103
Szal...
-
#54 Nah megneztem es igen most mar nem irja ki hogy Beta. Viszont az elozo 40.xx drivereknel amikor le lehetolteni akartunk kiirta aszta hoszu szoveget es ott piross betukkel ki volt irva hogy meg csak teszt es hogy BETA!.
Most mar nem tudom bebizonyitani mert nem irja nah.
-
#53 Most mar ki is szedtek a 30.87 es drivereket es latom hogy a 40.72 raktak oda.
Erdekes. -
#52 Nah akkor ennyit rolad. Kosz hogy debilnek nezzel. -
#51 Lehet, hogy a browsered van rosszul beallitva es az oldalt nem frissiti rendesen es csak a cache-böl hivja le?
Az internetbeallitasoknal a lapfrissitest rakd "Minden alkalom"-ra es allitsd be, hogy a browser becsukasakor automatikusan üritse a cache-t. Meglatod jobb lesz! :-))) -
#50 Vagy innen:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=18485
-
#49 Próbálld innen:
http://www.hwsw.hu/letoltes.php3?path=/nvidia/drivers
Itt az is ott van, hogy beta-e vagy nem! -
#48 Szerintem töltsd le, és teszteld le mindkettőt!
3Dmark, quake3, UT2003 stb....
Döntsd el Te, hogy melyiket használod! -
#47 Figyi emberke. Az Nividia oldalan amikor le akarom tolteni a 40.xx rivert figyelmeztet hogy meg nem tejesen mukododokepes azaz BETA.
En aszitem hogy csak a 40.xx driverek a Detonator de ez mas tema akkor en vagyok dilis:)
De akkoris tartom magam amit olvastam az nvidian.
En bocsi ha megsertetelek de hidd el nem kamuzok es nem akarok senkit se felre vezetni.
Mas. Akkor most melyik a legjobb driver a 30.87 es vagy a 40.72 ??? -
#46 Szia Sephi!
Következő a helyzet!
Az nVidia a DETONATOR nevet még a TNT2-k idejében vezette be, akkoriban asszem 5.xx-es driverek voltak a legelsők, amiket Detonator névvel illettek!
A detonator tehát az nVidia hivatalos referenciadriverének a neve, és minden kártyagyártó cég ezt a drivert használja a saját termékeihez is!
A másik dolog, pedig, hogy már elég sok NEM bétás 40.xx-es deto is elkészült, akár a HWSW driver oldaláról is letölthetsz egyet.
Tény, hogy előfordul néha, hogy 1-2 driver nem a legjobb, de semmiba nem kerül a régebbit visszarakni, sokkal lasabb nem lesz a rendszer!
Nekem pl. a legutóbbi elött megjelent Deto-val voltak az UT2003 textúrái hibásak!
Az új megoldotta a problémát!
Na.
Ezek voltak a rideg tények! Remélem sokerült a kétésgeket eloszlatni, és vége a flémnek!
Pax uraim, Pax!!! -
#45 Te mikor neztel el az nVidia oldalara? Kb. 3 napja kint van HIVATALOSAN a 40.72 detonator!
http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_40.72
Ha nem indult a Doom 3 akkor a geped lehet hibas, mert nekem meg azzal megy jol.
En mindig is okos voltam es nem szoktam irkalni, mielött nem vagyok biztos a dolgomban. :-)))
Nem akarok veszekedni, csak annyi butasagot irkaltal itt össze, hogy na. Ne haragudj, nem akartalak megserteni, de ne vezesd felre azokat akik meg ennyire sem ertenek hozza! :-))
Vagy legalabb fogalmazz erthetöbben, mert azt a 30.xx-es zarojeles irasodat en nem tudom kihamozni, mi akar lenni... -
#44 ize ott a "es nem sik jol ok?" beszolasnal szeretnem jelezni hogy a "sik" szohoz (vagy akarmi is az) eloretennek egy "e" betut szal akkor ott valami lyesmi lenne hogy "es nem "e"sik jol ok?" azaz "es nem esik jol ok?"
