MOHAA Spearhead kieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello. Hiába rakom fel a patcheket a MOHAA SH-hez, indításnál valami olyasmi hibával áll le, hogy: Font Dilema not found. Nem tudjátok miért lehet ez?
miért van az hogyha miután felraktam a kieget nem lesz jó az eredeti mohaa???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

teran
http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét

The Garrett
az már csaláááááás 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Konzolba írd be r_picmip 5, restart, és akkor szép folyamatos lesz a mozgása. Én is csak így tudtam leszedni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

bizkit
Kössz szépen! Ma meg is nézem! ...tudom kicsit késve! :o))

...úgy hogy...no comment!

ott van egy hernyó arra kell felülni

teran
elakadtam egy havas pályán kinyirtam én már mindenkit meg valami hangárba egy tankot fel is robbantottam de azt irja ki hogy nincs befejezfe a feladat és ha bemegyek akármék épületbe megy a riaszto de már nincs senki az épületekbe? help mi a feladat tovább?

teran
ezt a patch tölcsd le 3in1 1.11 patch by Zagash innen,
http://www.mohaa.hu/

bizkit
Szevasztok! Nekem az a gondom, hogy nem indul el a játék, mégpedig azért mert elvileg nem UK ill. Us verziós az alap játékom és nekem csak ezekre a régiójú MOHAA-ra megy fel az v1.11 patch! Van valakinek másféle patche?

...úgy hogy...no comment!

teran
akinek nincs meg a játék szolyon hogy hova külgyem és segitek ha tudok mert tiudom milyen szar mikor akarsz játszani vele de nincs és sajna a magyar warez oldalakon sehol nem lehet letölteni?

teran
végre sikerült felraknom az 1.11 patch és single play ben az éjel nyomtam is elég sokáig de csak annyi gondom van hohyha most multi playerbe akarok menni akkor oda nem enged mikor be akarok meni valameik servere akkor kéri a 2.11 patch és az a gondom hogy letöltöttem és telepiteni is akarom de 50 és 60 % kig telepitti de utána az irja ki hogy készz de mikor akarok játszani mégis azt irja ki hogy nincs 2.11 patch na ilyenlor mi a megoldás?

teran
na sikerült de most nem engedia 2.11 patch mért?

Morpheus
1. Install MOH:AA .NE RAKD FEL A CRACK-et HOZZÁ , MERT NEM AZ ALAP JÁTÉKKAL AKARSZ UGYSE JÁTSZANI !!!
2. Run regedit és írd át itt a verzió szám végét 130-ról 200-ra !

3. Install MOH:AA Spearead ( CD Key nyugodtan lehet az alap 5000-sok nulla-5039 )
És felmegy a patch is , installálja a kiegészítõt is , nem kell töltögetni semmi reg és egyéb hülyeséget hozzá ( magáról a kieg cd-rõl ment a patch is nekem ) !
4. Cseréld ki mostmár a Sperhead.exe-t a Crack exe-re ( ami a kiegészítõ cd-jén van ) .
5. PLAY THE GAME !

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

teran
Valaki segítsen!installálnám a gamet nyomná fel a patchet de kiír valami olyasmit hogy nem UK v US verzió!mi a franc baja lehet?thx
Lehet hogy kell neki egy crack-elt 1.11 patch?valaki linkeljen be egyet pls.

teran
nekemValaki segítsen!installálnám a gamet nyomná fel a patchet de kiír valami olyasmit hogy nem UK v US verzió!mi a franc baja lehet?thx
Lehet hogy kell neki egy crack-elt 1.11 patch?valaki linkeljen be egyet pls.
ezu a problémám valaki tud segitteni

teran
figyu nekem ugy az a bajom amit te leirtál akkor mi a gond kaptál választ a kérdésedre?help

seri
Daemon tools
CloneCD
teran
sziasztok iso ba sikerült letöltenem a játékot a kazza val de tul nagy hogy egy cd re elférjen ijenkor mit kell csinálnom hogy ki tudja mirni cd re és mejik cd irot használjam

teran
sziasztok iso ba sikerült letöltenem a játékot a kazza val de tul nagy hogy egy cd re elférjen ijenkor mit kell csinálnom hogy ki tudja mirni cd re és mejik cd irot használjam?

Nem kell.

Mu*][*h4pHu|{4
Hi ha a save gamet elküldöd megcsinállom szivesen neked!

A Direct Connect-en van

Petyus_
Van Programok beszerzése fórum. hdc.warez.hu-t nézd meg.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Hali!

