MOHAA Spearhead kieg

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

A rendszergazdda által le van tiltva az adatbázis szerkesztés, nem megy a REGEDIT. Meg lehet ezt kerülni valahogy? Én is a registrit akarom átírni.
CSá Pari94 !!

Úgy tudod elérni ha egy NoCD cracket letöltesz.

Szerintem itt találsz . www.megagames.com
Sziasztok
Hogy lehet elérni hogy a Spearhead Cd nélkül menjen?
van már cd kulcsod?
Tremby
Halihó ! Egy apró szivességet kérnék csak. Katt->IDE<- és picit lejebb jobb oldalt nyomjatok egy szavazatot a nevemre. köszönöm elõre is ;)

sziasztok nem tudtok a sima Sperheadhoz cd kulcsot? köszi
Szasztok!

Lenne egy kérdésem. Most játszom a spearhead-al a neten ez egy demo verzió (de meg lesz az "oridzsi"-is. Az a problémán, hogy nem-tom beállítani a mikrofonos headsetet. Az a baj demo a game, vagy az a baj,hogy simán csak balfasz vagyok?
Egy progit kipróbáltam, a ventrilo-t nem sok sikerrel.
A válaszokat elõre is kössz!
Szasztok

Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Mi történt a mohaa.hu -val???

vigyori14
Mostanában játszik még vki ezzel a game-val neten?

qwert
Én pedig hiába írom be ezt a sort, egyszerûen valami olyasmi üzenetet ír ki, hogyvalami servert indítsak el. Eccerûen nem értem. Mi lehet a bibi???

Klon
THX

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Zagash
nálad vmi beálítási hiba lehetett, nekem amikor a Spearhead megjelent, egy 650 MHz-s gépem volt egy GeForce 2 MX (sima) kártyával + 256 MB ram és tökéletesen, szinte akadás nélkül futott közepes felbontáson.

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
A parancsikon cél mezõjébe, vagy a mainta könyvtár newconfig.cfg fájljába (seta).

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Klon
Hi All!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hova kell ezt a sort beírni, hogy a cheat-ek mûködjenek: +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1

Elõre is köszi.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Emery
1. run regedit
2. keresd meg ezt:
3. a 130-at írd át 200-ra , hogy így nézzen ki:
4. ezután már simán felmegy az 1.11-es update a spearhead cd-rol és utána maga a SPEARHEAD is!!!

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Hali! segítsetek lécci: hogyan lehet az IP címhez kettõspontot írni?
Eisenhower
Ha nem nagy megfeszités vki dobjon már meg egy mentéssel vagy link-el ahol fent van egy mentés lehetöleg az után legyen mikor a frontvonalat kell megmenteni. Mert az én katonám kövér állat és nem tok idöben átérni egyik oldalrol a másikra a többi katona meg lama^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Sziasztok! Nálam installálás után, amikor indítom valami ilyesmit ír ki: can't load dilemma font - recursive error. Mi lehet a hiba oka? Nem a lefordítással van gond, hanem hogy mért nem találja ezt a bizonyos dilemma font-ot?

Sziasztok! Nálam installálás után, amikor indítom valami ilyesmit ír ki: can't load dilemma font - recursive error. Mi lehet a hiba oka?
szívesen

igen,de van egy csomó szerver ahová felenged cdkey nélkül is(nem tapasztalatból tudom)

szívesen

TAKIGABI1, PUNKER köszönöm!
Punker
www.mohaa.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Hol találom a Zagash 1.1-et?
Elkészült már a magyarítás???

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

ne írj át semmit hanem a Zagash 1.1 es patch-ét használd

senki?
rage
Sikerült!

Arra kellett menni, amerre írtad, csak nem vettem észre két ház között az átjárót...

Innentõl volt hátra még 5 perc a játékból.
Hát... kellõen szemét egy program...
:-))

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Megpróbáltam kilöni a rundll32- öt, de erre mindig lefagy a gépem. Tudtok valami ötletet?
rage
Megpróbáltam tovább vinni, s egyre érdekesebb az egész.

Sikerült a templomot, majd a hotelt is kiüríteni, de a program nem adta meg a küldetés végét.
Kimentem a hotelbõl, ahol kinyírtam mindenkit, egy árva lélek sincs sehol.

Ha kellõ közel érek az ott álldigáló kapitányhoz, egyszer csak elüvölti magát: "Panzer dead ahead", s felrobbanok, bárhol is állok.

Ha sikerül berohannom egy házban, akkor ott robbanok fel.
Szerintem, ez bug, semmilyen kiút innen nincsen

Miután majdnem uninstalláltam, úgy döntöttem, cheat-tel átlövöm a következõ pályára.
Itt most egy tankkal teszem a kb 40. kört, ugyanis élõlény ebben a városrészben sehol , de kiút sem, hogy a tankkal visszatalálhassak a hídhoz.

Minden kijárat el van torlaszolva, vagy le van zárva. S szegény tank nem bír arrébb tolni egy roncsot, sem átmászni a bokáig érõ törmeléken.

