MOHAA Spearhead kieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rendszergazdda által le van tiltva az adatbázis szerkesztés, nem megy a REGEDIT. Meg lehet ezt kerülni valahogy? Én is a registrit akarom átírni.
Úgy tudod elérni ha egy NoCD cracket letöltesz.
Szerintem itt találsz . www.megagames.com
Hogy lehet elérni hogy a Spearhead Cd nélkül menjen?
Lenne egy kérdésem. Most játszom a spearhead-al a neten ez egy demo verzió (de meg lesz az "oridzsi"-is. Az a problémán, hogy nem-tom beállítani a mikrofonos headsetet. Az a baj demo a game, vagy az a baj,hogy simán csak balfasz vagyok?
Egy progit kipróbáltam, a ventrilo-t nem sok sikerrel.
A válaszokat elõre is kössz!
Szasztok
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Azt szeretném megkérdezni, hogy hova kell ezt a sort beírni, hogy a cheat-ek mûködjenek: +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
Elõre is köszi.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
2. keresd meg ezt:
3. a 130-at írd át 200-ra , hogy így nézzen ki:
4. ezután már simán felmegy az 1.11-es update a spearhead cd-rol és utána maga a SPEARHEAD is!!!
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Arra kellett menni, amerre írtad, csak nem vettem észre két ház között az átjárót...
Innentõl volt hátra még 5 perc a játékból.
Hát... kellõen szemét egy program...
:-))
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sikerült a templomot, majd a hotelt is kiüríteni, de a program nem adta meg a küldetés végét.
Kimentem a hotelbõl, ahol kinyírtam mindenkit, egy árva lélek sincs sehol.
Ha kellõ közel érek az ott álldigáló kapitányhoz, egyszer csak elüvölti magát: "Panzer dead ahead", s felrobbanok, bárhol is állok.
Ha sikerül berohannom egy házban, akkor ott robbanok fel.
Szerintem, ez bug, semmilyen kiút innen nincsen
Miután majdnem uninstalláltam, úgy döntöttem, cheat-tel átlövöm a következõ pályára.
Itt most egy tankkal teszem a kb 40. kört, ugyanis élõlény ebben a városrészben sehol , de kiút sem, hogy a tankkal visszatalálhassak a hídhoz.
Minden kijárat el van torlaszolva, vagy le van zárva. S szegény tank nem bír arrébb tolni egy roncsot, sem átmászni a bokáig érõ törmeléken.
Merre van a kiút? Leírnátok, nagyjából merre keressem?
Amúgy a zenéje a játéknak nagyon jó, kb ez az , ami eléri a MOHAA szintjét
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ez sikerült úgy kb a 30. kísérletre, mivel elõfordult, hogy a végtelen számban termelõdõ ellenfélbõl valaki átmászott a mi oldalunkra.
Igaz, lelõttem egybõl ,de az nem számít, átjött, s ezen elbukott a háború.
Most , amikor abbahgytam, egy havas mezõn kellett átjönni, miközben ezren lõttek.
Nagy nehezen meglett a kapitány, aki arra kér, segítsek megtisztítani a templomot.
Majd miután befejezi a mondandóját, egyet lép, s holtan esik össze.
Épp csak arra volt idõm, hogy a fegyvert újratöltsem.
Az eredeti játék nagyon tetszett, ahol az ember beleéli magát egy valós háborús helyzetbe, s megpróbál úgy tenni, ahogy a valóságban is.
Nem egy pályán osontam bokorról bokorra, s lõttem ki távolról az ellenség katonáit.
Itt ez nincsen, amennyire azzal élvezetes volt játszani, ez inkább kifejezetten frusztráló, s idegesítõ. Hiába vagyunk állandóan csapatban, ha az csak arra jó, hogy a társaim az útban vannak, hiszen maguktól semmit sem tudnak elvégezni.
Minden feladatot a szerncsétlen õrmester hajt végre. Ha nem sikerül, vége a csatának, vesztettünk.Hát... Akkor inkább legyek egyedül, legalább nem kell arra vigyázni, mikor sikerül már megint kinyiffannia valamelyik IQ nulla bajtársnak.
Gondolom , a program készítõi megértették, hogy az alapjáték legsikeresebb része a partraszállás volt nagy tömegjelenetekkel, ezért most ebben jól megpakolták ezekkel a programot.
Elolvastam, hogy mik vannak még hátra, itt a fórumban is írtátok.
Hát... nem tudom. Azt írták sokan, túl rövid.
Nekem már ennyi is elég volt belõle.
Medal of Honor Alied Assault Spearhed code hibát okozott a következöben:
Remélem nem voltam zavaros?:)

Bérbe vehet? reklámfelület...

...úgy hogy...no comment!
...úgy hogy...no comment!
\'danja
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...