636
főleg single
  • Punker
    Én legtöbbet a doki utáni frontvonal tartásnál szívtam, Berlin tényleg gyenge volt leszámítva a legelejét ahol a fritzek hátba támadnak.
  • zsolesz
    Hahó! Nem tud valaki egy működő magyar -Spearhead servert, ahol játszanak is a magyar mohaasok?
  • Breki33
    akkor megoldottuk :_)

amugy en lelottem par lathatatlan snipert :-)
  • spR
    Sztem, ezt a kombinációt is megpróbáltam, de azért köszönöm, majd meglátom mit csinál.
  • Jano
    Szerintem ne hagyd abba, onnan már nem sok a vége (sajnos)!
  • spR
    figyi, pirosan villog az a szar. egyébként próbáltam a széf után is felvenni, akkor se történt semmi
  • spR
    Köszi, majd megpróbálom. Mindenesetre kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok totál láma. Egyébként lehegy, hogy hagyom az egészet a picsába, nekem nem annyira jön be ez a cucc. Az általad is emlitett sniperek miatt én is káromkodtam, de ami engem idegileg totál felbaszott, az menekülős dolog a hernyótalpassal az Ardennek-ben. Na, ott nagyon káromkodtam.
  • Jano
    Arrafelé nekem is bugokat produkált a game. Kilépett, meg ilyesmi. Szerintem tölts vissza egy régebbi mentést, és próbáld újra. Szar ügy sajnos.
  • Jano
    Ja, az sem volt könnyű.
    De leginkább a sniperek idegesítettek, hogy fogalmam se volt honnan lőnek, még a torkolattűzüket sem lehetett látni, kész kín volt, mire sikerült megcsinálnom.
  • spR
    Na ez az, erre mondtam, hogy ott az asztalon a notesz, pirosan villog, de hiába nyomom az use -t, semmi se történik
  • Breki33
    egyetértek bár nekem az volt nehéz mikor a dokit kellett vinni a sebesult kap.-hoz
  • Breki33
    ha kijossz azt hiszem jobbra az egyik szobában ott van az asztalon a kód
  • Jano
    Az egyik szobában ott hever az asztalon egy papír, arra van ráírva a kód. Felveszed, visszamész a páncélhoz, és kész.
  • Jano
    Szasztok!

Hát! Őszintén szólva kicsit csalódott vagyok!

Nagyon vártam már ezt a kieg-et, és abszólút jó véleménnyel voltam róla (szép textúrák, jó új fegyverek, igényes multipályák, meg minden) egészen tegnap estik, amikor is végigvittem.
    Iszonyú rövid. A befejezés valami harmatgyenge lett szerintem. Ezt azzal próbálták ellensúlyozni, hogy 1-2 helyen irreálisan nehéz továbbjutni (pl. amikor a 'csapattal' kell felrobbantani a 2 löveget, az ardenneki teherautós lövöldözés, a láthatatlan sniperek berlinben...). A végső csata pedig maga a katasztrófa. A sniperekkel sokkal többet szenvedtem, mint ott. Leglább akkor azt csinálták volna nehézre... Sajnálom!
  • spR
    Milyen kóddal?
  • Breki33
    a chateles miatt szégyelje magát arra irtam te :-)
    amugy nekem nem kellett seghiteni lefutattam a reg-et és minden rendben volt
    ez kb 2 másodperc szerintem ennél egyszerubben nem lehet
  • Breki33
    a páncélszekrényt a kóddal lehet kinyitni ha jól emléxem
  • spR
    Na bakker. Ég a pofám, akkora láma vagyok. mások pár óra alatt végignyomják, én meg Berlinben szenvedek. Ott akadtam el, hogy bejutok vmi épületbe, ahol az egyik szobában van az asztalon egy notesz, egy másik szobában pedig vmi páncélszekrény féleség. Mindkettő pirosan villog, tehát elméletileg vmi objective lenne, de nem tudok velük semmit sem csinálni, hiába nyomom az 'use'-t mint a bolond. ha ebből az épületből kimegyek, jön 3 tank, akiket egy téren felálitott 88-as löveggel fasirttá apritok. De innentől megáll a tudomány, segitsetek please, mit b*sztam el!
  • Punker
    Bazz az alap game se volt túl hosszú de ez tényleg rövid, bár elismerem nagyon f*sza lett. Rég nem nyomtam végig gamet megállásnélkül de ezt muszáj volt. :)
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • zotso
    Timber!!
    Köszia segítséget, megpróbálom. Üdv.
  • Zagash
    Hja, a link:
    Malta Map Addon Patch
  • Zagash
    Ha a Demóból jól ismert Málta pályát is szeretnétek játszani, akkor szedjétek le ezt a peccset és telepítsétek fel, mielőtt belépnétek. Ez engedélyezi a pályát, így már csak szavaznotok kell rá a gémben :)
  • Zagash
    Mindenki, aki multiban akarja játszani a Spearhead-et:

Zabur Spearhead "Dedikált" T3-as Szervere :

193.225.82.153

A csatlakozás folyamata, aki még nem tudná:
    Engedélyezed a beállítások/advanced alatt a console opciót > megnyomod a "0"-t -erre lejön a konzol > beirod ures sorba: connect 193.225.82.153, majd enter ! Ennyi! Már mehet is a hent :)
  • Timber
    Majdnem jo lett az a link ^.^
  • zotso
    Szia Urak!!
    Szeretném Tőletek megkérdezni, hogy honnan tudom letölteni a spearhead-et? Az első oldalon leírt http://djcomm.freeweb.hu/ címen már nem elérhető.
    Amit erről a címről egy hete letöltöttem abban meg vagy hat rész hibás, és így nem olvassa össze a WinCommander. Előre is köszi a segítséget.
  • Xboxman
  • Zagash
    Lehet regelni is, meg másolgatni is, meg elbszni rá újabb két napot, de a legegyszerűbb módja a peccselésnek:

MOHAA Upgrade

-Zagash
  • Breki33
    volt de egy moha.reg megoldotta :-)
  • Zagash
    Naná, már fordítom is! :)))
  • Zagash
    Kérlek, olvass vissza:
    #348-as üzenet
  • KeFe
    LOL hat marha nagy szukseg van cheatre egy ilyen 1oras gamehez :)
  • Breki33
    sztem inkább szégyeld magad :-)

engem az erdekelne, hogy az eredeti moha menteseimet hogy lehetne használni?
    pont a mesterlovészes pályán voltam es nem akarom ujra kezdeni