-
#43 De te miota lettel ilyen okos?
Ha maga a nvidia oldalan ott van hogy minden driver ami jelenleg 40.xx es az beta!
Olvasal mar utana es azutan kezdjel el ironikusan beszelni bazdmeg.
Es nekem a Doom3 most is megy mint a karikacsapas es erdekes nekem a masik gepen 40.xx driverekkel el se indul.
Sztm ne kezdjunk el veszekedni hanem mielott mondanal valamit nezzel utana es legszives ne ironizaj mert en nem beszeltem veled ilyen lehanyatloan es nem sik jol ok? -
#42 doom3 alpha...elirtam -
#41 na nekem beszaggatott a Doom2 Alpha demolya mint allat a 30.82 alatt es feltettem a 40.72 es megy mint a karikacsapas. eddig minden mas is ment, akkor miert ne lennenek jo a detonatorok?
Az hogy 30.xx akkor mar nem detonator? Minden nVidia chipet hasznalo ceg a detonatort hasznalja reference drivernek, csak esetleg specializaljak a sajat kartyajukra egy kicsit es uj nevet adnak neki. Ha a detonator hivatalosan ki van adva es nem BETA, akkor nyugodtan hasznalhatod.
Sephi, asszem te inkabb ne szolj hozza a nagyok beszelgetesehez... -
#39 Igen fijjam en aszt tudom hogy a detonator (detonator allat aszt ertem hogy a 40.xx driverek bazz) az nem a 30.xx driverek neve nem?
En aszondom csak hogy 40.xx es driverekkel sok minden nem megy viszont a 30.xx el minden megy.
Nekem ne mesejel semmit mert csak tudom micsinal a gepem emberke:) -
#38 Sephi!
Ezt fejtsd már ki lécci, hogy ha Nvidia-m van, akkor miért ne a detonatorokat használjam, mert állítólag bugosak!!!!!
Már csak azért is érdekelne a dolog megoldása, mert a VGA gyártók is a detonator drivert használják, csak beépítik a saját driver csomagjukba....
Szal ez érdekelne, lehet hogy Te tudsz valami olyat, amit én nem...
:-) -
spR #37 Lehet, hogy az API-k szabványosak (az a dolguk :)) ) de az alattuk lévű megvalósitás (Lásd vid. kártyák DirectX kompatibilis driver-ei) már igencsak szerteágazóak, és sok fejfájást tudnak okozni. -
spR #36 Ja, Az indiana Jones and The Infernal Machine nevű ökörség volt az.
-
#34 9 ev peeceezes utan rajottem a miertnemmennekajatekok 3 szabalyara:
1. Mer szarok.
2. Mer a geped szar.
3. Mer te vagy szar.
A megoldas: szarj azokra amik nem mennek, es jatssz azokkal amik elindulnak.
ui: nem kell megkoszonni, szivesen segitek -
#33 ugyan vannak api-k, es eleg szabvanyos az egsz, hala a microfosnak, de senkit se zavarjon -
#32 Volt olyan LucasArts jatek, amit csak USA teruleti koddal lehetett anno felrakni -
#31 mi az, hogy "codec fuggo"? -
#30 Latom, ujabb okos ember hirdeti az iget -
#29 Jo de nekem mar eleve meg volt crackelva a SP1 :)) -
#28 Ha letöltöd es HDD-röl installalod, akkor is megismeri, hogy nem eredeti! En Tudom :-)
Az Op rendszerek, softwarek forumban a WinXP topicban le van irva, hogyan kell athidalni a checket :-)) -
Nark #27 Köszi! -
#26 Erdeti windows csakakkor kell ha automata updaten toltod.
Mondjuk nekem crack verza van az SP1 bol de aszt mashonnan szereztem:) -
#24 SP1= Service Pack 1 (A windows XP-hez) Letöltheted a Windows automata updatejen keresztül is, de akkor valodi windowsodnak kell, hogy legyen.