Merre van a kiút? Leírnátok, nagyjából merre keressem?

Amúgy a zenéje a játéknak nagyon jó, kb ez az , ami eléri a MOHAA szintjét

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ebben a percben sikeresen befejeztem azt a küldetést, ahol egy személyben védem meg a jobb oldali, a bal oldali, majd újra a jobb oldali lövészárkot.

Ez sikerült úgy kb a 30. kísérletre, mivel elõfordult, hogy a végtelen számban termelõdõ ellenfélbõl valaki átmászott a mi oldalunkra.
Igaz, lelõttem egybõl ,de az nem számít, átjött, s ezen elbukott a háború.

Most , amikor abbahgytam, egy havas mezõn kellett átjönni, miközben ezren lõttek.
Nagy nehezen meglett a kapitány, aki arra kér, segítsek megtisztítani a templomot.
Majd miután befejezi a mondandóját, egyet lép, s holtan esik össze.
Épp csak arra volt idõm, hogy a fegyvert újratöltsem.

Az eredeti játék nagyon tetszett, ahol az ember beleéli magát egy valós háborús helyzetbe, s megpróbál úgy tenni, ahogy a valóságban is.
Nem egy pályán osontam bokorról bokorra, s lõttem ki távolról az ellenség katonáit.

Itt ez nincsen, amennyire azzal élvezetes volt játszani, ez inkább kifejezetten frusztráló, s idegesítõ. Hiába vagyunk állandóan csapatban, ha az csak arra jó, hogy a társaim az útban vannak, hiszen maguktól semmit sem tudnak elvégezni.
Minden feladatot a szerncsétlen õrmester hajt végre. Ha nem sikerül, vége a csatának, vesztettünk.Hát... Akkor inkább legyek egyedül, legalább nem kell arra vigyázni, mikor sikerül már megint kinyiffannia valamelyik IQ nulla bajtársnak.

Gondolom , a program készítõi megértették, hogy az alapjáték legsikeresebb része a partraszállás volt nagy tömegjelenetekkel, ezért most ebben jól megpakolták ezekkel a programot.

Elolvastam, hogy mik vannak még hátra, itt a fórumban is írtátok.
Hát... nem tudom. Azt írták sokan, túl rövid.

Nekem már ennyi is elég volt belõle.

ez kimaradt: a következöben: ismeretlen
Helló! Nekem ezt irja ki amikor instalálni akarom:
Medal of Honor Alied Assault Spearhed code hibát okozott a következöben: MOHAAS code leállt. Tudtok valami ötletet mi lehet ez? Verzioszámot átirtam, pacth 1.11 felraktam.
Dynamic
Azokat nem lehet lelõni!!Én is órákon keresztül szívtam.Asziszem a löveget kell felrobbantani, mire repülõk szétbombázzák õket.Ez amúgy nem biztos, mert már nem igazán emléxem, de az biztos hogy valamit csinálni kell, minek következtében "eltûnnek", tehát nem lelõni kell õket.
Remélem nem voltam zavaros?:)
Gyere a Medal of Honor:Allied Assult-ra!!!
HElló meli én vagyok az!!!!!!!
barret
nem piszkáltad powerstrip-pel a géped? nekem ilyet szokott az okozni...futtatás:dxdiag,nézd meg nincs-e letiltva open-gl támogatás.

Bérbe vehet? reklámfelület...

bizkit
Rájöttem én is ,hogy AA ,de akkor sem sikerül! Gyorsan repül ez a szemét!

...úgy hogy...no comment!

I.C.ram
Az nem Flak, hanem AA gun. Beülsz és amikor jön a Stuka, akkor megjegyzed az utvonalat, mert mindig ugyanarra megy, és elõre beállsz, amerre megy. Nem olyan nehéz.
bizkit
Megörülök! Nem sikerül!

Hy
bizkit
Hogy kell lelöni egy bombázót asszem a 3. pályán? Nem tudom leszedni egyáéltalán és amikor harmadszor is visszafelé jön akkor lebombázza a parancsnokot és kész! Segítsetek!

I.C.ram
ASE-hez, hogyan lehet megcsinálni az SH támogatást?
te eltudod SH-t kepzelni ahogy omaha bicsen oroszok angolok amcsik egyzserre partraszalnak es a faustpatronos nacikat lovik??? :DDD

\'danja

teran
azt szeretném tudni hogy nekem nagyon bejön az ohama beach pálya a kiegésszitövel tudok csatlakozni ilyenhez és ha igen hogyan réggebben rámentmem a game spay ra és müködött most nem találok olyan szervert ahol ezt játcanák már nem létezik vagy mi help nekem bejön ?

köszi. megkaptam, de így is lefagy :((((((

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

teran
ha budapesti vagy akkor hozol egy cd és kiirom neked?

nem, a new game-t is próbáltam. annál is lefagy

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Ja, és ezért el sem indul!
Oldal 1 / 13Következő →