MOHAA Spearhead kieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
...úgy hogy...no comment!
2. Run regedit és írd át itt a verzió szám végét 130-ról 200-ra !
3. Install MOH:AA Spearead ( CD Key nyugodtan lehet az alap 5000-sok nulla-5039 )
És felmegy a patch is , installálja a kiegészítõt is , nem kell töltögetni semmi reg és egyéb hülyeséget hozzá ( magáról a kieg cd-rõl ment a patch is nekem ) !
4. Cseréld ki mostmár a Sperhead.exe-t a Crack exe-re ( ami a kiegészítõ cd-jén van ) .
5. PLAY THE GAME !
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Lehet hogy kell neki egy crack-elt 1.11 patch?valaki linkeljen be egyet pls.
Lehet hogy kell neki egy crack-elt 1.11 patch?valaki linkeljen be egyet pls.
ezu a problémám valaki tud segitteni
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Majdnem kettétörtem a keyboardot most mert nem akar 1 pálya sikerülni (havas,mindenhonnan tankok és meg egy szaros kamionon lõdözöm õket 20 életerõvel :_( )
valaki írja már le hogy hogyan lehet aktiválni a cheatet mert nekem nem akar müxeni:moha_spearhead +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey 1 paranccsal elindítottam mikoris lett consolom de ott amikor beírom hogy "dog" akkor hibaüzenetnek azt írja hogy muszáj server üzemmódban a +set cheats 1 parancsal elindítani.....
VALAKI SEGÍTSEN MÁR HOGY ÉRTHETÕEN LEÍRJA MIT KELL CSINÁLNI!!!Köszi
Felraktam a 2.11 pach-et, és az lenne a kérdésem, hogy a Malta pálya csak a multiban lesz meg, vag a sinle-ben is?
HA a singleben arra gondolsz amikor a bázisról a teherautó platóján kell menned, akkor sok mentés, rohadt nagy kitartás és egy csomó idõ. Nekem legalább egy napomba került. Már azt hittem, hogy nem is lehet megcsinálni. Egyébként, amiikor a szakadék szélén elakadsz mindjárt kezdjed el lõni lenn a gyalogokat, aztán amikor leértél, azonnal fordulj hátra mert onnan jön egy tank, amikor az kész újra 180 fok és balra fenn õrtorony, aztán lenn szemben két gyalog, majd szemben egy tank. Atöbbit már nem tudom de valahogyan így . Remélem tudtam segíeni.

\"Life is around you and in you.\"
elég is volt.
ugye küldened kellett egy smsweb szót a mit tom én milyen számra ott van az oldalon.Kapnod kelett egy felhasználóinvet ami a te telszámod pl 362044445555
és kaptál egy jelszót.
A jelszót beírod és mehet a buli.Nem tom hol lehetett ezt elrontani.Szerintem rosszul írtál be vmit.
AMÚGY VAN MÁR MAGYAAR SPEARHEAD NEM DEMO HANEM FULLOS SZERVER???????

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Tehát mégegyszer:
Zagash, lehet tudni kb. mikor lesz kész a magyarítás?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Reaction: én letöltöttem a Spearheadet a netsys.freeweb.hu-ról és hiába irom be a jelszavat a kitömöritéshez (http://netsys.fw.hu) mindig rossz jelszó hibaüzit ir ki.. vagy csak elrontottam vmit vhol? Légyszi irjatok már ide hogy a halálba kell 😛
THX dieselG
ui: ja és irtam a netsyseknek erröl de még nem válaszoltak..😞

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Na szóval leszeded pl. a NERO cd író progit aztán file/cdé kép fel írása/megnyitod ahol van a program (cue bin)katt és már írhatod is ki......
Vagy ha már eleve tömörítve akarod .cue és .bin formátumban akkor menj a 7wrz.warez.hu és oda kivan írvva egy csomó helyre az fpt címûk.Win commanderrel menj rá user: sevenolv jelszó:olvas
Sok sikert.Nekem pedig válaszoljatok thx