103
Szal...
-
#6 na enneka topicnak i sok értelme van -
#5 Volt valahol de mar nem tudom hol. Aszem a magyar divxcenternel volt a freewebben.
Lenyeg az hogy az teny hogy ha Win98 at vagy WinMe-t hasznalunk akkor nem fognak ugy menni a ujjab jatekok mint mondjuk egy jol feltuningolt XP-en. Jo most sokan aszt irjak majd hogy nekik ME van vagy 98 de akkor sem megy ugy nekik mint a XP-en. Szerintem aki XP-en nem tud elinditani egy jatekot ne a op rendszert hibaztassa meg a Microsoftot hanem sajat magat mert vagy nem tudgya mit telepitett fel vagy olyan hulye mint egyik haverom aki csodalkozott hogy neki semmi nem ment se film se jatek (lasd NOLF2) es szidta a windowzat es kiderult hogy a hujeje fent hagyta a Nimo-t es rajta volt a ACEM is :)
Ez a ket pack nagyon nem szereti egymast. de en is a ACEM-et javaslom!
Mas dolog az hogy milyen a driver dolog. Sok mulhat azon is. Mondjuk a SP1 az valami 30% dob a rendszerunkon es sokkal jobban mennek a gamak igy. Hiaba van neked Me vagy 98 -asod ha nem latod hogy megy egy XP-en a gama addig ne szoj semmit.
A legjobb pelda peldaul a GTA3 volt ami 98 allat is remekul ment de XP alat ketszer olyan gyors volt. Es a ket gep ugyanaz volt.
A legtobb jatek ami most jelenik meg mar codec fuggo sajnos. Bar nekem nem csinal semmifele bajt. Nekem nagyott dobott a ACEM codek a gepen es a SP1. Azota nincs ilyen bajom. Pl az Age Of Mitology is siman ment mig masnak nem megy. A masik gepen amin nincs Sp1 de van XP peldaul mar rogton ad egy error-t az elejen de a gama attol meg elindul.
Szal emberek en melegen ajanlom a SP1-est es a ACEMCP 431 -est mert ez sokat dob XP ala. Akinek meg nincs XP-je az vagy ne jaccon vagy tegye fel surgosen.
Az se mesze megoldas hogy ha valami nem megy akkor 1 hetet varni amig rajon valaki hogy mijabaj. A NOLF2 nel pl a Nimo volt a baj de mesze nem csak annyi:) -
Nark #4 Honnan tudnám leszedni az ACEMCP 341 kodek pakot?Régebben meg volt de miatta nem ment a Morrowind felidegesitett és töröltem minden honnan.:)Most meg jó lenne. -
#3 Ace-t javaslom, csak így szimplán :-) -
#2 Ace és Nimo között mik a különbségek? -
#1 Miert nem megy egy jatek?
Eloszor is az a lenyeg hogy tobbet ne kerdezzuk meg miert nem megy ez es miert nem latszik a kep vagy a hang.
Eloszor is a legfobb dolog hogy ugyejunk hogy a gepunkon ha XP-enk van akkor legyen mar fent a SP1 es az oszes hang , video miegymashoz legyen a legutolso driver. Ha nVIDIA video kartyank van akkor ne a detonator drivereket hasznajuk mert bugosak!
A hulye divx kodekek is nagy szerepet jaccanak. Szerintem a ACEMCP 341 a legjobb mert a Nimo-tol nem varhatunk sokat!
Szal lehetoleg ezek legyenek fent.
Meg irok ide mindgyart akinerk meg meg van otlete az is irjon.