Majdnem kettétörtem a keyboardot most mert nem akar 1 pálya sikerülni (havas,mindenhonnan tankok és meg egy szaros kamionon lõdözöm õket 20 életerõvel :_( )
valaki írja már le hogy hogyan lehet aktiválni a cheatet mert nekem nem akar müxeni:moha_spearhead +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey 1 paranccsal elindítottam mikoris lett consolom de ott amikor beírom hogy "dog" akkor hibaüzenetnek azt írja hogy muszáj server üzemmódban a +set cheats 1 parancsal elindítani.....
VALAKI SEGÍTSEN MÁR HOGY ÉRTHETÕEN LEÍRJA MIT KELL CSINÁLNI!!!Köszi
zotso
Hogy õszinte legyek én csak a Berlini pályát játszottam újra, de ott nem tapasztaltam változást.
zotso
szia Urak !
Felraktam a 2.11 pach-et, és az lenne a kérdésem, hogy a Malta pálya csak a multiban lesz meg, vag a sinle-ben is?
zotso
"Én meg ott akadtam e, ahol a teher autót kell kisérni télen a hegyek között és rengetegen jönnek - gyalogos, páncélos, harckocsi, miegymás -, nagyon durvára sikerült, aki megcsinálta, persze cheat nélkül, az irja le, hogyan is sikerült."
HA a singleben arra gondolsz amikor a bázisról a teherautó platóján kell menned, akkor sok mentés, rohadt nagy kitartás és egy csomó idõ. Nekem legalább egy napomba került. Már azt hittem, hogy nem is lehet megcsinálni. Egyébként, amiikor a szakadék szélén elakadsz mindjárt kezdjed el lõni lenn a gyalogokat, aztán amikor leértél, azonnal fordulj hátra mert onnan jön egy tank, amikor az kész újra 180 fok és balra fenn õrtorony, aztán lenn szemben két gyalog, majd szemben egy tank. Atöbbit már nem tudom de valahogyan így . Remélem tudtam segíeni.
Lemaradt egy o, szóval átjutottam!!!
Én megcsináltam de már nem tudom,hogy hogyan sikerült! Amikor volt bõvel life akkor mentettem, és lõttem mindenre ami mozog! Sok próbálkozás után, egyszer csak átjutttam!
Na akkor mégegyszer, hogyan lehet szétlõni a "tigrist"? Mielött a keptön bekrepál? kösz.
Én bárhova connectálok mindíg server is full üzenettel kidob mné van ez?

\"Life is around you and in you.\"

Long_Gun
Van:
http://gamecopyworld.gulli.com/games/files/rzr-s211.rar

hát ez tényleg elég rövid volt.

elég is volt.
nah dieselg szerintem vmit el rontottál
ugye küldened kellett egy smsweb szót a mit tom én milyen számra ott van az oldalon.Kapnod kelett egy felhasználóinvet ami a te telszámod pl 362044445555
és kaptál egy jelszót.
A jelszót beírod és mehet a buli.Nem tom hol lehetett ezt elrontani.Szerintem rosszul írtál be vmit.
AMÚGY VAN MÁR MAGYAAR SPEARHEAD NEM DEMO HANEM FULLOS SZERVER???????

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Én a magyarításra gondoltam!
Tehát mégegyszer:
Zagash, lehet tudni kb. mikor lesz kész a magyarítás?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Lehet tudni kb. mikor lesz kész?

Zagash
Már készül.

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Van magyarítás a kiegészítõhöz?

rage
Jó játékot 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ssc-suni-hu
Rage koszi a run32.dll dolgot, elotte mennyit szivtam ezzel. De mostmar ok koszi megegyszer a csaladom neveben is. Bar most akkor kevesebb lesz veluk a torodes ugyhogy az o mevikben inkabb megse :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Üdv!

Reaction: én letöltöttem a Spearheadet a netsys.freeweb.hu-ról és hiába irom be a jelszavat a kitömöritéshez (http://netsys.fw.hu) mindig rossz jelszó hibaüzit ir ki.. vagy csak elrontottam vmit vhol? Légyszi irjatok már ide hogy a halálba kell 😛

THX dieselG
ui: ja és irtam a netsyseknek erröl de még nem válaszoltak..😞

Jó már meg van köszi.Sõt már a játékot is végig zúztam.Amúgy egy isobuster nevû program sokkal többet ért ezeknél 😊
Adi
Köcc már csak egy cheat kéne

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Spenser
Lehet hogy nem errõl van szó de én úgy értelmeztem hogy nem tudod ki írni.
Na szóval leszeded pl. a NERO cd író progit aztán file/cdé kép fel írása/megnyitod ahol van a program (cue bin)katt és már írhatod is ki......

Régi? Az hányas??????Mellesleg peTer itt van http://netsys.fw.hu úgy tudsz belépni hogy küldened kell egy számra egy sms-t (160 ft / 1 hét) aztán odaadják a jleszót és ennyi.
Vagy ha már eleve tömörítve akarod .cue és .bin formátumban akkor menj a 7wrz.warez.hu és oda kivan írvva egy csomó helyre az fpt címûk.Win commanderrel menj rá user: sevenolv jelszó:olvas
Sok sikert.Nekem pedig válaszoljatok thx
HI Reaction! Lécci oszt meg velem a warezsite cimét, ahonnan letöltötted!

Srácok letöltöttem ennek a CDRWIN trial kpróbáló verzióját de nem találom ezt a cue betöltö amirõl Madmax is beszélt.Hol van?Ha nincs benn a trial verzióban honnan lehet letölteni a fullosat.Plz válaszoljatok.
Köszi!