Amugy barmelyik PCs magazin oldalarol letöltheted szerintem. Nemetül tudoknak ajanlom a www.chip.de oldalt.
Es olyan 130MB körüli meretü :-) -
#23 SP1 ???
az mi is ?
és mekkora ?
és hol találom meg ? -
#22 Igen szerintem is :)) -
Cobra11 #21 lol. márcsak a game nevét felejtetted ki. -
#19 Nos akkor hat irjam le hogy tevedsz.
Hogy erted hogy a nolf2 , hitman 2 es Age of mytologies-ben mindekinek ugyanaz a hibaja volt?
A Hitman 2 rosz volt a crack mesze nem a keszitok hiabaj.
A NOLF2 -ot a Nimo codec Frauhoausen codekje zavarta bele es ha utananezel jogosan is mert tejesen mas verza volt es nem engedte atirni.
A Age Of Mytologiesben pedig nekem szemely szerint semmi bajom nem volt meg ez rendesen. Akinek meg baja volt vele az magara vessen. -
#18 Látom magus, te egy elég nagy artz vagy(persze nem pozitív értelemben) -
#17 Mostanaba szerencsere kicsit megdolni latszik a tendencia, miszerint hanyatlik a pc-s jatek piac, de az elmult 1-2 evben nem jott ki annyi jatek pcre mint a konzolokra, es en pl ezt tokeletesen megertem, ha lenne egy jatek-fejleszo cegen en sem irnek PC-re...mert inkabb hasonlit az egesz egy kaoszra amely egyre inkabb fokozodik. -
#16 Sztem nem megoldhato, mert ezesetbe rengeteg pcs platformon kene teszteleseket vegezni kulonbozo hw es sw konfiguraciok (a sw-driver verzio se mind1) tehat iszanyatosan hosszu ido lenne mire azt tudnak mondani hogy ez tuti mukodik "mindenhol". Nem lenne okorseg valamilyen szabalyzatot felallitani erre, es ha atmegy a vizsgan az adott program akkor kap egy magasabb minositesi fokozatot pl, cserebe persze elkepzelheto, hogy dragabb lenne, es biztos hogy joval kesobb kerulne sokszorositasba, mint jelenleg. -
#13 Hah nekem amiota van XP azaz mar mndgyart egy jo kilenc honapja egyszer se volt ujratelepitve es meg most is remekul megyen :)
Aquli te milyen PSX emut hasznalsz? Mert en a ePSXe es meg most is jaccom a FF9-et es a kulombozo kaland jatekokat es nem fagy semmit:) -
#11 Itten w2k van, neha kekhalalozik "sosem-latott" uzenetekkel, neha csak nemes egyszeruseggel megszakad a programok futasa, de nem vagyok meglepve a proci tul van hajtva, tobb feszultseget is kap, jobban is melegedik, valamint az egyik laba 1x igencsak elgorbult (kicsit le is kellett csipni belole...) valaminta vidkartyarol is letort egy ellenallas - mindezeket figyelembeveve eleg stabilnak mondhato a gepem :) -
#10 nekem 98 alatt mentek a jatekok, azt a gond, hogy xp van most fent, igaz hogy minden jatek lathatoan gyorsabb, de csomo jatek egy 10-50 perc jatek utan lefagy. Hitman2 mindig, psx emulator mindig, gta3 ritkan -
#9 Mert a pcknek 1000 arca van mind hardware es mind software tekinteteben, ez nem egy jetekkonzol ahova benyomod a cuccot es mar indul is, a kompatibiltas nem 100%-os, az csak marketing duma.
Akinek emiatt hull a haja az menjen konzolra... -
#7 Hat kedves lamah tud meg hogy van legalabb nem kerdeznek oszevisza a nepek hanem jo lenne ide irni es akkor kozos segitseg akad.