Miert nem mennek a jatekok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden csak nézőpont kérdése.
Leveleznék valakivel 13 éves csaj vagyok. Szeretek netezni zenét hallgatni! Kedvenceim O-zone, Busted, Danzel, Náksi vs. Brunner...stb.
13-15 éves fiúkkal elõnyben de lányokkal is!
Sziasztok!
sazl : c
Az lenne a kérdésem,hogy nem rég építettem át a gépet P4-re(AbitBE7-RAID,Cel.2.2GH,512DDR 333MHz,Leadtek Gef.4 128Mb Graf. kártya),és azt nem értem,a Mafia játék szaggat mint az állat még 800x600-as felbontásban is.NHL2003,NFS HP2,NOLF2 például megy 1280x1024-be tökéletesen.Mi lehet a baj?Elõre is köszi!Ja és XP-m van.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
...úgy hogy...no comment!
Szóval, hogy ntfs fájlrendszerre leformázza.
Nem tudom mi a pontos neve ennek a menünek.
A lényeg, hogy formázd le így, és utána elméletileg fel fog menni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Lenne egy nagyon idegesítõ gondom! Hátha tudtok segíteni! Már jóformán mindent megpróbáltam,de nem sikerült semmi! Egy WinMe oprendszer van installálva a gépemre. Már rosszul kezdõdik tudom!:o) Nem tudok semmilyen más oprendszert felrakni. Az XP és w2k , hogyha cd-rõl bootolok akkor a windows-os file-ok másolásánál egyszerûen csak ujraindul és kezdi az egészet elõrõl! A W98 meg felmegy az installálás során ,de a legvégén egy hibaüzenetet dob és onnantól kezdve nem tudom elindítani! Lehet, hogy a WinMe-vel van a probléma! Már azt is megpróbáltam, hogy leformatálom a winchestert, de az sem segített!:o(((( Van valami ötletetek, hogy mit csináljak? A gépem Athlon 1Ghz, 256Mb SDRAM, Soltek alaplap, Maxtor 40G winchester! Ha a WinMe-t akarom újrahúzni azt persze engedi! :o((
Lenne egy nagyon idegesítõ gondom! Hátha tudtok segíteni! Már jóformán mindent megpróbáltam,de nem sikerült semmi! Egy WinMe oprendszer van installálva a gépemre. Már rosszul kezdõdik tudom!:o) Nem tudok semmilyen más oprendszert felrakni. Az XP és w2k , hogyha cd-rõl bootolok akkor a windows-os file-ok másolásánál egyszerûen csak ujraindul és kezdi az egészet elõrõl! A W98 meg felmegy az installálás során ,de a legvégén egy hibaüzenetet dob és onnantól kezdve nem tudom elindítani! Lehet, hogy a WinMe-vel van a probléma! Már azt is megpróbáltam, hogy leformatálom a winchestert, de az sem segített!:o(((( Van valami ötletetek, hogy mit csináljak? A gépem Athlon 1Ghz, 256Mb SDRAM, Soltek alaplap, Maxtor 40G winchester! Ha a WinMe-t akarom újrahúzni azt persze engedi! :o((
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Más GAME-k mennek, Codemasters-esek is. Ha van jó ötlet, szívesen fogadnám. Elõre is kösz! (Win 98 és ME is lett ujratelepítve)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mérete miatt törölve
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De szerintem a kedves win98 a hibas.
Nem letezik ember hogy a 98 olyat tudgyon mint a Me vagy az XP. Hiaba a updatek meg a stabilitas nezd meg nekem az XP amiota megvan le nem fagyott es ha volt is baj valami jatekkal mesze nem az oprendszer volt a hibas szal melegen ajanlok egy XP Pro-t es felteltlenul legyen rajta SP1 !!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Via4.43.Acemcp4.31. Amúgy:WIN98SE, 512DDR MSIGef2Ti64MB Abit KG-7.
Az a legtutibb.
Lehetoleg amikor maskor valami gondotok van akkor irjatok mar le milyen gepetek van es milyen a oprendszer mert ugy konnyeben lehet segiteni.
Most komolyan, mi bajod lehet belõle?
Nem ront az el semmit!
Felrakod, ha gyorsabb azt használod, ha nem Rollback driver (már ha XP-d van)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lenyeg az hogy en nem merem feltenni a 40.72 est mert tul jol es gond nelkul megy a 30.82-esem 😊
Bar vajon jobban menne a 40.72 essel?
Semmi komoly alapja nem volt....
...ja, szuper logikámmal kikövetkeztettem, hogy valószínû felbontás ~b*zi~ vagy, de asszem' ezen már vitatkoztunk is egyszer, máshol. 😉
Nnna, mindegy nem akarom elrontani a topikot, csak megjegyeztem... 😄
bYE
www.youtube.com/aabyssx
:-DDD
Eh, de jó, hogy ezen már csak mosolygok... 😄
(...mióta áttértem konzolra. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Most mar nem tudom bebizonyitani mert nem irja nah.
Erdekes.
Az internetbeallitasoknal a lapfrissitest rakd "Minden alkalom"-ra es allitsd be, hogy a browser becsukasakor automatikusan üritse a cache-t. Meglatod jobb lesz! :-)))
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=18485
http://www.hwsw.hu/letoltes.php3?path=/nvidia/drivers
Itt az is ott van, hogy beta-e vagy nem!
3Dmark, quake3, UT2003 stb....
Döntsd el Te, hogy melyiket használod!
En aszitem hogy csak a 40.xx driverek a Detonator de ez mas tema akkor en vagyok dilis😊
De akkoris tartom magam amit olvastam az nvidian.
En bocsi ha megsertetelek de hidd el nem kamuzok es nem akarok senkit se felre vezetni.
Mas. Akkor most melyik a legjobb driver a 30.87 es vagy a 40.72 ???
Következõ a helyzet!
Az nVidia a DETONATOR nevet még a TNT2-k idejében vezette be, akkoriban asszem 5.xx-es driverek voltak a legelsõk, amiket Detonator névvel illettek!
A detonator tehát az nVidia hivatalos referenciadriverének a neve, és minden kártyagyártó cég ezt a drivert használja a saját termékeihez is!
A másik dolog, pedig, hogy már elég sok NEM bétás 40.xx-es deto is elkészült, akár a HWSW driver oldaláról is letölthetsz egyet.
Tény, hogy elõfordul néha, hogy 1-2 driver nem a legjobb, de semmiba nem kerül a régebbit visszarakni, sokkal lasabb nem lesz a rendszer!
Nekem pl. a legutóbbi elött megjelent Deto-val voltak az UT2003 textúrái hibásak!
Az új megoldotta a problémát!
Na.
Ezek voltak a rideg tények! Remélem sokerült a kétésgeket eloszlatni, és vége a flémnek!
Pax uraim, Pax!!!
http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_40.72
Ha nem indult a Doom 3 akkor a geped lehet hibas, mert nekem meg azzal megy jol.
En mindig is okos voltam es nem szoktam irkalni, mielött nem vagyok biztos a dolgomban. :-)))
Nem akarok veszekedni, csak annyi butasagot irkaltal itt össze, hogy na. Ne haragudj, nem akartalak megserteni, de ne vezesd felre azokat akik meg ennyire sem ertenek hozza! :-))
Vagy legalabb fogalmazz erthetöbben, mert azt a 30.xx-es zarojeles irasodat en nem tudom kihamozni, mi akar lenni...