétségbeesek.

Üdv.:Lala

Punker
Én legtöbbet a doki utáni frontvonal tartásnál szívtam, Berlin tényleg gyenge volt leszámítva a legelejét ahol a fritzek hátba támadnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hahó! Nem tud valaki egy mûködõ magyar -Spearhead servert, ahol játszanak is a magyar mohaasok?
Breki33
akkor megoldottuk :_)

amugy en lelottem par lathatatlan snipert :-)
Sztem, ezt a kombinációt is megpróbáltam, de azért köszönöm, majd meglátom mit csinál.

Jano
Szerintem ne hagyd abba, onnan már nem sok a vége (sajnos)!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

figyi, pirosan villog az a szar. egyébként próbáltam a széf után is felvenni, akkor se történt semmi

Köszi, majd megpróbálom. Mindenesetre kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok totál láma. Egyébként lehegy, hogy hagyom az egészet a picsába, nekem nem annyira jön be ez a cucc. Az általad is emlitett sniperek miatt én is káromkodtam, de ami engem idegileg totál felbaszott, az menekülõs dolog a hernyótalpassal az Ardennek-ben. Na, ott nagyon káromkodtam.

Jano
Arrafelé nekem is bugokat produkált a game. Kilépett, meg ilyesmi. Szerintem tölts vissza egy régebbi mentést, és próbáld újra. Szar ügy sajnos.

Jano
Ja, az sem volt könnyû.
De leginkább a sniperek idegesítettek, hogy fogalmam se volt honnan lõnek, még a torkolattûzüket sem lehetett látni, kész kín volt, mire sikerült megcsinálnom.

Na ez az, erre mondtam, hogy ott az asztalon a notesz, pirosan villog, de hiába nyomom az use -t, semmi se történik

Breki33
egyetértek bár nekem az volt nehéz mikor a dokit kellett vinni a sebesult kap.-hoz
Breki33
ha kijossz azt hiszem jobbra az egyik szobában ott van az asztalon a kód
Jano
Az egyik szobában ott hever az asztalon egy papír, arra van ráírva a kód. Felveszed, visszamész a páncélhoz, és kész.

Jano
Szasztok!

Hát! Õszintén szólva kicsit csalódott vagyok!

Nagyon vártam már ezt a kieg-et, és abszólút jó véleménnyel voltam róla (szép textúrák, jó új fegyverek, igényes multipályák, meg minden) egészen tegnap estik, amikor is végigvittem.
Iszonyú rövid. A befejezés valami harmatgyenge lett szerintem. Ezt azzal próbálták ellensúlyozni, hogy 1-2 helyen irreálisan nehéz továbbjutni (pl. amikor a 'csapattal' kell felrobbantani a 2 löveget, az ardenneki teherautós lövöldözés, a láthatatlan sniperek berlinben...). A végsõ csata pedig maga a katasztrófa. A sniperekkel sokkal többet szenvedtem, mint ott. Leglább akkor azt csinálták volna nehézre... Sajnálom!

Milyen kóddal?

Breki33
a chateles miatt szégyelje magát arra irtam te :-)
amugy nekem nem kellett seghiteni lefutattam a reg-et és minden rendben volt
ez kb 2 másodperc szerintem ennél egyszerubben nem lehet
Breki33
a páncélszekrényt a kóddal lehet kinyitni ha jól emléxem
Na bakker. Ég a pofám, akkora láma vagyok. mások pár óra alatt végignyomják, én meg Berlinben szenvedek. Ott akadtam el, hogy bejutok vmi épületbe, ahol az egyik szobában van az asztalon egy notesz, egy másik szobában pedig vmi páncélszekrény féleség. Mindkettõ pirosan villog, tehát elméletileg vmi objective lenne, de nem tudok velük semmit sem csinálni, hiába nyomom az 'use'-t mint a bolond. ha ebbõl az épületbõl kimegyek, jön 3 tank, akiket egy téren felálitott 88-as löveggel fasirttá apritok. De innentõl megáll a tudomány, segitsetek please, mit b*sztam el!

Punker
Bazz az alap game se volt túl hosszú de ez tényleg rövid, bár elismerem nagyon f*sza lett. Rég nem nyomtam végig gamet megállásnélkül de ezt muszáj volt. 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

Punker

Punker

Punker

Punker

Punker

Punker

Punker

zotso
Timber!!
Köszia segítséget, megpróbálom. Üdv.
Zagash
Hja, a link:
Malta Map Addon Patch

Zagash
Ha a Demóból jól ismert Málta pályát is szeretnétek játszani, akkor szedjétek le ezt a peccset és telepítsétek fel, mielõtt belépnétek. Ez engedélyezi a pályát, így már csak szavaznotok kell rá a gémben 😊